canım kasılman ve sancın falan yoksa tek başına bulantı doğum habercisi değildir.Bebeğin mideyi itmesi de bulantı yapabiliyor. bol bol dinlanmaya çalış.istirahat çok önemli
günaydın annlerimiz.
artık yavaş ayavş siz bebekelriniz kucağınıza almaya başlamışsınız
allahım hepinize de bize de hayırlı doğumlar nasip etisn.dün akşma acaip bulantım oldu.
işten çıktıktan sorna bir süre sorna düzeldi sabah yine var.
şimid sizde okuyunc adoğum belirtisi mi diye merak ettim.malum bend e35 hafta bitiriyoruma rtık.
allh korusun.
daha çok işim var
bbeğim seni 3 temmuz da bekliyoruzm
olmadı 25 haziran diyorum ama kızıma .bakalım hayırlısıç
hala çalışıyorum
ve evde pislik içinde
izne çıkınca temizlikçi alacğaım.
işyerşnde işleri düenlyeceğim.offfff
inşlalh doğum habercisi değildir.
ha
ne derisniz siz ce ne bu bu bulanti ve halsizlik.ayaklarımın şişi iyice arttı.
üstüne basamıyorum
resmen falakaya yatırlmış gibi
canım tuzlu bişeyler atıştır aç bekleme ama pocada yeme mideyi rahatsız ediyo zaten bebişlerde tekmeleyip duruyo mideyiiçok bıcırık bunlar yahu çok sevimliler
kızlar bu çanta hazırlama işide bayagı oyalıyormuş insanı bi liste yaptım abarttım galiba evi hastaneye taşıyacagım neredeyse
semoş kız geleyimmi kahvaltıya bizi oyandırdın sen kaçtın bak şimdii
günaydın hanımlaar.
bu gün doğumu olcak herkeze Allah ım kolaylıjklar nasip etsin.
Sana da kolay gelsin semoş.
Ama dolapların havalanması baya bi sürüynun için bir kaç gün arayla üstüste silersen daha kolay çıkıyo kokusu.ben bilmiyodum boşuna baya bi bekledim.
ben de khv hazırlicam, arkadaşlar gelcek kahvaltıyaa. kaydirigubbakcemile2
günaydın annlerimiz.
artık yavaş ayavş siz bebekelriniz kucağınıza almaya başlamışsınız
allahım hepinize de bize de hayırlı doğumlar nasip etisn.dün akşma acaip bulantım oldu.
işten çıktıktan sorna bir süre sorna düzeldi sabah yine var.
şimid sizde okuyunc adoğum belirtisi mi diye merak ettim.malum bend e35 hafta bitiriyoruma rtık.
allh korusun.
daha çok işim var
bbeğim seni 3 temmuz da bekliyoruzm
olmadı 25 haziran diyorum ama kızıma .bakalım hayırlısıç
hala çalışıyorum
ve evde pislik içinde
izne çıkınca temizlikçi alacğaım.
işyerşnde işleri düenlyeceğim.offfff
inşlalh doğum habercisi değildir.
ha
ne derisniz siz ce ne bu bu bulanti ve halsizlik.ayaklarımın şişi iyice arttı.
üstüne basamıyorum
resmen falakaya yatırlmış gibi
semacım bütün evimi boyamaya başladınız canım siz yoksa sen tek çocuk odası demiyormuydun tatlım . allah kolaylık versin zor iş valla heryer birbirine giriyor tek oda bile olsa
kendini yorma diyecegim ama git gellerle yoruluyor insan zaten hayırlısıyla bitsin şu işler sende temmiz temiz oglunu beklersin artık ohhhhhh ne güzel
canım tuzlu bişeyler atıştır aç bekleme ama pocada yeme mideyi rahatsız ediyo zaten bebişlerde tekmeleyip duruyo mideyiiçok bıcırık bunlar yahu çok sevimliler
kızlar bu çanta hazırlama işide bayagı oyalıyormuş insanı bi liste yaptım abarttım galiba evi hastaneye taşıyacagım neredeyse
semoş kız geleyimmi kahvaltıya bizi oyandırdın sen kaçtın bak şimdii
günaydın adrenal canım doktormuşsun sen yeni farkettim bak . ne dektorusun tatlıııııım
nazancım günaydın canım nasılsın anam ne zaman çıkcan şu izneee yaaaaa ben daraldım vallahi heee çık kız artık offff evde ayaklarını uzatıp keyf yapmak seninde hakkın
günaydınnnnnnn
havvacım ben aşağıda linkini verdiğim listeden yararlandım baya da işime yaradı. excel listesi bir sayfada genel ihtiyaçlar bir sayfada da hastane ihtiyaç listesi var. Yan taraftaki yorumları da liste hazırlandıktan 17 ay sonra bi arkadaşları için yapmışlar o anlamda iyi bi ihtiyaç listesikaydirigubbakcemile3
www.babaolmak.com/index.php/2008/12/23/bebek-ihtiyac-listesi-revize-edilmis-versiyon/ - 40k
ay nazan alemsin heeeeee
insanlara hamilelik tuhaf geliyo nedense kendileri başka yerden çıktılar sanki az kalmışşş bu hafta son dimiiiiii
of sende haklısın heee aslında evde olsan sıkılırdım misal ben ama yeter artık gerçekten bi daha ne zaman dinlencen bize bağımlı olmayan bi bıdıksız son günlerimiz azcık da sessizliğin sesini dinleyek kuzular delürtcek nasılsaaa
ayşecim peki bu ağrılar dinlenince geçiyomu yoksa süreklimi sana tavsiyem bu ağrılar geldiğinde dk tut kaç dk arayla geliyo ne kadar sürüyo canım valla bende henüz o kadar şiddetli bi ağrı olmadı ama dr um bunları söledi eğer hiç geçmiyo ve giderek artıyorsa ben hiç durma dr una kontrole git derim ya da ayaıp sorabilirsin canım ne için varlar bu dr larrr
ay ayşecik nasılsın kuzu kız aklımız sende he nasılsın bişe söle hepimiz merak ettik seniii geliyon yazmıyon bişe geçen de erken doğurcam gibi dedin küstünmü bizeeee
dinlenincede geçmiyor.yatamıyorum bile.her gün biraz daha çoğalıyor.4 gündür çekiyorum bu ağrıları.dayanamıyorum artık şimdi dr umu aricam.senağlama
evet küstüm semoş:dilcikar:daha dogurmadım ama midem bulanıyo belime agrı giriyo hayırlısı artık bugun kayınvalidem geliyo işlerin büyük bi kısmını hallettim çok yoruyorum kendimi artık kayınvalidem yapar kalanlarıda yoksa iş yaparken doguverecegim durduramıyorum kendimi
canım dolap yok zaten sadece beşik ve şifonyer dün gece eşimle birer av köpeği olup kokladık adamın son 2 beşiğinden birini almıştık kokusu falan yok yani zaten orda da koklamıştımmm ondan kolay olcak
canım hepimizde aynı şeyler var ama bulantıyı takip etmek lazım bulantın olduğunda taniyonuna da bak tansiyon de yüksekse dr una gitmelisin ayrıca bulantı tek başına doğum belirtisi olamaz canım bi çok şey gerek yanında kasılmalar bende de çok dün dr daydım ve sordum kasılmalar normal artık yalnız kasılmayla beraber belinden karnına doğru sancılar geliyor ve dinlenmeyle geçmiyor ve de düzenliyse yani belli aralıklarla geliyo sancı giderek artıyorsa bu doğum sancısıdır panik yok stres yok herişin hallolur korkma bak ben daha yeni başladım bişecik olmazzz ama artık çalışmayı bıraksanda evine gidip istirahate başlasan faydası çok olur canım hayırlı doğumlarrrr:CüvCüv:
he canım tüm ev boyanıyo
oğluşun odası boyandı yeri cilalandı orayı ilk önce yaptık şimdi evin geri kalanı dün gece tavanlar bitti işte bugün yarın da diğer yerler bitse tam süper olcak haftaya bitmiş olur bana hiçbişe yaptırmıyo işim öle ki tabura bile kaldırtmıyo düşün 1 kilo yokturrrkaydirigubbakcemile3 sürekli gözü bende bu ara boya işleri bitince temizlikçi abla gelcek bitcek inşallah arkadaşarda toplamaya falan gelcekler yardıma saolsunlarrr he dimi beklerim oğlumu az kaldı annemler de gelcekler zaten taşınıyolar samsuna canımmm şükür onlarda ben doğurmadan gelmeye çalışıyolar bakalım hayırlısı
valla canım ben yapalı çok oldu hala eksiklerim var bitmiyoki hergün aklıma başka bişe geliyo ama şu an allah korusun doğuma gitsem yeter çantamm
gel valla ne güzel olurrr
kıs bu ara da sesin kuzenimle aynen he o sandım seniii ekran bozuk ya göremiyom noyuu ama çok mutlu oldum aradığın içinn
canım radyolog tu heralde mümine öle hatırlıyom yani röntgen teknikeri gibi bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?