2009 Mayıs Anneleri

oh hayırlı olsun darısı bize inşallah
bizde cumartesi gezdik güzel oluyor yavs
sen sütü sağıpgidiyorsun peki nasıl ısıtıyorsunn

aslıdirek canım Allah analı babalı büyütsün inşalah çok sevindim

pınarcım sibelcim kızlar nasılsınız bebişler nasıl bizmde sarılık normal çıkmıştı ama gözleri hala biraz sarı durumun

annelik hem çok güzel hemde çok yorucu ama herşeye değer onlar için

herkes iyidir inşallah geçmişi okumaya fırsatım olmuyor bende sütümü sağıyorum kızlar yoksa çok şişiyor ve ağrı yapıyor

garmastan kremi bende ilk gündein itibarwn kullanmaya başladım gerçekten faydasını gördüm kızlar

Hoşgeldin canım. Valla aynen dediğin gibi hepimiz bi koşuşturma içindeyiz. Bebişlerin uykuları, emmeleri düzene girene kadar böyle idare edeceğiz artık.

İnşallah sarılığı geçmiştir canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah a.s.

Valla ben normalde kısa kollu badi ve üzerine tulum giydiriyorum. Ama ev 25 dereceyi geçiyor bazen. O zaman kısa kollu badi ile altına pijama giydiriyorum. O şekilde uyutuyorum. Ama uyanınca sırtı terliyor diye mutlaka ince penye yelek giydiriyorum a.s.

kızlar herkese selam nasılsınız bizim duru gece uyutmadı çok yorgunum valla

Hoşgeldin kuzum. Oyyy naz mı yaptı Duru'cum annesine :dance: Bari o uyurken gündüzleri uyu da dinlen bacım a.s.

pınarcım kısa kollu badi bende giydirmek istiyorum ama cesaret edemedim valla dün kısa süreli dışarı çıktık boydan tulum giydirmiştim ama çok terledi kızım

kızlar kilolar ne alemde benim 5 kilo fazlam kaldı göbeğimde indi bayağı ama ara ara şişkinlik ve gaz oluyor rezene içiyorum

bizde devite başlayacağız yarından itibaren

Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Bebeğin sarılığı vücuttan tamamen atması ancak 1 ay gibi bi sürede olurmuş bacım. Bizimde değerler düştü ama gözlerinde hafif olarak var. Dert etme a.s.

Evet garmastan çok iyi :lepi:

Valla bacım siz bide Antalya'dasınız. Ben oralarda olsam çıplak gezdiririm kaydirigubbakcemile3 Dışarı çıkarken sadece tulum giydir yeter. Ama evde kısa kollu ile tutu. İsilik oluyor sonra bebişler a.s.

Kızlar bu arada bende Medela'nın elektrikli pompası var. Yan komşum verdi. Defne ne zaman emse sürekli süt geliyor çok şükür Ama makina ile sağdığımda azıcık çıkıyor ya. Zaten canımı da acıtıyor fazla tutamıyorum. Hani diyorum dışarı çıktığımda yanımda bulunsun süt diye sağıp buzluğa atayım ama nerdeeeee :çok üzgünüm: Heralde 15 dk sağsam 20 cc ancak çıkıyor. Ee onu da saklamanın bi manası yok. Benim kız sürekli emdiği için mi pompada süt çıkmıyor ya :uhm:

oh maşallah 40 ınız da çıkmış gezin gezin bizim yerimize de gezin :)
her şey yoluna giriyo sanırım yavaş yavaş geçmiştir muhtemelen sarılığı yüzü falan sarı değilse. ben de çocuğu sarıp sarmalıyorum üşür diye korkumdan ya
merhaba canım nasılsın kıyamam duru ya da sana da biz 2 gecedir uyuyoruz çok şükür iki kere kalktı oğluşum bu gece daha doğrusu ben zorla kaldırıp emzirdim uyudu inşallah böyle devam eder

5 kılomu ne gusel cnm ya...alkisalkisalkis
benım daha 10 kılo m warsenağlama
dogumdan sonra 13 14 arası kılo gıttı bende sımdıye kadar bugun tam 20 gunluk olduk bakalım..40 mıza kadar gıder verırsın daha dıolar ama bakalım..bıde sutum gıdıce hosaf tatlı helva falan yedım sukur geldı gerıye..buda tabı kıloları etkılıo halıyle..amann oglum ıı olsunda napıım verırım dıorum bakalı...
bızde basladık devıte...bu devıtı alınca bebişlerın guneş gormesı gerekıomu kızlar..sankı ole bişi duymustum...dr a carsamba gıuttımde sorcam ma bı bılgınız warmı..

cnm bended var aynısı netten aldım am cok memnunum gayet ıı sagıyor...goğsune tam oturt hiç boşluk kalmasın sıkı sıkı ..hatta sagarken bı elınlede goğsune masaj yapar gıbı sık..benım eşim pompayı tutuo ben gogsume masaj yapıom gayet ıı cıkıo...
belkıde bebiş sureklı emdıı içinde gelmıo olabılır...ama makına geyt ıı nıe ole yapıokı acaba bence ben cok memnunum ..mını elektrıklı olanı benımkısı senınkıde omu cnm:uhm:

benimki de aynı durum canım kız emerken ağzından taşıyor maşallahama sağınca az geliyor anlamadım neden sabah sağdım 5 dk 20 cc çıktı bitti sandım sonra ahsen uyandı ağzına verdim aynı göğsü ağzı süt doldu emmeyi bıraktı sıktım hala süt fışkırıyor ama sağınca gelmiyor CADIARZUCADIARZU

hamarat olmamak gibi bi lüksümüz kalmadiki canim :))) ya hamarat olcan yada ev carsamba pazarina döncek :))) ben kisa kollu body-kilotlu corap ve üstünede tulum giydiriyorum..tek kata cesaret edemiyorum hala

saolasin canim :) darisi sizin başiniza..az kaldi zaten
desene seninkide lokmalarini saydi benimki gibi :)))) al birini vur ötekine :)) sonradan görme oldular

hoşgeldin canim :) cok sukur sen nasilsin dicem ama uykusuz olan bi insan nasil olabilirki kaydirigubbakcemile3 şimdi uyuyorsa sende git yat dinlen canim..bunlarin uyudugu her vakti degerlendirmek lazim

kolay gelsin canim :) püff benimde dag gibi ütüm var ya mafoldumben saclarimida boyayacam bugun zemuszemus ay bide uyucaktim he :)))) en iyisi uyuyu kafamdan silip işe koyulayim ben :))

oh hayırlı olsun darısı bize inşallah
bizde cumartesi gezdik güzel oluyor yavs
sen sütü sağıpgidiyorsun peki nasıl ısıtıyorsunn

canim sahile gittik biz dün..sahil bize yakin..sütümü sagdim,restorana girdik uyandi zaten cadicim :) yani toplasan hazirlan,git,otur felan yarim saat sürmüştür..yarim saat sonra yedirdigim için isitmak aklima gelmedi hiç..zaten hava sicakti..ay zaten isitilirmi ki? onuda bilmiyorum :))))

pınarcım bende kısa kollu giydirmeye başlayacağım isilik olmasından durum

bengicim çok sevimdim bitanem bebişinin gece uyumasına maşallah bizimki meme ağzında sabaha kadar emmek istiyor bende zombi gibi oldum valla

siribroncum benimde şişkinliklerim indi tatlım kilolalr bir şelikde gider önemli olan bebişler bitanem

Yok canım güneş falan bişey demedi doktor :uhm:

Evet canım mini elektirkli olan. Valla tam oturtuyorum. Hatta inek memesi gibi bızt bızt süt geliyo ama çok az. Sanırım sürekli emdiği için oluyo. Bide ben göğüs kalkanı kullanıyorum. Fazla sütler oraya akıyor. Ondan da olabilir :uhm:

Canım heralde gece bunlar uyurken sağmamız lazım. Çünkü benim geceleri göğüs kalknım süt doluyor ağzına kadar. Ama gece de kalkıp yapmak zor geliyor ya :çok üzgünüm:

pınarcım bende göğüs kalkanı alacağım göğüs pedi çok çabuk bitiyor sen hangi markayı kullanıyorsun tatlım
birde medelanın mini elektrik pompasını internetten mi aldınız kızlar

Ay sorma bacım. Yediğimden bişey anlamadım valla kaydirigubbakcemile3

Bende ütüye başlayacam ama kalkamadım bi türlü bilgisayarın başından kaydirigubbakcemile3 Zaten az sonra da cadım uyanır alkisalkisalkis

Isıtmak heralde buzluktan yada buzdolabından çıkmış sütler için. Yoksa sağıp öyle oda sıcaklığında kısa süreli duran sütü ısıtmana gerek yok ya :uhm:

Valla oralar daha sıcak bacım. Çocuklara eziyet etmenin manası yok. Tamam çok küçükler ama doktor siz kaç kat giyiniyorsanız onları da o kadar diyor alkisalkisalkis

ben çıkmadan önce mutlaka emziriyorum ama sağmadım daha sağıp çıkıcam inşallah bende ama ısıtmak gerek tabi ama öyle cezveyle değil sıcak suya koyup ısıtacaksın

pınarcım bende göğüs kalkanı alacağım göğüs pedi çok çabuk bitiyor sen hangi markayı kullanıyorsun tatlım

Göğüs kalkanı aventin canım. Ama ben onun üzerine bide göğüs pedi koyuyorum. Çok dolduğu için eğilince falan üst deliklerden akıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bide şekli tişörtlerden füze gibi belli olduğu için üzerine göğüs pedi koyunca daha iyi duruyor :lepi:

tebrik ederim cnm hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inş.
ne güzel kırkınız çıkmış,maşallah,bundan sonra havalarda güzel gezersiniz artık

cnm ben ilk günden itibaren kızımın herşeyini kendim yaptım,banyosu hariç,onu annemler yıkadılar,altını daha hiç kimse değiştirmedi,kıyafetlerini de kimse giydirmedi benden başka,ben annem ve kayınvlidemem dedim siz evi halledin yeter,pek ev işine elimi sürmedim,şu birkaç gündür yapıyorum biraz,zaten gelen giden de oluyoır yoruluyor insan

efet cnm ben netten aldım..hepsıburadadan...ben basta sagmıştım somra sagmadım bıdaha sutum gıdınce bu aralr gene sagarım bı bakımbakımm..başta benımkı pek emmipdu ya ondan ıı sagmış olabılır bı alksam denıyım bende kızlar...

en ıı sıde boyulesı gaşlıba..
bende sen gıbı yaptım..şimdide oglan uyudumu ew işine werıom kendımı...alkisalkisalkis
akşama pestıl oluom tabi...bıode eşişmi gorcek gosum yok kızlar ya adam ne yapsa batıpo....hamişkewn yenıden asık olmuştum..şimdi lohusalık pek yaramadı galıbakaydirigubbakcemile3
benımkı uyandı bı yandan emişioz kaydirigubbakcemile3
şu emzırme mınderı manyak gusel bişi..ayaklta oturarak saatlerce emse belım falan hiç agrımıo..iş bile yapıorum..icat edenden ALLh razı olsun fallaalkisalkisalkis
bıde su goğüs kakanını ılk duydum kızlar ya o ne sütyen gıbı bişimi:uhm:

Ürün Hakkında

Üretim Yeri: İngiltere
Markanın Ait Olduğu Ülke: İngiltere
Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 2002/72/EC, EN 71 bl3, BS EN 1400

Özellikleri;

Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek için sütyenin içine giyilir.
Hava geçirir kalkanlar - acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) - göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.
Anne göğüs ucunda geri kaçışı engeller.
İçerisinde biriken süt ile bebeğinizi besleyebilirsiniz.
Bakteri üretmez.
Üst kısmındaki hava delikleri sayesinde göğüs ucu nemlenmez, sürekli hava akışı sağlanır.
Çamaşırdan oluşabilcek tahribatı engeller.
İçerisinde bulunan masaj yaprakları sayesinde bebek emişe daha çabuk geçer.
Temizlenmesi kolaydır.

Paket İçeriği;
2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
2 AVENT Süt Toplama Kalkanı
2 AVENT Silikon Masaj Yastıkları

beyazcım bende bebeğin herşeyiyle kendim ilgilendim üzerini altını kimseye değiştirtmedim kayınvalidemde yemek işini halletti

sağol pınarcım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…