2009 Mayıs Anneleri

herkeze selam hanımlar !!

ilginim fulyacım Allah bağışlasın kuzucklarınızı.............

hasta olan bebişlere geçmiş olsunn...

çok fazla geçmişi okuyamadım malum benim evde temizlik var pazar günü mevlüt olduğu için ...

dün akşam bende baklava açtım 3 tepsiii ay özlemişimde baklava yapmayı yav...

valla kızlar buralarda baya sessizleşti hee (
....

Canım geçmiş olsun aman dikkat et bugün sağlık ocağından geldiler eve aşı gününü söylediler takip kartı hazırladılar.Sağlık ocağında yaptır bence sadece karma ve rota virüsü aşısını dışarda yaptırırsın.

semracım senin beklenen dogum tarihin ne zaman benim 25 mayıs galiba aynıyız ,,ve halaa beklemedeyiz:1hug:
Az kaldı kızlar sabır
Kızlar merhaba benim kız 2 gündür uykusunda sürekli geriniyor değişik sesler çıkarıyor sizin bebeklerdede varmı böyle şeyler merak ettim
Benimki hep geriniyor dün birden eldiveni çıktı tutana kadar yüzünü çizdi ah kızım dedim.
bende yarın ilk banyomu yapıp dr a gitcem.Kızlar pendikte iyi bir çocuk doktoru arıyorum
Canım hep oku nazar değiyor gerçekten kendi nazarın bile oluyor.Yatağınında baş ucunun görünmeyen bi yerine kuran koy korur diyorlar ne kadar doğru bilemem.Ben küçük kuran aldım koydum
herkese günaydın bayanlar hihoyyytdün çok sancılandım ahhh vakit geldi kesin doğurucam dedim sonra sancılar gitti hala bekliyorum:çok üzgünüm:
sabır canım Allah bi avazda kurtarsın.
kızlar ben geldim....
ama bebeğim süt emmiyor ve pompayla çekip duruyorum mecburen.az az damla damla akıoo.. napmam gerek.memeyi tutmuyor kızım ağlıo hemen((
Canım humana çay birebir benim 2 günde getirdi.Canım ben biberonu alıştırdım şimdi emmiyor ondan bierona alıştırma .
haklısın

hadi az kaldı kızlar
benimkide dün banyo yaptı bi uyudu sabaha kadar nöbet tutturdu sonra sussun diye tıktık biberonu sabahta kus kus mahvettik.
Bende wee nin göğüs ucunu kullanıyorum ilk önce emiyor sonra ağlıyor emiyor ağlıyor sonra ver biberonu çocuk almıyor göğsümü.
Canım bende ılık su ve pamukla temizliyorum sonra sebamed yağı sürüyorum günde bir kerede kremi kullanıyorum.poposunada yapışmıyor hem tavsiye ederim.BEZ ULTRA PRİMAYI kullanıyorum ama geç.en gün elimde can bebe, evy baby ve bigstar molfix vardı hepsini kullandım en güzeli arko kremli evy baby yi beğendim.Ultra primayla aynı kalitede ve mis gibi kokuyor bebeğin vücudunu sarıyor.
Valla kolay gelsin anneler süper
hepimiz bebeklere alışma dönemindeyiz sonra bol bol gircez.
Allah kolaylık versin
seni alkışlıyorum valla sana bravo biz biriyle başa çıkamıyoruz
Ay aynen bende öyle

sağol canım hepimize AllH YARDIM ETSİN SAĞLIKLA BÜYÜTELİM

kızlarr su ımzanızı nasıl yaptınız..
adresı buldum ımzayı yaptım ama buraya yapıştıramıorum yafs....nasıl yaptınız?

ayyy kızlar yaaa bu ali oğlan delü ediyor beni yaaaa saat 6 da 120 cc mama yedi saat 10 das yemesi lazımken sekizde tekrar istedi 60 cc mama yaptım yedi sonra bi 30 daha yedi kardeşinden artanı

yatağa atıyom ağlıyo aranıyorr şimdi 60 cc yaptım 30 cc yedi gazını çıkaramadı kucağıma alıyorum susuyor velet yatağa atıyorum ağlıyooo nöbet var bu gece

siribon cnm çıkan linklerden ikinci olanı htp den png olana kadar al kopyala kilo çizelgesine yapıştır

saol bırencimmma.s.
bendede nobet var bugece....benımkı durmuo..hadı kızlarr gorusuruz...
bende nobete gıdıorum.....kafamçokkarıştı
ii geceler herkese

ya bnm kızın sancısı var içim yanıyo öyle bir aglıyoki acı acı bagırıyo

ondan sonra bi pırt az vakit geçio yine aynısı agrı kesici şurup verdim

rahatlattı onu daldı yrn doktorumuz ne dicek bakalım bide kaka testimiz var

taze kaka olması lazım yapınca yrm saat içinde tahlil olacak 11:30 randevu

ben 6ta kalkıp nöbet tutacagım kzım kaka yapınca babası hemen götürecek inş.

allahım bir iyi olsa başka bişi istemiom yaaaa!!

günaydın kızlar çok yorucu bir gece geçirdim bu ali beni deli etti 300 cc den fazla mama yedi öle uyudu oda mır mır mırr diye diye yaao uyuyana kadar ben yastığa başımı koyana kadar ömer başladı onu doyurdum uyuttum yattım sabah ezanı ile kalktılar yine mama verdim mamayı sonra mutfağa gittim bulaşıkları hallettim mama için su ısıttım termusa koydum biberonları makinaya attım vs.vs.şimdi beslendiler bi bakem dedim yatacam yeniden

Ohh oh eline sağlık hamarat hatunum benim, bende hamişlikten önce açardım baklavaydı börekti ama artık oğluşla bana mümkün değil sanki..

Cnm geçmiş olsun, benim oğluştanda topuk kanı alınırken çok ağlamıştım yavs, anne yüreği dayanmıyor işte..

Geçenlerde babamız tutarken o görene kadar kağancım çıkarmış eldiveni hemen yüzüne, az hasar vardı ama çizmiş biraz, ertesi gün geçti kızarıklık, bende bebişe nazar okuyorum her gün inş. bebişler nazar olmaz

Cnm bak benim aklıma ne geldi yavs, belki ondan değildir ama söylemeden geçmek istemedim, bu dizanteri bildiğim kadarı ile çoğunlukla sudan bulaşıyor, emzirmeden önce çeşme suyu ile göğsünü yıkıyorsan sonra memeye tutuyorsan ordan geçmiş olabilir, şehir şebekesinde her tür mikrop var, biz aşılı olduğumuz için sorun olmuyo ama bebişin aşısı daha olmadığı için emince bulaşmış olabilir,benim oğlanda pamukçuk çıktı, dr her emzirme öncesi temiz suyla yıka göğüs ucunu dedi, aklında bulunsun cnm

kızlar desteğiniz için çook teşekkürler..
güzel dilekleriniz için çok sağolun..

Ne demek cnm, öptük prensesinle ikinizia.s.

günaydın bacılar

KNK geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh

ya benim kız 4 e kdar uyumadı sonra da 2 saatte bir kalktı çok yoruldumm ağlamadan yatağında yatıyor ama ben yatınca basıyor yaygarayı başında durmam gerekti
bütüngece de emdiikafamçokkarıştıdilim dışarı çıktı valla

canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu

Son düzenleme:
hadi geçmiş olsun canım çok şükür sende atlattın

maşallah barekallah çok şirin bu büyümüşte küçülmüş sanki canım benim
Allahım hayırlı uzun ömürler verir inşallah 2 meleğine dee

esencim sağol çok şükür hepimiz bebişlerimize kavuştuk Allahın izniyle
ben çıkıyorum biraz dinleneyim herkesi öpüyorum

canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu

Cnm Allah analı babalı büyütsü inş. maşallah prensesimize

hayirli cumalar kizlar a.s.

biz bugun aşi olcaz tansiyonum firlamak üzere acaba aglayacakmi diye gerim gerim geriliyorum :) ama topuk kani kadar acimaz muhtemelen..

püff ya gene biskuviyle kahvalti yaptim..cok üşeniyorum klasik kahvalti hazirlamaya..dogru düzgün beslenmiyorum yaa..ancak aksam yemegini düzgün yiyorum ( püff biran önce kendimi toplamam lazim..diyete mi baslasam acaba? enazindan saglikli beslenmiş olurum..

Cnm o topuk kanı çok fena bişi ya..hemşire kağanın ayağını kan çıksın diye sağdıkça bağırdı bebişim... o bağırdıkçada ben ağladım..
Cnm ne diyeti yavs, yapma Allah aşkına, ben doğumdan sonra süt yapıcam derken kilo bile aldım sanırım, en azından ilk 3 ay diyet miyet yok bana, sonrasında yürüyüş fln derken kilolarımız gider diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…