2009 Mayıs Anneleri

ay kızlar yaaa

biadaha geçmişe baktımda birsenle sibel 10 iyimi falan die konuşunca bende saat sandım o vaktiii :tomato::tomato::tomato: offf ya derdimde bogaz hemende yazdım kahvaltı edriz falan ooofff:tomato::tomato:

desenize zaten 10da açılıyo orası!! gidip kpısını biz açarız alışveriş merkezinin adamlarda şaşırıır bukadınların ufaka bebelerle ne işi var burda..

neyse vakti kararlaştırırız..

kendi başıma koca sayfayı doldurdum valla demek forumda biri daha olsa düşünemiom muhabbeti:dance::roflol::roflol:

kafamçokkarıştıkızlar gunaydın kadıkoydekı bulşmaya benden baska varmı 40 cıkmayan???kızı getırmıyeyım dıyorum kırk karısmasımı ne varmıs agırlık verıyomus bebege annem öle dedı kafam karıstı

pınarcığım afiyet olsun geç kalmadınızmı kız aksam yemeği için

Canım kayınvalidemden eve gelince geç yemiştik. Acıkmadık akşam saati. Ancak o saatte tuttu mide kazıntısı kaydirigubbakcemile3

Hiç sıkma canını tatşım. Böyle 2.kez istedikleri oluyormuş. İnşallah bişeycik çıkmayacak a.s.

Valla benimki bazen günde 4-5 kez yapıyor bacım. BAzen 2 günde bir yapıyor. Bazen günde 1 kere yapıyor anlamadım valla. Çarşamba günü 3 kere sırtına kadar yapmıştı dün hiç yapmadı. BAkalım bugün nasıl olacak. Çocukların.okunun derdi bile bize düştü valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım herşeyi halletmişsin ne güzel. Gözün aydın. Güle güle kullan a.s.

Geçmiş olsun bacım a.s. Bizimki de bazen öyle garip sesler çıkarıyoki kesin tıkandı diyip uykumuzdan fırlıyoruz valla kaydirigubbakcemile3

Saat 1 diye yazmış Birsen başlığa canım. Kısmetse salı buluşuyoruz süpper hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Günaydın canım. Valla bizim kısmetse pazar günü çıkıyor kırkımız. Birsen, Tuba, Sibel, Hülya ve knk'nın çıktı. Hesaplarıma göre benden 2 gün sonra doğurduğuna göre bi tek Esen'in salı günü 40'ı oluyor bacım :uhm:

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Kızım 8 buçukta uyandı. Emzirdim yatırdım yerine. Normalde bende uyurum ama hadi bu sabah erken kalkayım da çamaşırlarımı falan atayım makinaya, rahar rahat kahvaltımı yapayım dedim. Defnoş 11'e kadar falan uyur çünkü normalde.

Anam benimkinin cadılığı tuttu. Yattı küt 5 dk sonra ağlamaya başladı. Gazı varmış hallettik. Tekrar emzirdim daldı. Yatırdım 5 dk sonra yine avaz avaz. Neyse yine aldım emzirdim şimdi yatırdım. Kısmetse bu sefer daldı.

Bende kısa programa onun çamaşırlarını atmıştım. Onları asayım. Kendi çamaşırlarımızı atayım. Rahat rahat bi kahvaltı yapayım inşallah cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Ya yaz gelince de bu çamaşır derdi hiç bitmiyo be. Habire üst değiştiriyoruz. Yıkamak bişey değil. Bu sıcakta ütü derdi var. Ayyyy ütü dedim aklıma ütülenecek çamaşırlarım geldi kafamçokkarıştı Kahvaltıdan sonra Defne uyanmazsa onları da halledeyim. Diğerleri kuruyup üstüne birikirse çok olur zor olur valla kafamçokkarıştı

Kızımın çamaşırlarını astım, kendi renklilerimizi attım. Kahvaltımı yaptım. Toz aldım. Şimdi de ütü yapacağım. Az bişey var zaten. Diğerleri birikmeden halledeyim. Kızım uyur inşallah işim bitene kadar. Ya sucuk oldum valla piştim piştim. Defnoşun bir sonraki uyumasında gireyim de duş alayım yine offff :dilcikar:

Siz hala uyuyo musunuz yoksa bebişlerlemi uğraşıyosunuz totikler nerdesiniz :uhm:

yok bacım ya benim ablam benden 3 gün önce doğum yaptı 1 hafta sonra bana geldi bebişi görmeye hiçbişe olma hurafe bunlar hurafee valla:)
kız gece gece ne muhabbet etmişsin he maşallah:roflol:
oh işlerini halletmişsin güzel bir şekilde atlatırız inşallah şu mevlüdü

evet bacım salı günü bizim kırkımız çıkıyor orayada kırk uçurmaya geliriz artık :teytey:
hediyemizi hazırlayın:sm_cool:a.syumurtamızıda:roflol:

günaydın şekerler ahsen şimdi uyudu bende kahvaltımı yapıyorum
öğleden sonra temizlikçi gelecek annemde gelecek etleri doğruycaz babamda baklava yaptırmış tatlı derdinden kurtulduk

günaydınlar bayanlar bu gece güsel geçti kafam rahat uyudum evimin herköşesini temizledim aksam alı çok mızıklandı yemyeşil bir kaka yapmıştı tabi ben panik neden neden çocuk üşüdümü doktora sordum mamadan olabilir demişti....huysuzlanınca hastaneyemi gitsek dedik annemle konuştum kızım çocuğun derdi olsa koynunuzda uyumaz oradada ağlar ama bu sizin üzerinize yatıyor uyuyor edepsizliğinden yapıyor dedi..........birsonraki kakaya baktım sarı çıkmış bu nasıl iş yaa kaka bir yemyeşilse sonrakine sapsarı bende şaşırdım....biberonlar hep strelize oluyor içme suyu ketılda 24 saat kaynıyor bir souğuk birde sıcak kaynamış suyumuz var yaa bu kadar hijjene mikrop kapıyorsa varsın kapsın veletler.....

ama gece iyiydiler bi 2 de kalktık bir 5.30 da sonra 9 da kalktık bende makinaya çamaşır attım biberonları streliziye atacam ...kahvaltı yapacam......

nurten cnm tlf numaralarını aldım tatlım annemle geleceğim biliyorsun ....

tmm bebeklerin arabası ile gelirim

bende şekerleri eminönünde yaptırdım tanesi 1 tl den şeker var içinde 2 tne emzikli iki emziği nazar bomcuğu vardı ....çeker koyarım

bigudi cnm ne kırk karışması yaaa bırak bu hurafeleri ben bebekler 28 günlükken kuzenimin bebeğini görmeye hastaneye gittim kırkımız karıştı ama benim bebeklerde bi numara yokk

bu zamane çocuklarında ağırlık olmaz kokrkmaaaaa

neysee kahvaltıya gidiyorummm odayı toplayacam

esen kızz kırkınızmııı o zaman birgece önceden kırklanın
ogünde hediyeleirmizle geliriz kızının yanınaaa

ben ununu getiren diğerleri şeker pamuk yumurta ekemek getirsin herkess bişeyini getirsin

tabii güsel ahsenede hediyeeeeee lazımmm

bu arada esenle biz dünürüz kızlar ahsen gelinim olur ömerime alacam onu hehehe

Günaydın canım. İstediğin hediye olsun yerimseniben

Ohh babandan Allah razı olsun. Tatlı işi halledilmiş oldu. Benimde annem Allah'tan salı günü gelip heryeri mis gibi yapmıştı. Zaten çarşamba ve perşembe öğlene kadar evde yoktum. Sabah bi toz aldım yetti hihoyyyt

Günaydın canım afiyet şeker olsun. Ohh gece üzmemiş seni tostikler afferim onlara. Benim kızda saat 10 gibi uyumuştu ya gece yatarken 12 gibi bi daha emzirdim. Sabah 5 buçukta eşim giderken uyandı. Gece uyuyunca iyi oluyor ya. İnsan uykusunu alınca gündüz hiç sorun olmuyor valla :lepi:

Oooo o zaman sen geline bi burma bilezik getir artık salı günü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar bu arada bişi sorcam. Sizin bebişlerde uyanıkken hep kucağınızda yada memede durmak istiyor dimi? Uyanıkken hiçbirşey yapamıyorum. Eee artık ilk günleri gibi sürekli de uyumuyor. Ya memede yada omzumda durmak istiyor. Hani ana kucağına oturup şöyle yanımda dursa da bende iş yapsam ama nerdeeee senağlama Emziği de şekerli bişeylere batırmazsam almıyor. Zaten alıncada şekeri bitince pöf diye atıyor zilli kaydirigubbakcemile3 Ne zaman kendi kendilerini oyalamaya başlayacaklar bunlar :uhm:

:1hug:evet biz dünür oluruz benim bitane de oğlum var bu durumda:teytey:
he kız kırkımız çıkıyor o gün süper di mi kzımın kırkını çıkarmaya oraya gelicez bende nereye gitsek diye düşünüyordum

Hamarat hatunlar günaydın bende baya iş gördüm bu saate kadar ama daha bitmedi oğlanın öğlen uykusunda daha yemek yapıcam evi süpürecem toz alıcam yarına yatılı misafirlerim var.Annemde gelecek.zemuszemus

Bu buluşma işi ok ozaman salı günü kaçta buluşuyoruz birde onu kararlaştıralım.Bigudicim 40 karışmasıda ne allah aşkına inanma öyle şeylere kızların dediği gibi hurafe.vereliniortak

Anadolu yakasındaki hatunlar,Tubiş,Tutkun,Gonca napıyoruz biz nasıl gidicez hadi kararlaştıralım.Caymak yok bak çok üzülürüm.mafoldumben

Birsom kayınvalide olarak ahsene hediye almak sana yakışır ozaman bacım.Kolları sıva sen eeee kız almak kolay değil.

Kız Pınar herkezte bi dünür muhabbeti alahın emriyle yakışıklı oğluma güzel kızını istiyorum ne diyosun gel bizde dünür olalım.
kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım hoşgeldin a.s.

Kısmetse saat 1'de buluşuyoruz salı günü. Ben burdan taksiyle 15 dk'da gelirim inşallah :lepi:

Aşkolsun bacım senle dünür olmıcam da kimle dünür olucam hihoyyyt Hadi bakalım verdim kızımı gitti kaydirigubbakcemile3

Bu arada baktım ki size laf yetiştiricem diye ütümü yapamıcam , aldım bilgisayarı ütü yaptığım odaya. Hem ütü yapıyorum hem size bakıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen canım uyanıkken kendi kendine durmuyor omzuma alıyorum önceden tek elimle tutabiliyordum şimdi kendini geriye atıyor hiçbişe yapamıyorum
emzik konusunda benimki de şekeri bitince atıyor cadı bunlar yaa

kız birso duydun mu sana kaynanan taktı mı burma:roflol:

Aha bunların hepsi aynı demek ki :çok üzgünüm: Bizimki ilk günden beri nasıl beceriyorsa o kafa hep havada ve kendini geri atıyor. Tek elle su bile içemiyorum düşün yani. Koltuğa falan koyunca da öyle bir dönüyor ki koltuğun ucunda yakalıyorum. Uleyn eskiden bebekler 3 aylık olana kadar hareket etmezlermiş. Şimdikiler maşallah yerlerinde durmuyolar. Omzuma alana kadar sanki bi yerini kesiyomuşum gibi ağlıyor zilli. Omuza gelince küt bi anda ağlaması kesiliyor gülmeye başlıyor kaydirigubbakcemile3

Pınarcım aynen benim oğlanda öyle hiç durmuyor ya emşcek ya uyuycak şöyle sağa sola baksın yok anakucağındada durmuyor napıcaz bilmiyorum artık.

Pınarcım aynen benim oğlanda öyle hiç durmuyor ya emşcek ya uyuycak şöyle sağa sola baksın yok anakucağındada durmuyor napıcaz bilmiyorum artık.

Yandık desene bacım. Bari bol bol uyusular da bizde işimize gücümüze baksak kaydirigubbakcemile3 Karşı komşumun 3,5 aylık oğlu var. Ana kucağına koyuyor her işini yapıyor. Onunda tek derdi yanında mutlaka biri olucak. Yani birini görücek illa ki. Bizimkiler daha tam görmüyolar ya bakarsın tam görmeye başlayınca çevreleri dikkatini çekerde kendi kendilerini oyalarlar :Saruboceq:

Hayırlı olsun yerimseniben

kız esen kocana bahene hazır kırk uçurmaya gidiyom dersin
bu arada denizaşrı gitmek çok iyi bende istedim ama olmadı cnm yawww
benimde kızım varrr zemuszemuskız yapmaya gerek kalmadı
valla kayananamdan görmedim ama gelinlerime yapacam herşey maddi manevi
en çokda manevi alkisalkisalkis

cnm buluşma için sayfa açtım orada yazuuuuuu
gonca kim yawfss:uhm:hatırlayamadım
hehee alırız hediye bacımmm :teytey:gönüller bir olsun

hee taktı bana burmaları kaynanam hıh :dilcikar:kadın bir geçmiş olsun kızım hayırlısı ile doğum yaptın ikitane aslan gibi torun verdin bile demdi .....mevlüte konuk oyuncu gidi geldi
herifle anası yüzünden gene papaz oldum zati illa pazar çocukları götürecekmiş annesine gitmem dedim klava:ama sen arkadaşlarınla buluşuyon dedi direkkötükedihüsokötükedihüso

ananem bilem sordu kaynanan sana ne taktı diye hiçbişey dedim :1shok:neden dedi
öle yok onlarda dedim.....
kadın hala mevlütte ahh sütün olsaydı bu kadar çok mama parası vermezdiniz diyor ya
derdi para yineeekötükedihüsokötükedihüso

Ohhh ütümde bitti çok şükür. Kızım artık uyanabilir sorun yok hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar tam görmüyolar demişsinizde benim ali veledi duvara onalr için ayıcıklı süsler aldım onu gördü kafayı hemen çevirdi biri geldimi hemen ona bakıyor daha 2 ay olacak 8 de yawfss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…