neyse kizlar kizçem uyanmadan ben kacayim sacimi boyayimöptüm hepiniziiiiii a.s.
cocuguna mama takviyesi veren yada sadece mama veren kizlar..lütfen stres yapmayin bu kadar..hadi kendimizi geçtim örnek olarak..siz kucuk kuzenimi anlatmak istiyorum örnek olarak..kuzenim hiç meme emmedi..1 damla bile..mamayla büyüdü..ve cok kusan bi cocuktu..mamayi verdikten sonra bezle kusmasini beklerdik o derece yani..
inanin okadar tombişti ki kollarini acip katlarin arasindaki tozlari alirdik..kemikleri okadar agirdiki kucagina alan kişi "içine betonmu döktünüz" derdi..Rabbim nazarladan saklasin ama ben onun kadar saglikli cocuk su ana kadar görmedim..3-4 senede bir grip olur..1 gün bile yatmaz,hemen toparlanir..şimdi kocaman bi kiz oldu 15 yaşinda..benden uzun boyu var..
ayni şekilde anne sütüyle beslenip gandhiye benzeyen akrabalarimda var..zirt pirt hasta olur..vs vs..
demem o ki..anne sütü tamam mucize birşey..ama herşey demek degil..yaramayinca yaramiyor işte..mamayla beslenip turp gibi olanlarda var,anne sütüyle beslenip bünyesi zayif olanlarda var..herşeyin başi huzur,mutluluk..lütfen kendinizi bu kadar yipratmayin..olan sütünüzde kacacak hepten üzülceksiniz bu sefer ya..
merhaba arkadaslar
Size mayıs ayının son mujdesini vereyim.Dün mimaresra arkadasımızın oğlu katıldı aramıza.Bugun konuştuğumda zor zorlu normal doğum yaptığını söyledi.Ama allaha şükür ikisininde sağlıkları cok iyiymiş.
Gelelim bana kızlar ben kafayı yemek üzeryim.Bora mı cok yaramaz benmi sabırsızım anlamadım.Hiç uyumuyor napıcağıızı şaşırdık valla.Birinci sorun benim sütüm hala cok az sağ sağ anca 20 cc geliyor.Tabi mama takviyesi veriyoruz.Mamayıda kadehle verdik kaşık bireronla verdik almıyor sonunda bireronla veriyoruz.Şimdiden boş emziği ağzından cıkarmıyor.Benim mememi hiç istemiyor.
Anlıycağınız bütün olumsuzluklar mevcut.Depresyon deseniz tavan yapmış durumda hep ağlamak istiyorum.Gece 3 te bir uyandı sabah 10 da uyudu ya saka gibi.
kızlar oğluşlarımdan ali olanı tam benden 6 gün ayrı kaldı doğar doğmaz direk biberonla beslendi
ama ben mememi verdimmi öle bir emdiki hayrete düşerdiniz görseniz kahverengi yeri kendisi emerek içeri alırdı ama sütüm olmadığı için mama veriyorum ......
yani emen çocuk biberon alsada memeyi alıyor dert etmeyinn
arkadaşlar sizelere doktorlarınız rota aşısından bahsettimi?
bize devlette bahsetmediler ama özeldeki doktor bahsetti
yapacaklarmı sor dedi bende netten araştırdım biraz
zehirli ishal bağırsak gibi sorunlar için bir aşıymış
özel bir aşı tanesi 250 tl ben iki bebeğe 2000 tl ödeyecem
4 doz oluyormuş avrupada çok yaygın türkiyede ise
pahalı olduğundan azmış sizlere böle birşey dendimi
Merhaba kızlar, nihayet mayıs annesi olmayı becerdim..
31 Mayıs 2009, Saat 22:25, Medical Park Bursa hastanesinde 3.120 kg, 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı bebeğim...
kızlar cumartesi günü mevlüt yapıcaz kavurmalı pilav ayran yapıcak annem tatlı olarak babamın baklavacısına baklava yaptırıcaz ama kapanmış olabilirmiş kapandıysa dışardan almak çok pahalı olacak yaa revani yada şeker pare mi yapsak acaba
bi akıl verin yaa
slm kızlar nasılsınız benimde annemler vardı evi temizlediler kayınvalidemle birlikte bende çamaşırları yıkadım biraz ortalığı topladım durumda uyuyor teyzeleri
Saolasın canım arkadaşım moral oldu valla.Ağzına sağlık.alkisalkisalkis
Gülhancım sen meme için yinede diret sütümüz ne kadarda az olsada 1 yudum alsada kardır.
Birsom bizde 18 haziranda olucaz valla fiyatını hiç bilmiyorum merak ettim valla.Ben bu ayki aşılarıda hastanede yaptırıcam 3 aşı birden ithal olsun dedim ateşlenir falan telaşlanırım ben şimdi.Sonrasında sağlık ocağına gidicem bakalım.Birde 3 aşıyıda aynı gün yapıcaklar nolcak bilmiyorum ufaklıkların hali.
Canım gözün aydın analı büyüsün bebeğin.
Ben mevlüte tepsiyle yapan bir yerden sipariş verdim.Tepsisi fıstıklı için 37 liradı 100 dilim vardı bence orayı düşünebilirsin istersen ismini sana yazarım özelden.Biz işyerindede söylüyoruz sürekli oraya çok güzel.Eve teslim yapıyolar teslimatta nakit ödüyosun.
Ay canım benim yaaa nasılsın nasıl gidiyor 2 prensesle.
hoşgeldin banucum :) oh ne güzel ev mis gibi olmus :) darisi bizim evin başina :))) haftaya mevlüt yapcam diye hep üstten temizlik yapiyorumnasilsa haftaya derin temizlik yapcam 2 kereye ne gerek var
Saolasın canım arkadaşım moral oldu valla.Ağzına sağlık.alkisalkisalkis
Gülhancım sen meme için yinede diret sütümüz ne kadarda az olsada 1 yudum alsada kardır.
Birsom bizde 18 haziranda olucaz valla fiyatını hiç bilmiyorum merak ettim valla.Ben bu ayki aşılarıda hastanede yaptırıcam 3 aşı birden ithal olsun dedim ateşlenir falan telaşlanırım ben şimdi.Sonrasında sağlık ocağına gidicem bakalım.Birde 3 aşıyıda aynı gün yapıcaklar nolcak bilmiyorum ufaklıkların hali.
Canım gözün aydın analı büyüsün bebeğin.
Ben mevlüte tepsiyle yapan bir yerden sipariş verdim.Tepsisi fıstıklı için 37 liradı 100 dilim vardı bence orayı düşünebilirsin istersen ismini sana yazarım özelden.Biz işyerindede söylüyoruz sürekli oraya çok güzel.Eve teslim yapıyolar teslimatta nakit ödüyosun.
Ay canım benim yaaa nasılsın nasıl gidiyor 2 prensesle.
canım benim sağol evet evim mis gibi oldu sen nasılsın bitanem bebiş nasıl bizimde kırkımız çıksın mevlüt yapacağız
kızlar bu arada ben süt annesi oldum bir arkadaşımın bebişi 860 gram doğmuştu anne sütü alamamıştı bende sağıp verdim bebişe
Kızlar bu verem aşısı 2 aydamı 3 aydamı nette farklı bilgiler var bana doktorum 2 ayda gidince karma verem ve ishal aşısını yapıcaz demişti size nasıl bilgi verdiler.
Esencim özelden mesaj attım canım.
Banucum napsın uyuyo velet zor uyuttum size bir bakayım dedim misafirimde vardı işler anca bitti birtek ütüm var ama oda bu veletle bu saatten sonra zor bakalım uyursa tekrar.Tek başına kalınca zor oluyo hakikaten ama zamanla alışıcaz.
ay canım zeynebim durmuyor ki,şimdi uydu daha çıkmak zorunda kaldım,banyo yaptırdık annemle,biraz rahatladı,bakayım cnm bir de onu mu deneyeceğiz bilemiyorum:çok üzgünüm:beyaz cnm çıkmışsın ilacın ismini yazıyorum babuline günde üçkere bir tatlı kaşığı bitkisel bişey cnm
kızlar cumartesi günü mevlüt yapıcaz kavurmalı pilav ayran yapıcak annem tatlı olarak babamın baklavacısına baklava yaptırıcaz ama kapanmış olabilirmiş kapandıysa dışardan almak çok pahalı olacak yaa revani yada şeker pare mi yapsak acaba
bi akıl verin yaa
Bende saçları şimdilik çikolata kahveye boyattım cumartesi kuaförüm geldi evde boyadı kaş bıyık aldı mankür yaptı.Bir dahaki haftaya da ağda işini hallederiz artık valla kendime geldim.Şimdilik kociş röfleyi istemiyor böyle parlak kahve çok yakışıyormuş bakalım kandırıcaz artık ben eski halime geri dönmek istiyorummmmm.zemuszemus
ya kızlarrr cok ozledım sızı sıteyı benım bıcırıklar hıc uyumuyor yalnızdım sımdıye kadar dun bır yardımcı aldık belkı sımdı bıraz rahatlarım
hıc boş vaktım yok cok yorgunum,
hepınızı ve bebişlerı optum
kızlar yaa sizin bebekler emmeye başlayınca kaç dakika emiyor?Dağhan sağolsun 10.dk da yoruluyor biraz uyuyup göğsümde sonra tekrar başlıyor emmeye,çenesini dürtmekten yoruldum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?