2009 Mayıs Anneleri

pınarcım ishal olduğunu nasıl anladın bebeğin?

sağlun kızlar yaa havalar çok sıcakken kısa giydirdim odaları 30 dereceyi bulmuştu sonra serin hissettim hemen peluş battaniyesini attım o sıcaklarda terlediler hemen üstlerini değiştirdim

neyse canım sıkıldı hiçbişey yapmadım bugün .....patates köfte yapacam gidem hazırlayacam ağrı kesici alayım.......birden stres yapınca ağrı saplandı beynime

burcu cnm ateşi yok hemen baktım hatta kuzu giibi gece uyumadı ya uyuyor şimdi penye battaneyide kundak gibi yapıyorum bide kızlar elleri dışarıda bırakıp üstü açılmasın diye

pınarcım ishal olduğunu nasıl anladın bebeğin?

Salı günüydü canım sancısı vardı. Yapamıyordu. Sonra 3 yada 4 kere gazla birlikte bir çıkardı. Çok suluydu. Doktoruna sordum. Anlattım böyle böyle diye. ıshal olmuş yarına kadar gezçmezse ila. veririz dedi. Sonra dün akşama kadar hiç yapmadı. Dün akşam yine aynı şekilde yaptı. Dün akşamdan beri yine yapmıyor. Üşüttü düzeni bozuldu heralde kızımın kafamçokkarıştı

kusup kusup tekrar emiyo kolay mı oluyor o sütler zilli bu yafsss

Dimi ama bacım. O sütler olsun diye neler yiyoruz biz kaydirigubbakcemile3

Canım bizim evde 29 derece olmuştu bende o zaman kısa giydirdim ishal oldu. Bebek bunlar. Olacak o kadar stres yapma tatlım a.s.

Son düzenleme:
selam kızlar bende kızımın tırnaklarını kestim tabiki uykuda yoksa hayatta rahat vermez zilloş şimdide ayakları kesicem tabiki yine uyurken bu arada artık iyice sıkıldım evde durmaktan dışarı çıkmayı planlıyorum ama bu puseti nasıl kullanıcam offf zor indirip kaldırması ya evde bol bol talim yapıyoruz kızımla ılgın canım bebeğin çok sevimli Maşallah Allah analı babalı büyütsün bu arada sağlık ocağından ize d vitamini verdiler her gün 3 damla kullanıyoruz sizede verildimi merak ettim

selam kızlar herkes iyi inş

ılgıncım meleğin çok tatlı güle güle büyüt canım

kızlar pişik olayı kırmızı değil eti yıpranmış böle delik delik gibi olmuş ben de bahsettiğiniz gibi yapıyorum sadece ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum pamuk mu yapıyor acaba ya
nasıl geçircem çok üzülüyorum canı yanıyor diye bide kukusunun üstü kırmızı kuzumun hastaneden beri bir türlü geçmedi çok fazla çiş ve kaka yapıyor bugün artık sayıyorum şu saat oldu sabah 7 den beri 4 kez yaptı birazdan yine bakıcam benimde başım bu çiş kaka mevzuyla dertte

birsencim geçmiş olsun benim kuzuuda geçen sağlık ocağında üşüttü bir kez yeşil yaptı ondan sonra sardık sarmaladık sarıya döndü rengi sıcak sıcak bir şeyler iç sonra bir güzel emdir ben üşüyünce öle yapıyorum sonra hemen düzeldi ikinci kakası

oh tırnaklarda kesilmiş.ben hiç cesaret edemem nasıl kesicem bilmiyorum el tırnakları uzamış ama ayak tırnaklarımız henüz tam sertleşmedi daha tırnak faslına var demekki bizim..Bizede sağlık ocağından verdiler monavit D diye bi damla.bende kullanıyorum.

Kızlar günde kaç bez kirletiyor sizin bebekler.bizim her bezimiz mutlaka kakalı oluyor 4 -5 tane değişiyoruz bazen 6 tane bile oluyor normalmi sizce.

Hoşgeldin canım. benimkinin de kesin uykuda kesilmesi lazım. Kıyameti koparır yoksa kaydirigubbakcemile3

Bize doktorumuz devit3 verdi. Günde 3 damla onu kullanıyoruz canım a.s.

Canım pamuk ve su ile sildikten sonra ince bir tülbentle kurula. Ben öyle yapıyorum. Belki ıslak kalıyordur. Kukusunun şişliği ise normaldir. Çünkü bizim doktor bu haftada söyledi aynısını. Bizden aldıkları hormonları tam atmadıkları için şiş olur, normale döner telaşlanma dedi. Hatta çişi bazen pembe gibi olur. Oda senden aldığı hormonları attığından. Merak etme dedi.

Kızlar günde kaç bez kirletiyor sizin bebekler.bizim her bezimiz mutlaka kakalı oluyor 4 -5 tane değişiyoruz bazen 6 tane bile oluyor normalmi sizce.

Canım valla ben günde yeri geliyor 10 bez değiştiriyorum. Normaldir merak etme sen a.s.

Kızım uymaya devam ederken bende az bi ütü yapayım da anneme yardımım dokunsun bari bacılar. Öptüm siziiiii a.s.

selam kizlar a.s.

az önce öldüm gülmekten gelip sizede anlatayim dedim :)))) kizimin üstünü değiştiriyordum..eldivenleri cikardim,tulumunu bodysini cikardim..tam temizini elime aldim ki serra ciglik cigliga aglamaya basladi..ödüm koptu ne oldugunuda anlamadim önce :) sonra bi baktim kuzum kendi sacini tutmus sıkı sıkı cekiyor :)))))) kendi cekip kendi agliyor :))))) ay öldüm gülmekten ne oldugunu anlayinca :))))

:roflol::roflol:iyi güldüm he zilli kızz

oyy yerim onu ben bizimkininde elleri açıkta bu gün parmağını gözüne sokuyo wikk yapıyo burnu dersen çizik içinde ehhh öğrenecekler inşallah oo çizdiklerinin kendi yüzü çektiklerinin kendi saçları olduğunu kızlar size bişi anlatayım aklıma gelmişken annem benim kızı çiş söylemeye alıştırdı şimdiden kaydirigubbakcemile3 altını açıyo hadi kızım çişşş yokmu diyo her defasında yapıyo çocuk inanamadım ya bide kakası içinde aynısı oluyo hadi kızım ehhh diyo yapıyo ya cidden anlıyo bu zilloş bizi :CüvCüv:

slm kızlar bende geldim evime çok şükür kızım 3.180grm 50cm doğdu ama benim sorunlarım çok oldu halen devam ediyo omuzlarım çok ağrıdı ameliyat sonrası iğrenç bi sezeryandı çok kötüydü sonrası şuandada pek iyi değilim vajinamda ödem oluştu kafam kadar oldu morardı sürekli soğuk buz koyuyorum iğrenç bi hastaneymiş sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum sincan lokman hekim hastanesine sezeryan yerimde pek ağrı yok ama bu vajinam nolcak bilmiyorum senağlama

geçmiş olsun canım yaaa neden öyle olmuşki dr a söylemedin mi
şikayet etseydin

Ay kurban olsun teyzoşu onu verene. Yerim ben onu zilli ya Şeniz

Kız alemsiniz valla helal olsun alkisalkisalkis

Canım hoşgeldin. Öncelikle hayırlı olsun kuzucuğun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

O doktorları ve hastaneyi şikayet etsene bacım. Ne acaip bi yermiş. Niye öyle olmuş ya Allah Allah :uhm:

canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu

maşaAllahhh subhanAllahh cok tatli bişi bu banucumm :) hayirli saglikli salih evlat olsun inşaAllahh

canim zaten sıkı diyet yapamayiz..ama inan suanda diyet yapsam daha cok yemek yerdim :)) o kadar az yiyorum yani..azi cogu gec..sacma sapan seyler yiyorum..enazindan saglikli beslenirim..peynir,et,tavuk,salata,meyve,sebze felan filan bide araya yürüyüş koydummu tamamdir

kızlar alişimin kakası yeşil çıkmış yaaaa bi sorunmu varr acabaa

canim üşütmüştür herhalde..kisa sürede düzelir inşaAllah

hoşgeldin canim :) kolay gelsin annene :) merak etme halledersin ben 1.haftadan beri yanlizim..daha programli oluyor insan yanliz kalinca

Bu arada siz bebişlerin tırnaklarını kestinizmi ben 1 hafta önce kestim.Çok rahat oldu.Doktorum bana 1 aydan sonra eldiven takma kesinlikle refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için elinde eldiven olmamalı dedi.

ay ben hala kesmedim ya..bugun yarin bi keseyim hmmm demek eldiven giyilmemesi lazimmiş..ilkkez duydum valla..

kızlar benim kızım kusuyor bir sorun mu var acaba:uhm:

canim abartili olmadigi sürece sorun yok diye biliyorum..

ohh sihhatler olsun :) tirnaklarimiz kesilmiş :) bizde devit3 kullaniyorum 3 damla..

Allah Allah..ben hiç pamuk su felan kullanmiyorum..johnson islak mendili kullaniyorum..chicconun yagini sürüyorum her temizledigimde..valla ne önerebilirim bilmiyorum canim..inşaAllah biran önce gecer..

bizim sayisi belli degil..8-10 arasi değişiyor :) tabi hepsi kakali degil ama 6-7si genelde azda olsa kakali oluyor..

Kızlar iyi akşamlar,
bezin kaç numarasını kullanıyorsunuz? sağlık ocağında artık 2 numara kullanmanız gerekiyor dediler
ben 1 kullanıyorum hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…