2009 Haziran Anneleri!!

hoş bulduk didommm
sanada güle güle
hayırlı haberlerle dön bizlereee
gelincee yazzz haaaaaaa

mrb kızlar, birazdinlenip geldikk.
didemcim inşallah gönlünüze göre güzel bi yere gider de kurtulursunuz ordan hayırlısıyla.
bizde de mecburi hizmet derdi var. 2.5 yılım kaldı mezun olmaya.inşallah kötü bi yerlere gitmeyiz

aynen öle oluyosemacıım.sanki karnın balon gbi şişiveriyo :CüvCüv:

hehee annesinin tarafında olcak herzaman kuzummmmm ilk öğrendiği şey anne olcakkk :))))) kıs öle şunu alma bunu alma demez ki şu lazım diyim hemen alır bu bebek işinde böle uuyuzlaştı bişe olursa diye korkuyo bence bana sölemiyo ama sanırım sonra üzülmkten korktuğu için geciktiriyo yoksaa ooo normalde herşeyi alan adam oğluna almazmı????

Kızlarrrrr müjdeeee üçüncü bebişimizzz geliyorrr Sibelle konuştukkk şimdiiii yarın veya cumartesi sabahı Elif bebişimizz bizlere merhaba diyor dr alalım artık demişşşşşş hihoyyyt

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnn çok sevindimmmm yaaaaaaaaa valla elifimiz mi geliyyooooooo ayyy anama kıs sen gidersin hastaneye pınayyyy resim falan çekersin yakınmıki sana????????? eşine söle götürsün
yıldan 24 aramıza katılan bebklerde yazmış bak bi istersen yarın doguruyor oda anam bebişler coğalıyor hehehehe

valla yaaaaa herkes .çatır çatır doğurruyo dünür biz öle ağzımız açık bakıyoz valla allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ikisini de çabucak kurtarsın anam ikisininde 2nci bebeleri ne güzel yawwwwww

herkese gunaydın guzel hazıran annelerıı hihoyyyt
3.bebegımızde gelıomus ay hergun yenı bır haber .... emelcım cok buyuk gecmıs olsun .sınır stres yapma canım beterın beterı var bak cok sukur sag salım atlatmıslar...
bugun hava burda cok guzel ınsanın denıs kenarına gıdesı gelıor valla hihoyyyt

kıslar 3 ve 4 geliyyo

hem zeynozeyno(sibel) hemde yıldan74 allahım saağsalim kavuştursun onlara yarın sabah herkes dua etsin kıslar rahat doğursun diye bıugün de emelimiz için edinnn emiiii hem kazayla ilgili hemde sancılarıyla ilgiliii

bende istiom yaa kızımı kucağıma almayııııı
hayırlısıyla
geçmiyorrr zamnnnn amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar!!geçmişi okuymaadım.. ama bebeişler başladı gelmeye maşhh:)).. bizde az önce dr dan geldik.. kısmetse .25 mayıs sabahı kızıım kollarımda olucak.. nst de sancı çıktı.. dr um eğer sancın çok olursa belkide norml bile olur dedi.. bakalıminş p.tesiye kadar dayaınır bizim kuzu:))sırayla geliyorlar maşhh kuzulaırmıza:)).

bebişlerimiz ve isimleri topiğine bakarsanız ordan takip edersiniz hanımlarrrr
kmlerin doğurcağınıııı okişşşşşşşşşşşşşşşşş

ay müminecim şişmesi bişe değil tek tarflı şişiyo bi de ölüyoö kıpırdayamıyom bileee karnım yırtılcak sanıyommm bu günde 5 6 kez oluyo ne kadar olunca endişelinim ki??? bak bunla ilgili hiç bişe bilmiyomm

oh oh ne gzllllllllll
armağannn
allah kurtarsınnnn bacımm inşallahhhh

semacıım öğret kuzuna anneyi korumayı bence de.
ben de eşime kızınca tükür kızım babana diyorum hep. çocuk babayı görür görmez tükürcek bu gidişle kaydirigubbakcemile3

armycimmm kuzum ne güzel haber bu inşallah dayanırrr ay bi de normal oluyomu tam süper olur hehe hadi bakalım kızını tembihle pazartesine kadar dayansınnnn sana da allahım kolaylıklar nasip etsin inşallah sancısız sıkıntısız kolay bi doğum olur allahım biavazda kurtarır inşallahh

hehe o da güzelmiş mümine yawww benim ki oğlan ya tekmeyle başladık direk olaya babası elini koyunca öçırpınıyo içerde tekme tekme bende diyomki bırak istemiyo çocuk garibim o da gerçek sanıyo yok diyom o sevindidde ondan oynuyo heee diyo hemen ne komik şu erkekler yaww

sadoşum kuzum nasılsın sen dur bakalım bi sıranı bekle daha kaç kişi var önünde fıstığımmm

he okiş mümine o kadar değil benim kiii 2 3 saatte bir oluyo ama ben daha dikkatli olim saatlerini yazim kasılmaların bakalım ne aralıla geliyollarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…