ay bu mevlüt olayı ne kadar stresli bir iş yaaa yazık anneme herşeyi o düşünüyor
yarın temmizlik yapılacak şekerleri hallettim yarım kalmıştı bitti şükür çok güzel oldular
bende yarın kuaföre gidicem kıyafete hala karar veremedim
merhaba fıstıklar nasılsınız valla dün gece hiç uyumadı kızım sürekli ağladı emmek istedi çok kötüydüm sabah yorgun bitkin kızım gün içinde uyudukça bende uyudum sizlerde ne var ne yok a.s.
nihayettt bittiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:
evet çocukların odasıda temizlendi mutfakda antrede banyoda sıra bana geldi ama bu afacanlar durmuyor beni delirtecek dereceye geldiler valla en son baktım süpürgenin sesine sustular bi müddet süpürgeyiaçık bıraktım yoksa ne mümkün kalan işi yapayım ali afacanııı nasıl ağlıyorrr sanki çocuğa bişey batırıyolar koşuyorum kucağıma alıyorum susuyor bide gülüyorkötükedihüsokötükedihüso
neyse işler bitti artık ipin ucunu boş bırakmam canım çıktı kafamçokkarıştı
kociş inş. erken çıkmıştır bende duş alayım tertemiz oturalım valla şimdi veletleri yatırdım yanıma size yazıyom
kızlar iyi akşamlar herkese nasılsınız duru hanımı emzirdim uyuttum kızlar birşey soracağım iyi geceler çayı kullanan var mı humananın ben rezene içiyorum ama gaz sıkıntımız başladı bizim sizler neler kullanıyorsunuz
pınar aldığın kangurunun resmini yada linkini koyarmısın
ilgiciğim doktor bize gaz ilacı verdi tatlımmm
benım kıs doymak bılmıyo bugunden berı mıkır mıkır.butun tısortlerım battı süt lekesı hepsı durup dururken cok azda olsa akıyo gögsüm saglık ocagındakı hemsıre gögüs pedlerının sakıncalı oldugunu söledı gögsü nemlı tuttugundan bende kullanmıyorum dısarı cıkmadıgım surece öff ya anne olmak ne zormuşş saç başta karıstı kendımı kaybettım valla şu kırkımız cıksada bı bakıma gırsemm-tatlicadiarzu-
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz
kızlar biz bugun yaptık mevlüdü.. hayırlısıyla bitti şükür..
bu gun ilk defa yalnız kalacağım evde.. dua edin.annemler yok bakalım nasıl olacak.dahada yeniyim aslında ama
delirmek üzereyim ali sürekli ağlıyorrr ömeride uyandırdıııııııııııııııı
civcivde 89 indrimde ama birtane kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?