- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
abisiss
sibvel zeyno zeyno cnmmmm
diğer bebişdeee
yıldan die bi arkadaşınnnn
amanınnnn sibeli arayayım bi ben :) ne güzel yarına 2 bebiş gelio desene pınarıııımmmmmmmmmmmmm
hoş bulduk didommm
sanada güle güle
hayırlı haberlerle dön bizlereee
gelincee yazzz haaaaaaa
mrb kızlar, birazdinlenip geldikk.aa evet canım yaa en iyisi bencede ööyle olur canım yoksa inan ben bile burda kalmak istemiyorum yazın adana bomboş olur zaten herkes yaylalara yazlıklara falan gidiyo ayşenin dediği gibi klimasız bir evde yamaktansa intihar edebilirsin canım zaten insan bazen cinnet getirecek gibi oluyo sinirleri geriliyo insanın bunaltıcı sıcaktan sen zaten tatilsin yazın gidersin canım orasıda sıcak oluyo ama akşamları serin enazından gölgeside seri olur aahh ahh iyi bilirim
aynen canım yaa hemde nezor birbilsen inan şuan herhangibir yerin köyünde yaşamak bile şırnaktan daha iyi olurdu köyler bile daha modern ordan inan yani inaşllah canım sağol bakalım buranın cefasını unuttururda sefasını sürdürür inşallah yeni yerimiz
naren gelmedimi ekmek kuzu ben doydum bileeeeee
ayşecim inşallah kabul eder dr un sende rahat edersin hadi ii haberlerle gel cicimmm
didoşş bende de 2 gündür sancı var ama rada giriyo çıkıyo böle gaz sancısı gibi ama kasıklarıma yakın kasılmalarda var bende yarın gitcektim dr a ama pazartesi gidelim dedi benim uyuz orda bi bebek hemşiresi tanısık var eşimin arkadaşının eşi bakalım onla tanışcam doğumda yardım etcek bi de başhemşire yi tanıyozzz onla da tanışcak bakalım ne yardımları olcak ama tanışcaz işte
ya kıslar emin olamıyorum bu kasılma dediğimiz karnımız taş gibi oluyo dimi bebek gerilmesi gibi değil çünkü heryeri sertleşiyo karnımınnn bi de aşağıya baskı oluyo öle olunca bumudur kasılmaaa??????????????
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öğütleme çocuğu haa ayy Allahım yaaa delüsünüz kızım siz yaa he valla ne öğütlüyon sende çocuğu çıkınca babasının yüzüne bakmıyomuşdelikafadulden çocuğu şiddete yönlendirme semocankaydirigubbakcemile3 iyi bare bak parayıda vermiş adamcağız daha ne yapsın boşver sen kendin al daha iyi bence karışan olmaz enazından
Kızlarrrrr müjdeeee üçüncü bebişimizzz geliyorrr Sibelle konuştukkk şimdiiii yarın veya cumartesi sabahı Elif bebişimizz bizlere merhaba diyor dr alalım artık demişşşşşş hihoyyyt
yıldan 24 aramıza katılan bebklerde yazmış bak bi istersen yarın doguruyor oda anam bebişler coğalıyor hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?