Buyrun bakalım teyzeleri benim oğlanın geçen haftaki hali
[/URL][/IMG]
Buyrun bakalım teyzeleri benim oğlanın geçen haftaki hali
[/URL][/IMG]
mrb kızlar bugün bizde 10günlük olduk benim sezeryanda bayağ sorunlarım olmuştu allaha şükür gün geçtikçe iyileşiyorum ama çok korktum bidaha çocuk yapmaya töbe ettimmafoldumben tabi allah bilir ama allah isteyenlere versin. bi kız bi oğlan yeter 3.ye gerek yok die düşünüyorum siz kaç günlükken çıkardınız bebişlerinizi dışarıya çıkarıcam ama yarı kırkı dolsun die bekliyorum yani bi 20günlük olsa çıkarabilirmiyim havalar biraz esiyo ama. buarada annem yanımdaydı 15gün kaldı ben ankaradayım annem istanbulda ama dün gitti annem ondan önceki günde kocam gitti şehir dışına 15gün sonra gelicek kocamsenağlama çok kötüyüm buara lohusalık depresyonu herhalde
Offf maayıs annesiyim dedim durdum ama kızım inatçı çıktı bu gidişle haziran annesi olacağım galiba.bebeğim bir türlü aşağı inmiyor başını yerleştiremiyor.sabırla bekliyoruz.:CüvCüv:
slm kızlar,nasılsınız,anca girebildim siteye,kızım yatıyor şimdi,ama mırıldanıyor bir taraftan,sezeryan olanalara bir sorum var,göbeğinizi nasıl sıktınız korse falan takıyormusunuz,15 gün oldu ameliyat olalı,2 gün oldu dikişlerin alaınalı,sizce korse taksam dikişlerim açılırmı acaba,bu göbekle kalmak istemiyorum.
slm arkadaslar ben de geldım uzunnnnnnnnn zamandır aranızda dggıldım benım de bebegım oldu bırtane daha kızım oldu hende bugun yarı kırkını çıkardık teyzelerıııııııı hapınızın bebeklerını allah analı babalı saglıklı gunlerde buyutsün işl hepınızı öptum arkadaslar:):):) su resımlerı nasıl koyuyosunuz bebişlerın banada solermısınız bende bırakıyım kızımın resmını
[k] {n} [k];7163698 .!.:kızlaaar güzel haberlerle geldim ..
kızımı dr götürdüm ve allahın izniyle endişelenicek bişi olmadıgını kendi kendien geçicek bi durum oldugunu söyledi ishalimizde geçti kaka rengimiz kakamız çok düzeldi maş. 3:500kilo olmuş kızım ama mama verme diyor valla kusura bakmasın hele bi mama verme valla bnmkini kıyamet kopuyo sıkıyssa vermede görelim!! hem günde 5 defa 75lik veriom normal dimi ya? yada çokmu? benide emiyo maş.
idare ediyoz dün kırklandık kızlar erken kırklanırmış 36günlükken yaptı annem gezmeyede gittik yumurtamızla şekerimizzi aldık geldik...
bu akşamda kaynanalar gelicekmiş koştur koştur yemek yaptım evi hallettim çama. yıkadım astım kızıda yeni uyuttum biraz dinlenem bende..
merhaba kızlar nasılsınız işyerinden müdürüm arkadaşlarım ziyarete geldiler bugün çok mutlu oldum herkes iyidir inşallah
kızlar bebegi sarılık olup çok uyuyanvarmı çok zor uyandırıyorum çok canım sıkılıyo
herkeze selam kızlar...biz geldikkk uzun bi aradan sonraa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün dr kontrolümüz vardı bziim kusma olayı hala geçmedi :çok üzgünüm: birde yeşil kaka yapmıştı dr bezini getir tahlil edelim dedi gece saat 11 de eşim götürdü neyseki sonuç hemen çıktı eşim nöbetçi dr a göstermiş hazımsızlık varmış :çok üzgünüm: inş en yakın zamanda gecer yav :çok üzgünüm:
bugünde bütün gün gezdik kızımla hemde kanguruya koydum ama insanların gözü hep üstümüzdeydi kaydirigubbakcemile3 kızımda saolsun hiç üzmedi beni şükürler olsunn :lepi: karar verdim ben sanırım kadıköye kadar gelebilirim Alllhın izniylevereliniortak
sibelcim xxh geçmiş olsun kızlar sizin bebişlerede geçmişe çok bakmadım eve geldiğimizden beri kız durmuyor bu kız fena sokak kızı olacak yavs kaydirigubbakcemile3
bu arada benim kızın gözleride mavi zemuszemuszemuszemus
selam kizlar a.s.
anacim bu kız uykusuzlugu abartti yaaa..8.30da uyandi..14.30da uyudu..17.30da kalkti..20.30da uyudu ya..aksam baktim uykusu gelmiyor..aldim kucagima gene dişari ciktim..markete gittik geldik..giki cikmiyor dişari cikinca..temiz hava iyi geldi..emdi uyudu cok şükür..ama beşiktaşlilar sayesinde mikir mikir yapiyor..anacim ara caddelerde kornami calinir ya..git ana caddede,merkezlerde ne halt edersen et..ay cok kizdim..
maşllah pek tatlı olmuş bizim Yağız oğlan yerim ben onu.Maviş mi olcak kızBuyrun bakalım teyzeleri benim oğlanın geçen haftaki hali
[/URL][/IMG]
Bana dün doktor korse tak ama görüntün düzelir asıl 1. aydan itibaren egzersiz verdi onları yap dedislm kızlar,nasılsınız,anca girebildim siteye,kızım yatıyor şimdi,ama mırıldanıyor bir taraftan,sezeryan olanalara bir sorum var,göbeğinizi nasıl sıktınız korse falan takıyormusunuz,15 gün oldu ameliyat olalı,2 gün oldu dikişlerin alaınalı,sizce korse taksam dikişlerim açılırmı acaba,bu göbekle kalmak istemiyorum.
Bizde bugün yarı kırklandık Hayırlı olsun hadislm arkadaslar ben de geldım uzunnnnnnnnn zamandır aranızda dggıldım benım de bebegım oldu bırtane daha kızım oldu hende bugun yarı kırkını çıkardık teyzelerıııııııı hapınızın bebeklerını allah analı babalı saglıklı gunlerde buyutsün işl hepınızı öptum arkadaslar:):):) su resımlerı nasıl koyuyosunuz bebişlerın banada solermısınız bende bırakıyım kızımın resmını
Maşallah canım sevindim atlatmanıza[k] {n} [k];7163698 .!.:kızlaaar güzel haberlerle geldim ..
kızımı dr götürdüm ve allahın izniyle endişelenicek bişi olmadıgını kendi kendien geçicek bi durum oldugunu söyledi ishalimizde geçti kaka rengimiz kakamız çok düzeldi maş. 3:500kilo olmuş kızım ama mama verme diyor valla kusura bakmasın hele bi mama verme valla bnmkini kıyamet kopuyo sıkıyssa vermede görelim!! hem günde 5 defa 75lik veriom normal dimi ya? yada çokmu? benide emiyo maş.
idare ediyoz dün kırklandık kızlar erken kırklanırmış 36günlükken yaptı annem gezmeyede gittik yumurtamızla şekerimizzi aldık geldik...
bu akşamda kaynanalar gelicekmiş koştur koştur yemek yaptım evi hallettim çama. yıkadım astım kızıda yeni uyuttum biraz dinlenem bende..
Geçmiş olsun canım kız sokAKlarada mı çıktınız bizim baba dün misafirler bebeğin odasında 15-20 dk ka oturdu diye bana yapmadığını bırakmadı ben sokağa çıkarsam öldürür heraldeherkeze selam kızlar...biz geldikkk uzun bi aradan sonraa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün dr kontrolümüz vardı bziim kusma olayı hala geçmedi :çok üzgünüm: birde yeşil kaka yapmıştı dr bezini getir tahlil edelim dedi gece saat 11 de eşim götürdü neyseki sonuç hemen çıktı eşim nöbetçi dr a göstermiş hazımsızlık varmış :çok üzgünüm: inş en yakın zamanda gecer yav :çok üzgünüm:
bugünde bütün gün gezdik kızımla hemde kanguruya koydum ama insanların gözü hep üstümüzdeydi kaydirigubbakcemile3 kızımda saolsun hiç üzmedi beni şükürler olsunn :lepi: karar verdim ben sanırım kadıköye kadar gelebilirim Alllhın izniylevereliniortak
sibelcim xxh geçmiş olsun kızlar sizin bebişlerede geçmişe çok bakmadım eve geldiğimizden beri kız durmuyor bu kız fena sokak kızı olacak yavs kaydirigubbakcemile3
Oy oy gezzermişteselam kizlar a.s.
anacim bu kız uykusuzlugu abartti yaaa..8.30da uyandi..14.30da uyudu..17.30da kalkti..20.30da uyudu ya..aksam baktim uykusu gelmiyor..aldim kucagima gene dişari ciktim..markete gittik geldik..giki cikmiyor dişari cikinca..temiz hava iyi geldi..emdi uyudu cok şükür..ama beşiktaşlilar sayesinde mikir mikir yapiyor..anacim ara caddelerde kornami calinir ya..git ana caddede,merkezlerde ne halt edersen et..ay cok kizdim..
Valla bebekler çok küçük ondan bu buluşma zor olur heralde gibi geliyor hele benim baba gibi pimpirik biri varsa başınızda oy oyyaw bacım senin kız yine iyi benimki prş günü yeminle sabah 7 de uyandı akşam 9 da zorla uyuttumm :bbo: benim şaftım kaydı kız o saatte kadar tık yoktu yaw hayret ettimm mafoldumben
kıs kadıköy neki Allahın izniyle bursaya kadar giderim kızımla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten seherimede sözüm var alah kısmet ederse Ağustosta gidicem inş :sm_cool: kızıma süt sağarım yoldada verdimmi zaten sokakta uyumaya bayılıyor maş:Allahh yerimseniben
knk cnm gözün aydınn çok sevindim tatlım sonuçların iyi olduğuna Şeniz
sibelcimm maşAllahhh büyüttünn sende oğluşu valla şaka maka derkenn büyüdüler sıpalarr kaydirigubbakcemile3 emzikte bi başka yakışmış ağzına darısı benim kıza inş :çok üzgünüm:
cnm çok geçmiş olsun uyandıraya çalış muhaakkak bol bol emzir.evet getirdim 11 degeri
ohh iyi yapmışsın bende istiyom yrn bakalım ne diyecek benmki kesin işi çıkar..herkeze selam kızlar...biz geldikkk uzun bi aradan sonraa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aha bi havacı daha kıskanıom amananiknaniksibelcim ne kadar yakışıklı olmuş oğluşun maşallah canım
gözleri buradan bile belli bu arada benim kızımında gözleri mavi yada yeşil kızlar
ay bu kızlar fena valla anası gezmeyi seviyo kızı sevmezmi?selam kizlar a.s.
ohhh mis olmuştur maş. kız tutkun herkesin bebesini gördük seninkini göremedik ne saklıyon kızını? acık bakalım silersin yine??????Kızlar naber kızımı babasıyla yıkadık şimdi yanımda uyuyor diğer çekyatta da babası dün misafirler vardı gündüz 3 te geldiler gece 23 te gittiler benim kız gürültüden sapıttı.Yeğenim var4 yaşında Duru ay mahvetti kızımı tam uyutuyorum bi bağrıyor benim kız sıçrıyor teyzeme al git diyorum neymiş gürültüye alışsınmış eşimle sabaha kadr nöbet tuttuk kızım sıçrayıp ağlıyor hemde çılgınlar gibi bugün teyzem yine uğradı eşimde dedi oda alışsın deyince teyze bu daha 15 20 günlük bebek bunun alışmasımı olur dedi bozuldu oda ama haketti.Annemlede eşim tartıştı misafirleri çocuğun yanına soktuk diye anneme kızdı annem bugün gitti pazartesi gelirim dedi oy oy iki arada kaldım
Kızlar selammmmm hihoyyyt
Çarşamba sabahtan beri evde yokum. Kayınvalidemlerde kaldık. Orda da net kesilmiş. Giremedim özledim valla sizleri. 2 saat önce döndük eve. Kızımı yıkadık, emzirip uyuttum, bende duş aldım size koştum hemen :dance:
Bugün kızımın 32.günüydü. 2.doz hepatit aşısını oldu, kalça ultrasonu çekildi. Kilosu 3940 olmuş. Fazla hızlı kilo almıyor. Hastane çıkışında 3450'ydi... Çok sık emiyor. Doktor sorun yok. Her bebek aynı hızla kilo almaz dedi. Boyumuz 54 cm olmuş maşallah hihoyyyt Herşey yolunda çok şükür
Çarşambadan beri hergün gezdik kızımla. Akrabalara falan gittik kayınvalidemle. Yarında sahile kahvaltıya gideceğiz hihoyyyt Valla 10 günlükten beri fellik fellik geziyor benim kız kaydirigubbakcemile3
Eeee sizden ne var ne yok bakalım?
Geçmişe söyle bir baktım da Sibel'cim ve Marylin'cim kuzularınıza maşallah ya çok tatlılar Şeniz
Sibel geçmiş olsun bacım :1hug:
knk canım çok sevindim bebişinin düzeldiğine a.s.
Tubiş bacım ben aventin 0-6 aylık emziğini almıştım. Damaklı değil. Uzunca. Kızım sevmedi hiç. Eşim Nuk'un 0-6 ayını almış. Onu daha iyi alıyor. Ucunu reçele değdiriyorum azıcık. Cok cok emiyor. Reçel tadı gidince pöff diye atıyo ağzından zilli kaydirigubbakcemile3
Bu arda bacılar göğüs yaraları için doktorum garmastan diye bi kremle bephanten verdi. Garmastanı sabah öğle akşam sürüyoruz Yıkamaya gerek yok. Bephanteni sabah akşam sürüyoruz ama emzirmeden önce yıkıyoruz. Bide göğüs kalkanı kullandım. Hem kremi muhafaza ediyor hemde benim gibi göğüs ucu çok az olanlar için bastırılmasını önlüyor. Göğüslerim 1 haftada çok iyileşti. Şimdi acı var ama çok az. İlk 3-4 saniye sürüyor. Kremleri bıraktım artık ama kalkanı kullanıyorum hala. Bu ilaçları ve kalkanı kesinlikle tavsiye ederim yaraları olanlara a.s.
herkeze selam kızlar...biz geldikkk uzun bi aradan sonraa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sibelcim ne kadar yakışıklı olmuş oğluşun maşallah canım
gözleri buradan bile belli bu arada benim kızımında gözleri mavi yada yeşil kızlar
Kızlar naber kızımı babasıyla yıkadık şimdi yanımda uyuyor diğer çekyatta da babası dün misafirler vardı gündüz 3 te geldiler gece 23 te gittiler benim kız gürültüden sapıttı.Yeğenim var4 yaşında Duru ay mahvetti kızımı tam uyutuyorum bi bağrıyor benim kız sıçrıyor teyzeme al git diyorum neymiş gürültüye alışsınmış eşimle sabaha kadr nöbet tuttuk kızım sıçrayıp ağlıyor hemde çılgınlar gibi bugün teyzem yine uğradı eşimde dedi oda alışsın deyince teyze bu daha 15 20 günlük bebek bunun alışmasımı olur dedi bozuldu oda ama haketti.Annemlede eşim tartıştı misafirleri çocuğun yanına soktuk diye anneme kızdı annem bugün gitti pazartesi gelirim dedi oy oy iki arada kaldım
şimdiiiiii
soru 1- benim bu velede acilen emzik vermem lazimgögüslerimi yalanci emzik niyetine kullaniyor hangi marka emzik kullaniyorsunuz?
2-saklama kabi alan kullanan varmi? hangi marka? memnunmusunuz? yoksa termoslar dahami faydali?
KNK cım bizde bi baba var yani ne diyim burnumdan getiriyor makinayla foto yasak cepte çektim onuda yükleyemedim gösterip silicem çünkü yakalarsa keser beni valla bu kadar korkuttu beni yani.
Kızlar selammmmm hihoyyyt
Çarşamba sabahtan beri evde yokum. Kayınvalidemlerde kaldık. Orda da net kesilmiş. Giremedim özledim valla sizleri. 2 saat önce döndük eve. Kızımı yıkadık, emzirip uyuttum, bende duş aldım size koştum hemen :dance:
Bugün kızımın 32.günüydü. 2.doz hepatit aşısını oldu, kalça ultrasonu çekildi. Kilosu 3940 olmuş. Fazla hızlı kilo almıyor. Hastane çıkışında 3450'ydi... Çok sık emiyor. Doktor sorun yok. Her bebek aynı hızla kilo almaz dedi. Boyumuz 54 cm olmuş maşallah hihoyyyt Herşey yolunda çok şükür
Çarşambadan beri hergün gezdik kızımla. Akrabalara falan gittik kayınvalidemle. Yarında sahile kahvaltıya gideceğiz hihoyyyt Valla 10 günlükten beri fellik fellik geziyor benim kız kaydirigubbakcemile3
Eeee sizden ne var ne yok bakalım?
Geçmişe söyle bir baktım da Sibel'cim ve Marylin'cim kuzularınıza maşallah ya çok tatlılar Şeniz
Sibel geçmiş olsun bacım :1hug:
knk canım çok sevindim bebişinin düzeldiğine a.s.
Tubiş bacım ben aventin 0-6 aylık emziğini almıştım. Damaklı değil. Uzunca. Kızım sevmedi hiç. Eşim Nuk'un 0-6 ayını almış. Onu daha iyi alıyor. Ucunu reçele değdiriyorum azıcık. Cok cok emiyor. Reçel tadı gidince pöff diye atıyo ağzından zilli kaydirigubbakcemile3
Bu arda bacılar göğüs yaraları için doktorum garmastan diye bi kremle bephanten verdi. Garmastanı sabah öğle akşam sürüyoruz Yıkamaya gerek yok. Bephanteni sabah akşam sürüyoruz ama emzirmeden önce yıkıyoruz. Bide göğüs kalkanı kullandım. Hem kremi muhafaza ediyor hemde benim gibi göğüs ucu çok az olanlar için bastırılmasını önlüyor. Göğüslerim 1 haftada çok iyileşti. Şimdi acı var ama çok az. İlk 3-4 saniye sürüyor. Kremleri bıraktım artık ama kalkanı kullanıyorum hala. Bu ilaçları ve kalkanı kesinlikle tavsiye ederim yaraları olanlara a.s.
kızımın kırkı çıksın bende gelirim herhalde yaa[k] {n} [k];7165090 .!.:maş. yagızıma yakacak maviş maviş kızları heesengözlerimebaksanab
valla hiç bilmiom ne manaya geldigini hayır olsun diyelim cnm bu hatunların kıpırdaıyo bi yerleri valla ben z.burnunda oturuom yaz kız birsen..
bigudi tepe natulis die biyerden bahsetti kadıköydeymiş alışveriş merk. olmazsa orda buluşak.. emzirme odasıda varmış..
avrupa yakasında en uçta esen oturuyo esen oralardan bi servis ayarlasan ala ala gelsen butaraflara em herkes bi arada gelmiş olur hemde eziyet çekmeyiz parası neyse birleşip öderiz ne diyonuz avrupalılaaaaar...
kadıköy en güzeli valla sizleride düşünmek lazım..
ama servis olmazsa bizde araba var birseni alırız biz seve seve..
oh mutlu olmana sevindim canı ne güzelmerhaba kızlar nasılsınız işyerinden müdürüm arkadaşlarım ziyarete geldiler bugün çok mutlu oldum herkes iyidir inşallah
benimki de sarılıkken çok uyuyordu ayağının altını gıdıkla ve uyandır canım sürekli emmesi gereklikızlar bebegi sarılık olup çok uyuyanvarmı çok zor uyandırıyorum çok canım sıkılıyo
canım ben 15 günlükken bir gün taktım akşamına dikişim şişti çıkardım bende 40 günlükken takmayı düşünüyorumslm kızlar,nasılsınız,anca girebildim siteye,kızım yatıyor şimdi,ama mırıldanıyor bir taraftan,sezeryan olanalara bir sorum var,göbeğinizi nasıl sıktınız korse falan takıyormusunuz,15 gün oldu ameliyat olalı,2 gün oldu dikişlerin alaınalı,sizce korse taksam dikişlerim açılırmı acaba,bu göbekle kalmak istemiyorum.
bebeğin hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahslm arkadaslar ben de geldım uzunnnnnnnnn zamandır aranızda dggıldım benım de bebegım oldu bırtane daha kızım oldu hende bugun yarı kırkını çıkardık teyzelerıııııııı hapınızın bebeklerını allah analı babalı saglıklı gunlerde buyutsün işl hepınızı öptum arkadaslar:):):) su resımlerı nasıl koyuyosunuz bebişlerın banada solermısınız bende bırakıyım kızımın resmını
canım benim ya çok şükür güzel haberlerle gelmene sevindim kyamıyorum küçücükler hasta olmasınlarr[k] {n} [k];7163698 .!.:kızlaaar güzel haberlerle geldim ..
ooooo hamarat hatun birsürü iş yapmışsın ama şu yemek olayı varya cidden sevmiyorum ya ,bana bütün evi temizle desinle yemek yap demesinle sevmiyorum işteÇok üzgünüm çoookben geldimmmm a.s.
marliyncim maşaAllah boncukunaaa :) cici kiz olmusta resimler cekermiş :) yesin onu teyzesiiiii :)
bugun hava gercekten cok güzel..bizde kizimla markete gittik :)))) millet görünce delimi acaba diye bakiyor ya :roflol: kangruyla ciktik..kucuk oldugu belli oluyor tabipusette cok görünmüyor :)))
bugun pek bi hamaratim alkisalkisalkis 8.5da kalktim..evi süpürdüm..yerleri sildim..toz aldim..bulaşiklari yikadim..ortaligi topladim..banyoyu temizledim zemuszemus bitek dag gibi ütülencek yazliklarim kaldiüşengeçliğim tutmadan onlarida aradan cikarmayi düşünüyorum
ayse serramda 8.5dan beri ancak şimdi uyudu..saat başi emzirdim..ben bu kizi çözdüm sonunda..bu uyanik kalip depoyu dolduruyor..annesi yarim saatte,bir saatte bir emziriyor cünkü..sonra deliksiz 3-4 saat uyumak istiyor..uyaninca gene bi maraton basliyor tabi
ay cok aciktim ya..kizlar benim canim hiç yapmak istemiyor yaa..cok aliştim rahatahamileliğin son 3 ayi annem yemek yapti..ee lohusaliktada 1-2 hafta annem geldi yapti..ay bütün işler gözüme hafif geliyorda şu yemek yapma işi cok gözümde büyüyor ya..pratik şeyler yapmaktan içim kurudu mafoldumben sagolsun eşiminde giki cikmiyor..ama heran sulu yemek istiyorummm cokacimcoook diye patlayabilir :)))) bugunde köfte patates yapcam kaydirigubbakcemile3
neysem böyle işte :)
tatlım maşallah bebeğine çok tatlı olmuş Allah nazarlardan saklasın oku bol bol yazık nazar almasın yavrucakselam kızlar sağolun sizin boncuklar ne yapıyor bakalım koyun şöle resimleri içimiz açılsın yaww ,
bende kalktım 7 de defen uyanmadan odamızı sildim babmız la kahvaltı yaptık o bugün işe gitti maalesef
sonra bir banyo kızımın altını değiştiridm emzirdim sonra uyumuşuz ana kız 11 e kadar sonra kalktık tabi şimid yarım saatte bir emip 10 dakika kestiriyoruz benim kız böle sonra gece 11 gibi uzun uykumuzu uyuyoruz
tubişcim ne güzel ya sen tek başına çıkıyon ben daha cesaret edemiyorum dün de biz reale gittik bizede kesin deli demişlerdir ama sıkılıyorum evde ya ne yapayım kıızm arabada uslu uslu uyudu hatta real dede uyudu sonra tam çıkacakken feryadı kopardı tabi hemen arabaya koştuk eve gelene kadar yolda emdi
kızlar bir şey sorcam bebişlerin göz rengi ne zaman belli olcak acep şimdiden tahmnin yapılırmıki yani renkli gözlü olsa anlaşılırmı
bnu arada hemen bulgur pilavı yaptım biraz geçde olsa yiycem bakalım hergün nasıl olcak bende human a içiyorum çok güzel gerçekten bide milupayı deniycem
tubişcim bende katı yiyorum genelde ama bugün paydos artık sulu yemek yapıcam çünkü afedersiniz kabızlık oluyor oda dikişlere zararalıymış böle fıstıklar ben biraz yemek yiyeyim birazda etrafı toplayım öptüm herkesi
maşallah barekallah daha da bişe demiyommalkisalkisalkisBuyrun bakalım teyzeleri benim oğlanın geçen haftaki hali
[/URL][/IMG]
canım rezene çayı iyi geliyormuş kullananlar öyle diyor bende alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?