2009 Mayıs Anneleri

beyazcım bende bebeğin herşeyiyle kendim ilgilendim üzerini altını kimseye değiştirtmedim kayınvalidemde yemek işini halletti

sağol pınarcım :))))

Aynen bende doğum yaptığım günde dahil kızımın herşeyini kendim hallettim. Ev işlerini anneme ve kayınvalideme bıraktım. İnsan bebeğinin herşeyiyle kendi ilgilenince ilk dönemleri daha kolay atlatıyor hihoyyyt

Benim totikim uyandı emdi yine uyudu hihoyyyt Bende o arada ufaktan ütülerimi halledeyim bacılar a.s.

hayırlı olsun cnm varmı bebişine kavuşmayan?
eşlere bakarsan zaten haftada 1 yıkayacakmışızki hasta olmasınmış! boşver bacım..
cnm hayırlı olsun kırkınız bizimde yrn çıkıyor inş.:Saruboceq: bakalım degişcekmi biizim kız?
cnm daha erken die düşünuyorum azıcık hareketsiz yat bak insanın içi üşüyo valla onlarda hep hareketsiz cnm fazlada giydirmeyae lüzüm yok ben bi kısa kollu badi çorop üstünede uzun kollu takım veya tulum giydiriyorum ve hep battaniyeye sarıyorum hafifçea.s.
sagol bcm iş güç aynı işte defnemi öp.opuyorumnanaktan

kız bu kocalar olmasa ne yapcaz biz benmde hamileyken gözüme batıyodu fazlalık geliyodu ama logusayken dünyam oldu bebegim kadar onnlada ilgilendim valla o gelince gözüm açılıyo:asigim:

benımkı de uyandı emdı ama uyumadı kızlar...
ben uyutupta gelımm sonrada ascık utum war...fırsatım olursa utu yaparım...

bugün ütü günü sanırım kızlar hepimizin ütüsü var bizim duru uyuyor gecede uyanır emerken sütüm fazla gelince nasıl sinirleniyor görseniz kızlar

bugün ütü günü sanırım kızlar hepimizin ütüsü var bizim duru uyuyor gecede uyanır emerken sütüm fazla gelince nasıl sinirleniyor görseniz kızlar

memeyi çekiştirip sinirlenmeleri o yüzden mi yoksa çldırıyo bazen ya acıtıyor yanii

benim bugün temizlik yapıldı hiç işim yok sadece yemek yapıcam

ayy kızlarr alıntı yaptımm yazdımm yazdımmm net gitti bütün yazdıklarım silindi üzgünüm tekkrar başa dönemiyecemm pöfff yaa

kızlar bende sütü elimle sağıyorumm daha çok çıkıyorr birde dışarı çıkacaksanız 2 saat idare eder ayrıca ısıtılmasınada gerek yok hava zaten sıcak soğuk olmaz yani sütünüz...

ben ütümü dün yaptım:jeyyar: bugünde çogu işm bitti ama kızımın dolabını düzeltmem gerekiyo odayada girince uyanıyo hemen aha yine uyandı ben kaçtım

OYY MAŞALLAHH GÜZEL KIZINA CNMMM

BıZ BıR TÜRLÜ GÜLERKEN YAKALIYAMIYORUZ TAM MAKıNAYI ELıME ALIYORUM O KAŞLARINI ÇATIYORR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];7193925 .!.:
teyzoşlarıma gülücükler öpücükleeerrr...

masallah kızana..oyoy pek seker gulmuşşşşşş
oyyyy benımkı yenı uyudu benıde tum enerjımı somurdu sutumle beraberrrkaydirigubbakcemile3
bıraz uzanayım barı....sonrada utuler war optum hepınızı ve meleklerı..gorusuruz bacılarrrrŞeniz

maşallah ne güzel gülmüş o öyle nazar değmesin kızımıza
amin cnm sagol.
OYY MAŞALLAHH GÜZEL KIZINA CNMMM

BİZ BİR TÜRLÜ GÜLERKEN YAKALIYAMIYORUZ TAM MAKİNAYI ELİME ALIYORUM O KAŞLARINI ÇATIYORR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizimkinide eşim yakaladı sabah yatak keyfi yapıyo hatunopuyorumnanaktan

kolay gelsin cnm

PINAR ve ESEN dün aynı konuda tutkuna mesaj yazmıştım. aşağıda alıntılıyorum kızlar okuyuverin gari

slm kızlar ben geldim mevlüdümüzü yaptık ....kalabalıktı herkes bebeklere saldırmak istedi

ama en çokl halam ve kızı allahım buraya geldiğimden beri sürekli çocukları ellerine alıyolar
uyurken bile alıyolar kızının eline veriyor
inanın anneme geldik hiç mutlu olmadım sürekli hobbidi yaptırıyolar çocuklara eşimle kavgalarımız sıklaştı çocuklarımı paket gibi taşıyolar bişey desek hamişken bana baktılar laf söylerler küserler
eşimde bende ikaz ediyoruz anlamıyor biz varken ellerini öpüyolar ben yokken yüzünü yakaladım çünki
diğer halamlar çok kızdı elli laf söylediler o halamda sevmemem için görmemem lazım dedi....
eşim deli oluyor ve çocuklar 6 aylık olana kadar gelmeyecez buraya annem gelecek annemede dedim

halamlara muakayet olamıyorum sürekli mıncıklama sürekli öpme hergün geliyolar buraya üzgünüm dedim....annemde bişey diyemedi artık o bize gelecek ....

şimdi mevlütten bir iki kare ekelyecem

birseeennn yaw her biriniz birbirinizden güzelsiniz maşallah hanginize ne diyim ben şimdi. maşallah allah nazarlardan saklasın. hep birlikte sağlıkla mutlulukla huzurla yaşlanın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…