2009 Haziran Anneleri!!

ben ücret almıyolar diye biliyorum.ama yinede emin olmak için biişyerime sorayaım bakalım onlar bilir.
ya inşallah ambulansa falan gerek kalmaz.çünkü öyle tek başın aambulansa binmek bile ürkütüyo beni.

inşallah yasemin gibi kontrol günümde sancılanırım ne güzel hiç telaşı olmamış anladıgım kadarıyla.inşallah hepimizin öyle kolayca olur

ay cok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaa mirmirmirmir
napsam napsam havada cok sıcak bıraz serınlesın dısarı cıkıp yuruyus yapıcam ama puffff gamyoncuiremsu

ya bide bişey sorcam sizlere.ben biberon ve emzik almadım.ilk aylarda lazım olurmuki? emzik kullanmak istiyorum çünkü belli bi süre sonra kreşe bırakıcam işin emzik kolaylık oluyomuş.4öı dolmadan emzik veriliyomu şimdiden almam gerekirmiki?

heee bi bu eksikti hava bozdu yağıyooo şimdide kociş arada ben korkuyom yarın beraber gidip halledelim yollarda bişe olur tek başınayken falan diyeeee anlicanız ben bugün yine evdeyimmmm

kızlar yeni bebeişler geliyomuş ay şaka maka bizede sıra geliyo
ne güzel ya Allah ım herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bende işlerimi toparlıyorum son 3 saatimiz kaldı sonra özgürüm kısmetse
yarında kontrolümüz var bakalım kızımız ne kadar olmuş.
Belki doktorumuz son sezeryan günümüzü belirier bana haziranın 10 ile 15 i arası demişti ama belki yarın net bir gün verir.

arzucuım benim görümcem hastanedeyken vermişti biberonu anca öle tutuyolarmış bebekler demişti bende öle yapmayı planlıyorum canım hastane çantama koyucam kısmetse 4 aydan sora bebek emziği almaz heralde.

arzucum ben aldım 1 numara emzikden
lazım olur dieee
biberon değil küçük 30 ml bşy aldım hem emzikli ehemdee suluk gibi oluooo
al istersen birer tane bulunsunn

kızlar merhaba , nasılsınızz?
narencim gözün aydın güzel yere gidiyorsun.
emel geçmiş olsun canım çok üzüldüm tam da doğum öncesine denk gelmesi kötü olmuş ama allahtan sağlıkları iyi.
2 bebiş daha geliyomuş allahım kolay doğumlar nasip etsin sibele ve yıldana.
benim canım sıkılıyo .bi kaç gündür iyiydim yine melankolik oldum doğum yaklaştıkça strese giriyorum sizi ne güzel seviniyosunuz bense strese girdiğim için bu sefer kendime kızıyom.

bende 1 emzik bi biberon alırım şimdilikkk emzik ii oluyo kızlar ağladığında bi iş yaparken falan veriyon ii oluyo ama sağlıklı olnalardan damak yapısını bozmayanlardan olsun ben 1 taşımdan sonra başlamışım emziğe annem 4 yaşımda zorla bıraktırmışşşş

adana merkeze bitanem sağolasınn

ne stres yapıon tatlım ya bak ne güzel evimizi cennet kokuları dolduracak şükredelim strese ve pani,ğe gerek yok azcık stres iidir fazlası zarar kuzummmm

güzel haberlerle gel yeşimcimmm inşallah işlerinide hallettikten sonra rahatlayacaksın ne güzel :))))))))

kızlar ben şimdi geldim
pınarcım sağolsun dr dayken aradı haberleri aldınız
dr fazla beklemek istemiyor risk almamak için miş
bende plesenta previa olduğu için neyse
dr programını ayarlayacak ve beni bu akşam arayacak tam saat ve gün için
yarın sabah veya c.tesi sabahı
haber veririm sizlere

emelcim tatlım çok geçmiş olsun allah korumuş
üzme kendini bak bişey falan olur
öptüm

ciçeği burnunda anne gelmişşş
yasemincimmm nasılll
gidioooo
anneleikk
prenses nasıllll
annesiii

hadi bakalım hayırlısı olsun sibelcimmm
allah kurtarsınn bi avazda inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…