2009 Mayıs Anneleri

OYY MAŞALLAHH GÜZEL KIZINA CNMMM

BıZ BıR TÜRLÜ GÜLERKEN YAKALIYAMIYORUZ TAM MAKıNAYI ELıME ALIYORUM O KAŞLARINI ÇATIYORR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bende dün makinayla yattım resmen kaydirigubbakcemile3tam gülerken çekicem hemen suratını asıyor hala çekemedim

KNK canımmmm maşallah çok tatlı

Kızlar bizde şimdi bakıcı işini halletiik kadınla konuştum bakıcak bide bizim eve yakın yere taşınmak istiyor şimdi ona ev bakıcaz ozman daha rahat olucak ayy içim rahatladı daha zaman var ama şimdiden netleştirmek istedik

kızlar bebişlerinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz benim kzıızm 16 günlük şimdi,ilk tırnakları düşer dediler,ne yapsak ki? sizler ne yaptınız,bu sıcakta eldivenle durmuyor çocuk yaw?

Birsom allah mutluluğunuzu daim etsin.Nazarlardan saklasın.Çok hoş olmuşsun bu arada.
Knk cım yerim ben bu fıstığı ne kadar güzel gülmüş zilli.

Kızlar bende sütüm az diye üzülüyorum sağdığımda 5 dk 30-40 cc falan çıkıyor.Günde üç kere 60 cc mama veriyorum 15 günde 600 gr gibi almış bir önceki ölçümde az aldığı için mamaya başlmaşıtık.Sizce bu kadar az mamayla bu kiloyu alması sütüm olmasa mümkünmü çok üzülüyorum.Benim gögsümden dışarı bu zamana kadar 1 kere taştı oda çok az.mafoldumben

birsencim 41 kere maş. saçlar başlar çok güzel gözüküyosun valla

allah kabul etsin cnm hayırlı olsun

Beyazcım ben 20 günlükken kestim cnm doktorum 1 ayını doldurduğunda kesinlikle eldiven takmamamı söyledi.Refleksleri ve hareket kabiliyetinin gelişmesi için önemliymiş.

her zaman taşacak diye bişe yok canım benimki de taşmıyor birini verirken diğeri akmalı diyorlar ama hiç öyle olmuyor yine de benim kuzu 1100 gr almış maşallah

kızlar bebişlerinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz benim kzıızm 16 günlük şimdi,ilk tırnakları düşer dediler,ne yapsak ki? sizler ne yaptınız,bu sıcakta eldivenle durmuyor çocuk yaw?
valla hiç düşecege benzemiyo cnm aslında belli bi vakti yokmuş herzman kesilebeilirmiş bence bekleme kes ama dikkatli ol! ben keseedim kuzenm kesti valla..

bende yerim valla..

cnm bende aynı durumdayım biliyosun ama üzülmek kar etmiyo! bencede az mama veriyosun senn sütün iyi maş. iç moralini bozma yagızımız iyi kilo almış..sütler varda çocuklar doymuyo bacım damla bile içseler onlara kardır.. kafaya taktıkça olmuyo valla bnm zilli doymuyo saati geldimi asla mememi almıyo ne ugraşlar veriyorum bi görsen bi damla daha içsin die ama sonra kalkıp paşa paşa mama yapıyorum oda güp güp içiyo.. yarasın yavrulara napalımyerimseniben

kızlar bugün tam on gün oldu ama kızımın göbeği düşmedi sizin ne zaman düştü
bizimki 8 günlükken düşmüştü cnm.
her zaman taşacak diye bişe yok canım benimki de taşmıyor birini verirken diğeri akmalı diyorlar ama hiç öyle olmuyor yine de benim kuzu 1100 gr almış maşallah

maş. valla ne güzel ya bol bol içsin kuzucuklar imreniyorum valla..

sen mama vermiyon dimi?

[k] {n} [k];7198583 .!.:
bizimki 8 günlükken düşmüştü cnm.

maş. valla ne güzel ya bol bol içsin kuzucuklar imreniyorum valla..

sen mama vermiyon dimi?

yok canım vermiyorum ilk gün 30 cc verdim sarılığı düşsün diye daha vermedim dr um kilosu iyi gerek yok dedi
inşallah böyle devam eder
boşver mama yada anne sütü sağlıkla büyüsünlerde gerisi önemli değil bende mamayla büyüümüşüm annem öyle dedii

Semracım düzenli olarak her hafta banyo yatığı bir gün kesiyorum o zaman yumuşamış oluyo.Zaten çok uzamasına fırsat vermiyorum o yüzden bişey olmuyor göbek meselesine gelince en geç benim oğlanın düştü sanırım mayıs annelerinde 16 günde düştü hiç korkma temiz kokuyorsa 20 güne kadar yolu var.

Bende aynen öyle esencim sadece 20 gün emmişim sonra sadece mama kardeşimde aynı şekilde.

Knk cım napalım rızkları neyse onu alacaklar takmamaya çalışıyorum ama yinede kendimi bazen kötü hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…