2009 Mayıs Anneleri

valla çok geç benim kızım alıştı bile:sm_confused:

valla çok geç benim kızım alıştı bile:sm_confused:

evet canım aynen benim kızda alıştı bilesenağlama şimdi zor ayırdım memeden bide öle damağıyla tutuyorki çekemiyorum,zaten gündüz hep uyuyoruz gece oturyoruz ama bugün bişey oldu saatlerde uyanık

evet canım aynen benim kızda alıştı bilesenağlama şimdi zor ayırdım memeden bide öle damağıyla tutuyorki çekemiyorum,zaten gündüz hep uyuyoruz gece oturyoruz ama bugün bişey oldu saatlerde uyanık

canım ne güzel işte,şimdi uyumazsa gece uyur bari,sende dinlenirsinŞeniz

amin cnm inşallah..
evet iyii geldi rezene bence iç 2 3 bardak
hemşire 3 bardak demişti ben artık 1 bardak içiyorum ama her gün..

ayyyy aynen benim kız.bütün gün uyuyor..ama gece oldu mu sabaha kadar uyanık..
gündüz uyandırmak gecede uyutmak mesele...

minju maşallah bebeğine canım çok şeker Allah nazarlardan saklasın

canım sağlıkla alırsın meleğini kucağına inşallah Allah yardımcın olsun canım
minju bebişin çok tatlı maşallah

Çok tatlı bacım Allah nazarlardan saklasın yaaaa :

canım maşallah çok tatlı ya

Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için a.s. Allah hepimizin bebeklerini korusun nazarlarda inş.Beyazcım iyi görünüyo şimdilik çok şkr. sadece sıkıldıkça korkuyorum yine göbeğine bişey olur diye..sıkılma işinide biraz azalttık anasonla sizede tavsiye ederim gaz sorununuz varsa çok iyi geliyor.

canım ya anason iyi geliyormu,benim kızım gaz çıkarırıken kakasını yaparken çok zorlanıyor,kıpkırmızı kesiliyor,çok ağlıyor yapamadığı için,geçenlerde tam 12 saat yapmadı,rezene de iyi geliyormuş,ansonda iyi ise ondan da alayım,daha bişey kullanmadım elimden de bişey gelmiyo,yavrum kıvranıp duruyor,deneyeyim bakalım cnm ,sağolasın.opuyorumnanaktan

biz geldikk bacılarrr ...

geçmiş olsun dilekleriniz için herkeze tşk ederimm arkadaşlar ..bugunlerde yine çok çene yapıyonuz galiba hızınıza yetişemiyorum valla hee fisfisfisfisfisfis

biz sabah kahvaltıya gittik kızımla göl kenarına hava düzelir diye bekledim bir türlü düzelmedi çok az durabildik zaten zamanımın çoğu arabada onu emdirmekle geçti yafs dün nasıl sıcaktı bugun yine şansa bozdu neyse sağlık olsun tabi ...

tuğbacım emziği tutturma formulünü öğrenirsen banada söyle mutlaka kaydirigubbakcemile3 ay benim kızda bi türlü alışmadı yahuu fisfisfis

ya kızlar siz devit3 veriyormusunuz hala ?? ben çoğu zaman unutuyorum kuzucğuma vermeyi yaa senağlama

[QUOTE=civciv1981;7177316]biz geldikk bacılarrr ...

geçmiş olsun dilekleriniz için herkeze tşk ederimm arkadaşlar ..bugunlerde yine çok çene yapıyonuz galiba hızınıza yetişemiyorum valla hee fisfisfisfisfisfis

biz sabah kahvaltıya gittik kızımla göl kenarına hava düzelir diye bekledim bir türlü düzelmedi çok az durabildik zaten zamanımın çoğu arabada onu emdirmekle geçti yafs dün nasıl sıcaktı bugun yine şansa bozdu neyse sağlık olsun tabi ...

tuğbacım emziği tutturma formulünü öğrenirsen banada söyle mutlaka kaydirigubbakcemile3 ay benim kızda bi türlü alışmadı yahuu fisfisfis

ya kızlar siz devit3 veriyormusunuz hala ?? ben çoğu zaman unutuyorum kuzucğuma vermeyi yaa senağlama
[/QUOTE]

ben deviti veriyorum cnm ama benim kızım daha 16 günlük,dr. ne zamana kadar vereceğimizi söylemedi,hep mi kullanıcaz acaba:uhm:

mrb kızlar sezeryan olanlar dikiş yerleriniz nasıl ne durumda benim 10gün oldu sızlama var sizinde oluyomu tam eğilemiyorum yere felan. buarada benim kızımda yalancı emziğe alışamadı veriyorum midesi bulanıyo geri itiyo nasıl alıştırıcam bilmiyorum

canım benim 16 gün oldu hala ağrıyor cnm,hapşırırken falan,normal yani,emzik ben hiç vermedim cnm,bilmiyoru yani,çok zorda kalmazsam yalancı memyi vermeyi düşünmüyorum

canım devit3 sağlık ocağı bana ver dedi dr. gittiğimizde 15 günden sonra ver şimdi vermene gerek yok dedi

kızlar kaçıncı gününüzden itibaren yalnız kalmaya başladınız evde?

canım ben hiç yalnız kalmadım,bir hafta zaten hastanede yattık,sonra kayınvalidem vardı,o gitti, annem geldi 1 hafta falan kalır sanırım artık işlerimi yapabiliyorum kimse olmasa da sorun değil yani,bazı şeyler eksik kalır belkş bebeiş yüzünden uyumazsa falan ama yapılır işler zamanla

hepinize iyi akşamlar kızlar,yarın görüşürüz umarım bebişler rahat durusa ,kendinize iyi bakınhihoyyyt

bu perşembe kısmetse mevlüt yapacağız.
sonra bende yalnız kalayım diyorum gerci hala ağrım oluyor..daha yeni sonucta ama bakalım

ben deviti veriyorum cnm ama benim kızım daha 16 günlük,dr. ne zamana kadar vereceğimizi söylemedi,hep mi kullanıcaz acaba:uhm:
[/QUOTE]

biz kızım 15 günlük oldu ondan sonra başladık şimdi 46 günlük gecen dr a sormayı unuttum yaw ..

canım bir süre daha dikkat etmen gerekecek ama kısa zamanda geçiyor mrk etme

canım devit3 sağlık ocağı bana ver dedi dr. gittiğimizde 15 günden sonra ver şimdi vermene gerek yok dedi

şimdi kaç günlük oldu cnm senin???

kızlar kaçıncı gününüzden itibaren yalnız kalmaya başladınız evde?

[Bfulyacım ben ilk günden itibaren hep bebeğimle kendim ilgilendim 1 hafta sonrada yanlızdım artık evde Şeniz[/B]

Slm annişler a.s.
Uzun zamandır nete giremiyorum bebekler özelliklede yeni iken baya zaman alıyomuş.Bebeğim 15 günlük oldu hala sarılığı geçmedi doktora kontrole gidiyoruz sürekli.Canım çok sıkılıyo bu duruma.Emziriyorum.mama takviye ediyorum ama çok yavaş düşüyo bu sarılık hatta yerinde sayıyo.Bu kadar uzun süren var mı acaba?
Bana bi akıl verin kızlar.Çok endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…