Canım bende geçen hafta havayı sıcak görünce yarım kollu ve şort gibi olan tulumlardan giydirdi. Ayağında çorap vardı ama ishal oldu garibim. Neyse geçti çok şükür.Şimdi çoraplarının üzerine patik falan giydiriyorum. Ayaklarına dikkat et yeter. Ayaktan üşütmezse sorun yok yerimseniben
Cnm emdiğinin fazla olan kısmını çıkarıyodur
pınarcım ishal olduğunu nasıl anladın bebeğin?
kusup kusup tekrar emiyo kolay mı oluyor o sütler zilli bu yafsss
sağlun kızlar yaa havalar çok sıcakken kısa giydirdim odaları 30 dereceyi bulmuştu sonra serin hissettim hemen peluş battaniyesini attım o sıcaklarda terlediler hemen üstlerini değiştirdim
neyse canım sıkıldı hiçbişey yapmadım bugün .....patates köfte yapacam gidem hazırlayacam ağrı kesici alayım.......birden stres yapınca ağrı saplandı beynime
burcu cnm ateşi yok hemen baktım hatta kuzu giibi gece uyumadı ya uyuyor şimdi penye battaneyide kundak gibi yapıyorum bide kızlar elleri dışarıda bırakıp üstü açılmasın diye
selam kızlar bende kızımın tırnaklarını kestim tabiki uykuda yoksa hayatta rahat vermez zilloş şimdide ayakları kesicem tabiki yine uyurkenbu arada artık iyice sıkıldım evde durmaktan dışarı çıkmayı planlıyorum ama bu puseti nasıl kullanıcam offf zor indirip kaldırması ya evde bol bol talim yapıyoruz kızımla ılgın canım bebeğin çok sevimli Maşallah Allah analı babalı büyütsün bu arada sağlık ocağından ize d vitamini verdiler her gün 3 damla kullanıyoruz sizede verildimi merak ettim
selam kızlar bende kızımın tırnaklarını kestim tabiki uykuda yoksa hayatta rahat vermez zilloş şimdide ayakları kesicem tabiki yine uyurkenbu arada artık iyice sıkıldım evde durmaktan dışarı çıkmayı planlıyorum ama bu puseti nasıl kullanıcam offf zor indirip kaldırması ya evde bol bol talim yapıyoruz kızımla ılgın canım bebeğin çok sevimli Maşallah Allah analı babalı büyütsün bu arada sağlık ocağından ize d vitamini verdiler her gün 3 damla kullanıyoruz sizede verildimi merak ettim
selam kızlar herkes iyi inş
ılgıncım meleğin çok tatlı güle güle büyüt canım
kızlar pişik olayı kırmızı değil eti yıpranmış böle delik delik gibi olmuş ben de bahsettiğiniz gibi yapıyorum sadece ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum pamuk mu yapıyor acaba ya
nasıl geçircem çok üzülüyorum canı yanıyor diye bide kukusunun üstü kırmızı kuzumun hastaneden beri bir türlü geçmedi çok fazla çiş ve kaka yapıyor bugün artık sayıyorum şu saat oldu sabah 7 den beri 4 kez yaptı birazdan yine bakıcam benimde başım bu çiş kaka mevzuyla dertte
birsencim geçmiş olsun benim kuzuuda geçen sağlık ocağında üşüttü bir kez yeşil yaptı ondan sonra sardık sarmaladık sarıya döndü rengi sıcak sıcak bir şeyler iç sonra bir güzel emdir ben üşüyünce öle yapıyorum sonra hemen düzeldi ikinci kakası
Kızlar günde kaç bez kirletiyor sizin bebekler.bizim her bezimiz mutlaka kakalı oluyor 4 -5 tane değişiyoruz bazen 6 tane bile oluyor normalmi sizce.
selam kizlar a.s.
az önce öldüm gülmekten gelip sizede anlatayim dedim :)))) kizimin üstünü değiştiriyordum..eldivenleri cikardim,tulumunu bodysini cikardim..tam temizini elime aldim ki serra ciglik cigliga aglamaya basladi..ödüm koptu ne oldugunuda anlamadim önce :) sonra bi baktim kuzum kendi sacini tutmus sıkı sıkı cekiyor :)))))) kendi cekip kendi agliyor :))))) ay öldüm gülmekten ne oldugunu anlayinca :))))
selam kizlar a.s.
az önce öldüm gülmekten gelip sizede anlatayim dedim :)))) kizimin üstünü değiştiriyordum..eldivenleri cikardim,tulumunu bodysini cikardim..tam temizini elime aldim ki serra ciglik cigliga aglamaya basladi..ödüm koptu ne oldugunuda anlamadim önce :) sonra bi baktim kuzum kendi sacini tutmus sıkı sıkı cekiyor :)))))) kendi cekip kendi agliyor :))))) ay öldüm gülmekten ne oldugunu anlayinca :))))
slm kızlar bende geldim evime çok şükür kızım 3.180grm 50cm doğdu ama benim sorunlarım çok oldu halen devam ediyo omuzlarım çok ağrıdı ameliyat sonrası iğrenç bi sezeryandı çok kötüydü sonrası şuandada pek iyi değilim vajinamda ödem oluştu kafam kadar oldu morardı sürekli soğuk buz koyuyorum iğrenç bi hastaneymiş sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum sincan lokman hekim hastanesine sezeryan yerimde pek ağrı yok ama bu vajinam nolcak bilmiyorum senağlama
selam kizlar a.s.
oyy yerim onu ben bizimkininde elleri açıkta bu gün parmağını gözüne sokuyo wikk yapıyo burnu dersen çizik içinde ehhh öğrenecekler inşallah oo çizdiklerinin kendi yüzü çektiklerinin kendi saçları olduğunu kızlar size bişi anlatayım aklıma gelmişken annem benim kızı çiş söylemeye alıştırdı şimdiden kaydirigubbakcemile3 altını açıyo hadi kızım çişşş yokmu diyo her defasında yapıyo çocuk inanamadım ya bide kakası içinde aynısı oluyo hadi kızım ehhh diyo yapıyo ya cidden anlıyo bu zilloş bizi :CüvCüv:
slm kızlar bende geldim evime çok şükür kızım 3.180grm 50cm doğdu ama benim sorunlarım çok oldu halen devam ediyo omuzlarım çok ağrıdı ameliyat sonrası iğrenç bi sezeryandı çok kötüydü sonrası şuandada pek iyi değilim vajinamda ödem oluştu kafam kadar oldu morardı sürekli soğuk buz koyuyorum iğrenç bi hastaneymiş sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum sincan lokman hekim hastanesine sezeryan yerimde pek ağrı yok ama bu vajinam nolcak bilmiyorum senağlama
canım dostlarım herkese merhaba biz evimize dün geldik ilk gün dışında ağrım çok olmadı kızlar durum 3500 50 cm doğdu şimdi fotosunu ekliyorum maşallah deyin teyzeleri olur mu
Cnm o topuk kanı çok fena bişi ya..hemşire kağanın ayağını kan çıksın diye sağdıkça bağırdı bebişim... o bağırdıkçada ben ağladım..
Cnm ne diyeti yavs, yapma Allah aşkına, ben doğumdan sonra süt yapıcam derken kilo bile aldım sanırım, en azından ilk 3 ay diyet miyet yok bana, sonrasında yürüyüş fln derken kilolarımız gider diye düşünüyorum
kızlar alişimin kakası yeşil çıkmış yaaaa bi sorunmu varr acabaa
Selam bacılar. Kayınvalidemlerden yeni geldik eve. Annem geldi bugün. Temizlik yapıyor. Bende cadıyı uyuttum. Yardım edeceğim anneme. Valla yalnız kaldığımda ne yapacağım bilmiyorum. Heralde düzen otutturana kadar canım çıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizde ne var ne yok bakalım?
Bu arada siz bebişlerin tırnaklarını kestinizmi ben 1 hafta önce kestim.Çok rahat oldu.Doktorum bana 1 aydan sonra eldiven takma kesinlikle refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için elinde eldiven olmamalı dedi.
kızlar benim kızım kusuyor bir sorun mu var acaba:uhm:
selam kızlar herkes iyi inş
ılgıncım meleğin çok tatlı güle güle büyüt canım
kızlar pişik olayı kırmızı değil eti yıpranmış böle delik delik gibi olmuş ben de bahsettiğiniz gibi yapıyorum sadece ıslak mendil kullanmıyorum pamuk kullanıyorum pamuk mu yapıyor acaba ya
nasıl geçircem çok üzülüyorum canı yanıyor diye bide kukusunun üstü kırmızı kuzumun hastaneden beri bir türlü geçmedi çok fazla çiş ve kaka yapıyor bugün artık sayıyorum şu saat oldu sabah 7 den beri 4 kez yaptı birazdan yine bakıcam benimde başım bu çiş kaka mevzuyla dertte
birsencim geçmiş olsun benim kuzuuda geçen sağlık ocağında üşüttü bir kez yeşil yaptı ondan sonra sardık sarmaladık sarıya döndü rengi sıcak sıcak bir şeyler iç sonra bir güzel emdir ben üşüyünce öle yapıyorum sonra hemen düzeldi ikinci kakası
Kızlar günde kaç bez kirletiyor sizin bebekler.bizim her bezimiz mutlaka kakalı oluyor 4 -5 tane değişiyoruz bazen 6 tane bile oluyor normalmi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?