2009 Haziran Anneleri!!

canım kasılman ve sancın falan yoksa tek başına bulantı doğum habercisi değildir.Bebeğin mideyi itmesi de bulantı yapabiliyor. bol bol dinlanmaya çalış.istirahat çok önemli

bebğim benim çok kasılıyor.
günde 3 defa magnesyum içiyorum onun için.
ama bacakqlrım ve belim ağrıyor.zaten
epeydir hep var.ama .çok şükür sancı değil diye biliyorum.
onlar snki böbrekten geliyor giib gelkiyor bana
biraz rahatsızım böbrekten dolayıda belki odur diyorum ama bulantı kafamı karıştırdı.
allah herkese ve sanda yardım etsin.
bebekelrimizi hayırlsı ile kucağımıza allaım inşallah.
ayın3 de nts ve doktor kontrolum var .bakalım ne olacak
hepiniz öptüm

canım tuzlu bişeyler atıştır aç bekleme ama pocada yeme mideyi rahatsız ediyo zaten bebişlerde tekmeleyip duruyo mideyiiçok bıcırık bunlar yahu çok sevimliler

kızlar bu çanta hazırlama işide bayagı oyalıyormuş insanı bi liste yaptım abarttım galiba evi hastaneye taşıyacagım neredeyse
semoş kız geleyimmi kahvaltıya bizi oyandırdın sen kaçtın bak şimdii

günaydın adrenal canım doktormuşsun sen yeni farkettim bak . ne dektorusun tatlıııııım

günaydınnnnnnn
havvacım ben aşağıda linkini verdiğim listeden yararlandım baya da işime yaradı. excel listesi bir sayfada genel ihtiyaçlar bir sayfada da hastane ihtiyaç listesi var. Yan taraftaki yorumları da liste hazırlandıktan 17 ay sonra bi arkadaşları için yapmışlar o anlamda iyi bi ihtiyaç listesikaydirigubbakcemile3

www.babaolmak.com/index.php/2008/12/23/bebek-ihtiyac-listesi-revize-edilmis-versiyon/ - 40k

canım dolap yok zaten sadece beşik ve şifonyer dün gece eşimle birer av köpeği olup kokladık adamın son 2 beşiğinden birini almıştık kokusu falan yok yani zaten orda da koklamıştımmm ondan kolay olcak

canım hepimizde aynı şeyler var ama bulantıyı takip etmek lazım bulantın olduğunda taniyonuna da bak tansiyon de yüksekse dr una gitmelisin ayrıca bulantı tek başına doğum belirtisi olamaz canım bi çok şey gerek yanında kasılmalar bende de çok dün dr daydım ve sordum kasılmalar normal artık yalnız kasılmayla beraber belinden karnına doğru sancılar geliyor ve dinlenmeyle geçmiyor ve de düzenliyse yani belli aralıklarla geliyo sancı giderek artıyorsa bu doğum sancısıdır panik yok stres yok herişin hallolur korkma bak ben daha yeni başladım bişecik olmazzz ama artık çalışmayı bıraksanda evine gidip istirahate başlasan faydası çok olur canım hayırlı doğumlarrrr:CüvCüv:

he canım tüm ev boyanıyo
oğluşun odası boyandı yeri cilalandı orayı ilk önce yaptık şimdi evin geri kalanı dün gece tavanlar bitti işte bugün yarın da diğer yerler bitse tam süper olcak haftaya bitmiş olur bana hiçbişe yaptırmıyo işim öle ki tabura bile kaldırtmıyo düşün 1 kilo yokturrrkaydirigubbakcemile3 sürekli gözü bende bu ara boya işleri bitince temizlikçi abla gelcek bitcek inşallah arkadaşarda toplamaya falan gelcekler yardıma saolsunlarrr he dimi beklerim oğlumu az kaldı annemler de gelcekler zaten taşınıyolar samsuna canımmm şükür onlarda ben doğurmadan gelmeye çalışıyolar bakalım hayırlısı

valla canım ben yapalı çok oldu hala eksiklerim var bitmiyoki hergün aklıma başka bişe geliyo ama şu an allah korusun doğuma gitsem yeter çantamm

gel valla ne güzel olurrr
kıs bu ara da sesin kuzenimle aynen he o sandım seniii ekran bozuk ya göremiyom noyuu ama çok mutlu oldum aradığın içinn

günaydın adrenal canım doktormuşsun sen yeni farkettim bak . ne dektorusun tatlıııııım

canım radyolog tu heralde mümine öle hatırlıyom yani röntgen teknikeri gibi bişe

nazancım günaydın canım nasılsın anam ne zaman çıkcan şu izneee yaaaaa ben daraldım vallahi heee çık kız artık offff evde ayaklarını uzatıp keyf yapmak seninde hakkın

arkadaşlar benim kasıklarım belim bacaklarım çok ağrıyor normal mi acaba bu ağrılar.korkuyorum.geceleri uyuyamıyorum.yardım edin sizdede böyle bişey oldumu....36. haftamdayım.

ayşecim peki bu ağrılar dinlenince geçiyomu yoksa süreklimi sana tavsiyem bu ağrılar geldiğinde dk tut kaç dk arayla geliyo ne kadar sürüyo canım valla bende henüz o kadar şiddetli bi ağrı olmadı ama dr um bunları söledi eğer hiç geçmiyo ve giderek artıyorsa ben hiç durma dr una kontrole git derim ya da ayaıp sorabilirsin canım ne için varlar bu dr larrr

nazancım günaydın canım nasılsın anam ne zaman çıkcan şu izneee yaaaaa ben daraldım vallahi heee çık kız artık offff evde ayaklarını uzatıp keyf yapmak seninde hakkın

son günlerim semoşum ya, ben de daraldım ama ne yaparsınn
insanların yüzümden önce karnıma bakıp işyerinde doğuracan demeleri,
ben arkamı gönünce karnı da iyice şişmiş, ay evet aşağıda inmiş yakın doğumu demeleri,
ay top mu karpuz mu yuttun çok şeker karnın demeleri ve her seferinde hepsine sevimli davranmak işe gelmekten daha yorucuu-tatlicadiarzu-

ay nazan alemsin heeeeee
insanlara hamilelik tuhaf geliyo nedense kendileri başka yerden çıktılar sanki az kalmışşş bu hafta son dimiiiiii
of sende haklısın heee aslında evde olsan sıkılırdım misal ben ama yeter artık gerçekten bi daha ne zaman dinlencen bize bağımlı olmayan bi bıdıksız son günlerimiz azcık da sessizliğin sesini dinleyek kuzular delürtcek nasılsaaa

ay ayşecik nasılsın kuzu kız aklımız sende he nasılsın bişe söle hepimiz merak ettik seniii geliyon yazmıyon bişe geçen de erken doğurcam gibi dedin küstünmü bizeeee

peri_efe sen nasılsın kuzummmm doğurmaya meğillimisin yoksa benim gibi beklemedemisin cicim

gerçekten güzel hazrlanmış bi liste canım bu teşekkürler paylaşımın için

evet ya evin tadını da çıkarmak istiyorum aslında
temizlikçiyi sırf bu yüzden hemen bu haftasonuna aldımki temizlik bitsin sonrada ayağımı uzatıp yatayım, doğuma kadar da eşim temizler zaten...
ya biliyo musun geçen işyerinin girişinde 4-5 yaşlarında bi bıdık tam da öğle saati millet yemeğe çıkıyo; "anne bu hamilee" diye çığlık attıdelikafadulden herkes bana baktı. "sorun yok bebek kocamdan" diyecektim ne bakıyosunuz 8 aydır böleyim di minaniknanik

dinlenincede geçmiyor.yatamıyorum bile.her gün biraz daha çoğalıyor.4 gündür çekiyorum bu ağrıları.dayanamıyorum artık şimdi dr umu aricam.senağlama

ay nazan alemsin heeeeeee hehe sorun yok heeee
ay o veletler ne fena benim yeğenim de ben dövecem o çağatayıı sana neden vuruyki tekme falan atıyomuş babannem söledi asla ona vermicem bisikletimi babannemide vermiyom dedemi de falan diyo bıdık oda 4 yaşında telefona ver şu çağatayı diyo gıcık etti beni yine seni rahat bıraksın hala diyo eşşek ya altıma ediyom gülmekten ib de sinirliki tam anlayamıyo canım yaaa

ay ayşecik nasılsın kuzu kız aklımız sende he nasılsın bişe söle hepimiz merak ettik seniii geliyon yazmıyon bişe geçen de erken doğurcam gibi dedin küstünmü bizeeee

evet küstüm semoş:dilcikar:daha dogurmadım ama midem bulanıyo belime agrı giriyo hayırlısı artık bugun kayınvalidem geliyo işlerin büyük bi kısmını hallettim çok yoruyorum kendimi artık kayınvalidem yapar kalanlarıda yoksa iş yaparken doguverecegim durduramıyorum kendimi

dinlenincede geçmiyor.yatamıyorum bile.her gün biraz daha çoğalıyor.4 gündür çekiyorum bu ağrıları.dayanamıyorum artık şimdi dr umu aricam.senağlama

ara canım ihmal etme son günlerimiz hiçbişeyi riske etmeye gerek yok dimi allah yar ve yardımcın olsun canımm

oyyyy kıyamam sana yaaaa bende yalnızım be cicim kimse yok yardım etcek arkadaşlarıma söledim beleşe teyse olmak yok temizllikçi gitsin de gelin yardıma diyeeee

valla kaç kişi seni sordu msn de konuşurken aklımızdasın canımm hadi bakalım kayınvalidenle mutlu mesut geçinin de keyfin gelsinn

allah kolaylık versin tekrar tatlım. bende seneye gelince ugricam sana bi aksilik olmazsa o zaman hazırlarız sizin güvercinlerin yanına mükellef bi kahvaltı sofrası sen güvercinlere takla attırırsın bende homini gırtlak yerim artık
ay keşke kadın dogumcu olaymış mümine dogurtutdu bizi karnı burnunda:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…