canım ne kampıymış bu merak ettim? inş. net vardır bizden kopmazssınmerak etme ama bu kap ortamı bebek için saglıklı bi ortammı kamp diyince aklıma ya karavan yada çadır gelio?? ama yinede çok zevklidir keyfine bak tatalım bu arada kaanı ısır bnm yerime çok tatlı oglun maş. yesin teyzesi onu..Kızlar meraba, yarın kampa yerleşiyoruz, bugün eşyaları hazırlıyorum bi yandan, annemlerde yarın dönüyorlar, bebişle ben yalnız kalıcaz artık evde, babamızda işte olacak, bu alışma dönemimde sizle yazışmayı çok çok isterdim ama eşim int. bağlatamadı kampa, inş. hallederde bende biraz destek bulurum sizden, paylaşırım, yarın yarı kırkımız var kızlar, oldukça dolu geçiyor günlerim bi yandan bebek bi yandan hazırlıklar, bi yandan gelip gidende var, kısa zamanda bu dönemide atlatıcaz inş., birsencim bende takışıp duruyorum eşimle geçecek inş. kısa zamanda, benimkide biraz fazla rahat ona kalsa hiç bişi olmaz kağana, kafasına göre tutuyo, dikkatsiz çoğu zaman, tabi ben etrafında dört dönüyorum, bi bebeğin kafasını tutuyorum, bi beline destek yapıyorum, kızıyo bana bol bol, bende ona, bağrışmakla geçmeye başladı günler, ama bu alışma safhası sanırım...
kızlar ben toplamaya devam edicem şimdi, görüşmek üzere
cnm benm çok geçmiş olsun çok zor ama atlatmışsın çok şükür.. süt meselesini takma kafana bnmde fazla sütüm yok sıkınca gelio kızım 3saat emmedigi zaman gögüslerim dolu dolu oluo ama saatte 1 emince sönüyo normal yani herkeste olan bişi sana mahsusu degil sen kafana takma emzirmeye dvm et..ınşallha canım ya bı duzene gırsek...
ınşallah oledır canım ..başlarda gergındı goğuslerım şimdi ise yok yanı arad agerılıo am aoda bastakı gıbı deıl....
ben napcmı şaştım falla..sarılıktan annemler dayadılr ekerlı suyu cok emedı oglum..5 gunde 40 gr lmış sadece..dr bı hafta daha deneyelım dedı...bıde sarılıkten bı uyudumu 5 6 saat uyuyo emmıodu..simdi saat bası 2 satte bı uyandırıp emzırıorum...bakalım nolcak 5 gun sonra kontrol var gene..bebişimin her yerını deldıler kan alcaz dıye...senağlamao içerde ben ddışarda ağladımsenağlama
Allahım annelık ne zormuş...dayanamıorum hiç...:1no2:
karnımdayken hiç bi sorun yokmuş...dışarı cıkınca yawrum 15 gunlukken her yerı yandı acıdı...Allahım tum bebişlere acıl şifalar wersın...Allaha emenet meleklerımızı korusun kollasın...
ne gusel senın kuzucukta gayet ıı maşallah annesi....darısı bıze inş:Saruboceq:
yerim onu ben kız sibel gözleri renklimi ne? maş. buarada dün akşam seni rüyamda gördüm ama seni görmedim senn evdemişiz çok güzel bi evin var kocaman oglunu bi battaniyeye sarıp yatırdıgını hatırlıom ama seni hatırlamıoom allah ahyır retsin insannın hiç görmedigi birirni rüyada görmesi çok tuhaf yavs..Buyrun bakalım teyzeleri benim oğlanın geçen haftaki hali
[/URL][/IMG]
Offf maayıs annesiyim dedim durdum ama kızım inatçı çıktı bu gidişle haziran annesi olacağım galiba.bebeğim bir türlü aşağı inmiyor başını yerleştiremiyor.sabırla bekliyoruz.:CüvCüv:
[k] {n} [k];7163698 .!.:kızlaaar güzel haberlerle geldim ..
kızımı dr götürdüm ve allahın izniyle endişelenicek bişi olmadıgını kendi kendien geçicek bi durum oldugunu söyledi ishalimizde geçti kaka rengimiz kakamız çok düzeldi maş. 3:500kilo olmuş kızım ama mama verme diyor valla kusura bakmasın hele bi mama verme valla bnmkini kıyamet kopuyo sıkıyssa vermede görelim!! hem günde 5 defa 75lik veriom normal dimi ya? yada çokmu? benide emiyo maş.
idare ediyoz dün kırklandık kızlar erken kırklanırmış 36günlükken yaptı annem gezmeyede gittik yumurtamızla şekerimizzi aldık geldik...
bu akşamda kaynanalar gelicekmiş koştur koştur yemek yaptım evi hallettim çama. yıkadım astım kızıda yeni uyuttum biraz dinlenem bende..
knk canım ben yarı kırkınız çıktı sandım kusura bakma,az değildir sanırım maam,40 günlük olmuşssunuz cnm
bagamı dedünnalkisalkisalkis
yok güzelim KNK arkadaşa dedim ama beni görmedi sanırım,hoşgeldin cnma.s.
hadi gözün aydın cnm,geçmiş olsun ,atlattınız çok şükür,canım 75 lik 5 defa çok değil mi,ben emziriyorum kızımı,bazen hiç vermiyorum amma bazende 30 cclik mama veriyorum milupa aptamilden,vitamin falan alsın diye,ama çok bilmiyorum cnm,hastaneden öyle demişlerdi,30 cc yap diye,biz 15 günlüğüz,aramızda çok fark yok.:uhm:
knk canım ben yarı kırkınız çıktı sandım kusura bakma,az değildir sanırım maam,40 günlük olmuşssunuz cnm
yok güzelim KNK arkadaşa dedim ama beni görmedi sanırım,hoşgeldin cnma.s.
benim kız mızıldanmaya başladı ben kaçtım,hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktan
[k] {n} [k];7163698 .!.:kızlaaar güzel haberlerle geldim ..
kızımı dr götürdüm ve allahın izniyle endişelenicek bişi olmadıgını kendi kendien geçicek bi durum oldugunu söyledi ishalimizde geçti kaka rengimiz kakamız çok düzeldi maş. 3:500kilo olmuş kızım ama mama verme diyor valla kusura bakmasın hele bi mama verme valla bnmkini kıyamet kopuyo sıkıyssa vermede görelim!! hem günde 5 defa 75lik veriom normal dimi ya? yada çokmu? benide emiyo maş.
idare ediyoz dün kırklandık kızlar erken kırklanırmış 36günlükken yaptı annem gezmeyede gittik yumurtamızla şekerimizzi aldık geldik...
bu akşamda kaynanalar gelicekmiş koştur koştur yemek yaptım evi hallettim çama. yıkadım astım kızıda yeni uyuttum biraz dinlenem bende..
Canım çok şükür rahatsızlığını geçmesine çok sevindim.Rüyanda hayır olsun ne manaya geliyor acaba buluşma benim evdemi olacak çokkkkkkkk isterim ama bu avrupa yakasındaki hatunlar gelmezki.buyrunnnnnnnnn
Benim oğlanın gözleri mavi teyzesi sanırım değişmeyecek.Gitgide açılıyor rengi.Kırkınızda çıkmış ya oh artık tutmasın kimse sizi gezmeler başlar büyük bir hızla.
kızlar bebegi sarılık olup çok uyuyanvarmı çok zor uyandırıyorum çok canım sıkılıyo
[k] {n} [k];7165734 .!.:cnm sarılık oranı kaç?
dr konntrolünde degilmi bebegin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?