2009 Kasm Anneleri

hee walla kuzum özlemişim bende seni gel bi öpemŞeniz
kıs yakışıklıları toplamak iyide çıplak şeytanlardan nasıl koruyacam ben yavrularımı:roflol::roflol::roflol:
aman itek gı zati kız anneleri damatlarını çok seviyu bende şimdiden başladım fena mıı :roflol: :roflol:
cidden yaaa öle benim annemlerde öyle ama kaynanalar gelinleri hakkında aynı şeyi düşünmüyor sanırım:roflol::roflol:
bencede canım hastane için yazık yaaa ama üşümem dersen evde giy ben çok üşüyen birisi olduğum için giyemem
hoşgeldin uniii maş.kıs zeytinle sen çok hamaratsın :hulya::hulya::hulya:
nan herkesler kaçmış iki dakka üstümü değiştirmeye gittim herkes kaybolmuş.ayyyy bura baya serinledi taytla üşüdüm.bacaklarım donmuş yaaa.

üst katı süpürüp geldim valla hiç siklecek halim yokkafamçokkarıştı

cerinim park yatağın içine uyku seti almıycam yaa... odasına karyola almıştım onun için uyku seti bakıyorum... ama bizim karyolamız da küçük büyüyenlerden falan diil yani...ben park yatağı ilk zamanlar bizim odada kullanmak için aldım sepet yerine yani.. sepeti kullanma süresi çok az ya bunu daha sonra oyun parkı olarak da kullanır diye düşündüm...ölçüleri de 70-105 galiba çok büyük diil ama en çok bunu beğendim opuyorumnanaktan
ahanda resmi...

hoşgeldin uniii maş.kıs zeytinle sen çok hamaratsın :hulya::hulya::hulya:

ı

hoşbuldummm canımm opuyorumnanaktan ayy zeytine yetişmem mümkün diil ama fimo hamurundan ismini yazdım kızımın opuyorumnanaktan belkim zeytin daha bunu yapmamıştır :roflol::roflol::roflol:

bugün görünmüyor ortalıklarda belki de onu yapıyordur birşey soracağım fimo hamuru nerede satılıyor benimde aklıma yattıdaCADIARZU

galiba tombik olucak..ben kilo aliyorum ama oda aliyo ayni zamanda...
esimde seviniyo yumuk yumuk elleri olcak diye ama 3.5 kiloyu gecmese iyi olur...
hem kiz dedigin azcik narin olur citi piti benimki ayi gibi olmasin:roflol:

benim kız da çok zayıf olcak galiba.. senin kızdan bira versene bize ikisi de orta hali olsun:roflol:

yapma canım dursun bende sabahtan aşağı katı sildim süpürdüm yukarı duruyor birazdanda orayı halldeceğim-tatlicadiarzu-

yapma kizz arkandan kaynanan mi kovaliyo dinlenince yaparsin devamini
yorma kendini

kız yapma artık iş miş.

yok yaw yapamam zaten.. topallamaya başladım yine. üüüff nolacak böle yaaaa

sana da selam canım... hayırlı olsun cicileriniz

kııızz niye zorluyosun belini klava:
ama mecburen bişeler de yapmak gerekiyo dimi:1no2:
aldıklarınız hayırlı olsn canım güle güle kullanın

aaaaaa uniii ben ilk hamile kaldığımda bunu kesin alırım demiştimmmm çok güzel bu park yatakk güle güle kullanın cınımmmmmmm
uyku setleri de harbi hepsi çoh datlu nan hangisi uygunsa onu al bence kaydirigubbakcemile3
o hamur neki nası yaptın bakem bi foto koy gııı
ben kızçemin isminin harflerini aldım her renk vardı da ben kırmızı aldım tebüküü harfler orta buyuklukte bide böle ustu çiçekli böcüklü falan onu duvara yapıştıram didim kocişte duvara diilde mukavvayı süslesen simle falan bunnarı öle yapıştır duvara asalım dedi ula dedim içimden öle bişiii yapmak için zeytun gibi karı lazım ben ne annarımmm :roflol:

iyi aksamlar kızlar nasılsınız bakalım
ben gene 2 saat kadar yuruyup gezip anneme geldim kardesim gidecek yarın üni.ye annemde olayım dedim
saglık ocagına gitmedim üşendim valla pazartesiye kaldı artık

ben gene 2 saat kadar yuruyup gezip anneme geldim kardesim gidecek yarın üni.ye annemde olayım dedim

iyi akşamlar canım,hoşgeldin

üüüff habrlerde kayseride kaybolan çocukları gösteriyo yaaamafoldumben

kesin yapıyodur bişeyler... :roflol::roflol::roflol:
büyük kırtasiyelerde var canım...
sağol tatlım birde normal fırında mı yaptın

hoşgeldin kenyaammopuyorumnanaktan

kııızz niye zorluyosun belini klava:
ama mecburen bişeler de yapmak gerekiyo dimi:1no2:
aldıklarınız hayırlı olsn canım güle güle kullanın

ayy sorma zerenim yaa tam bi hafta oldu hala geçmedi dayanamadım artık....
saol canım daha güzelleri sizin olsun inş...opuyorumnanaktan

cerinimmm ayy saol çok sevindim beğendiğine...dönencenin takılı olduğu şey de kırmızı benim aldığımda resimdeki siyahmış..ayy çok sevdim gidip gelip bakıyorummm opuyorumnanaktan
uyku setlerinin hepsi aynı fiyat yaa bi türlü karar veremedim sinir geldi...

fimo diye bi markanın hamuru canım...oyun hamurundan biraz daha sert... yaptıktan sonra pişiriyosun ...resim çeker eklerimmm....

anamm daha yemeğim yok nelerle uğraşıyorum kaydirigubbakcemile2

uniii ben ilk 3 ünü çok beğendim canım

ben deeeee kaydirigubbakcemile5 ama hangisi daha güzeelll ??????

unigue hayırlı olsun canım park yatağın ve halıınız
uyku setlerinin hepsi birbirinden güzeller ama ben en çok 2. eklediğini sevdim bilmem yakından nasıllardır yinede karar senindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…