2009 Haziran Anneleri!!

Armycimmmmmmmmmmm hoşgeldinnn bekler annesi bak batuş nasıl bekledi teyzelerinin sözünü dinlediii nasılsın kuzucum iiiimisin???

kız izledinmi yolladığım videoyu sadoş izlede gül biraz

gün saymak zormuş sadoşş, ondandır sıkıntın! Bi de ben günümü bilmiyorum normal olduğu için içim daralıyor yani

izledim semoşummmm
:))))))))))))))
ya evetttt
sıkıldımm vallaaaaaaaaaaaaaaaa
bebiş gelsee annemler gelsee
hayırlısıylaaa
şenlik olsa evn içindee ne gzlllllllllll

nasıl hopluolarrr yaaaaaaaa
hiç korkmuolarda bu deli karılarrr semoşum

evet canım duragın telini aldım.hastaneye gitmek tabi akşam yada sabah trafiğinede baglı ama yogunluk olmazsa.25 dk sürüyo.taksiden se 112yi çagırmak daha mantıklı geliyo aslında.hemen geliyolar.ve daha çabuk gider.bi yolda ona göre müdahale yaparlar diye düşünüyorum.ama bakalım artık o an hangisi kolay gelirse onu yapcam.

slm kizlarrr
cok katilamiyorum araniza bugun misafirlerim var..
yarinda esimin yegeninin dugunu var
buarada ara ara kasilmalar geliyor..
kasilmanin ne demek oldugunu ogrendim...

neyse hepiniz iyisiniz...
ben yokken dogurmayin sonra gorusuruz hepinizi optt

valla arzucum hiç ambulans aklıma gelmedi kendi gitceğin hastanenin ambulansınım çağırcan yoksa???

ayy inşallah zamanında gelir kuzum sende sakın sters sıkıntı yapma kasılmaların birazda nedeni stresmiş ne kadar doğru bilemem ama sen genede rahat ol

ayyy canım geçmiş olsun allahım korudu sende çok sıkıntı yapma güzelim genede hafif atlatmışlar öyle düşün daha kötüsüde var allahım korumuş şükret gene iyi atlatmışlar allahım korusun yaa üzüldüm sende hamile hamile sters sıkıntı yaşıyon ya allahım kazalardan belalardan korusun

maşallah canım oğluşuna o çatı muayenesi dr dan dr değişiyo ya bazıları tam doğum zamanı bakıyo çatı açılmışmı diye bazıları doğuma yakın seninki ne güzel bakıcak maşallah zamanlı gelsin canım

bu arada bizim tayin yeri acıklandı
ADANA merkeze gidiyoruz valla sevindim ben acıkcası hem memleketimize yakın hem de gelişmiş güzel bir yer yazları artık memlekette geciririz allahım cok sevindim ya inanın hemen sizle paylaşayım dedim :) öperim sizi ve bebişleri
[/QUOTE]
hayırlı olsun canım yeni tayin yeriniz ayy ne güzel canım biraz zor olucak taşınman felan ama adana çok güzel bi yer gelişmiş enn azından alır çocuğu gezersin oralarda

inşallah istediğin gibi olur canım ama keşke daha önce değiştirseydin en azından hamileliğin gidişatını bilirdi neyse canım inşallah memnun kalırsın

Kızlarrrrr müjdeeee üçüncü bebişimizzz geliyorrr Sibelle konuştukkk şimdiiii yarın veya cumartesi sabahı Elif bebişimizz bizlere merhaba diyor dr alalım artık demişşşşşş hihoyyyt
oh oh gelsin bıdıklar artık bundan sonra daha çok alıcaz böyle güzel haberler allahım kolay doğum nasip etsin ya bi avazda kurtulalım
sibel ve yıldan armağan bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza alın inş kolay olur

İzlesene.com : Video - çılgın hamileler:)
hahhahahahahaha delülere bakın leynnnn ne komiklerrrr

izledim yaa deli bu karılar ya çocukları haşat ettiler içerde manyamış bunlar bu yabancılar zaten manyak oluyo başka işleride yok karınlarını zıp zıp zıplatıyolar hiçte korkmuyolar anam ne karılar ya karınlarıda kocaman hee o karınlada zıplayabiliyolar :roflol::roflol:

valla bende arkidişimi aradım işi varmış erken biterse onla gideriz belki bugün alışverişeee

onu düşünmedim sema.112yi arayınca eve en yakın hastaneden ambulans geliyomuş.önce özellikle gitmek istediğiniz hastane varmı diye soruyolarmış.ben hastanemi söylücem oraya götürcekler.

heee ii o zaman arzucummm anam çok para almasınlar bak hiç bilmiyom bunu ambulnaslar para alıyolarmı 112 yi falan arınca yoksa devlet hizmetimi???

ama kızım bi hafta daha dayanırsa.sonra eşim izin alcak.yani 39.haftamda evde olcak.yada istanbuldan eltim falan gelcek.bizde böyle anne baba olmayınca çok zor oluyo

neyse kızlar işim var size iyi sohbetler ben kaçar işlerim bitince gene gelirim byyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…