yurt dışında olcak demek hayırlısı olsun artık ya ya bende bi yandan biber doğruyorum bi yandan size yazıyorum çıkmakda istemiyorum evet sormuştumda bidaha sorayım göğüs uçlarınızda sızlama varmı?bide hiç sütünüz aktımı?
ayyy sağolun ya ne güzel şeyler söylüyonuz seviyom ben sizleri yaaaaaaaaaaa
karnim acikti yemek yiyeyim de gelimm...
karnim acikti yemek yiyeyim de gelimm...
ay bende aynaya bakmıyom daha doğrusu bakamıyom sinirim bozuluyo.artık pijamalarım eşofmanlarım olmuyo giyecek bişey bulamıyom
bence gene nst ye almaz seni benimki 36.haftanda girceksin dedi.33+0da gittiğimde 3 hafta sonra girceksin dedi.sende 36.haftanda gitcen dimi.
ayyyyy benim bebişin doğum yeri van yazacak yaaaa.ben gelsem senle olmamı
36.haftadan sonra alıyorlar nstye ben 28 de gittiğimde bel ağrılarım oluyor diyince soktu ama sancı falan çıkmadı
bende diyordum nazlım nasıl korunmuş 10 yıl diyekaydirigubbakcemile3
yaaa ben spiralede güvenemiyorum çünkü çevremdeki çoğu insan ondan hamile kalmış bir daha riske atmayım kendimi diyorum hemde korkuyorum yaaa nasıl takılacak falan
ewet muayene edip öyle takıyorlarmış
bende aylık iğnleri düşünüyorum bakalım bu ay dr.ma gidince konuşacağım
kızlar size doyum olmaz ben kaçıyom kaynanamdayım yaa kocişte geldi azcık kapatamda onlara bakam soraa görüşürüz hepinizi öpeyrum kendinize iyi bakın
Genelde oluyor canım süt akması bende olmadı ama olanlar var aramızda yerimseniben
evet bendende 3 kere felan geldi damla halinde ama hissettimde ya geldiğini felan ne güzel
Elifcim afiyet olsun canım cokacimcoook
ay bende aynaya bakmıyom daha doğrusu bakamıyom sinirim bozuluyo.artık pijamalarım eşofmanlarım olmuyo giyecek bişey bulamıyom
ben bakıyorum eşime diyorum bak şuralarım fazla sadece bunlarıda veririm artık diyorum kaydirigubbakcemile3
bence gene nst ye almaz seni benimki 36.haftanda girceksin dedi.33+0da gittiğimde 3 hafta sonra girceksin dedi.sende 36.haftanda gitcen dimi.
bende sızlama değilde kaşınma oluyor kremi sürünce geçiyor biraz sakın sütü sıkma canım kolostrum bebiş için çok faydalı
zaten vücut ilk başta tepkisini veriyor canım tutup tutmayacağı anlıyor doktorlarda sen kontrole gidiyorsun kanama vs olursa ..Ben denk gelmedim doktorumda çok iyiydi canım ama şu bir gerçekki en iyisinin dayanma süresi en fazla 10 yıl belirli yılda kayma vsvs olabiliyor kontrollu olmak lazım herzaman olay bu..Şuan bende doktorumla konuşmadım bakalım ne diyecekler en Ginera 1 sene ve sonrası bebiş:)
Aylık iğneleri duymadım cnm sen bir sor bakalım nasıldır nedir bize zararları varmıdır ona göre yol alalım bukonuda
bende diyordum nazlım nasıl korunmuş 10 yıl diyekaydirigubbakcemile3
yaaa ben spiralede güvenemiyorum çünkü çevremdeki çoğu insan ondan hamile kalmış bir daha riske atmayım kendimi diyorum hemde korkuyorum yaaa nasıl takılacak falan
bir daha bebiş düşünenler için pek önermiyorlar ama benim böyle bir sorunum olmadığı için soracağım sizede haber veririm artıkyerimseniben
dayanmis kiizz sisko olcak galiba
bende sasirdim 1800 falan der diye beklerken 2200 dedi yüzde on yanilma payi var ama yinede haftasina göre fazla..dikkat et valla ayda 2 kilodan fazlasi hem bizim icin iyi degil hem bebekler icin
benimde amcamın kızının eşi askeriyede 3 kızı üçününde doğum yeri farklı :roflol::roflol:
bir daha bebiş düşünenler için pek önermiyorlar ama benim böyle bir sorunum olmadığı için soracağım sizede haber veririm artıkyerimseniben
senin sansina sen spirallede hamile kalirsin.:roflol:
olmazmi canim, sikistiriveririm seni bavula.kaydirigubbakcemile3
hic baslama hicccckız hemen başlayacam demiyom.anaaaaaaaam gelmeyin üstüme.diyomki benim canım sigara istiyo ama ben kendimi kandırıp duruyom az kaldı diye diye.ama öyel hemen doğuram sonra içem demiyom gııııııııı.
hadi afiyet olsun tatlım yarasın bebişine sana değil:roflol:
afiyet olsun canımcokacimcoook
maşallah kız tombik tombik olacak yani... oyyy yerim ben onun tombik ellerini ayaklarını yaaaa
walla bende ondan korkuyorum benimki eşek şansı bana denk gelir mi gelir:1ninca::roflol:senin sansina sen spirallede hamile kalirsin.:roflol:
olmazmi canim, sikistiriveririm seni bavula.kaydirigubbakcemile3
anaaaam bi evi süpürdüm belim nasıl ağrıyo yaaaa... daha iş yapacaktım ama yapamıycam:1no2:
anaaaam bi evi süpürdüm belim nasıl ağrıyo yaaaa... daha iş yapacaktım ama yapamıycam:1no2:
bende sizlere sormuştum hastane çıkışı için saten giyilirmi diye sizler önermediniz bende aldım penye türü alt üst çok tatlı ama emzirme sütyenide aldım üstten açılanından çok güzel oda hem rahatta olur
bende sizlere sormuştum hastane çıkışı için saten giyilirmi diye sizler önermediniz bende aldım penye türü alt üst çok tatlı ama emzirme sütyenide aldım üstten açılanından çok güzel oda hem rahatta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?