2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın,bebeğimin çok sancısı var,sanırım hm gaz,hemde kaksını yapmakta zorlanıyor,ben dün kendime rezene çayı aldım 2 bardak içtim bi faydası olmadı bebeğime,şimdi de milupanın rezene çayını aldım bebeğime vericem ama,ne kadar vermeliyim,kaşıkla ağznıa mı versem mamaya mı karıştırsam
kafam çok karıştı yavrum geceden beri kıvranıyor sürekli ağlıyor uykusu var ama uyuyamıyor bir türlü,kulanan var mı bana acilen cevap yazarsa çok sevinirim.

canım dr.umuz hiç bişey demedi bize,kızım 1 aylık olsun hem devlete hemde özle bir dr.a götürücez bakalım ne diyecekler
Merhaba kızlar, nihayet mayıs annesi olmayı becerdim..
31 Mayıs 2009, Saat 22:25, Medical Park Bursa hastanesinde 3.120 kg, 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı bebeğim...

hadi gözün aydın cnm,tebrik ederim,Allah analı abbalı büyütsün inş.son mayıs bebeği ne güzel:dance::dance::dance:

nurten cnm aşı zaten o kadar paraymış yani aşıyı sen alsan o kadara yapacak doktor yaparken ücret almıyor ........bakimm ben ayın 11 de devlet hastanesine gideceğim ne diyecekler öğrenir haber veririm sizlere en yakın benim aşı günüm....

beyaz16 cnm rezeneyi bilmiyorum doktorum bana bir gaz ialcı verdi tamamen bitkisel benim veledim alınca onu rahatlıyor ...ama bendede o rezene çayından var üzerinde yazıyordu cnm al kutuya bak milipanın mavi kutu dimi ........bende bakacam şimdi

Günaydınlar kızlar... Nasılsınız bakalım?

Benim annem geldi şimdi kahvaltı yapacağız. Kızımda 09:30'da uyandı şimdi uyudu tekrar. Hava da ne güzel ya. İnsanın evde oturası gelmiyo valla...

kızlar bende sütü elimle sağıyorumm daha çok çıkıyorr birde dışarı çıkacaksanız 2 saat idare eder ayrıca ısıtılmasınada gerek yok hava zaten sıcak soğuk olmaz yani sütünüz...

Kız elinle nasıl sağıyorsun? Çıkıyor mu o kadar kolay?

[k] {n} [k];7193925 .!.:
teyzoşlarıma gülücükler öpücükleeerrr...

Çok ttalı bacım Allah nazarlardan saklasın a.s.

PINAR ve ESEN dün aynı konuda tutkuna mesaj yazmıştım. aşağıda alıntılıyorum kızlar okuyuverin gari

Sağolasın bitanem okudum. Moral bozmaya gerek yok demek ki pompaya bakıp a.s.

[/URL][/IMG]

aile tablosu

Canım maşallah harika çıkmışsınız. Allah kabul etsin mevlüdünüzü. Millet alem bacım. Küçücük çocukları mıncıklamaktan ne anlarlarsa klava:

Hadi gözün aydın canım. İnşallah istediğin gibi biridir. Bebişine çok iyi baksın a.s.

kızlar bebişlerinizin tırnaklarını ne zaman kestiniz benim kzıızm 16 günlük şimdi,ilk tırnakları düşer dediler,ne yapsak ki? sizler ne yaptınız,bu sıcakta eldivenle durmuyor çocuk yaw?

Ben henüz kesmedim ya. Akşamları yıkıyoruz unutuyorum :çok üzgünüm:

Canım maşallah 600 gr almış oğluşun. Süt olmasa mamayla bu kadar alamaz bencede. Hiç sıkma canını a.s.

kızlar bugün tam on gün oldu ama kızımın göbeği düşmedi sizin ne zaman düştü

Bizim 5.gün düştü bacım ama babamın 40. günde düşmüş düşün yani kafamçokkarıştı

cnm benim bugun13.gün ama göbek hala düşmedi...
bu arada kız bebişleri olanlar bebeklerin memeleri şiş ya doktorum sakın sıkıp ovmayın dedi..

Evet canım henüz hormonları tam atamadıkları için şişermiş yerimseniben

Ay benimkide aynı bacım. Emziği pöfff diye atıyor benim memeyi lüp diye kapıyor. Oyun oynuyor resmen ya zilli zarife kaydirigubbakcemile3

Aaaa gazdan mı o kadar emmek istiyor bizimki de o kadar?

Canım sıkma canını ya. Her bebek annesini emecek diye birşey yok. Olmuyorsa başka yöntemlerle beslenir. Hiç üzme kendini a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Hiç haberim yok bacım bu aşıdan :uhm: Bi araştırayım bakayım. Doktorda demedi henüz bişey :uhm:

31 Mayıs 2009, Saat 22:25, Medical Park Bursa hastanesinde 3.120 kg, 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı bebeğim...

Canım hadi gözün aydın yetiştin mayısa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Günaydın canım çok geçmiş olsun. Hiç kullanmadığım için yanlış bilgi vermek istemem sana. Kızlar cevap yazarlar şimdi a.s.

günaydınlar kafam kazan gibi kafamçokkarıştısabah ali ile ömerin zırlaması ile kalktım

ömer yırtınıyor bebeğim aç hemen mama yaptım ona yedirirken bu sefer ali ağlamaya başladı ....haydee onualdım yanıma ömeri bıraksam ağlıyo aliyi bıraksam ağlıyo aliyi yalancı meme ile kandırdım ömeri hemen besledim gazını çıkardım yatırdım

alim biraz daha problemli zor yedi birazda bıraktı zorlamadım ikisinide banyo yaptırdım bir makina çamaşırları vardı makinaya attım bir sepette ütülencekleri var ....şimdi uyuyolar kahvaltı yapmadım......heryer dağnık toplamam lazım

mevlütte geln büyük kıyafetleri yerleştirdim küçükleri yıkıyorum.....

aman birdaha anneme böle uzun gitmem düzen kalmadı yaa evim dağıldı aksam getirdiklerimi bir türlü yerleştiremedim antre talan .......

kızlar bir akrabamız bebelac ve aptamilin yerinde çalışıyor kadıncağıza mobilyalarımı vermiştim oda
şimdi mevlütte bana 10 kutu bebelac 1 mama getirimiş 10 şişede aptamil 1 sulu mama (bu mamamı oluyor bilmiyorum)getirmiş birde bebekler için olan rezene çayı şimdi aytunç gıcıklık yapıyor bebelac yedirmem diye 10 kutu mama beni hemen hemen bir aylık mamadan kurtaracak ikiside milipanın
bakalım doktora soracağım....o küçük şişelerdeki sıvı olanlar ne anlamadım amma olduğu kesinde neden sıvı hazır mamamı o acaba oda 10 şişe öle bişeyse eğer 1 ay rahatım demek.......

pınarcığım günaydın cnm zemuszemus

herkesi öptüm geleceğim ama önce bir kahvaltı edeceğim sonrada bebekler kalkar mama saati biberonları strelizeye atayım sıcak su depolayım .....

canım ilacın adını bana özelden yazarmısın bu rezene işe yaramazsa onu alayım bari:çok üzgünüm:

canım milupanın aptamil serisi çok güzel ,tavsiye ederimbence için rahat olarak kullanabilirsin,bizim kız 1 hafta yoğun bakımda kaldı cnm,sütüm yetmediği için hemşireler mama istemişti,özellkikle onu istemişler,evde de devam ediyorum şimdi,o sıvı olanlar da 6 aylıktan sonra ek gıda olarak kullanılıyor diye biliyorum ama emin değilim,milupanın sitesine girip baksana cnm detaylı bilgi veriyordur mutlaka

günaydın şekerler bizim akşamımız çok güzel geçti saat 1 de yattı kuzum 3 saatte bir uyandı ama emdi yattı çok şükür sabah 7 de kalktı şimdi geri uyudu bende kahvaltı yaptım

esracım çok şükür canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin resimlerini de bekliyoruz

tubacım mama konusunda söylediklerine katılıyorum takmanın hiçbir mantığı yok kendini üzmekten başka bir işe yaramaz

beyaz cnm çıkmışsın ilacın ismini yazıyorum babuline günde üçkere bir tatlı kaşığı bitkisel bişey cnm

Bende şimdi dünden kalan 1-2 ütüm vardı onları yaptım. Annem evi süpürüyor. Taze fasülye ayıklayacağım bende o arada. Annişim bana çok güzel salon için örtüler almış. Çok şık durdu valla hihoyyyt

Birazdan da teyzem gelecek oturmaya. Kıızmda mışıl mışıl uyuyor kuzum. Süpürge sesini acaip seviyor kaydirigubbakcemile3

Hadi iyisin tatlım. Ne iyi olmuş valla Allah razı olsun o kadından. En güzel hediyeyi getirmişsana a.s.

pınarcığım günaydın cnm zemuszemus

herkesi öptüm geleceğim ama önce bir kahvaltı edeceğim sonrada bebekler kalkar mama saati biberonları strelizeye atayım sıcak su depolayım .....

Senin işin zor bacım. Bu koşuşturma bitmez. Allah kolaylık versin valla a.s.

günaydın şekerler bizim akşamımız çok güzel geçti saat 1 de yattı kuzum 3 saatte bir uyandı ama emdi yattı çok şükür sabah 7 de kalktı şimdi geri uyudu bende kahvaltı yaptım

Hoşgeldin canım. Ohhh afferim benim akıllı kızıma. Ne güzel üzmemiş annesini Şeniz

kızlar cumartesi günü mevlüt yapıcaz kavurmalı pilav ayran yapıcak annem tatlı olarak babamın baklavacısına baklava yaptırıcaz ama kapanmış olabilirmiş kapandıysa dışardan almak çok pahalı olacak yaa revani yada şeker pare mi yapsak acaba
bi akıl verin yaa

günaydin tünaydin mayis kuzucuklarinin anneleri a.s.

herkes iyidir inşaAllah :) ben uyudum iyiyim 1 saat oldu kalkali kizçem uyandirdi..kendi gene uyudu :))))) bugun canli olmam lazim..işim gücüm var..yemek yapmam lazim mafoldumben kuru kuru şeyler nereye kadar mafoldumben sacimi boyamam lazim..ay ütüde yapmam lazim..nevresimleri değiştirmem lazim..amannn sayinca bile yoruldum he :))))

slm kızlar nasılsınız benimde annemler vardı evi temizlediler kayınvalidemle birlikte bende çamaşırları yıkadım biraz ortalığı topladım durumda uyuyor teyzeleri

hoşgeldin banucum :) oh ne güzel ev mis gibi olmus :) darisi bizim evin başina :))) haftaya mevlüt yapcam diye hep üstten temizlik yapiyorum nasilsa haftaya derin temizlik yapcam 2 kereye ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…