selam hatun kizlar turkbayragi
herkes iyidir inşaAllah :) pek gecmise bakmadim..uykum var fazlasiyla..bu kız beni 8.5da uyandirdi..kendi 5 dak uyuyor 5 dak emiyor :)) bende mum gibi duruyorum
:lepi: dün 40miz ciktiiiii cok sukurrr :lepi: darisi cikarmayanlarin basina alkisalkisalkis
valla dedikleri dogruymus..annede bebekte birden kendine geliyor 40tan sonra :1rolleyes:
dün gezdik tozduk..40imizi kutladik kizim ve babasiyla kaydirigubbakcemile3 benim uyusuklugum yüzünden kahvaltiyi öglen vaktinde ancak yaptik :))) kizimda bi güzel uyudu restoranda..gelen geçen sevdi..sevdikçe eşim sinirlendi :))))) herkesin cocugu var,dünyadaki tek kiz seninki degil dedim :)))) ay bu adam beni bile bu kadar kiskanmadi he :)))) kizini deli gibi kiskaniyor
dün hava rüzgarliydi ama sicakti ya..sahilde biraz esiyordu..
dişari cikmadan sütümü sagmiştim..60cc..30 cc içti gerisini içmedi bi türlü ya..hiç sevmiyor biberondan süt içmeyi..cok geliyor galiba agzina..kaynaktan içmeyi tercih ediyor oyuzden :roflol:
ay gene uyandi kızçem :)) gideyim ben
slm kızlarrrr..geçnişe bakamadım sole bı gos attıım dedım benım oglan uyandı uyancak vazgectım-tatlicadiarzu-o uyanmadn ıkı kelam laf edıım dedım...alkisalkisalkisumarım herkes ııyıdır..yenı dogum yapmış arkadaslara hayırlı olsun...kosusturmaya hosgeldınız:lepi:
kızlar gunler nasıl gecıo hıc bılmıorum..ben hemen hemen 10 gunlukten sonra tek basıma yapmaya basladım herseyımı..kaynanam yanıma gelınce ona iş yaptırmamak için gıcıklıımdan oglanın herseyını kendım yaptım o dıkışlı halımle...iikide yapmışım dıorum..tabı kaynanam gerek yok sen gıt deyınde kendı annemıde ılla gel dıemedım eşimin yanında gercı kendı annem sureklı gelıp gıdıo ama benım oglanın derdı benle...hollanda ıneklerıne dondum resmen..paso mem ıstıo ..yalancı emem nıyetınede benı emıo hınzırkaydirigubbakcemile3
yawas yawas duzene gırıoruz sanırım 2 saate bır kendılıınden uyanıp emıo..bazen hiç uyumuo tabı o ayrı..gece nobetlerı dewam..sarılıımız dustu sanırım en azından azıcık yuzu falan beyazladı yagızımın teyzelerı carsanmba kontrolumuz war bakalım inş gecer yoksa ayrıntılı test yapcaklar kuzuma..bobreklerı cıgerlerı falan bakılcakmış hormanlar falan..senağlamadua edın oldumu bıze:Saruboceq:...bugun yanlızız oglumla..sabah kalktım emdık falan 11 de uyudu benımkı camaşır attım yemek koydum ewı topladım...annelık bole bı hamaratlık falandamı getırdı ne anlamadım dogrusukaydirigubbakcemile3
gecelerı bazen tak dıo canıma ama yapcak bişi yok yuzune bekıp gulucuk atınca hepsı gecıo ....
umarım herkes ııdır..SIBIKO MARYLIN.. MAŞALLAH BONCUKLARA PEK SEKERLER..
kırkbınkere maşallahhh yerım ben onları...kızlar kısa kollumu gıydırıonuz bu arada..bız hala uzun kollu zıbın takımları falan gıyıyoz..kısa kolluyla usuycekmış gıbı gelıo bana:uhm:40 mız cıksın anca dıorum ama ne bılıım olemı sızcede...:uhm:
kızlar herkese selam nasılsınız bizim duru gece uyutmadı çok yorgunum valla
aslıdirek canım Allah analı babalı büyütsün inşalah çok sevindim
pınarcım sibelcim kızlar nasılsınız bebişler nasıl bizmde sarılık normal çıkmıştı ama gözleri hala biraz sarı durumun
annelik hem çok güzel hemde çok yorucu ama herşeye değer onlar için
herkes iyidir inşallah geçmişi okumaya fırsatım olmuyor bende sütümü sağıyorum kızlar yoksa çok şişiyor ve ağrı yapıyor
garmastan kremi bende ilk gündein itibarwn kullanmaya başladım gerçekten faydasını gördüm kızlar
pınarcım kısa kollu badi bende giydirmek istiyorum ama cesaret edemedim valla dün kısa süreli dışarı çıktık boydan tulum giydirmiştim ama çok terledi kızım
kızlar kilolar ne alemde benim 5 kilo fazlam kaldı göbeğimde indi bayağı ama ara ara şişkinlik ve gaz oluyor rezene içiyorum
bizde devite başlayacağız yarından itibaren
oh maşallah 40 ınız da çıkmış gezin gezin bizim yerimize de gezin :)selam hatun kizlar turkbayragi
herkes iyidir inşaAllah :) pek gecmise bakmadim..uykum var fazlasiyla..bu kız beni 8.5da uyandirdi..kendi 5 dak uyuyor 5 dak emiyor :)) bende mum gibi duruyorum
:lepi: dün 40miz ciktiiiii cok sukurrr :lepi: darisi cikarmayanlarin basina alkisalkisalkis
valla dedikleri dogruymus..annede bebekte birden kendine geliyor 40tan sonra :1rolleyes:
dün gezdik tozduk..40imizi kutladik kizim ve babasiyla kaydirigubbakcemile3 benim uyusuklugum yüzünden kahvaltiyi öglen vaktinde ancak yaptik :))) kizimda bi güzel uyudu restoranda..gelen geçen sevdi..sevdikçe eşim sinirlendi :))))) herkesin cocugu var,dünyadaki tek kiz seninki degil dedim :)))) ay bu adam beni bile bu kadar kiskanmadi he :)))) kizini deli gibi kiskaniyor
dişari cikmadan sütümü sagmiştim..60cc..30 cc içti gerisini içmedi bi türlü ya..hiç sevmiyor biberondan süt içmeyi..cok geliyor galiba agzina..kaynaktan içmeyi tercih ediyor oyuzden :roflol:
her şey yoluna giriyo sanırım yavaş yavaş geçmiştir muhtemelen sarılığı yüzü falan sarı değilse. ben de çocuğu sarıp sarmalıyorum üşür diye korkumdan yaslm kızlarrrr..geçnişe bakamadım sole bı gos attıım dedım benım oglan uyandı uyancak vazgectım-tatlicadiarzu-o uyanmadn ıkı kelam laf edıım dedım...alkisalkisalkisumarım herkes ııyıdır..yenı dogum yapmış arkadaslara hayırlı olsun...kosusturmaya hosgeldınız:lepi:
kızlar gunler nasıl gecıo hıc bılmıorum..ben hemen hemen 10 gunlukten sonra tek basıma yapmaya basladım herseyımı..kaynanam yanıma gelınce ona iş yaptırmamak için gıcıklıımdan oglanın herseyını kendım yaptım o dıkışlı halımle...iikide yapmışım dıorum..tabı kaynanam gerek yok sen gıt deyınde kendı annemıde ılla gel dıemedım eşimin yanında gercı kendı annem sureklı gelıp gıdıo ama benım oglanın derdı benle...hollanda ıneklerıne dondum resmen..paso mem ıstıo ..yalancı emem nıyetınede benı emıo hınzırkaydirigubbakcemile3
yawas yawas duzene gırıoruz sanırım 2 saate bır kendılıınden uyanıp emıo..bazen hiç uyumuo tabı o ayrı..gece nobetlerı dewam..sarılıımız dustu sanırım en azından azıcık yuzu falan beyazladı yagızımın teyzelerı carsanmba kontrolumuz war bakalım inş gecer yoksa ayrıntılı test yapcaklar kuzuma..bobreklerı cıgerlerı falan bakılcakmış hormanlar falan..senağlamadua edın oldumu bıze:Saruboceq:...bugun yanlızız oglumla..sabah kalktım emdık falan 11 de uyudu benımkı camaşır attım yemek koydum ewı topladım...annelık bole bı hamaratlık falandamı getırdı ne anlamadım dogrusukaydirigubbakcemile3
gecelerı bazen tak dıo canıma ama yapcak bişi yok yuzune bekıp gulucuk atınca hepsı gecıo ....
kırkbınkere maşallahhh yerım ben onları...kızlar kısa kollumu gıydırıonuz bu arada..bız hala uzun kollu zıbın takımları falan gıyıyoz..kısa kolluyla usuycekmış gıbı gelıo bana:uhm:40 mız cıksın anca dıorum ama ne bılıım olemı sızcede...:uhm:
merhaba canım nasılsın kıyamam duru ya da sana da biz 2 gecedir uyuyoruz çok şükür iki kere kalktı oğluşum bu gece daha doğrusu ben zorla kaldırıp emzirdim uyudu inşallah böyle devam ederkızlar herkese selam nasılsınız bizim duru gece uyutmadı çok yorgunum valla
pınarcım kısa kollu badi bende giydirmek istiyorum ama cesaret edemedim valla dün kısa süreli dışarı çıktık boydan tulum giydirmiştim ama çok terledi kızım
kızlar kilolar ne alemde benim 5 kilo fazlam kaldı göbeğimde indi bayağı ama ara ara şişkinlik ve gaz oluyor rezene içiyorum
bizde devite başlayacağız yarından itibaren
Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Bebeğin sarılığı vücuttan tamamen atması ancak 1 ay gibi bi sürede olurmuş bacım. Bizimde değerler düştü ama gözlerinde hafif olarak var. Dert etme a.s.
Evet garmastan çok iyi :lepi:
Valla bacım siz bide Antalya'dasınız. Ben oralarda olsam çıplak gezdiririm kaydirigubbakcemile3 Dışarı çıkarken sadece tulum giydir yeter. Ama evde kısa kollu ile tutu. İsilik oluyor sonra bebişler a.s.
Kızlar bu arada bende Medela'nın elektrikli pompası var. Yan komşum verdi. Defne ne zaman emse sürekli süt geliyor çok şükürAma makina ile sağdığımda azıcık çıkıyor ya. Zaten canımı da acıtıyor fazla tutamıyorum. Hani diyorum dışarı çıktığımda yanımda bulunsun süt diye sağıp buzluğa atayım ama nerdeeeee :çok üzgünüm: Heralde 15 dk sağsam 20 cc ancak çıkıyor. Ee onu da saklamanın bi manası yok. Benim kız sürekli emdiği için mi pompada süt çıkmıyor ya :uhm:
Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Bebeğin sarılığı vücuttan tamamen atması ancak 1 ay gibi bi sürede olurmuş bacım. Bizimde değerler düştü ama gözlerinde hafif olarak var. Dert etme a.s.
Evet garmastan çok iyi :lepi:
Valla bacım siz bide Antalya'dasınız. Ben oralarda olsam çıplak gezdiririm kaydirigubbakcemile3 Dışarı çıkarken sadece tulum giydir yeter. Ama evde kısa kollu ile tutu. İsilik oluyor sonra bebişler a.s.
Kızlar bu arada bende Medela'nın elektrikli pompası var. Yan komşum verdi. Defne ne zaman emse sürekli süt geliyor çok şükürAma makina ile sağdığımda azıcık çıkıyor ya. Zaten canımı da acıtıyor fazla tutamıyorum. Hani diyorum dışarı çıktığımda yanımda bulunsun süt diye sağıp buzluğa atayım ama nerdeeeee :çok üzgünüm: Heralde 15 dk sağsam 20 cc ancak çıkıyor. Ee onu da saklamanın bi manası yok. Benim kız sürekli emdiği için mi pompada süt çıkmıyor ya :uhm:
slm kızlarrrr..geçnişe bakamadım sole bı gos attıım dedım benım oglan uyandı uyancak vazgectım-tatlicadiarzu-o uyanmadn ıkı kelam laf edıım dedım...alkisalkisalkisumarım herkes ııyıdır..yenı dogum yapmış arkadaslara hayırlı olsun...kosusturmaya hosgeldınız:lepi:
Hoşgeldin canım. Ohhh kırkınız çıkmış gözünüz aydın. Gezilmişte ne güzel. Bizimki de öyle bacım. Dün yemek yerken gelen geçen seviyor diye acaip bozuldu. Benden tırsmasa yemeği yarıda bırakıp kalkacaktı kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese selam nasılsınız bizim duru gece uyutmadı çok yorgunum valla
Herkese tünaydınlar bacılarım. Saat 10'da kalktık. Benim kız 11:30'da uyudu. Bende kahvaltı yaptım. Mutfağımı toparladım. Kaç gündür evde yoktuk. Buzdolabında kalan yemekleri döktüm Allah affettsin valla...
Şimdi size bakayım dedim. Ütü yapacaktım ama benim kız mıkırdanmaya başladı yine...
Ne var ne yok bacılarım?
oh hayırlı olsun darısı bize inşallah
bizde cumartesi gezdik güzel oluyor yavs
sen sütü sağıpgidiyorsun peki nasıl ısıtıyorsunn
5 kılomu ne gusel cnm ya...alkisalkisalkis
benım daha 10 kılo m warsenağlama
dogumdan sonra 13 14 arası kılo gıttı bende sımdıye kadar bugun tam 20 gunluk olduk bakalım..40 mıza kadar gıder verırsın daha dıolar ama bakalım..bıde sutum gıdıce hosaf tatlı helva falan yedım sukur geldı gerıye..buda tabı kıloları etkılıo halıyle..amann oglum ıı olsunda napıım verırım dıorum bakalı...
bızde basladık devıte...bu devıtı alınca bebişlerın guneş gormesı gerekıomu kızlar..sankı ole bişi duymustum...dr a carsamba gıuttımde sorcam ma bı bılgınız warmı..
cnm bended var aynısı netten aldım am cok memnunum gayet ıı sagıyor...goğsune tam oturt hiç boşluk kalmasın sıkı sıkı ..hatta sagarken bı elınlede goğsune masaj yapar gıbı sık..benım eşim pompayı tutuo ben gogsume masaj yapıom gayet ıı cıkıo...
belkıde bebiş sureklı emdıı içinde gelmıo olabılır...ama makına geyt ıı nıe ole yapıokı acaba bence ben cok memnunum ..mını elektrıklı olanı benımkısı senınkıde omu cnm:uhm:
benimki de aynı durum canım kız emerken ağzından taşıyor maşallahama sağınca az geliyor anlamadım neden sabah sağdım 5 dk 20 cc çıktı bitti sandım sonra ahsen uyandı ağzına verdim aynı göğsü ağzı süt doldu emmeyi bıraktı sıktım hala süt fışkırıyor ama sağınca gelmiyor CADIARZUCADIARZU
saolasin canim :) darisi sizin başiniza..az kaldi zaten
desene seninkide lokmalarini saydi benimki gibi :)))) al birini vur ötekine :)) sonradan görme oldular
kolay gelsin canim :) püff benimde dag gibi ütüm var ya mafoldumben saclarimida boyayacam bugun zemuszemus ay bide uyucaktim he :)))) en iyisi uyuyu kafamdan silip işe koyulayim ben :))
canim sahile gittik biz dün..sahil bize yakin..sütümü sagdim,restorana girdik uyandi zaten cadicim :) yani toplasan hazirlan,git,otur felan yarim saat sürmüştür..yarim saat sonra yedirdigim için isitmak aklima gelmedi hiç..zaten hava sicakti..ay zaten isitilirmi ki? onuda bilmiyorum :))))
pınarcım bende kısa kollu giydirmeye başlayacağım isilik olmasından durum
bengicim çok sevimdim bitanem bebişinin gece uyumasına maşallah bizimki meme ağzında sabaha kadar emmek istiyor bende zombi gibi oldum valla
siribroncum benimde şişkinliklerim indi tatlım kilolalr bir şelikde gider önemli olan bebişler bitanem
hamarat olmamak gibi bi lüksümüz kalmadiki canim :))) ya hamarat olcan yada ev carsamba pazarina döncek :))) ben kisa kollu body-kilotlu corap ve üstünede tulum giydiriyorum..tek kata cesaret edemiyorum hala
saolasin canim :) darisi sizin başiniza..az kaldi zaten
desene seninkide lokmalarini saydi benimki gibi :)))) al birini vur ötekine :)) sonradan görme oldular
hoşgeldin canim :) cok sukur sen nasilsin dicem ama uykusuz olan bi insan nasil olabilirki kaydirigubbakcemile3 şimdi uyuyorsa sende git yat dinlen canim..bunlarin uyudugu her vakti degerlendirmek lazim
kolay gelsin canim :) püff benimde dag gibi ütüm var ya mafoldumben saclarimida boyayacam bugun zemuszemus ay bide uyucaktim he :)))) en iyisi uyuyu kafamdan silip işe koyulayim ben :))
canim sahile gittik biz dün..sahil bize yakin..sütümü sagdim,restorana girdik uyandi zaten cadicim :) yani toplasan hazirlan,git,otur felan yarim saat sürmüştür..yarim saat sonra yedirdigim için isitmak aklima gelmedi hiç..zaten hava sicakti..ay zaten isitilirmi ki? onuda bilmiyorum :))))
pınarcım bende göğüs kalkanı alacağım göğüs pedi çok çabuk bitiyor sen hangi markayı kullanıyorsun tatlım
birde medelanın mini elektrik pompasını internetten mi aldınız kızlar
tebrik ederim cnm hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inş.DURU meleğim kollarımda:sm_cool:
Evet kızlar sonunda bende anne oldum.27 mayıs günü kızımı kollarıma alabildim.Şükür ikimizde sağlıklıyız.Bugün ilk kontrolümüze gidicez.
Pınarcım benim kızım da 2770 kilo 48 cm doğdu.
Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.Darısı doğurmayanların başına.
ne güzel kırkınız çıkmış,maşallah,bundan sonra havalarda güzel gezersiniz artıkselam hatun kizlar turkbayragi
pınarcım bende göğüs kalkanı alacağım göğüs pedi çok çabuk bitiyor sen hangi markayı kullanıyorsun tatlım
birde medelanın mini elektrik pompasını internetten mi aldınız kızlar
tebrik ederim cnm hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inş.
ne güzel kırkınız çıkmış,maşallah,bundan sonra havalarda güzel gezersiniz artık
cnm ben ilk günden itibaren kızımın herşeyini kendim yaptım,banyosu hariç,onu annemler yıkadılar,altını daha hiç kimse değiştirmedi,kıyafetlerini de kimse giydirmedi benden başka,ben annem ve kayınvlidemem dedim siz evi halledin yeter,pek ev işine elimi sürmedim,şu birkaç gündür yapıyorum biraz,zaten gelen giden de oluyoır yoruluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?