- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
yaww neleri takıyon sen kafaya yaa işe başlamana yakın gidip bişeler alırsın evdekiler olmazsa dert edecek başka bişe bulamadın mıKızlar yaaa manyakmıyım ne simdik kafamı neye taktım biliyonuzmu??? Doğumdan + ücretsiz izindende dönünce ben iş yerinde ne giycem???
hoşbuldum canım opuyorumnanaktanhoşgeldin canım
.
azcık sabredin az kaldı bebişleri bi alalım da kucalarımıza ona göre alırız cicişleriayy sormaa yaa benim acaip alışveriş krizim tuttu doğumdan sonrası için :roflol: ölçülerimin aynı olacağını varsayıyom ama alışveriş yapmıyom tabiikiii bi doğursam da kendime yeni ciciler alsam yaa bebiş kıyafetlerinden sıkıldım :roflol: o da doğsa beraber alışveriş yapsak
bu arada zara baby de bir kışlık kıyafetler vardı bittimm yaaaa kabanlar botlar hani şu yarım botlar varya bu sene moda allam onun miniciğini yapmışlar bittim yaaa neyse doğsun zilli de bakalım kaç kilo olcak ona göre alırız kaydirigubbakcemile2
dün bi mağzaya girdim çok şirin kız kıyafetleri vardı onlara baktım kociş senin oğlun olcek ne bakıyon deyoo ama onlar çokk tatlı napam 2 tane yiğenim var onlara alırım olmazsa dedim artık unut yiğenlerini kendi çocuğuna al deyoo
daha iyiyim canım sağolasınselam sekerim nasilsin bakiim gecti mi sIkintilarin
sen nasılsın
hedi79 geçmiş olsun canım sanada dikkatli olmamız lazım artık grip felan olmayalım