2009 Haziran Anneleri!!

annelik cok guzel bişeymiş yanından ayrılamıyorum bi turlu
baska odaya gectigimde de sanki sesi kulagımda her dakika kontrol ediyorum
kızlar dogumdan once yanınızda mutlaka buyuk bırı olsun yalnız olmayın her ne kadar insan kendine cok guvense de onlar sıze yardımcı olacaktır
biliyormusunuz eger ben hastaneye taksıyle gıtmeseydım yolda dogururdum kayınvlıdem yanımda olmasaydı da yalnız olacaktım dusunemıyorum bıle

emin ol senin kadar heyecanlıyım şimdi:sm_cool:
tekrar gözün aydın, bebeğine kavuşmana saatler kaldı..
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın:Saruboceq:

iyiyim saadetcim banyosunu yaptırdık hemencecik uyudu
banyodan sonra cok yoruluyormus uyanmasını beklıyorum emzırıcem

oy yerim ben kuzuyuuuu
ne gzl uyuyodur şmdi prensesssss annesii
cnmm sancılar olunca kanama falan oldumuydu sendeee

sibelimmmm canım arkadasım kalbim seninle atıyor inan aynen senin kadar heyecanlıyım bitanemmmmmmmmmm
tüm dualarım seninle

hastanede size hemsireler bebekle ilgili tum bilgileri vriyorlar merak etmeyin
dogunca ilk yarım saatte emzirmek gerekiyor sutunuz gelmiyor ama bebegin emme hareketleriyle sutun gelmesi saglanıyor, meme uclarınız cok agrıyor kızlar o bahsedılen kremlerı mutlaka alın ve kullanın

selam en taze annemiz,
misler gibi oldu da uyudu mu prenses oh n ne güzellkaydirigubbakcemile3

bize başka tiyoların ve doğumla ilgili dikkat edilmesi gereken şeyler var mı?

canım 6 cm acılmıs hıc fark etmedın mı ?
senın ogun doktor kontrolun olmasaydı nolcaktı allah korusun sancı kanama felan oldumu

maşallah pamuk kıza mışıl mışıl uyusun üzmesin anneyi annesinin kıymetlisi o
allahım ne güzel ya bizde yasayacaz inşallah bu güzel duuyguyu yasemincimm :)

canım 6 cm acılmıs hıc fark etmedın mı ?
senın ogun doktor kontrolun olmasaydı nolcaktı allah korusun sancı kanama felan oldumu

hayır guzelim hiç farketmedim ne kanama oldu ne de suyum geldi sadece bol bol wc ye gittim artık tutamıyordum tuvalete zor yetısıyordum
dediğim gibi bir de karnım agrır gibi sancım oldu birkaç sefer
bazılarının a sancısı belinden gelirmiş dikkat edin
eger doktor kontrolum olmasaydı sancım var dıye yıne gıderdım doktora

hayır canım ben de hiç birşey olmadı, suyum bile gelmedi ebe actı suyumu
zateen oncekınde de suyum son anda gelmişti
sadece karnım agrıyormus gıbı sancı geldi

benımde su son 2 gundur karnım agrıo gıbı bısey oluo bıde regl olucakmısım gıbı bı hıs var...kızlar karnımda tas gıbı semsert oluo aman aman bı doktorumu arıyım -tatlicadiarzu-

ne rahat dogumlar vermiş allah sana yasemincim inşallah bizimde böle kolay olur allahımmmmmmm

cok özendim sana ya maşallah maşallahhhh

önceki derken bu ikinci bebğin mi ilkini kaybettin zannedersem bak rabbim 2. meleğini gönderdi sana ne kadar güzell

yasemincim ne güzel ya melegine kavuştun.
bu gögüs kremlerini şimdiden kullanmaya başlıcakmıyız yoksa emzirmeye başlayıncamı kullanıcazfisfisfis

kızlar lohusa olunca cok terliyorsunuz yanınıza o yazılanlardan fazla iç çamarı ve gecelik goturun
hata gece yatarken evdeki geceliklerinizi alın kanama filan olursa en azından onlar ırlenir
ozellikle de sezeryan yapacaklar siz hastanede daha fazla kalıyorsunuz bunlara cok ihtiyacınız olacak

sagol canım sizlar icin hep dua ediyoum inşallah siz de kolay dogum yapacaksınız
evet benim 2.cisi cok sukur Allahıma saglıklı sıhhatli bir evlat verdi darısı tum hamişlerin basına

oyyy yasemincim yıkadın mı prensesi en sevdiğim iştir bebiş yıkamak öle seviyolar ki nerdeyse yıkanırken uyuyucaklarrrr mis gibi de kokmuşturrr cennet kokulumuzzzz ohhhhhh değmeyin keyfine

maşallah sana canım yaa dayanıklıymışsınnn eee kesi falan yaptılarmı kuzu??? ağrın sızın varmı???? kıs en çok da ne yi merak ettim biliyonmu sen hiçbişe almamıştın nasıl yetiştirdinkiii ben böle stres yapıyom daha 1 ay varkennn eksik kalcak gibi herşeyyy

yasemincim ne güzel ya melegine kavuştun.
bu gögüs kremlerini şimdiden kullanmaya başlıcakmıyız yoksa emzirmeye başlayıncamı kullanıcazfisfisfis

dogum yapmadan once kullanmak gerekıyormus ben kullanmadım ve su anda en cok oralara agrıyor hele bır de emerken dayanamıyorum ama napayım emzirmesem ac kalacak ben de yenı kullanmaya basladım faydası da oluyor

aaa evet kesi var mı cnmmmm
kanama oldumuuu oluomu hala çok muuu cnmm
hasta bezi kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…