2009 Haziran Anneleri!!

gel havvacımmmm hep beklerimmmmmm çok da mutlu olurum yazın gel oğlanları denize sokarızzzz

bu arada güvercinler kendi takla atıyo biz öğretemiyoz malesef allah vergisi şu tel yapılsın eklicem rasimlerini kumalarımın :)))))))))

peri_efe sen nasılsın kuzummmm doğurmaya meğillimisin yoksa benim gibi beklemedemisin cicim

ben iyiyim cnm saola.s...beklemedeyim 38.haftayı bi geciyim öyle gelsin minigim...artık günlerde gecmez oldu yaaww...mayıs bitmek bilmedi bi türlü-tatlicadiarzu-

dr umu aradım bu ağrıların normal olmadığını söyledi.eğer geçmezse yarın görmem gerekir dedi.ayakta fazla kalma yat dinlen dedi.ah bir yatabilsem....

ben iyiyim cnm saola.s...beklemedeyim 38.haftayı bi geciyim öyle gelsin minigim...artık günlerde gecmez oldu yaaww...mayıs bitmek bilmedi bi türlü-tatlicadiarzu-

he valla geçmiyo mayıs geçmiyoki haziran nasıl geçcek bakalımmmm
dr umu aradım bu ağrıların normal olmadığını söyledi.eğer geçmezse yarın görmem gerekir dedi.ayakta fazla kalma yat dinlen dedi.ah bir yatabilsem....

canım sen bi kaç gündür oldupunu söledinmi bence bekleme gidebilcek durumun varsa git bugün görün seninde için rahat etsin dimii

Günaydinn Kizlarrrr,
Sabah sabah ceneniz düsmüz yine...
Ben yine gece kalktim 2 de...
Bende de bugün adet olcakmisim gibi agri var, hayirdir insallah...beklesin benim minik daha...

caliptra canım sen nasılsın yazmıyosun artık durumun nedir bacım doğurdunmu yoksa

nida yalancı sancıdır o takma kafana kızı da tembihle daha var cicim bekle de emiii

yerim ben senin o yeğeniniŞenizyusuftu ismi di mi? Oğluşumun eski adısenağlamaeşim iki isim konmasına karşı olduğunu geçte olsa itiraf ettiğinden yusuf efe koyamıyoruz. Büyük bi ihtimalle eşim dönmezse(kibarcası caymazsa, daha da kibarı vazgeçmezse) sadece Ahmet koyacağız...

Kizlar Pinarla konustum simdi..Minik Batuhan yaygarayi basmisti, sanirim "annem beni emziriyo sen ne diye bizi rahatsiz ediyorsun" dedi bana...
Saat 12 de hastaneden cikiyorlarmis...

ama ahmet te çok güzel isim severim ben ali yi de çok severim ne bilim bana sade ve anlamlı gelirrrrr
hem ahmet peygamberimizin ismi çok da güzellll

evet adı yusuf iki isimli bi yusuf o da yusuf selim ama selim kısmı ona pek uymuyo oldukça kuduruk bi velet sülalenin tamamında olduğu gibi ben yandımm yaaa eşimin ailesindekilerde kudurukkk

Kizlar Pinarla konustum simdi..Minik Batuhan yaygarayi basmisti, sanirim "annem beni emziriyo sen ne diye bizi rahatsiz ediyorsun" dedi bana...

ayy canım benim yer onu teyzesiiii
şuna bak ya dün daha annesinin karnındaydı bugün eve teşrif ediyo küçük paşa..

anam sütü varmıymış ki emziriyomuş yerim ben batuşu annyi kıskanıyodu zaten daha doğmadan aceleci minik
ay uyanıkmı müsaitmi kız ben hala arayamadım ya aradım annesi çıktı ama bi daha ariyim diyorumm

ben baktım ayşecim hatta yorumlar bile yaptım
ama en çok senin küçüklük kıyafetlerine bayıldımm

bi yarım saat sonra arim pınarı bende bakalım nasıl gelcek sesi bi de cırliyim
beni neden üzdün diye delüyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…