canım ben hiç denemedim wee emziği,vermedim,benimde kızım çok seviyor memede uyumayı,çok yavaş çekiyorum ağzından hatta bazen biraz bekliyorum,sonra tekrar çekmeye başlıyorum,biraz biraz dü
zeldi kızım şimdi,önceden daha çok ememde kalıoyordu bakalım inş,alışmaz meme:1rolleyes:de kalmaya
canım ben hiç denemedim wee emziği,vermedim,benimde kızım çok seviyor memede uyumayı,çok yavaş çekiyorum ağzından hatta bazen biraz bekliyorum,sonra tekrar çekmeye başlıyorum,biraz biraz dü
zeldi kızım şimdi,önceden daha çok ememde kalıoyordu bakalım inş,alışmaz meme:1rolleyes:de kalmaya
valla çok geç benim kızım alıştı bile:sm_confused:
evet canım aynen benim kızda alıştı bilesenağlama şimdi zor ayırdım memeden bide öle damağıyla tutuyorki çekemiyorum,zaten gündüz hep uyuyoruz gece oturyoruz ama bugün bişey oldu saatlerde uyanık
aaaaaaaa ne güzel canım benim ya,adaş he kızlarımız ,çok mutlu oldum vallahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytadlarıyla yaşasınlar inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende deneyeyim canım,inş iyi gelir zeynebime,sende faydalı oldu mu canım ya,iyi geldi mi senin zeynebime,sorunu varmıydı böyle benim ki gibi?
evet canım aynen benim kızda alıştı bilesenağlama şimdi zor ayırdım memeden bide öle damağıyla tutuyorki çekemiyorum,zaten gündüz hep uyuyoruz gece oturyoruz ama bugün bişey oldu saatlerde uyanık
minju maşallah bebeğine canım çok şeker Allah nazarlardan saklasın
canım sağlıkla alırsın meleğini kucağına inşallah Allah yardımcın olsun canım
minju bebişin çok tatlı maşallah
Çok tatlı bacım Allah nazarlardan saklasın yaaaa :
canım maşallah çok tatlı ya
ben hiç böyle bişeyle karşılaşmadım cnm,umarım bişeyi yoktur,bebeğinin halinden anlarsın cnm sıkıntısı yoksa fazla,bişyi yoktur.Şeniz bu arada maşallah bebeğine çok tatlı:
.
kızlar gaz sancısı var kızımda çok,kaksını çok zor yapıyor yavrum kıvranıyor resmen,rezene demişsiniz,nasıl kullanıyorsunuz,çay olarak siz mi içiyorsunuz,günde kaç bardak,belki faydalı olur kızıma,bilen varsa yazarsa çok sevinirim.hihoyyythihoyyyt
Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için a.s. Allah hepimizin bebeklerini korusun nazarlarda inş.Beyazcım iyi görünüyo şimdilik çok şkr. sadece sıkıldıkça korkuyorum yine göbeğine bişey olur diye..sıkılma işinide biraz azalttık anasonla sizede tavsiye ederim gaz sorununuz varsa çok iyi geliyor.
mrb kızlar sezeryan olanlar dikiş yerleriniz nasıl ne durumda benim 10gün oldu sızlama var sizinde oluyomu tam eğilemiyorum yere felan. buarada benim kızımda yalancı emziğe alışamadı veriyorum midesi bulanıyo geri itiyo nasıl alıştırıcam bilmiyorum
biz geldikk bacılarrr ...
geçmiş olsun dilekleriniz için herkeze tşk ederimm arkadaşlar ..bugunlerde yine çok çene yapıyonuz galiba hızınıza yetişemiyorum valla hee fisfisfisfisfisfis
biz sabah kahvaltıya gittik kızımla göl kenarına hava düzelir diye bekledim bir türlü düzelmedi çok az durabildik zaten zamanımın çoğu arabada onu emdirmekle geçti yafs dün nasıl sıcaktı bugun yine şansa bozdu neyse sağlık olsun tabi ...
tuğbacım emziği tutturma formulünü öğrenirsen banada söyle mutlaka kaydirigubbakcemile3 ay benim kızda bi türlü alışmadı yahuu fisfisfis
ya kızlar siz devit3 veriyormusunuz hala ?? ben çoğu zaman unutuyorum kuzucğuma vermeyi yaa senağlama
kızlar kaçıncı gününüzden itibaren yalnız kalmaya başladınız evde?
[QUOTE=civciv1981;7177316]biz geldikk bacılarrr ...
geçmiş olsun dilekleriniz için herkeze tşk ederimm arkadaşlar ..bugunlerde yine çok çene yapıyonuz galiba hızınıza yetişemiyorum valla hee fisfisfisfisfisfis
biz sabah kahvaltıya gittik kızımla göl kenarına hava düzelir diye bekledim bir türlü düzelmedi çok az durabildik zaten zamanımın çoğu arabada onu emdirmekle geçti yafs dün nasıl sıcaktı bugun yine şansa bozdu neyse sağlık olsun tabi ...
tuğbacım emziği tutturma formulünü öğrenirsen banada söyle mutlaka kaydirigubbakcemile3 ay benim kızda bi türlü alışmadı yahuu fisfisfis
ya kızlar siz devit3 veriyormusunuz hala ?? ben çoğu zaman unutuyorum kuzucğuma vermeyi yaa senağlama
mrb kızlar sezeryan olanlar dikiş yerleriniz nasıl ne durumda benim 10gün oldu sızlama var sizinde oluyomu tam eğilemiyorum yere felan. buarada benim kızımda yalancı emziğe alışamadı veriyorum midesi bulanıyo geri itiyo nasıl alıştırıcam bilmiyorum
canım devit3 sağlık ocağı bana ver dedi dr. gittiğimizde 15 günden sonra ver şimdi vermene gerek yok dedi
kızlar kaçıncı gününüzden itibaren yalnız kalmaya başladınız evde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?