kız izledinmi yolladığım videoyu sadoş izlede gül biraz
kız izledinmi yolladığım videoyu sadoş izlede gül biraz
gün saymak zormuş sadoşş, ondandır sıkıntın! Bi de ben günümü bilmiyorum normal olduğu için içim daralıyor yani
arzucum canım bak o zaman şöle yap taksi durağının telini al ve söle deki ben hamileyim kaç dk ya gelirsiniz arasam ona göre hesapla hatta istersen bi kere taksiyle git doğum yapcağın hastaneye kaç dk sürüyo bak bölece ne zaman araman gerektiğini anlarsın canımm
ayy inşallah zamanında gelir kuzum sende sakın sters sıkıntı yapma kasılmaların birazda nedeni stresmiş ne kadar doğru bilemem ama sen genede rahat oliyi geceler kızlar.
ben hastaneden geliyorum çünkü az daha 3. haziran bebişi geliyodu allah korusun.
kasılmalarım oldu, hastaneye gidip nst çektirdim. sıvı verdiler sonra biraz kasılmalarım azaldı ve nidilat kullanmaya başlıcam.
dua edin de bebişim biraz daha beklesin olur mu
ayyy canım geçmiş olsun allahım korudu sende çok sıkıntı yapma güzelim genede hafif atlatmışlar öyle düşün daha kötüsüde var allahım korumuş şükret gene iyi atlatmışlar allahım korusun yaa üzüldüm sende hamile hamile sters sıkıntı yaşıyon ya allahım kazalardan belalardan korusunkızlar herkes yatmış , ben hiç iyi değilim
annem bizdeydi temizlik yaptık ya biliyorsunuz , yemek yedik akşam eşim geç geldi onu beklediler, sonra eşime araba lazımmış yarın , kardeşimin araba, eşim annemleri eve götürmek için çıktı , kendi geri döncekti, bekle bekle ses yok, kaza yapmışlar meğer , iyilermiş ama araba hurda olmuş,
ben yalnızım bu saatte, çok korktum ,müşahede altında tutuluyormuş hepsi
Kimsesiz kalcaktım az daha , hem ailem hem eşim((((((((((
Allah korudu, bir gelse yapacak bişeyimde yok , bekliyorum öyle
maşallah canım oğluşuna o çatı muayenesi dr dan dr değişiyo ya bazıları tam doğum zamanı bakıyo çatı açılmışmı diye bazıları doğuma yakın seninki ne güzel bakıcak maşallah zamanlı gelsin canımbizim dün kontrolümüz vardı kızlar,
oğlum hala doğum pozistonunda ama doktor daha var dedi(tabi allah bilir) doğum kanalına girmemiş.
Çatı muayenesini sordum 38. haftada dedi, nts falan hepsine daha var dedi.
Kızlar doğumlara başlayınca ben de hemen olacakmış gibi geliyo 38'i göremem sanıyorum..
Oğlumda gayet iyiydi, ama kuduruk ultrason cihazını sevmiyo, onu yaydığı ses dalgaları olunca kıpırdamıyo, zor bela yüzünü gösterdi. Çok tatlı olmuş sıpam yaŞeniz
inşallah istediğin gibi olur canım ama keşke daha önce değiştirseydin en azından hamileliğin gidişatını bilirdi neyse canım inşallah memnun kalırsınbugun dr gitcem 4.30 randevum.dr umu degiştirmek zorunda kaldım çünkü dogum yapacagım hastaneyi degiştirdim o yüzden önce dr un özeline gitcez dogumu yaptırsın kabul etsin diye.ama çok ters bi adammış inş. sorun çıkrmaz dogumu magosa devlet hastesinde yapmak istiyorum, nalbantoglunu arastırdım kötü şeyler ögrendim bide aciline gitmiştim berbattı dua edin dr kabul etsin kızlar
oh oh gelsin bıdıklar artık bundan sonra daha çok alıcaz böyle güzel haberler allahım kolay doğum nasip etsin ya bi avazda kurtulalımKızlarrrrr müjdeeee üçüncü bebişimizzz geliyorrr Sibelle konuştukkk şimdiiii yarın veya cumartesi sabahı Elif bebişimizz bizlere merhaba diyor dr alalım artık demişşşşşş hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?