2009 Mayıs Anneleri

annem geldi kızımı yıkadık emdi uyudu inşallah 2 saat mıkırdamadan uyuurda bende uyurum

gelirim yine görüşürüzz

Valla canım eve eğitime gelen hemşire eğer 8 kereyi geçerse sorun var demişti. Ama her seferinde bolca yaparsa. Bizimkinin de her bezinde mutlaka oluyor ama az az. O sorun değildir tatlım a.s.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzucuğun a.s.

Benide sürekli sağlık ocağından arıyolar ama gitmeyeceğim ben. Özel sağlık sigortası karşılıyor nasıl olsa. Hastanede doktoru yapsın en iyisi...

Kızlar merhaba benim kız 2 gündür uykusunda sürekli geriniyor değişik sesler çıkarıyor sizin bebeklerdede varmı böyle şeyler merak ettim

Aynen canım. İlk günler uykumdan fırlıyordum tıkandı etti diye ama alıştım artık kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim....
ama bebeğim süt emmiyor ve pompayla çekip duruyorum mecburen.az az damla damla akıoo.. napmam gerek.memeyi tutmuyor kızım ağlıo hemen((

Canım benim emmese bile mutlaka zorla ver sen. Ağzında tuttukça alışır a.s.

Canım valla bende alacağım kanguru. Çünkü ana kucağı içinde bebek varken ağır oluyor. Ee arabası da her yere gitmiyor. O yüzden en güzeli kanguru. Bende haftaya falan alır kendi başıma başlarım artık gezmelere hihoyyyt

Benimki de gece çok iyi uyuyor maşallah Ama gündüzleri akşama kadar en fazla 2 kere uyuyor. Beşiğinde de durmuyor. Ya kucakta ya memede duracak cadı kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Gece uykusunun düzene girmesi için geceleri yıka kuzunu. Ben hastaneden çıktığından beri akşam 10-11 gibi yıkıyorum. İki memeyi de emince direk uyuyor 4-5 saat. Hatta zamanı gelipte yıkanmazsa kıyameti koparıyor. Bikaç gün içinde alışınca çok rahat edersin a.s.

Ben pişik önleyici sebamed almıştım. Ama hastanede unybaby'nin ürünlerini kullanıyorlardı. Çıkışta da verdiler bize. O bitsin diye onu kullanıyorum. Doktorum da çok iyidir dedi. Islak mendil olarakta aynı şekilde unybaby kullanıyorum. Üşenmezsem su ve pamuk kullanıyorum. Çok şükür hiç pişik olmadık henüz. Bide günde 3-4 kez saf (asitsiz) zeytinyağı sürüyorum poposunun çevresine. Yumuşacık oluyor alkisalkisalkis

Hoşgeldin canım. Valla yine seninki annenle yatıyo. Benimki uyanıpta benim sesimi duymaz yada beni hissetmezse kıyametleri koparıyor zilli kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin. Valla bende henüz yalnız kalmadım. Ya kayınvalidem ya annem yada eşim oluyor tatil günlerinde. Tek kalırsam nasıl olacak bilmiyorum. Bizim kızın uyanıkken beşiğinde tek başına yatma huyu olmadığı için yandım heralde delikafadulden

Hoşgeldin canım bayıldım oğluşuna maşallahhhh

İnşallah sarılığı da düşmüştür tatlım çok çok geçmiş olsun a.s.

Canım Allah kabul etsin şimdiden. Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah mevlüdünüzü a.s.

Ay ben yoruldum valla Birso'm delikafadulden

canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu

Canım hoşgeldin. Allah nazarlardan saklasın ne güzel bir kuzucuk bu maşallahhhh

Selam bacılar. Kayınvalidemlerden yeni geldik eve. Annem geldi bugün. Temizlik yapıyor. Bende cadıyı uyuttum. Yardım edeceğim anneme. Valla yalnız kaldığımda ne yapacağım bilmiyorum. Heralde düzen otutturana kadar canım çıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizde ne var ne yok bakalım?

Canım benim oğlanda aynı gece güzel uyuyor maşallah sabah 5 den sonra benimkide mum tutturuyor.En uzun 1 saat,oda memede uykuya dalarsa :1no2:

Canım topuk kanı alındığında bir sorun yoksa geri dönüş yapılmıyor.Tek başına kalmakta çok zor valla alışmamız lazım nereye kadar annelerimiz bizimle olacak.Bu arada bende pişik kremi chicco kullanıyorum,ıslak mendilde unibaby yenidoğan bezimizde prima hiç bri sorun yaşamadık çok şükür bu zamana kadar.Bugün molfix almak zorunda kaldım primanın bize uygun boyunu bulamadım annemlerin markette.Bakalım nolcak bu bezle :uhm:

Allah kolaylık versin hepimize Burcu'cum annelersiz.Onların olması bize lüks valla,1 saat fazla uyumak bile süper.

[k] {n} [k];6970386 .!.:
sagol sibel oh ne güzel dimi annnde olmak valla bende pek keyifliyim ne zamandır maş. nazar ıolayını sorma ya ama biliyomusun en cok annenin ve babanın nazarı degermiş çocuga sende severken hep maş. berekallah de emi.

Süper canım sorma hihoyyyt Nazar olayınıda doğru diyosun hele uyurken çok seviyorum ozaman çok değermiş nazar.Birde gelen giden bitmeyince burda çocuk çok hırpalandı,kalabalıkta uykusu şaştı falan sersem oldu yavrum.

Oh ne güzel göbüşünüzde düşmüş.Ahhh bu analar olmasaa napıcaz biz bakıyorumda herkes anasının kanatlarının altına sığınmış.Saltanat bitiyo benimde yarın dönüyorum ondan sonra başbaşayız gerçi pazar günü 39 günümüz kırklanıcaz artık :sm_cool:

Tülay'cım valla sana helal olsun tek başına idare etmeye alıştın.Darısı başımıza.

Çok geçmiş olsun tatlım,inşallah tam anlamıyla geçmiştir sarılığı kuzumun.

Hamarat hatun seni baklava haaaaaa :1shok: Kız benim elimden hiç gelmez

Canım bende arıyorum ya doktor şöyle bizim buraya yakın (Kartal'a) bir çocuk doktoru.Medipole gitmek çok zor oluyor.

Kız valla bir hızla okudum okurken yoruldum allah sana bizim 2 katımız güç kuvvet versin.:Saruboceq:

canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu

Ay yerim ben bunu maşallah kuzum benimmmmm.

kızlar alişimin kakası yeşil çıkmış yaaaa bi sorunmu varr acabaa

Canım sen üşüttün heralde öyle derler.

Ne olsun tatlım annemdeyim bende yarın gidiyorum evime.Keyfini çıkartıyorum burdaki arkadaşlarım yakınlarım ziyarete geliyor sürekli.Size kolay gelsin kuzum.Yarın evime gidince annemde bir temizlik faslı yapar öyle gider belkide pazar kırklanıcaz onu bekler inşallah bir gece sonra gider.

biz kaldık doguramayan canım galiba haziran annesi olacam:)ne gelen var nede giden -tatlicadiarzu-

Bu arada siz bebişlerin tırnaklarını kestinizmi ben 1 hafta önce kestim.Çok rahat oldu.Doktorum bana 1 aydan sonra eldiven takma kesinlikle refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için elinde eldiven olmamalı dedi.

off kızlar üşüttümü çocuk ayyy ne yapacam yaa odaları hep 24 23 derece güneşten

bi ara sıcak diye bacaklarını çıplak bıraktım ama serin olunca tekrardan giydirdim off odalarından çıkmıyorum takip ediyorum hep yaaa

başıma ağrı girdi valla

tırnakları kestim ama elleri üşüyor mecbur takıyorum eldiven

Ohhh ne güzel bacım. Gelen giden vakit çabuk geçiyor. Kayınvalidemlerdeyken de sürekli gelen giden oluyordu. Şimdi eve geldik sakinliği özlemişim kaydirigubbakcemile3

Ohhh bizde pazartesi yarı kırklandık alkisalkisalkis

biz kaldık doguramayan canım galiba haziran annesi olacam:)ne gelen var nede giden -tatlicadiarzu-

Hayırlısı olsun da haziran olsun bacım a.s.

Bu arada siz bebişlerin tırnaklarını kestinizmi ben 1 hafta önce kestim.Çok rahat oldu.Doktorum bana 1 aydan sonra eldiven takma kesinlikle refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için elinde eldiven olmamalı dedi.

Valla canım bana hastaneden çıkmadan önce tırnakları sertleşmeden kesmeyin dediler. Zaten uçları kalkıyor. Elimde tutup koparıyorum. Bende hep eldiven takıyorum yoksa fena yoluyor kendini. Sadece emerken açıyorum. Anne ile temas etmesi lazımmış. Kuzum bazen parmağıma yapışıyor bazen yakama. Ellerini yiyesim geliyor valla. Bende kessem mi acaba :uhm:

Canım bende geçen hafta havayı sıcak görünce yarım kollu ve şort gibi olan tulumlardan giydirdi. Ayağında çorap vardı ama ishal oldu garibim. Neyse geçti çok şükür.Şimdi çoraplarının üzerine patik falan giydiriyorum. Ayaklarına dikkat et yeter. Ayaktan üşütmezse sorun yok yerimseniben

Birsencim hastanedeyken bebek hemşiresi bize giyim konusunda kendi giydiğiniz kıyafetten 1fazla giydirin demişti, mesela pijama giyersek üstüne birde yelek yada battaniye gibi, bence biraz üşütmüş olabilir cnm, ateşini fln takip et bakalım, olmadı götürürsünüz dr a
Pınarcım biz iyiyiz şekerim sen nasılsın

Canım bana doktorum kesmemi söyledi küt şekilde kenarlara girmeden birde ben normal makas şeklinde olan tırnak makaslarından aldım çok rahat oluyor.Sen bilirsin.Neticede yaz geldi çocuk nereye kadar eldiven takacak.

Birsom bencede ayakları ve karnı sıcak tuttuktan sonra sorun olmaz ama yinede tedbirli olmakta fayda var ben bir süre daha ince uzun kollu takımlardan giydirmeyi düşünüyorum.Birde doktor bebeğin üşüyüp üşümediğini asla eller ve ayaklardan anlayamazsınız bunun için sırtına ve ensesine bakmanız gerekir demişti.Ben genelde sırtını ve ensesini kontrol ediyorum.

kızlar benim kızım kusuyor bir sorun mu var acaba:uhm:

Tatlım telaş yapma benimkide çok kusuyor aldığının fazlasını çıkartıyordur.Günde 10 kereden fazla ve ağız dolusu kusuyorsa dikkate almak gerekir yine doktorun dediğine göre.

kızlar benim kızım kusuyor bir sorun mu var acaba:uhm:

Canım fazlasını çıkarıyordur. Eğer öyle aşırı derecede kusmuyorsa sorun yok a.s.

Sağolasın canım benim iyiyim çok şükür. Kızım uyurken hem szie bakıp hemde taze fasulye ayıklıyorum alkisalkisalkis

Canım bana doktorum kesmemi söyledi küt şekilde kenarlara girmeden birde ben normal makas şeklinde olan tırnak makaslarından aldım çok rahat oluyor.Sen bilirsin.Neticede yaz geldi çocuk nereye kadar eldiven takacak.

Anladım canım. Bende bi cesaret ettiğimde keseyim bari yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…