kızlar müjdeeeee...
sabah 4 den beri sancı çekiyorum... 5 dakikada bir 40 sn sürüyor... hastaneye gittim nst ye bağlandım muayene ettiler açılmam var ama henüz az... sancımı evde de çekebileceğimi sölediler... eve geldim şiddetlenerek devam ediyor sancılarım... 4 gibi tekrar hastaneye gitcem ve yatışım yapılacak... dua edin bana kızlar bende her sancımda sizlere ediyorum...
kızlar müjdeeeee...
sabah 4 den beri sancı çekiyorum... 5 dakikada bir 40 sn sürüyor... hastaneye gittim nst ye bağlandım muayene ettiler açılmam var ama henüz az... sancımı evde de çekebileceğimi sölediler... eve geldim şiddetlenerek devam ediyor sancılarım... 4 gibi tekrar hastaneye gitcem ve yatışım yapılacak... dua edin bana kızlar bende her sancımda sizlere ediyorum...
minju ve esen ii dilekelriniz için teşekkür ederim... minju senin bebişine esencim seninde arkadaşına dua edeceğim...
kızlar müjdeeeee...
Ya Pınarcım şimdi benim göğüs ucum çok az olduğu için benim kız yalıyorya şu göğüs kalkanını alsam emer mi nasıl bi anlatsana bana gerçi benim kız şu göğüs uçlarınıda ağzına alıp bekliyor ki süt gelsin 2 emiyor zırlıyor sonra yine alıyor yine zır sonra biberonu şu Dr brovnu veriyorum elleriyle tutup içiyor geçen yanlışlıkla normal biberon verdik baktım cuk cuk ses geliyor sonra aldım elinden Dr Brovna taktım nasıl zırlıyor çok gelmiyor çekmesi gerekip yoruluyor diye Ah kızım ah kıyamam sana.Bide ben şu göğüs pompalarından aldım süt çekemedim şişti göğüsler elle yapınca akıyor bide şu el pompaları var eşim bebedorun almış oda aynısını yaptı kullananlar varmı ben yanlışmı kullanıyorum acep.
[k] {n} [k];7171537 .!.:sagol cnm sanada geçmiş olsun gez bacım gez benim yerimede gez..
KNK cım bizde bi baba var yani ne diyim burnumdan getiriyor makinayla foto yasak cepte çektim onuda yükleyemedim gösterip silicem çünkü yakalarsa keser beni valla bu kadar korkuttu beni yani.
Ohhh gez bakalım bacım bende yarın kahvaltıya anneme gidicem ordanda gezmeye iyi geliyor benim oğlanında sesi hiç çıkmıyor uyuyor bol bol.
Oğlanı 3 den beri zor uyuttum tabi gündüz paso uyuyunca gece mum diktirdi bize.Bu arada kızlar ben ana kucağı olarak baby sling aldım benim oğlan çok sevdi valla evde bile içine taktığımda uyuyor.Bakın bakalım.Tüm avrupada kullanılan çok güvenli bir ürün normal ana kucaklarından bile daha ergonomik.İl k gördüğümde tereddüt etmiştim ama sonradan araştırınca hiç düşünmeden aldım.
[/URL][/IMG]
Günaydın kızlar.İlk defa rahat bi gece geçirdim oğlum ışıl mışıl uyudu çok şükür tabi bende:jeyyar: yatmadan önce 3 kaşık anason denedim işe yaramış demekki.bide kızlae benim oğlan çok sıkılmaktan göbeğinde su gelmiş galiba badisinde leke vardı korktum ya inş bişi olmaz yarın dr götürcem bakalım ne diycek.sizde böle bi sorun oldumu hiç kızlar.
Buda benim çirkin ördeğiim.LÜTFEN RESMİ ALINTI YAPMAYIN SİLİCEM KIZLAR.Bizim babamızda biraz pimpirikli çıktı çaktırmadan silmem lazım hemen
kızlar müjdeeeee...
esracım hadi gözün aydın. çok şükür sonunda mayıs annesi olmayı kıl payı yakalıyosun galiba. nerdeyse haziran annesi oluyodun, hatta hala daha öyle bi risk var galiba :))
bu arada hepimizin şakır şakır sütleri gelsin, mamaya gerek kalmasın die dua eder misin nooooluuurrr....
Ya Pınarcım şimdi benim göğüs ucum çok az olduğu için benim kız yalıyorya şu göğüs kalkanını alsam emer mi nasıl bi anlatsana bana gerçi benim kız şu göğüs uçlarınıda ağzına alıp bekliyor ki süt gelsin 2 emiyor zırlıyor sonra yine alıyor yine zır sonra biberonu şu Dr brovnu veriyorum elleriyle tutup içiyor geçen yanlışlıkla normal biberon verdik baktım cuk cuk ses geliyor sonra aldım elinden Dr Brovna taktım nasıl zırlıyor çok gelmiyor çekmesi gerekip yoruluyor diye Ah kızım ah kıyamam sana.Bide ben şu göğüs pompalarından aldım süt çekemedim şişti göğüsler elle yapınca akıyor bide şu el pompaları var eşim bebedorun almış oda aynısını yaptı kullananlar varmı ben yanlışmı kullanıyorum acep.
şimdiiiiii
soru 1- benim bu velede acilen emzik vermem lazimgögüslerimi yalanci emzik niyetine kullaniyor hangi marka emzik kullaniyorsunuz?
2-saklama kabi alan kullanan varmi? hangi marka? memnunmusunuz? yoksa termoslar dahami faydali?
maşllah pek tatlı olmuş bizim Yağız oğlan yerim ben onu.Maviş mi olcak kız
Bana dün doktor korse tak ama görüntün düzelir asıl 1. aydan itibaren egzersiz verdi onları yap dedi
Bizde bugün yarı kırklandık Hayırlı olsun hadi
Maşallah canım sevindim atlatmanıza
Geçmiş olsun canım kız sokAKlarada mı çıktınız bizim baba dün misafirler bebeğin odasında 15-20 dk ka oturdu diye bana yapmadığını bırakmadı ben sokağa çıkarsam öldürür heralde
Oy oy gezzermişte
Valla bebekler çok küçük ondan bu buluşma zor olur heralde gibi geliyor hele benim baba gibi pimpirik biri varsa başınızda oy oy
MARLIYN kız senin bebiş te Maşallah kız çok tatlı yesin onu teyzesi
Kızlar selammmmm hihoyyyt
Çarşamba sabahtan beri evde yokum. Kayınvalidemlerde kaldık. Orda da net kesilmiş. Giremedim özledim valla sizleri. 2 saat önce döndük eve. Kızımı yıkadık, emzirip uyuttum, bende duş aldım size koştum hemen :dance:
Bugün kızımın 32.günüydü. 2.doz hepatit aşısını oldu, kalça ultrasonu çekildi. Kilosu 3940 olmuş. Fazla hızlı kilo almıyor. Hastane çıkışında 3450'ydi... Çok sık emiyor. Doktor sorun yok. Her bebek aynı hızla kilo almaz dedi. Boyumuz 54 cm olmuş maşallah hihoyyyt Herşey yolunda çok şükür
Çarşambadan beri hergün gezdik kızımla. Akrabalara falan gittik kayınvalidemle. Yarında sahile kahvaltıya gideceğiz hihoyyyt Valla 10 günlükten beri fellik fellik geziyor benim kız kaydirigubbakcemile3
Eeee sizden ne var ne yok bakalım?
Geçmişe söyle bir baktım da Sibel'cim ve Marylin'cim kuzularınıza maşallah ya çok tatlılar Şeniz
Sibel geçmiş olsun bacım :1hug:
knk canım çok sevindim bebişinin düzeldiğine a.s.
Tubiş bacım ben aventin 0-6 aylık emziğini almıştım. Damaklı değil. Uzunca. Kızım sevmedi hiç. Eşim Nuk'un 0-6 ayını almış. Onu daha iyi alıyor. Ucunu reçele değdiriyorum azıcık. Cok cok emiyor. Reçel tadı gidince pöff diye atıyo ağzından zilli kaydirigubbakcemile3
Bu arda bacılar göğüs yaraları için doktorum garmastan diye bi kremle bephanten verdi. Garmastanı sabah öğle akşam sürüyoruz Yıkamaya gerek yok. Bephanteni sabah akşam sürüyoruz ama emzirmeden önce yıkıyoruz. Bide göğüs kalkanı kullandım. Hem kremi muhafaza ediyor hemde benim gibi göğüs ucu çok az olanlar için bastırılmasını önlüyor. Göğüslerim 1 haftada çok iyileşti. Şimdi acı var ama çok az. İlk 3-4 saniye sürüyor. Kremleri bıraktım artık ama kalkanı kullanıyorum hala. Bu ilaçları ve kalkanı kesinlikle tavsiye ederim yaraları olanlara a.s.
herkese selam bugün annemdeydim o yüzden giremedim
sabah kahvaltı yaptık sahilde çok güzeldi ordan anneme geçtim yeni geldik
benim kız mıkırdanıyor eyvahsabah 4 e kadar oturur şimdi
knk çok sevindim canım bişe yokmuş şükür
civciv geçmiş olsun güzelim
kız ağlıyor gelirim
Mutaharacım ben de Nuk un var verdim öğürdü 2. ye verdim yine öğürdü vermedim bende biberonu cuk cuk çekiyor anlamadım emziği neden almıyor
Esencim selam hoşgeldin.
Bende kızı bekliyorum uyanıcak süt sağdım bide mama yaptım kalksada versem 3 saat olacak yiyeli pek bugün keyfimiz yoktu bakalım bu gece nasıl olacak.
Gülben Ergen var Okanda şişko şişko eski halimiz kızlar
Kızlar sağolasınız yakışıklı olacak benim velet sizin kızlardan birine talip olacam artık.opuyorumnanaktan
Eşin haklı tatlım ama gelenede bişey denmiyor kendisinin düşünmesi lazım olur böyle şeyler annen mazur görecektir eşini.
Nuk 0-6 ay kısa damaklı ortodontik olduğu için tercih ettim canım resmindede görmüşsündür.Bizimki kolay kolay ağzından atmıyor.Uyuyunca ve tokken almak istemiyor.
Eeeeeeeeeeee kız babası olmak kolay değil.zemuszemusSen aradan bize göser bacım merak ettik hakkaten.
Ohhh gez bakalım bacım bende yarın kahvaltıya anneme gidicem ordanda gezmeye iyi geliyor benim oğlanında sesi hiç çıkmıyor uyuyor bol bol.
canım maşallah çok tatlı yaGünaydın kızlar.İlk defa rahat bi gece geçirdim oğlum ışıl mışıl uyudu çok şükür tabi bende:jeyyar: yatmadan önce 3 kaşık anason denedim işe yaramış demekki.bide kızlae benim oğlan çok sıkılmaktan göbeğinde su gelmiş galiba badisinde leke vardı korktum ya inş bişi olmaz yarın dr götürcem bakalım ne diycek.sizde böle bi sorun oldumu hiç kızlar.
Buda benim çirkin ördeğiim.LÜTFEN RESMİ ALINTI YAPMAYIN SİLİCEM KIZLAR.Bizim babamızda biraz pimpirikli çıktı çaktırmadan silmem lazım hemen
kızlar müjdeeeee...
esracım hadi gözün aydın. çok şükür sonunda mayıs annesi olmayı kıl payı yakalıyosun galiba. nerdeyse haziran annesi oluyodun, hatta hala daha öyle bi risk var galiba :))
bu arada hepimizin şakır şakır sütleri gelsin, mamaya gerek kalmasın die dua eder misin nooooluuurrr....
canım ben hamile olmadan önce kullanıyordum bepanteni göğüslerim için,şimdi ise kızım hastanedeyken pompa ile sağdığım için yara olmuştu kanıyordu göğüslerim,kızım 6 gün yoğun bakımda kaldı da,neyse şimdi iyi çok şükür,bende eşime aldırdım garmastanı,çok yumuşak olduğu için kolay sürülüyor ve acı vermiyor sürerken,faydasını da gördüm,gögüslerim baya düzeldi,kızım emeerken hiç acımıyor,içindeki prospektüsünde emzirmeden önce göğüsleri ıslak bir bezle silin diyor cnm,bence sil göğüslerini,eirdiği için ilaç silerkende acı vermiyor cnm,benim bir arkadaşım var,o da garmastan kullanmıştı,ona da dr.u silmesine gerek olmadığını söylemeiş,bebeği 2 aylık şimdi,ama ilaçtan tiksinmiş ve hala bile emzirirken memeyi başlangıçta almak istemiyormuş,haberin olsun cnm.opuyorumnanaktanKızlar selammmmm hihoyyyt
Çarşamba sabahtan beri evde yokum. Kayınvalidemlerde kaldık. Orda da net kesilmiş. Giremedim özledim valla sizleri. 2 saat önce döndük eve. Kızımı yıkadık, emzirip uyuttum, bende duş aldım size koştum hemen :dance:
Bugün kızımın 32.günüydü. 2.doz hepatit aşısını oldu, kalça ultrasonu çekildi. Kilosu 3940 olmuş. Fazla hızlı kilo almıyor. Hastane çıkışında 3450'ydi... Çok sık emiyor. Doktor sorun yok. Her bebek aynı hızla kilo almaz dedi. Boyumuz 54 cm olmuş maşallah hihoyyyt Herşey yolunda çok şükür
Çarşambadan beri hergün gezdik kızımla. Akrabalara falan gittik kayınvalidemle. Yarında sahile kahvaltıya gideceğiz hihoyyyt Valla 10 günlükten beri fellik fellik geziyor benim kız kaydirigubbakcemile3
Eeee sizden ne var ne yok bakalım?
Geçmişe söyle bir baktım da Sibel'cim ve Marylin'cim kuzularınıza maşallah ya çok tatlılar Şeniz
Sibel geçmiş olsun bacım :1hug:
knk canım çok sevindim bebişinin düzeldiğine a.s.
Tubiş bacım ben aventin 0-6 aylık emziğini almıştım. Damaklı değil. Uzunca. Kızım sevmedi hiç. Eşim Nuk'un 0-6 ayını almış. Onu daha iyi alıyor. Ucunu reçele değdiriyorum azıcık. Cok cok emiyor. Reçel tadı gidince pöff diye atıyo ağzından zilli kaydirigubbakcemile3
Bu arda bacılar göğüs yaraları için doktorum garmastan diye bi kremle bephanten verdi. Garmastanı sabah öğle akşam sürüyoruz Yıkamaya gerek yok. Bephanteni sabah akşam sürüyoruz ama emzirmeden önce yıkıyoruz. Bide göğüs kalkanı kullandım. Hem kremi muhafaza ediyor hemde benim gibi göğüs ucu çok az olanlar için bastırılmasını önlüyor. Göğüslerim 1 haftada çok iyileşti. Şimdi acı var ama çok az. İlk 3-4 saniye sürüyor. Kremleri bıraktım artık ama kalkanı kullanıyorum hala. Bu ilaçları ve kalkanı kesinlikle tavsiye ederim yaraları olanlara a.s.
ben hiç böyle bişeyle karşılaşmadım cnm,umarım bişeyi yoktur,bebeğinin halinden anlarsın cnm sıkıntısı yoksa fazla,bişyi yoktur.Şeniz bu arada maşallah bebeğine çok tatlıGünaydın kızlar.İlk defa rahat bi gece geçirdim oğlum ışıl mışıl uyudu çok şükür tabi bende:jeyyar: yatmadan önce 3 kaşık anason denedim işe yaramış demekki.bide kızlae benim oğlan çok sıkılmaktan göbeğinde su gelmiş galiba badisinde leke vardı korktum ya inş bişi olmaz yarın dr götürcem bakalım ne diycek.sizde böle bi sorun oldumu hiç kızlar.
hadi bakalım cnm hayırlı olsun,umarım bir avazda kurtulursun cnm,güzel haberlrini bekliyoruz,dualarımız seninle.:1hug:kızlar müjdeeeee...
canım aynı dertteyim ya memede uyuyor benimki her ağladığında veriyorum ama sırtımda hal kalmadı iki büklümüm sürekli bende alıştırcam göğüslerim zaten harap olmuş durumda bende nuk ve wee nin var bakalım hangisini tutarsa silokon olsun ama silikonu öneriyorlar
sağol canım sande koy ya merak ediyoruz babadan kaçamak bişiy olmaz
sağol pınarcım sende resimleri çektin valal nerde küçük hanım
ama kilosu bence iyi canım doktor haklı her bebek farklıdır gelişimde bireysel farklılıklar çoktur boyumuzda uzamış maşallah defneme
valla bizde geziyoruz bir şey olmaz ya bence sadece üşütmeyelim yeter bizimde bugün arabamız gelecek kraftın bir modelini beğendik bakalım daha çok gezcek kızım artık
canım gece uykusunu alıştır sonra işe başlayınca sana çok zor olur şükür benim kız gece uyuyor
canım madelanın elektirklisini aldım benim göğüs ucum daha beterdi hep içe kaçıyordu o pompayla çeke çeke birde silokon uçla ne mücadele verdik kızımla tam 1 hafta gece gündüz ama şimdi memede uyuyor resmen ve göğüs uçlarım acayip çıktı memene alıştır mutlaka sık sık sağ ve silokon uçla emzir çıkarıyor baya canım anne sütü gibi hiç bir şey olamaz mutlaka emzirömeye çalış çünkü doktor bana sağarak ancak 4 ay süt olur dedi ama emerse sürekli gelir çoğalır
valla tutkuncum ben hala şişkoyum ya 5 aylık hamile gibiyim kaydirigubbakcemile3
ay yesin onu teyzesi hakkaten yakışıklı oğluşumuz
canım maşallah çok tatlı ya
hadi canım gözün aydın inş sağ salim kavuşursun yavruna
inş canım
kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızı uyuttum bir bulgur pilavı daha yaptım siz hergün yiyormusunuz bende olumlu etki yaptı sanırsam sabaha karşı göğsüm baya sert olmuştu ki benim kız tam bir emme canavarı bakalım 5 inde kontrol var sütümüz halen yetiyormu en son doktor devam demişti mamaya gerek yok demişti
eşim çağırıyor kızlar öptüm herkesi
aaaaaaaa ne güzel canım benim ya,adaş he kızlarımız ,çok mutlu oldum vallahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytadlarıyla yaşasınlar inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbeyazcım
benim kızımın adıda zeynep :):)
cnm ben kendim her gün 1 bardak rezene içiyorum.hemşire söylemişti
merhaba kızlar benim kızımda göğsümde emerken uyumayı seviyor nasıl alıştı bilmiyorum yalancı emzik gibi duruyor öle, zaten göğüs uçlarım yara nasıl vazgeçiricem bilmiyorum çektiğim anda ağlıyor damaklarıyla öle sıkıyorki bide dişleri olsa ne olur düşünemiyorum inşallah dişlerimiz geç çıkar diye şimdiden dua ediyorum wee damaklı emziğini aldım ama istemiyor çok denedim ağzıyla itiyor istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?