2009 Haziran Anneleri!!

armağancım inşallah, sağlılı sıhhatli, istediğin şekilde kavuşursun bebişinee.
Ay yaa hem merak ediyorum yavrumu, hem beklesin diye dua ediyorum.çok karmaşık duygular bunlar

geçmiş olsun canım, inşallh şu an iyisindir...

çok çok geçmiş olsun, kaza işte,Allah daha beterinden saklasın.

naren, hayırlı ugurlu olsun yeni yeriniz..

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım, ben de sanki adet öncesi sendroma girmiş gibi hissediyorum kendimi , sanki adet olcakmısım gıbı ara ara duygulara giriyorum hadi hayırlısı...

Ne güzel, çok az kalmıs, hayırlı dogumlar...Allah hepimize nasip etsin inşallahhh

iim semoşummm
çok şükür
sende iisn anladığım kadarıylaaa
allah iilik versnnn hepimnizeee :)

çok sağol semoşum.. hayılrıs bakaım. üdn gece baya rahatsızlandım.. baya baya kasıkdan bele sancım oldu bayada kokrtum.. bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler:))

armağancım inşallah, sağlılı sıhhatli, istediğin şekilde kavuşursun bebişinee.
Ay yaa hem merak ediyorum yavrumu, hem beklesin diye dua ediyorum.çok karmaşık duygular bunlar
çok sağol canım amin.. inşş hepimiz için ..

sağol canım aminnn..

he iyiyiz sadoşum ya gün sayıyoz işte napalımmmm oğluşumla mutluyuz bu aralar annemler samsuna taşınıyolar hemde doğumdan önce gibi görünüyooo merkesden ev alcaklar abimler orda oturcaklar annemler de köydeki evde 1 saat uzağımda olcaklarrrrr

kolay gelsin müminecimmm

armycim dularım sizinle canım hayırlısıylan doğurun inşallahhh çatır çatırrr

ay bi gecede neler olmuş öyle ya.yetişemiyom valla artık hızınıza:) emel arkadaşımıza çok üzüldüm ya.çok çok geçmiş olsun.ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

ya kızlar neyseki çok erken doğuran olmadı mayıs anneleri martta bile doğurdu yawwww biz gene iiyiz mayıs sonu geldi de öle doğuruyozzz allahıma şükürler olsun tek tek şu doğumdanda sağsalim bebişlerimizle çıkalımmmm ondan sonra da bebişlerle ilgili kaynatırızzz

kasılmaları başlayanlar.nasıl anlıyosunuz ya.kasılma dediğiniz bazen karnımda sertleşme oluyo.öyle bişeymi? yoksa adet sancısı şeklinde aşagı dogru baskımı oluyo?

oh oh ne gzlll gözün aydınnn cnmm
çok sevndm adınaa

adrenel ve armağan bende yazdım sizleree geri sayfada kaldıı görmediniz sanıırmmm
gözün aydın ve geçmiş olsun dileklerimiii

arzucum böle karnın sertleşiyo taş gibi oluyo o öleyken bide aşağıya doğru baskı oluyo anlıyosun yani bebişle alakalı değil gibi geliyo oymuş canımmm bende ara ara günde 1 ya da 2 kez de sancı oluyo o da böle kasıklarıma doğru gaz sancısı gibi 4 5 saniye sürüyoooo

sağol sadoşummmm biraz apar topar oluyo gelmeleri ama geliyolar netice de en çok da doğumda hepsi burda olcak diye seviniyommm napim allah yüzüme baktıı

evet semoş allaha şükür ki dogumlar vakti zamanında oluyo.37 haftadan sonrası zaten normal zamanı oluyomuş.
ya bende evdeyim yalnızımmmm... buralarada yeni taşındıgım için komşu falanda tanımıyom.hiç bi hoşgeldine gelende olmadı nası yermiş anlamdım.
korkuyorum valla birden sancılansam nasıl yapcam.eşimde işde eve gelene kadar 1 saat sürer.Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

işte o bendede çok oluyo.ama dakika tutacak kadar çok değil.ama günde rahat 10 defa oluyodur.

kolay gelsin müminecimmm

armycim dularım sizinle canım hayırlısıylan doğurun inşallahhh çatır çatırrr
amin canım çok sağol..

oh oh ne gzlll gözün aydınnn cnmm
çok sevndm adınaa

adrenel ve armağan bende yazdım sizleree geri sayfada kaldıı görmediniz sanıırmmm
gözün aydın ve geçmiş olsun dileklerimiii

görmedm canım..kusuruma bakma.. çok sağol..

arzucum canım bak o zaman şöle yap taksi durağının telini al ve söle deki ben hamileyim kaç dk ya gelirsiniz arasam ona göre hesapla hatta istersen bi kere taksiyle git doğum yapcağın hastaneye kaç dk sürüyo bak bölece ne zaman araman gerektiğini anlarsın canımm

neyse bize müsade.. artık son rotüşları yapıyoruz.. çok şükür herşey hazır.. sağlıkla kavuşalaım başka bişi istemiyorum.biraZ dinenelim kzuumla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…