birseeennn yaw her biriniz birbirinizden güzelsiniz maşallah hanginize ne diyim ben şimdi. maşallah allah nazarlardan saklasın. hep birlikte sağlıkla mutlulukla huzurla yaşlanın inşallahhh
[/URL][/IMG]
aile tablosu
OYY MAŞALLAHH GÜZEL KIZINA CNMMM
BıZ BıR TÜRLÜ GÜLERKEN YAKALIYAMIYORUZ TAM MAKıNAYI ELıME ALIYORUM O KAŞLARINI ÇATIYORR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Beyazcım ben 20 günlükken kestim cnm doktorum 1 ayını doldurduğunda kesinlikle eldiven takmamamı söyledi.Refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için önemliymiş.
Birsom allah mutluluğunuzu daim etsin.Nazarlardan saklasın.Çok hoş olmuşsun bu arada.
Knk cım yerim ben bu fıstığı ne kadar güzel gülmüş zilli.
Kızlar bende sütüm az diye üzülüyorum sağdığımda 5 dk 30-40 cc falan çıkıyor.Günde üç kere 60 cc mama veriyorum 15 günde 600 gr gibi almış bir önceki ölçümde az aldığı için mamaya başlmaşıtık.Sizce bu kadar az mamayla bu kiloyu alması sütüm olmasa mümkünmü çok üzülüyorum.Benim gögsümden dışarı bu zamana kadar 1 kere taştı oda çok az.mafoldumben
valla hiç düşecege benzemiyo cnm aslında belli bi vakti yokmuş herzman kesilebeilirmiş bence bekleme kes ama dikkatli ol! ben keseedim kuzenm kesti valla..kızlar bebişlerinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz benim kzıızm 16 günlük şimdi,ilk tırnakları düşer dediler,ne yapsak ki? sizler ne yaptınız,bu sıcakta eldivenle durmuyor çocuk yaw?
Birsom allah mutluluğunuzu daim etsin.Nazarlardan saklasın.Çok hoş olmuşsun bu arada.
Knk cım yerim ben bu fıstığı ne kadar güzel gülmüş zilli.
Kızlar bende sütüm az diye üzülüyorum sağdığımda 5 dk 30-40 cc falan çıkıyor.Günde üç kere 60 cc mama veriyorum 15 günde 600 gr gibi almış bir önceki ölçümde az aldığı için mamaya başlmaşıtık.Sizce bu kadar az mamayla bu kiloyu alması sütüm olmasa mümkünmü çok üzülüyorum.Benim gögsümden dışarı bu zamana kadar 1 kere taştı oda çok az.mafoldumben
bizimki 8 günlükken düşmüştü cnm.kızlar bugün tam on gün oldu ama kızımın göbeği düşmedi sizin ne zaman düştü
her zaman taşacak diye bişe yok canım benimki de taşmıyor birini verirken diğeri akmalı diyorlar ama hiç öyle olmuyor yine de benim kuzu 1100 gr almış maşallah
[k] {n} [k];7198583 .!.:bizimki 8 günlükken düşmüştü cnm.
maş. valla ne güzel ya bol bol içsin kuzucuklar imreniyorum valla..
sen mama vermiyon dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?