2009 Haziran Anneleri!!

KIZLAE SU HURMA ISINI BANA BIRI ANLATABILIRMI ACABA?
BEN ESIMIN BABASINA SOLEDIM KENDISI HACI AMA HABERIM YOK BILMIYORUM DEDI -tatlicadiarzu-

canım benim bildiğim son haftalarda bebeğin güzel ahlaklı olması için hurma yemek iyidir derler.bide dogumdan sonra bebgin adı koyulacagı zaman babası az bi hurmayı agzında yumuşatıp bebeğin agzına sürermiş.benim bildiğim bunlar.arkadaşlarda demiş zaten meryem süresinde geçiyomuş galiba dogumu kolaylaştırıyomuşdua ederek yersin.
ama zemzem suyunu bilmiyorum yok bendesenağlama

o hafta benimde öyleydi.2hafta hep açmışım gibi dolandım.ve gerçekten haftada bi kilo aldım.ama bu son haftaya girince iştahın kaçtı.hiç yiyesim yok.zorla yiyom.belkide sıcakdandır

o hafta benimde öyleydi.2hafta hep açmışım gibi dolandım.ve gerçekten haftada bi kilo aldım.ama bu son haftaya girince iştahın kaçtı.hiç yiyesim yok.zorla yiyom.belkide sıcakdandır

canim inan haftafa bi kilo ya raziyim vallaha. ins benimde son haftalarda tekrardan kapanir istahim yoksa dzrzmum vahim

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEE
GÜZEL ANNELER PAZARTESİDEN BERİ YOKUZ NEDEN CÜNKÜ DOGUM YAPTIM
PAZARTESİ KONTROLUMÜZ VARDI KASILMA VE BEBEGİN KALP ATIŞLARINDA DÜZENSİZLİK VAR DİYE DOKTOR ACİL DOGUMA ALDI SAAT AKŞAM 6 DA DOGUMA GİRDİM SPRAL ANASTEZİ İLE SEZERYAN OLDUM DÜN AKŞAM CIKTIK HASTANEDEN KIZIMDA BENDE COK İYİYİZ ÖZLEDİK SİZİ VE MERAK ETTİK DAHA SONRA UZUN YAZARIM KIZIM MAMA BEKLİYO ŞİMDİ :ecrin_bebek: ALLAHIM DÜNYADA BUNDAN DAHA BÜYÜK MUTLULUK OLAMAZ İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SİZLERDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ HEPİNİZİ ÖPÜYORUZopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CAnım ya içini ferah tut.Allah ın izniyle tüm aldıklarını kullanacaksın.Şu dönemlerde morale ihtiyacımız var canını hiçbirşey için sıkma.Allah büyük hepimizin yardımcısı olur inşallah

canım çok şaşırdım ay negüzel allah analı babalı büyütsün.öptüm meleğin.sonra anlat bize

canım ya çok sevindim masallah bebişine oh evinide gelmişsin sütün gelmedi mi canım

ay ınanmıyoruuum hadı gözunaydın canım bir cicime daha mı geldıı şimdiii?
annesı melegını öp kokla bız teyzelerı adına .
bırde miniğimiz izin verırse su dogumunu ayrıntılı anlat emı cnım.tekrar tebrık edıyorum.

gözün aydın abisis.Darısı bizlere olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün

anaaaa: maşallah size sessiz sedasız doğdu mu bebiş demek. canım geçmiş olsun, kızın sağlıkla büyüsün ve size hayırlı bi evlat olsun inşallah. bizim için öp annesi minicik ellerinden prensesinin a.s.

yasemincim gözün aydın kıs anaaaa habersiz habersiz doğuruyonuz heeeee bu ara takip edemez oldukkk

allah hayırlı sağlıklı mutlu evlat etsin güzel yazılar yazsın mevlam kızımızaaa

SAOL CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN
hadi gözün aydın fıstık
çok sevndm adına

amin cnm aminnn

evet cnm ben alhan dido pzt si doğuruoz inş
saol canım bende çok sevindim ve çok heycanlıyım
sende normalmi dogum yoksa sezeryanmi?kusura bakma obur sayfalari okuyamadim belki orda yazmissindir da.. :)
sezeryan olucak tatlım
çok çalışıyorlar çooook
Günaydın kızlar.Gözün aydın canım.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
inşallah canımhepimize allah hayırlı dogum nasip etsin

amanda aman annemi oldun sen allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşşallah allahım nazarlardan korusun

ekledim kızlar yaseminin bilgilerini

yavrum ya dogurmuş da anne olmuş kız yerim ben senin zaynep2ini darısı tüm bekleyen arkadaslara ve benim başım a

Yasemincim gözün aydin cok sevindim...Allah anali bbali büyümesini nasip etsin...

[ı]yasemıncım hadı gozunaydın bebegını saglıkla buyut ınsallah darısı bızlerın basına......
Yesımnurcum tesekkur ederım aradıgım cevap tam buydu:)
[/ı]

çaktırmadan dogurdun haaa...seni gidiiii
maşallah canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
darısı bizlerin başına

kızlar bişey sorucam.süt gelmeyince mama markasını doktormu söylüyo yoksa kendi kararımıza göremi alıyoz.bide her ihtimale karşı belki süt olmaz diye hastane çantamıza mama koysakmıkineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…