[/URL][/IMG]
aile tablosu
Kızlarrrr 22/05 de gece suyum geldi apar tapor hasaneye gittik kızım kakasını yapmış içime acil hemen sezeryana aldılar malesefe normal çok istiyordum ama kısmet değilmiş belden uyuşturularak oldum ama ardaağrılarım var ama Allaha şükür çok korktuğum gibi değilmiş ilk gün ayağa kalktım şimdide biraz sızlıyor kanamam ara ara devam ediyor ne zman geçer bilmiyorum dünyalar tatlısı bir kızım 3 kilo doğdu Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın bişey olucak diye başından ayrılamaıyorum teyzeleri çok güzel tatlı bir kızım şimdi yanına gidiyorum en kısa zamanda tekrar gelicem hepinizi öpüyorum
arkadaşlar bugün aşı meselesi konuşulmuş ya, ben sordum sağlık ocağına: rotavirüs aşısı 2-4 ay arası yapılıyomuş ve 140 ytl ye eczaneden alıp sağlık ocağına götürüyosun onlar yapıyolarmış. zaten ağızdan damla şeklindeymiş.
bir de verem aşısını sormuşsunuz ya, sağlık ocağı beni 8 temmuzda verem aşısına çağırdı. yani 2. ayımız bittikten 1 hafta sonrası. bir de verem aşısı ateş yapabiliyomuş ve 3 gün banyo yasağı varmış.
2. ayın bitiminde bize de bir aşı dediler ama ne aşısı bbilmiyorum canım hepatit aşısınıda bacaktan vurdular
rota aşısını da ben de 135 tl diye duydum
bir de sağlık ocağından çıkarken bi kadın yapıştı yakama sakın aşıları bacaktan yaptırma çok riskli koldan yaptır dedi ama bilmiyorum 2. hepatiti bacaktan yaptıla r bize. sizin dr lar ne diyo bi sorun bakem???
2 günde bir yaptırıyorum benmerhaba mayıs anneleri bebişlerinizi ne kadar sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz?CADIARZU
merhaba kızlar. ben evime geldim sonunda. 2 gün oluyor geleli ama daha bilgisayarı bugün açabildim!! şimdi de çok yorgunum yatacam. iş-güç!! kayınvalidemle geldim güya ama o sadece bebeğimle ilgileniyor. 2 gündür canım çıktı temizlik yapacam diye!
biraz canım sıkkın aslında sizle dertleşmem lazım ama vaktim yokki( kayınvalidem sanki bebek benim değil de kendininmiş gibi davranıyor! çileden çıkıyorum. habire üstünü örtmeye çalışıyor, çocuğum vık dese kucağına alıp sallamaya başlıyor!! sesimi de çıkaramıyorum ( ben ne yapacam böyle bütün bir yaz yaa!!
bazı hastaneler farklı fiyat uyguluyorlar en bizizat şahitim ama bak ankakuşu eczaneden 140 lira oldugunu söylüyor.. sen iyice ögrende bizide aydınlat bacım..nurten cnm aşı zaten o kadar paraymış yani aşıyı sen alsan o kadara yapacak doktor yaparken ücret almıyor ........bakimm ben ayın 11 de devlet hastanesine gideceğim ne diyecekler öğrenir haber veririm sizlere en yakın benim aşı günüm....
beyaz16 cnm rezeneyi bilmiyorum doktorum bana bir gaz ialcı verdi tamamen bitkisel benim veledim alınca onu rahatlıyor ...ama bendede o rezene çayından var üzerinde yazıyordu cnm al kutuya bak milipanın mavi kutu dimi ........bende bakacam şimdi
banada babulineden verdi dr ben 1 defa veriom eger kaka yapmammışsa 2 defa veriom.beyaz cnm çıkmışsın ilacın ismini yazıyorum babuline günde üçkere bir tatlı kaşığı bitkisel bişey cnm
cnm ya bende 12sinde yapıcam mevlütü valla gönül isterki baklava verelim ama bütçeye ne uyarsa onu alacam ben.. allah kısmet ederse akikada kesmek istiyoz inş.kızlar cumartesi günü mevlüt yapıcaz kavurmalı pilav ayran yapıcak annem tatlı olarak babamın baklavacısına baklava yaptırıcaz ama kapanmış olabilirmiş kapandıysa dışardan almak çok pahalı olacak yaa revani yada şeker pare mi yapsak acaba
bi akıl verin yaa
cnm hoşgelmşişsin özledik.. bende seni ve beişilerini öptüm cnmya kızlarrr cok ozledım sızı sıteyı benım bıcırıklar hıc uyumuyor yalnızdım sımdıye kadar dun bır yardımcı aldık belkı sımdı bıraz rahatlarım
hıc boş vaktım yok cok yorgunum,
hepınızı ve bebişlerı optum
cnm hayırlı olsun saçların.. çocuklar doymayınca ve uykusuz olunca huzursuzzlar cnm doysun paşamız yarasın inş. kendini iyi hissetmene sevindim..opuyorumnanaktanohhh bakımlar yapılmış güle güle kullan canım.Bende bugün bi koşu gittim saçlarımı kestirdim özledik bakımlı olmayı valla.
Sibelcim her mama önünden meme veriyorum zaten ama inşallah bırakmaz canı sıkılıyor cok gelmediği için tabi biberon olay geliyor.
belki şimdi biraz rahatlarsın canım.2 BEBİŞ cok zordur ya.
bırak emsin annesi 5 dk doyan bebekte varmış 30 dk emende.
Gelelim bana dünden beri biberonla mama veriyoruz yz kızlar maşallah oğluma sakinlemeye başladı.Sanırım düzene gireçek.Çok mutlu oluyorum o rahat rahat emip uyuyunca.Eziyet etmişim yavruma kadehle beslemeye calışırken.
yaaa bnm kızımada aşıyı bacagından yaptılar!! sen eczaneyemi sordun aşının fiyatını cnm?arkadaşlar bugün aşı meselesi konuşulmuş ya, ben sordum sağlık ocağına: rotavirüs aşısı 2-4 ay arası yapılıyomuş ve 140 ytl ye eczaneden alıp sağlık ocağına götürüyosun onlar yapıyolarmış. zaten ağızdan damla şeklindeymiş.
bir de verem aşısını sormuşsunuz ya, sağlık ocağı beni 8 temmuzda verem aşısına çağırdı. yani 2. ayımız bittikten 1 hafta sonrası. bir de verem aşısı ateş yapabiliyomuş ve 3 gün banyo yasağı varmış.
bir de sağlık ocağından çıkarken bi kadın yapıştı yakama sakın aşıları bacaktan yaptırma çok riskli koldan yaptır dedi ama bilmiyorum 2. hepatiti bacaktan yaptıla r bize. sizin dr lar ne diyo bi sorun bakem???
hoşgeldin evine cnm.. kolay gelsin sana zor valla aslında kendinde idare ederdin valla kaynanaya ne gerek var?merhaba kızlar. ben evime geldim sonunda. 2 gün oluyor geleli ama daha bilgisayarı bugün açabildim!! şimdi de çok yorgunum yatacam. iş-güç!! kayınvalidemle geldim güya ama o sadece bebeğimle ilgileniyor. 2 gündür canım çıktı temizlik yapacam diye!
biraz canım sıkkın aslında sizle dertleşmem lazım ama vaktim yokki( kayınvalidem sanki bebek benim değil de kendininmiş gibi davranıyor! çileden çıkıyorum. habire üstünü örtmeye çalışıyor, çocuğum vık dese kucağına alıp sallamaya başlıyor!! sesimi de çıkaramıyorum ( ben ne yapacam böyle bütün bir yaz yaa!!
benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden[k] {n} [k];7227878 .!.:slm güzel anneler..
bizde bugün gezdik kızımla alışveriş yaptık babasına ayakkabı annesine pantolon aldık yemek yedik bide açık havada çay içelim dedik arabada mamasını yediriken okadar terlediki yavrum cafeye girmeden geri döndük yagmurda atıyodu zaten eve gelince kızım kaka yapmış bi güzel yıkadık babasıyla 1 sat emzirip zor uyttum valla..
ya mevlütte giymek için bişiler bakım dedim ama karar veremedim takım gibi bişimi alsam etekmi alsam? elbise falan giydim abes kaaçar dedi eşim vazgeçiirdi beni.
zaten etli etli olmuşum giydigim yakışmıyo!!
fazlada bakamadım bi magazaya bakabildim pzzartesi başka yerlerede bakıcam..
yrn kahvaltıya annme gidicez defne yapragımı anneme bırakıp eşimle eminönüne gidicez mevlüt şekeri ve kapıları süslemek için tül falan alıcam ufak tefek işleri buhafta halletmem lazım önümüzdeki haftada temizligi ve akikayı hallederim inş.
kız uyurken bende yatım yorulmuşum iyi geceler kızlar..opuyorumnanaktan
ya kızlarrr cok ozledım sızı sıteyı benım bıcırıklar hıc uyumuyor yalnızdım sımdıye kadar dun bır yardımcı aldık belkı sımdı bıraz rahatlarım
Herkese merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli,ben o kadar yoğunumki nete girmeye fırsat yok valla,oğlum sağolsun göğsümden hiç ayrılmıyor,uykusu az,göğsümde çok emmeden uyuyor sonrada hemen geri uyanıyor tabii ne hyapacağımı şaşırdım..Doymuyo desem dün kontrole gittik 18 günde 200 gram almış,boyuda 2,5 cm uzamış.Doktor yeterlidir dedi,kayınvalidem sütün yetmiyoo galiba diyip duruyor,mama mı versek diyor.Doktor vermeyin dedi allahtanŞimdi anakucağında uyuyor çok sevdi onu hayret,dilimi ısırıyım.Kendimden vazgeçtim resemen onla uğraşmaktan ama yinede halimden memnunum annelik çok güzel bi duygu oğlumu çok seviyorum...:asigim:
Valla sibelcim helal sana ben daha hiç yalnız kalamdım ütü temizlik filan yapmadım,ama nasıl yaparım herkes gidince bilmiyorum hiç vakit yokki oğlandan..Sırrını söylesene
beyazcım ben rezene değilde gece için milupanın ii gecelr cayı aldım daha kullnmadm ama deneycm üzerindekı tarife göre bence sende kullan rezeneyı
nisan annelerine okumustum onların coğu kullanıyordu
arkadaşlar bugün aşı meselesi konuşulmuş ya, ben sordum sağlık ocağına: rotavirüs aşısı 2-4 ay arası yapılıyomuş ve 140 ytl ye eczaneden alıp sağlık ocağına götürüyosun onlar yapıyolarmış. zaten ağızdan damla şeklindeymiş.
merhaba mayıs anneleri bebişlerinizi ne kadar sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz?CADIARZU
merhaba kızlar. ben evime geldim sonunda. 2 gün oluyor geleli ama daha bilgisayarı bugün açabildim!! şimdi de çok yorgunum yatacam. iş-güç!! kayınvalidemle geldim güya ama o sadece bebeğimle ilgileniyor. 2 gündür canım çıktı temizlik yapacam diye!
[k] {n} [k];7227878 .!.:slm güzel anneler..
bizde bugün gezdik kızımla alışveriş yaptık babasına ayakkabı annesine pantolon aldık yemek yedik bide açık havada çay içelim dedik arabada mamasını yediriken okadar terlediki yavrum cafeye girmeden geri döndük yagmurda atıyodu zaten eve gelince kızım kaka yapmış bi güzel yıkadık babasıyla 1 sat emzirip zor uyttum valla..
ya mevlütte giymek için bişiler bakım dedim ama karar veremedim takım gibi bişimi alsam etekmi alsam? elbise falan giydim abes kaaçar dedi eşim vazgeçiirdi beni.
yrn kahvaltıya annme gidicez defne yapragımı anneme bırakıp eşimle eminönüne gidicez mevlüt şekeri ve kapıları süslemek için tül falan alıcam ufak tefek işleri buhafta halletmem lazım önümüzdeki haftada temizligi ve akikayı hallederim inş.
günaydın şekerler benim kızım maşallah iki gündür 1 de yatıyor 4 te kalkıyor yatıyo tekrar 7 de kalkıyor bidaha da yatmıyor ama ben iyi uyuyorum yetiyor valla
7 de kalktı daha şimdi yattı bende biraz daha yatayım 40 ından sonra düzelir demişlerdi kırkımız yaklaştı o yüzden herhalde yine de belli olmaz bunların sağı solu
benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden
akika bizde kesicez yenilebilyormuş tavuklu pilav yerine kavurmalı pilav yapıcaz tatlı konusuna hala karar veremedim
bi de acaba pilastik tabak mı kullansam takımım kırılırsa üzülürüm ona karar veremedim
[k] {n} [k];7227701 .!.:bazı hastaneler farklı fiyat uyguluyorlar en bizizat şahitim ama bak ankakuşu eczaneden 140 lira oldugunu söylüyor.. sen iyice ögrende bizide aydınlat bacım..
yaaa bnm kızımada aşıyı bacagından yaptılar!! sen eczaneyemi sordun aşının fiyatını cnm?
kızlar cumartesi günü mevlüt yapıcaz kavurmalı pilav ayran yapıcak annem tatlı olarak babamın baklavacısına baklava yaptırıcaz ama kapanmış olabilirmiş kapandıysa dışardan almak çok pahalı olacak yaa revani yada şeker pare mi yapsak acaba
bi akıl verin yaa
slm kızlar nasılsınız benimde annemler vardı evi temizlediler kayınvalidemle birlikte bende çamaşırları yıkadım biraz ortalığı topladım durumda uyuyor teyzeleri
Bende saçları şimdilik çikolata kahveye boyattım cumartesi kuaförüm geldi evde boyadı kaş bıyık aldı mankür yaptı.Bir dahaki haftaya da ağda işini hallederiz artık valla kendime geldim.Şimdilik kociş röfleyi istemiyor böyle parlak kahve çok yakışıyormuş bakalım kandırıcaz artık ben eski halime geri dönmek istiyorummmmm.zemuszemus
canım benim sağol evet evim mis gibi oldu sen nasılsın bitanem bebiş nasıl bizimde kırkımız çıksın mevlüt yapacağız
kızlar bu arada ben süt annesi oldum bir arkadaşımın bebişi 860 gram doğmuştu anne sütü alamamıştı bende sağıp verdim bebişe
Kızlar bu verem aşısı 2 aydamı 3 aydamı nette farklı bilgiler var bana doktorum 2 ayda gidince karma verem ve ishal aşısını yapıcaz demişti size nasıl bilgi verdiler.
ya kızlarrr cok ozledım sızı sıteyı benım bıcırıklar hıc uyumuyor yalnızdım sımdıye kadar dun bır yardımcı aldık belkı sımdı bıraz rahatlarım
Herkese merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli,ben o kadar yoğunumki nete girmeye fırsat yok valla,oğlum sağolsun göğsümden hiç ayrılmıyor,uykusu az,göğsümde çok emmeden uyuyor sonrada hemen geri uyanıyor tabii ne hyapacağımı şaşırdım..Doymuyo desem dün kontrole gittik 18 günde 200 gram almış,boyuda 2,5 cm uzamış.Doktor yeterlidir dedi,kayınvalidem sütün yetmiyoo galiba diyip duruyor,mama mı versek diyor.Doktor vermeyin dedi allahtanŞimdi anakucağında uyuyor çok sevdi onu hayret,dilimi ısırıyım.Kendimden vazgeçtim resemen onla uğraşmaktan ama yinede halimden memnunum annelik çok güzel bi duygu oğlumu çok seviyorum...:asigim:
kızlar yaa sizin bebekler emmeye başlayınca kaç dakika emiyor?Dağhan sağolsun 10.dk da yoruluyor biraz uyuyup göğsümde sonra tekrar başlıyor emmeye,çenesini dürtmekten yoruldum??
kızlar bugün 25 cc ye 1 çay kaşığı milupa rezene yaptım kzıma verdim gaz için,çok kötüydü yavrum,kimisi daha çok erken bebk çok küçük niye verdin diyor,en azından bir aylık olmasını bekle falan yazmışlar şimdi de üzüldüm ne yapsam ki,kafam allak bullak oldu,siz ne yaptınız kızlar ya:çok üzgünüm:
Gelelim bana dünden beri biberonla mama veriyoruz yz kızlar maşallah oğluma sakinlemeye başladı.Sanırım düzene gireçek.Çok mutlu oluyorum o rahat rahat emip uyuyunca.Eziyet etmişim yavruma kadehle beslemeye calışırken.
merhaba mayıs anneleri bebişlerinizi ne kadar sıklıkla banyo yaptırıyorsunuz?CADIARZU
biz geldikk teyzoşlarrr !!
ayy çok yoruldukk yaw bugün bütün günnn kızımla piknikteydikk hava çokk güzeldi ..ay biz ana kız fena alıştıkk gezmeye azcık güneş görünce evde duramıyoruz yahuu hihoyyythihoyyyt
pınarcım sütü sormuşsun çok çıkmıyor cnm en fazla 30 cc tam sütün geçtiği bir damar var ordan sıkınca geliyor şükürler olsunn...birde gaz yüzünden memede fazla duruyor dedim yaa onuda uzman tv de izlemiştim bi araştır cnm büyük ihtimalle o yüzden seninkide bırakmıyor memeyi ...
gece oldu böle oldu uyumuyılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[k] {n} [k];7227878 .!.:slm güzel anneler..
günaydın şekerler benim kızım maşallah iki gündür 1 de yatıyor 4 te kalkıyor yatıyo tekrar 7 de kalkıyor bidaha da yatmıyor ama ben iyi uyuyorum yetiyor valla
7 de kalktı daha şimdi yattı bende biraz daha yatayım 40 ından sonra düzelir demişlerdi kırkımız yaklaştı o yüzden herhalde yine de belli olmaz bunların sağı solu
benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden
akika bizde kesicez yenilebilyormuş tavuklu pilav yerine kavurmalı pilav yapıcaz tatlı konusuna hala karar veremedim
bi de acaba pilastik tabak mı kullansam takımım kırılırsa üzülürüm ona karar veremedim
Tabiki plastik kullan canım normal yemek tabaklarıyla baş gelinmez.Kırılmayı boşver bide onları yıkaması var benim mevlütte yaklaşık 60 kişi vardı okadar insana tabak bulmakta mesele.
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
ya 14 gün oldu düşmedi kızımın göbeği.o yuzden arada yıkıyoruz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?