selam kızlar!!geçmişi okuymaadım.. ama bebeişler başladı gelmeye maşhh:)).. bizde az önce dr dan geldik.. kısmetse .25 mayıs sabahı kızıım kollarımda olucak.. nst de sancı çıktı.. dr um eğer sancın çok olursa belkide norml bile olur dedi.. bakalıminş p.tesiye kadar dayaınır bizim kuzu:))sırayla geliyorlar maşhh kuzulaırmıza:)).
geçmiş olsun canım, inşallh şu an iyisindir...iyi geceler kızlar.
ben hastaneden geliyorum çünkü az daha 3. haziran bebişi geliyodu allah korusun.
kasılmalarım oldu, hastaneye gidip nst çektirdim. sıvı verdiler sonra biraz kasılmalarım azaldı ve nidilat kullanmaya başlıcam.
dua edin de bebişim biraz daha beklesin olur mu
kızlar herkes yatmış , ben hiç iyi değilim
annem bizdeydi temizlik yaptık ya biliyorsunuz , yemek yedik akşam eşim geç geldi onu beklediler, sonra eşime araba lazımmış yarın , kardeşimin araba, eşim annemleri eve götürmek için çıktı , kendi geri döncekti, bekle bekle ses yok, kaza yapmışlar meğer , iyilermiş ama araba hurda olmuş,
ben yalnızım bu saatte, çok korktum ,müşahede altında tutuluyormuş hepsi
Kimsesiz kalcaktım az daha , hem ailem hem eşim((((((((((
Allah korudu, bir gelse yapacak bişeyimde yok , bekliyorum öyle
inan ben de bekledim onu yaaa yazar yazmaz gördüm cıkmıştı msn e de girmedi cok üzüldüm inankendi basıma gelmiş gibi(
semoşum dünürümmmmmmmm sağol tatlı dillim inşallah ii insanlarla karsılasırız hakkımızda hayırlısı olur en cok sevindiğim sey eşim artık akşamaları eve gelecek :))))))))))))))))))))))))))))
bende bugün nst ye gircem kızlar öğlen 13:30da buarada geceden beri sancım var benim adet sancısı gibi birtuhafım bugün valla belimde ağrıyo Allahtan doktora gitcez bakalım nedicek yalancı sancılarmı başladı acaba nedersiniz
selam kızlar!!geçmişi okuymaadım.. ama bebeişler başladı gelmeye maşhh:)).. bizde az önce dr dan geldik.. kısmetse .25 mayıs sabahı kızıım kollarımda olucak.. nst de sancı çıktı.. dr um eğer sancın çok olursa belkide norml bile olur dedi.. bakalıminş p.tesiye kadar dayaınır bizim kuzu:))sırayla geliyorlar maşhh kuzulaırmıza:)).
armycimmm kuzum ne güzel haber bu inşallah dayanırrr ay bi de normal oluyomu tam süper olur hehe hadi bakalım kızını tembihle pazartesine kadar dayansınnnn sana da allahım kolaylıklar nasip etsin inşallah sancısız sıkıntısız kolay bi doğum olur allahım biavazda kurtarır inşallahh
çok sağol canım amin.. inşş hepimiz için ..armağancım inşallah, sağlılı sıhhatli, istediğin şekilde kavuşursun bebişinee.
Ay yaa hem merak ediyorum yavrumu, hem beklesin diye dua ediyorum.çok karmaşık duygular bunlar
geçmiş olsun canım, inşallh şu an iyisindir...
çok çok geçmiş olsun, kaza işte,Allah daha beterinden saklasın.
naren, hayırlı ugurlu olsun yeni yeriniz..
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım, ben de sanki adet öncesi sendroma girmiş gibi hissediyorum kendimi , sanki adet olcakmısım gıbı ara ara duygulara giriyorum hadi hayırlısı...
Ne güzel, çok az kalmıs, hayırlı dogumlar...Allah hepimize nasip etsin inşallahhh
oh oh ne gzlll gözün aydınnn cnmmhe iyiyiz sadoşum ya gün sayıyoz işte napalımmmm oğluşumla mutluyuz bu aralar annemler samsuna taşınıyolar hemde doğumdan önce gibi görünüyooo merkesden ev alcaklar abimler orda oturcaklar annemler de köydeki evde 1 saat uzağımda olcaklarrrrr
ya kızlar neyseki çok erken doğuran olmadı mayıs anneleri martta bile doğurdu yawwww biz gene iiyiz mayıs sonu geldi de öle doğuruyozzz allahıma şükürler olsun tek tek şu doğumdanda sağsalim bebişlerimizle çıkalımmmm ondan sonra da bebişlerle ilgili kaynatırızzz
arzucum böle karnın sertleşiyo taş gibi oluyo o öleyken bide aşağıya doğru baskı oluyo anlıyosun yani bebişle alakalı değil gibi geliyo oymuş canımmm bende ara ara günde 1 ya da 2 kez de sancı oluyo o da böle kasıklarıma doğru gaz sancısı gibi 4 5 saniye sürüyoooo
sağol sadoşummmm biraz apar topar oluyo gelmeleri ama geliyolar netice de en çok da doğumda hepsi burda olcak diye seviniyommm napim allah yüzüme baktıı
amin canım çok sağol..kolay gelsin müminecimmm
armycim dularım sizinle canım hayırlısıylan doğurun inşallahhh çatır çatırrr
oh oh ne gzlll gözün aydınnn cnmm
çok sevndm adınaa
adrenel ve armağan bende yazdım sizleree geri sayfada kaldıı görmediniz sanıırmmm
gözün aydın ve geçmiş olsun dileklerimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?