2009 Mayıs Anneleri

canım ne kampıymış bu merak ettim? inş. net vardır bizden kopmazssınmerak etme ama bu kap ortamı bebek için saglıklı bi ortammı kamp diyince aklıma ya karavan yada çadır gelio?? ama yinede çok zevklidir keyfine bak tatalım bu arada kaanı ısır bnm yerime çok tatlı oglun maş. yesin teyzesi onu..
cnm benm çok geçmiş olsun çok zor ama atlatmışsın çok şükür.. süt meselesini takma kafana bnmde fazla sütüm yok sıkınca gelio kızım 3saat emmedigi zaman gögüslerim dolu dolu oluo ama saatte 1 emince sönüyo normal yani herkeste olan bişi sana mahsusu degil sen kafana takma emzirmeye dvm et..
Buyrun bakalım teyzeleri benim oğlanın geçen haftaki hali

[/URL][/IMG]
yerim onu ben kız sibel gözleri renklimi ne? maş. buarada dün akşam seni rüyamda gördüm ama seni görmedim senn evdemişiz çok güzel bi evin var kocaman oglunu bi battaniyeye sarıp yatırdıgını hatırlıom ama seni hatırlamıoom allah ahyır retsin insannın hiç görmedigi birirni rüyada görmesi çok tuhaf yavs..

cnm hayırlısı olucam bende mayıs annesi olucam dedim ama nisan annesi oldum!! saglık olsun..

slm arkadaslar ben de geldım uzunnnnnnnnn zamandır aranızda dggıldım benım de bebegım oldu bırtane daha kızım oldu hende bugun yarı kırkını çıkardık teyzelerıııııııı hapınızın bebeklerını allah analı babalı saglıklı gunlerde buyutsün işl hepınızı öptum arkadaslar:):):) su resımlerı nasıl koyuyosunuz bebişlerın banada solermısınız bende bırakıyım kızımın resmını

kızlaaar güzel haberlerle geldim ..
kızımı dr götürdüm ve allahın izniyle endişelenicek bişi olmadıgını kendi kendien geçicek bi durum oldugunu söyledi ishalimizde geçti kaka rengimiz kakamız çok düzeldi maş. 3:500kilo olmuş kızım ama mama verme diyor valla kusura bakmasın hele bi mama verme valla bnmkini kıyamet kopuyo sıkıyssa vermede görelim!! hem günde 5 defa 75lik veriom normal dimi ya? yada çokmu? benide emiyo maş.
idare ediyoz dün kırklandık kızlar erken kırklanırmış 36günlükken yaptı annem gezmeyede gittik yumurtamızla şekerimizzi aldık geldik...
bu akşamda kaynanalar gelicekmiş koştur koştur yemek yaptım evi hallettim çama. yıkadım astım kızıda yeni uyuttum biraz dinlenem bende..

hadi gözün aydın cnm,geçmiş olsun ,atlattınız çok şükür,canım 75 lik 5 defa çok değil mi,ben emziriyorum kızımı,bazen hiç vermiyorum amma bazende 30 cclik mama veriyorum milupa aptamilden,vitamin falan alsın diye,ama çok bilmiyorum cnm,hastaneden öyle demişlerdi,30 cc yap diye,biz 15 günlüğüz,aramızda çok fark yok.:uhm:

knk canım ben yarı kırkınız çıktı sandım kusura bakma,az değildir sanırım maam,40 günlük olmuşssunuz cnm

knk canım ben yarı kırkınız çıktı sandım kusura bakma,az değildir sanırım maam,40 günlük olmuşssunuz cnm

eet cnm estafurullah 4saat yada 5saat arayla veriyorum sütüm yetsede keşke hiç vermesem..:çok üzgünüm: ben pre aptamil veriyorum mama kutusuna bakarsak bnmki 120lik yemesi gerekiyormuş.. ama bnm kız yeni yeni 75lik yiyor bazen 60lık tam gelio çok aç bnm kızım çoookcokacimcoook valla saat başı versem yemem demez..

Canım çok şükür rahatsızlığını geçmesine çok sevindim.Rüyanda hayır olsun ne manaya geliyor acaba buluşma benim evdemi olacak çokkkkkkkk isterim ama bu avrupa yakasındaki hatunlar gelmezki.buyrunnnnnnnnn

Benim oğlanın gözleri mavi teyzesi sanırım değişmeyecek.Gitgide açılıyor rengi.Kırkınızda çıkmış ya oh artık tutmasın kimse sizi gezmeler başlar büyük bir hızla.

maş. yagızıma yakacak maviş maviş kızları heesengözlerimebaksanab

valla hiç bilmiom ne manaya geldigini hayır olsun diyelim cnm bu hatunların kıpırdaıyo bi yerleri valla ben z.burnunda oturuom yaz kız birsen..
bigudi tepe natulis die biyerden bahsetti kadıköydeymiş alışveriş merk. olmazsa orda buluşak.. emzirme odasıda varmış..

avrupa yakasında en uçta esen oturuyo esen oralardan bi servis ayarlasan ala ala gelsen butaraflara em herkes bi arada gelmiş olur hemde eziyet çekmeyiz parası neyse birleşip öderiz ne diyonuz avrupalılaaaaar...

kadıköy en güzeli valla sizleride düşünmek lazım..
ama servis olmazsa bizde araba var birseni alırız biz seve seve..

merhaba kızlar nasılsınız işyerinden müdürüm arkadaşlarım ziyarete geldiler bugün çok mutlu oldum herkes iyidir inşallah

ohhhh yaaaa lig bugün bitiyo kızlar!!:teytey::teytey:::teytey::sm_cool::sm_cool:

hamileligim gibi hafta hafta bitsin die dua ettim!! bir kaç ay rahatım...

bnm koca accayip hasta ya..
nedio biliyonuzmu önce kızı, sonra galatasaray, en son benmişimÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…