2009 Mayıs Anneleri

herkeze selam kızlar...biz geldikkk uzun bi aradan sonraa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dün dr kontrolümüz vardı bziim kusma olayı hala geçmedi :çok üzgünüm: birde yeşil kaka yapmıştı dr bezini getir tahlil edelim dedi gece saat 11 de eşim götürdü neyseki sonuç hemen çıktı eşim nöbetçi dr a göstermiş hazımsızlık varmış :çok üzgünüm: inş en yakın zamanda gecer yav :çok üzgünüm:

bugünde bütün gün gezdik kızımla hemde kanguruya koydum ama insanların gözü hep üstümüzdeydi kaydirigubbakcemile3 kızımda saolsun hiç üzmedi beni şükürler olsunn :lepi: karar verdim ben sanırım kadıköye kadar gelebilirim Alllhın izniylevereliniortak

sibelcim xxh geçmiş olsun kızlar sizin bebişlerede geçmişe çok bakmadım eve geldiğimizden beri kız durmuyor bu kız fena sokak kızı olacak yavs kaydirigubbakcemile3

bu arada benim kızın gözleride mavi zemuszemuszemuszemus

xxh canım sarılığı olan bebek çok uyur onu 2 saate bir uyandırıp beslemen gerekiyor sütün yetmezsede mama takviyesi yapmalısın.Benim kızında 12 idi indirmek için çok uğraştık.Birde hergün dr a git çünkü sarılık birden yükselip alçalabilir.Ben hep en az 50 cc verdim süt ve mamayı bide 12 de 3 gün düşmeyince 2 gün 2 çay kaşığı kaynamış içme suyu verdim 1. gün 9 2. gün 7 ye düştü sonrada atlattı geçmiş olsun canım

selam kizlar a.s.

anacim bu kız uykusuzlugu abartti yaaa..8.30da uyandi..14.30da uyudu..17.30da kalkti..20.30da uyudu ya..aksam baktim uykusu gelmiyor..aldim kucagima gene dişari ciktim..markete gittik geldik..giki cikmiyor dişari cikinca..temiz hava iyi geldi..emdi uyudu cok şükür..ama beşiktaşlilar sayesinde mikir mikir yapiyor..anacim ara caddelerde kornami calinir ya..git ana caddede,merkezlerde ne halt edersen et..ay cok kizdim..

Buyrun bakalım teyzeleri benim oğlanın geçen haftaki hali

[/URL][/IMG]

oy annesinin kuzusuu :) cok yakişikli olmus bu maşaAllahhh subhanAllahhh :)

canim ya stres yapma..gececek bugunlerde..anacim 2.yi yapmişsinda 3.derdinemi düştün :)) ben 2.yi bile düşünmüyorum suanda :)))

ay hadi Allah kurtarsin canim ya..merak etme zamani gelince kimse tutamaz onu

hoşgeldin canim..doktor bana 1 hafta sonra korse takabilirsin dedi..bende 20.günmü ne takmiştim..hala kullaniyorum..dikiş konusunda yorum yapamicam canim..benim estetik dikiş oldu..acilma konusunu bilemiyorum..sen doktoruna bi sor canim..

hadi gözün aydin canim..saglikla mutlulukla büyüt inşaAllah..

ay cok sevindimmmm..cok sukur yaaaa..mama vermeymiş..mama vermeseydin cocuk nasil kendine gelecekti ya..ay bu doktorlar delirtcek beni :)) 5 defa 75lik eger sütte veriyorsan normal canim..oh işleride yapmişsin..helal sana canim :)

merhaba kızlar nasılsınız işyerinden müdürüm arkadaşlarım ziyarete geldiler bugün çok mutlu oldum herkes iyidir inşallah

oh ne güzel :) hep böyle mutlu ol emi :)

kızlar bebegi sarılık olup çok uyuyanvarmı çok zor uyandırıyorum çok canım sıkılıyo

cok geçmiş olsun canim ya..illaki uyandirman lazim canim..gerekirse yüzünü yika bişey yap ama 2 saatte bir muhakkak uyandir..ve mama takviyeside yap..biran önce toplasin cocuk..acil şifalar canim..

geçmiş olsun canim yaaa..inşaAllah hemencecik geçer gider..

oh gezmiş bizim hatunlar :) işte bizim tanidigimiz civcivvvvv :) tee avcilardan kadikoye gelebilcekkk kaydirigubbakcemile5

yaw bacım senin kız yine iyi benimki prş günü yeminle sabah 7 de uyandı akşam 9 da zorla uyuttumm :bbo: benim şaftım kaydı kız o saatte kadar tık yoktu yaw hayret ettimm mafoldumben

kıs kadıköy neki Allahın izniyle bursaya kadar giderim kızımla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten seherimede sözüm var alah kısmet ederse Ağustosta gidicem inş :sm_cool: kızıma süt sağarım yoldada verdimmi zaten sokakta uyumaya bayılıyor maş:Allahh yerimseniben

knk cnm gözün aydınn çok sevindim tatlım sonuçların iyi olduğuna Şeniz

sibelcimm maşAllahhh büyüttünn sende oğluşu valla şaka maka derkenn büyüdüler sıpalarr kaydirigubbakcemile3 emzikte bi başka yakışmış ağzına darısı benim kıza inş :çok üzgünüm:

Kızlar naber kızımı babasıyla yıkadık şimdi yanımda uyuyor diğer çekyatta da babası dün misafirler vardı gündüz 3 te geldiler gece 23 te gittiler benim kız gürültüden sapıttı.Yeğenim var4 yaşında Duru ay mahvetti kızımı tam uyutuyorum bi bağrıyor benim kız sıçrıyor teyzeme al git diyorum neymiş gürültüye alışsınmış eşimle sabaha kadr nöbet tuttuk kızım sıçrayıp ağlıyor hemde çılgınlar gibi bugün teyzem yine uğradı eşimde dedi oda alışsın deyince teyze bu daha 15 20 günlük bebek bunun alışmasımı olur dedi bozuldu oda ama haketti.Annemlede eşim tartıştı misafirleri çocuğun yanına soktuk diye anneme kızdı annem bugün gitti pazartesi gelirim dedi oy oy iki arada kaldım

[/URL][/IMG]
maşllah pek tatlı olmuş bizim Yağız oğlan yerim ben onu.Maviş mi olcak kız

Bana dün doktor korse tak ama görüntün düzelir asıl 1. aydan itibaren egzersiz verdi onları yap dedi
Bizde bugün yarı kırklandık Hayırlı olsun hadi
Maşallah canım sevindim atlatmanıza
Geçmiş olsun canım kız sokAKlarada mı çıktınız bizim baba dün misafirler bebeğin odasında 15-20 dk ka oturdu diye bana yapmadığını bırakmadı ben sokağa çıkarsam öldürür heralde
Oy oy gezzermişte
Valla bebekler çok küçük ondan bu buluşma zor olur heralde gibi geliyor hele benim baba gibi pimpirik biri varsa başınızda oy oy
MARLIYN kız senin bebiş te Maşallah kız çok tatlı yesin onu teyzesi

Son düzenleme:
şimdiiiiii

soru 1- benim bu velede acilen emzik vermem lazim gögüslerimi yalanci emzik niyetine kullaniyor hangi marka emzik kullaniyorsunuz?

2-saklama kabi alan kullanan varmi? hangi marka? memnunmusunuz? yoksa termoslar dahami faydali?

Son düzenleme:
Kızlar selammmmm hihoyyyt

Çarşamba sabahtan beri evde yokum. Kayınvalidemlerde kaldık. Orda da net kesilmiş. Giremedim özledim valla sizleri. 2 saat önce döndük eve. Kızımı yıkadık, emzirip uyuttum, bende duş aldım size koştum hemen :dance:

Bugün kızımın 32.günüydü. 2.doz hepatit aşısını oldu, kalça ultrasonu çekildi. Kilosu 3940 olmuş. Fazla hızlı kilo almıyor. Hastane çıkışında 3450'ydi... Çok sık emiyor. Doktor sorun yok. Her bebek aynı hızla kilo almaz dedi. Boyumuz 54 cm olmuş maşallah hihoyyyt Herşey yolunda çok şükür

Çarşambadan beri hergün gezdik kızımla. Akrabalara falan gittik kayınvalidemle. Yarında sahile kahvaltıya gideceğiz hihoyyyt Valla 10 günlükten beri fellik fellik geziyor benim kız kaydirigubbakcemile3

Eeee sizden ne var ne yok bakalım?

Geçmişe söyle bir baktım da Sibel'cim ve Marylin'cim kuzularınıza maşallah ya çok tatlılar Şeniz

Sibel geçmiş olsun bacım :1hug:

knk canım çok sevindim bebişinin düzeldiğine a.s.

Tubiş bacım ben aventin 0-6 aylık emziğini almıştım. Damaklı değil. Uzunca. Kızım sevmedi hiç. Eşim Nuk'un 0-6 ayını almış. Onu daha iyi alıyor. Ucunu reçele değdiriyorum azıcık. Cok cok emiyor. Reçel tadı gidince pöff diye atıyo ağzından zilli kaydirigubbakcemile3

Bu arda bacılar göğüs yaraları için doktorum garmastan diye bi kremle bephanten verdi. Garmastanı sabah öğle akşam sürüyoruz Yıkamaya gerek yok. Bephanteni sabah akşam sürüyoruz ama emzirmeden önce yıkıyoruz. Bide göğüs kalkanı kullandım. Hem kremi muhafaza ediyor hemde benim gibi göğüs ucu çok az olanlar için bastırılmasını önlüyor. Göğüslerim 1 haftada çok iyileşti. Şimdi acı var ama çok az. İlk 3-4 saniye sürüyor. Kremleri bıraktım artık ama kalkanı kullanıyorum hala. Bu ilaçları ve kalkanı kesinlikle tavsiye ederim yaraları olanlara a.s.

herkese selam bugün annemdeydim o yüzden giremedim
sabah kahvaltı yaptık sahilde çok güzeldi ordan anneme geçtim yeni geldik

benim kız mıkırdanıyor eyvahsabah 4 e kadar oturur şimdi
knk çok sevindim canım bişe yokmuş şükür

civciv geçmiş olsun güzelim
kız ağlıyor gelirim

Ya Pınarcım şimdi benim göğüs ucum çok az olduğu için benim kız yalıyorya şu göğüs kalkanını alsam emer mi nasıl bi anlatsana bana gerçi benim kız şu göğüs uçlarınıda ağzına alıp bekliyor ki süt gelsin 2 emiyor zırlıyor sonra yine alıyor yine zır sonra biberonu şu Dr brovnu veriyorum elleriyle tutup içiyor geçen yanlışlıkla normal biberon verdik baktım cuk cuk ses geliyor sonra aldım elinden Dr Brovna taktım nasıl zırlıyor çok gelmiyor çekmesi gerekip yoruluyor diye Ah kızım ah kıyamam sana.Bide ben şu göğüs pompalarından aldım süt çekemedim şişti göğüsler elle yapınca akıyor bide şu el pompaları var eşim bebedorun almış oda aynısını yaptı kullananlar varmı ben yanlışmı kullanıyorum acep.

Mutaharacım ben de Nuk un var verdim öğürdü 2. ye verdim yine öğürdü vermedim bende biberonu cuk cuk çekiyor anlamadım emziği neden almıyor
Esencim selam hoşgeldin.
Bende kızı bekliyorum uyanıcak süt sağdım bide mama yaptım kalksada versem 3 saat olacak yiyeli pek bugün keyfimiz yoktu bakalım bu gece nasıl olacak.
Gülben Ergen var Okanda şişko şişko eski halimiz kızlar

evet getirdim 11 degeri
cnm çok geçmiş olsun uyandıraya çalış muhaakkak bol bol emzir.
ohh iyi yapmışsın bende istiyom yrn bakalım ne diyecek benmki kesin işi çıkar..
sen haamı atıyon bize benm kızımınd mavi diyerektenkaydirigubbakcemile2 yesin onu teyzesi maş. kimin gözleri maviymiş bakim?
gelirsin tabi ne olcak bi aglasa kaç kişiyiz bakarız..
sibelcim ne kadar yakışıklı olmuş oğluşun maşallah canım
gözleri buradan bile belli bu arada benim kızımında gözleri mavi yada yeşil kızlar
aha bi havacı daha kıskanıom amananiknanik ay bu kızlar fena valla anası gezmeyi seviyo kızı sevmezmi?
cnm dr sorsak süt yetmeme durumu yokmuşta 3üzlere bile yetermişte anlatıyo e diorum bu çocuk kilo almıyo nasıl savaşıcak bu mikropla vucudu olur dio anne sütü yetermiş. sanki varda ben vermiyom.. napım onun canı sogolsun valla ne çocuklar var mamayla beslenmiş turp gibiler.. allahın izniyle bişecik olmaz yavrularımıza..
normal dimi günde 5defa? cnm ben aventin memesini aldım en küçügü pınarın dedigi gibi uzunca bişi benmki emiyo ilk ne veririsen ona alışır nukta vardı onuda denedim nuk kısa geldi çekemedi onu istemedi. zaten çok aç oldumu asla almıyo.. kolay gelsin ama memeye alıştır rahat edersin.
ohhh mis olmuştur maş. kız tutkun herkesin bebesini gördük seninkini göremedik ne saklıyon kızını? acık bakalım silersin yine??????

sagol cnm sanada geçmiş olsun gez bacım gez benim yerimede gez..

KNK cım bizde bi baba var yani ne diyim burnumdan getiriyor makinayla foto yasak cepte çektim onuda yükleyemedim gösterip silicem çünkü yakalarsa keser beni valla bu kadar korkuttu beni yani.

sibelcim ne kadar yakışıklı olmuş oğluşun maşallah canım
gözleri buradan bile belli bu arada benim kızımında gözleri mavi yada yeşil kızlar

Kızlar sağolasınız yakışıklı olacak benim velet sizin kızlardan birine talip olacam artık.opuyorumnanaktan

Eşin haklı tatlım ama gelenede bişey denmiyor kendisinin düşünmesi lazım olur böyle şeyler annen mazur görecektir eşini.

Nuk 0-6 ay kısa damaklı ortodontik olduğu için tercih ettim canım resmindede görmüşsündür.Bizimki kolay kolay ağzından atmıyor.Uyuyunca ve tokken almak istemiyor.

KNK cım bizde bi baba var yani ne diyim burnumdan getiriyor makinayla foto yasak cepte çektim onuda yükleyemedim gösterip silicem çünkü yakalarsa keser beni valla bu kadar korkuttu beni yani.

Eeeeeeeeeeee kız babası olmak kolay değil.zemuszemusSen aradan bize göser bacım merak ettik hakkaten.

Ohhh gez bakalım bacım bende yarın kahvaltıya anneme gidicem ordanda gezmeye iyi geliyor benim oğlanında sesi hiç çıkmıyor uyuyor bol bol.

Oğlanı 3 den beri zor uyuttum tabi gündüz paso uyuyunca gece mum diktirdi bize.Bu arada kızlar ben ana kucağı olarak baby sling aldım benim oğlan çok sevdi valla evde bile içine taktığımda uyuyor.Bakın bakalım.Tüm avrupada kullanılan çok güvenli bir ürün normal ana kucaklarından bile daha ergonomik.ıl k gördüğümde tereddüt etmiştim ama sonradan araştırınca hiç düşünmeden aldım.

[/URL][/IMG]

kızımın kırkı çıksın bende gelirim herhalde yaa
eşimden arabayı alabilirsem gelirim ama otobüsle zor olabilir benim kızın ne zaman acıkacağı belli olmuyo çünkü
gelirsemde arabayla toplayarak gelirim valla ne güzel olur:))
merhaba kızlar nasılsınız işyerinden müdürüm arkadaşlarım ziyarete geldiler bugün çok mutlu oldum herkes iyidir inşallah
oh mutlu olmana sevindim canı ne güzel
kızlar bebegi sarılık olup çok uyuyanvarmı çok zor uyandırıyorum çok canım sıkılıyo
benimki de sarılıkken çok uyuyordu ayağının altını gıdıkla ve uyandır canım sürekli emmesi gerekli
canım ben 15 günlükken bir gün taktım akşamına dikişim şişti çıkardım bende 40 günlükken takmayı düşünüyorum
bebeğin hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
canım benim ya çok şükür güzel haberlerle gelmene sevindim kyamıyorum küçücükler hasta olmasınlarr
kırkınızda çıkmış oh maşallah bizimde 9 günümüz kaldı kırklanmaya
ooooo hamarat hatun birsürü iş yapmışsın ama şu yemek olayı varya cidden sevmiyorum ya ,bana bütün evi temizle desinle yemek yap demesinle sevmiyorum işteÇok üzgünüm çoook
tatlım maşallah bebeğine çok tatlı olmuş Allah nazarlardan saklasın oku bol bol yazık nazar almasın yavrucak
benim kızımında gözleri yesil şimdilik bakalım dedesi de yeşil ona çekmiş olabilir

[/URL][/IMG]
maşallah barekallah daha da bişe demiyommalkisalkisalkis

canım rezene çayı iyi geliyormuş kullananlar öyle diyor bende alıcam

rezeneyi bende dün denedim ama aktardan aldık maşallah çok güzel uyudu 2 saatte bir emdi ve geri uyudu

Günaydın kızlar.ılk defa rahat bi gece geçirdim oğlum ışıl mışıl uyudu çok şükür tabi bende:jeyyar: yatmadan önce 3 kaşık anason denedim işe yaramış demekki.bide kızlae benim oğlan çok sıkılmaktan göbeğinde su gelmiş galiba badisinde leke vardı korktum ya inş bişi olmaz yarın dr götürcem bakalım ne diycek.sizde böle bi sorun oldumu hiç kızlar.

Buda benim çirkin ördeğiim.....sildiim.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…