peri_efe sen nasılsın kuzummmm doğurmaya meğillimisin yoksa benim gibi beklemedemisin cicim
ben iyiyim cnm saola.s...beklemedeyim 38.haftayı bi geciyim öyle gelsin minigim...artık günlerde gecmez oldu yaaww...mayıs bitmek bilmedi bi türlü-tatlicadiarzu-
dr umu aradım bu ağrıların normal olmadığını söyledi.eğer geçmezse yarın görmem gerekir dedi.ayakta fazla kalma yat dinlen dedi.ah bir yatabilsem....
günaydın hanımlar. bugün sıra benim.
oğlumu kucağıma alacağım birkaç saat sonra kısmetse. saat 10 da sezeryana giriyorum. bana dua edin lütfen.[/QUOTE
CAnim allah yardimcin olsun, hayirlisiyla gel dogsun bebisini insallah...
nidacım günaydın kuzummm a.s.
CAnim benim Günyadinnnnnn
ay nazan alemsin heeeeeee hehe sorun yok heeee
ay o veletler ne fena benim yeğenim de ben dövecem o çağatayıı sana neden vuruyki tekme falan atıyomuş babannem söledi asla ona vermicem bisikletimi babannemide vermiyom dedemi de falan diyo bıdık oda 4 yaşında telefona ver şu çağatayı diyo gıcık etti beni yine seni rahat bıraksın hala diyo eşşek ya altıma ediyom gülmekten ib de sinirliki tam anlayamıyo canım yaaa
Kizlar Pinarla konustum simdi..Minik Batuhan yaygarayi basmisti, sanirim "annem beni emziriyo sen ne diye bizi rahatsiz ediyorsun" dedi bana...
Saat 12 de hastaneden cikiyorlarmis...
Kizlar Pinarla konustum simdi..Minik Batuhan yaygarayi basmisti, sanirim "annem beni emziriyo sen ne diye bizi rahatsiz ediyorsun" dedi bana...
Saat 12 de hastaneden cikiyorlarmis...
anam sütü varmıymış ki emziriyomuş yerim ben batuşu annyi kıskanıyodu zaten daha doğmadan aceleci minik
ay uyanıkmı müsaitmi kız ben hala arayamadım ya aradım annesi çıktı ama bi daha ariyim diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?