pınarcığım afiyet olsun geç kalmadınızmı kız aksam yemeği için
kızlar herkes yattı galiba biz bugün sağlık ocağına gittik tekrar kan verdik kanı kağıda aldıkları için genelde böle sorun çıkıyor dediler zaten şüphelendikleride guatrla ilgiliymiş ama hiç bişey çıkmaz merak etmeyin dediler biraz içimi rahatlattılar bir haftaya kadar sonuç gelirmiş dua edin kızlar
Kız mutahara ne tatlı bi foto o öyle maşallah serra ya da büyümüş annesi.Canım benim dr kontrolünde ultrasonla baktı rahmime toplanmış dedi doğum konntrol hapı kullanabilirsin dedi belki seninde ultrasonla bakar dr.Bizde bugün erken yedik şimdi acıktım ne yesem ki.Kızım da günde bir kez yapıyor ama yaparken kızarıyor zırlıyor ya Bugün sabah yapmıştı bi daha yapmadı anlamadım kabız mı yoksa zormu yapıyor sizce nedir
[k] {n} [k];7273005 .!.:slm kızlar
bütün gün iş yaptım annemlerde bendeydi giremedim dündende yorgunluk var..
kızalr mevlüt şekerimi,elbisemi, kapı süslerimi hallettim eminönünden tanesi 1tlden yaptıyorum şekeri pahalımı bilmiyrum içine lavanta koyuyor ufak bibebek biblosu var kendim yapsam nerdeyse aynı fiyat eşimin bi tanıdıgı vardı ona sipariş verdik. mevlüt kıyafetimide elbise aldım orada giydim gayet şık oldu şükürki onuda hallettimki hep ne giyecegimi düşünüyodum!! emiönü süper valla ne ararsan var gözüm gönlüm açıldı.. bnm kızı anneme bırakıp gittim çok özledim 3 saat anlatamam ama iyiki götürmemişim çok kalabalıktı..
[k] {n} [k];7273357 .!.:kızlar bu akşam eşim kızı kucagına almış hem geziyo hemde gazını çıkarmaya çalışıyo bende çam. astım ondan öncede mamasını vermiştim ama gazını çıkarıp yatırmıştım. ben balkondayken kız aglayınca eşimde kucagına almış neyse yanlarına gitttiki kzımıın arkası dönük eşimin omzunda yatıyodu ve bi se çocuktan geiliyo öksürükle bogulma sesi gibi geldi bana eşimden bi kaptımki çocugu direk yan yatırdım sandımki kustu boguluyo allah korusun... ama nasıl bagırıyorum bi baktım kusma yok heryer temiz megersem yavrum gaz çıkarmış ama öyle bi gazı ben çıkardım yahu..
halada anlamış degilim tam tvnin yanındalardı belki sesler karıştı hala anlamadım ama kendime gelemedim o kaorku ikimizede yettti ne agladım allahım anlatamam eşiminde ödünü koprdım valla...:roflol:
bişi degil adam bidaha gazını çıkarmaya korkacak bi onu yapıyodu dogru düzgünkaydirigubbakcemile3
bende yatıyım artık bu arada eşim dakkada bir çocugu kont.gidiyo beşigin başına adam harbi çok korktuuu :))
iyi geceler
[k] {n} [k];7273574 .!.:ay kızlar yaaa
biadaha geçmişe baktımda birsenle sibel 10 iyimi falan die konuşunca bende saat sandım o vaktiii :tomato::tomato::tomato: offf ya derdimde bogaz hemende yazdım kahvaltı edriz falan ooofff:tomato::tomato:
desenize zaten 10da açılıyo orası!! gidip kpısını biz açarız alışveriş merkezinin adamlarda şaşırıır bukadınların ufaka bebelerle ne işi var burda..
neyse vakti kararlaştırırız..
kendi başıma koca sayfayı doldurdum valla demek forumda biri daha olsa düşünemiom muhabbeti:dance::roflol::roflol:
kafamçokkarıştıkızlar gunaydın kadıkoydekı bulşmaya benden baska varmı 40 cıkmayan???kızı getırmıyeyım dıyorum kırk karısmasımı ne varmıs agırlık verıyomus bebege annem öle dedı kafam karıstı
yok bacım ya benim ablam benden 3 gün önce doğum yaptı 1 hafta sonra bana geldi bebişi görmeye hiçbişe olma hurafe bunlar hurafee valla:)kafamçokkarıştıkızlar gunaydın kadıkoydekı bulşmaya benden baska varmı 40 cıkmayan???kızı getırmıyeyım dıyorum kırk karısmasımı ne varmıs agırlık verıyomus bebege annem öle dedı kafam karıstı
kız gece gece ne muhabbet etmişsin he maşallah:roflol:[k] {n} [k];7273574 .!.:ay kızlar yaaa
biadaha geçmişe baktımda birsenle sibel 10 iyimi falan die konuşunca bende saat sandım o vaktiii :tomato::tomato::tomato: offf ya derdimde bogaz hemende yazdım kahvaltı edriz falan ooofff:tomato::tomato:
desenize zaten 10da açılıyo orası!! gidip kpısını biz açarız alışveriş merkezinin adamlarda şaşırıır bukadınların ufaka bebelerle ne işi var burda..
neyse vakti kararlaştırırız..
kendi başıma koca sayfayı doldurdum valla demek forumda biri daha olsa düşünemiom muhabbeti:dance::roflol::roflol:
Canım kayınvalidemden eve gelince geç yemiştik. Acıkmadık akşam saati. Ancak o saatte tuttu mide kazıntısı kaydirigubbakcemile3
Hiç sıkma canını tatşım. Böyle 2.kez istedikleri oluyormuş. İnşallah bişeycik çıkmayacak a.s.
Valla benimki bazen günde 4-5 kez yapıyor bacım. BAzen 2 günde bir yapıyor. Bazen günde 1 kere yapıyor anlamadım valla. Çarşamba günü 3 kere sırtına kadar yapmıştı dün hiç yapmadı. BAkalım bugün nasıl olacak. Çocukların.okunun derdi bile bize düştü valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım herşeyi halletmişsin ne güzel. Gözün aydın. Güle güle kullan a.s.
Geçmiş olsun bacım a.s. Bizimki de bazen öyle garip sesler çıkarıyoki kesin tıkandı diyip uykumuzdan fırlıyoruz valla kaydirigubbakcemile3
Saat 1 diye yazmış Birsen başlığa canım. Kısmetse salı buluşuyoruz süpper hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın canım. Valla bizim kısmetse pazar günü çıkıyor kırkımız. Birsen, Tuba, Sibel, Hülya ve knk'nın çıktı. Hesaplarıma göre benden 2 gün sonra doğurduğuna göre bi tek Esen'in salı günü 40'ı oluyor bacım :uhm:
evet bacım salı günü bizim kırkımız çıkıyor orayada kırk uçurmaya geliriz artık :teytey:
hediyemizi hazırlayın:sm_cool:a.syumurtamızıda:roflol:
günaydın şekerler ahsen şimdi uyudu bende kahvaltımı yapıyorum
öğleden sonra temizlikçi gelecek annemde gelecek etleri doğruycaz babamda baklava yaptırmış tatlı derdinden kurtulduk
günaydınlar bayanlar bu gece güsel geçti kafam rahat uyudum evimin herköşesini temizledim aksam alı çok mızıklandı yemyeşil bir kaka yapmıştı tabi ben panik neden neden çocuk üşüdümü doktora sordum mamadan olabilir demişti....huysuzlanınca hastaneyemi gitsek dedik annemle konuştum kızım çocuğun derdi olsa koynunuzda uyumaz oradada ağlar ama bu sizin üzerinize yatıyor uyuyor edepsizliğinden yapıyor dedi..........birsonraki kakaya baktım sarı çıkmış bu nasıl iş yaa kaka bir yemyeşilse sonrakine sapsarı bende şaşırdım....biberonlar hep strelize oluyor içme suyu ketılda 24 saat kaynıyor bir souğuk birde sıcak kaynamış suyumuz var yaa bu kadar hijjene mikrop kapıyorsa varsın kapsın veletler.....
ama gece iyiydiler bi 2 de kalktık bir 5.30 da sonra 9 da kalktık bende makinaya çamaşır attım biberonları streliziye atacam ...kahvaltı yapacam......
neysee kahvaltıya gidiyorummm odayı toplayacam
esen kızz kırkınızmııı o zaman birgece önceden kırklanın
ogünde hediyeleirmizle geliriz kızının yanınaaa
ben ununu getiren diğerleri şeker pamuk yumurta ekemek getirsin herkess bişeyini getirsin
tabii güsel ahsenede hediyeeeeee lazımmm
bu arada esenle biz dünürüz kızlar ahsen gelinim olur ömerime alacam onu hehehe
esen kızz kırkınızmııı o zaman birgece önceden kırklanın
ogünde hediyeleirmizle geliriz kızının yanınaaa
ben ununu getiren diğerleri şeker pamuk yumurta ekemek getirsin herkess bişeyini getirsin
tabii güsel ahsenede hediyeeeeee lazımmm
bu arada esenle biz dünürüz kızlar ahsen gelinim olur ömerime alacam onu hehehe
Hamarat hatunlar günaydın bende baya iş gördüm bu saate kadar ama daha bitmedi oğlanın öğlen uykusunda daha yemek yapıcam evi süpürecem toz alıcam yarına yatılı misafirlerim var.Annemde gelecek.zemuszemus
Bu buluşma işi ok ozaman salı günü kaçta buluşuyoruz birde onu kararlaştıralım.Bigudicim 40 karışmasıda ne allah aşkına inanma öyle şeylere kızların dediği gibi hurafe.vereliniortak
Anadolu yakasındaki hatunlar,Tubiş,Tutkun,Gonca napıyoruz biz nasıl gidicez hadi kararlaştıralım.Caymak yok bak çok üzülürüm.mafoldumben
Birsom kayınvalide olarak ahsene hediye almak sana yakışır ozaman bacım.Kolları sıva sen eeee kız almak kolay değil.
Kız Pınar herkezte bi dünür muhabbeti alahın emriyle yakışıklı oğluma güzel kızını istiyorum ne diyosun gel bizde dünür olalım.kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım. İstediğin hediye olsun yerimseniben
Ohh babandan Allah razı olsun. Tatlı işi halledilmiş oldu. Benimde annem Allah'tan salı günü gelip heryeri mis gibi yapmıştı. Zaten çarşamba ve perşembe öğlene kadar evde yoktum. Sabah bi toz aldım yetti hihoyyyt
Günaydın canım afiyet şeker olsun. Ohh gece üzmemiş seni tostikler afferim onlara. Benim kızda saat 10 gibi uyumuştu ya gece yatarken 12 gibi bi daha emzirdim. Sabah 5 buçukta eşim giderken uyandı. Gece uyuyunca iyi oluyor ya. İnsan uykusunu alınca gündüz hiç sorun olmuyor valla :lepi:
Oooo o zaman sen geline bi burma bilezik getir artık salı günü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ya kızlar bu arada bişi sorcam. Sizin bebişlerde uyanıkken hep kucağınızda yada memede durmak istiyor dimi? Uyanıkken hiçbirşey yapamıyorum. Eee artık ilk günleri gibi sürekli de uyumuyor. Ya memede yada omzumda durmak istiyor. Hani ana kucağına oturup şöyle yanımda dursa da bende iş yapsam ama nerdeeee senağlama Emziği de şekerli bişeylere batırmazsam almıyor. Zaten alıncada şekeri bitince pöf diye atıyor zilli kaydirigubbakcemile3 Ne zaman kendi kendilerini oyalamaya başlayacaklar bunlar :uhm:
aynen canım uyanıkken kendi kendine durmuyor omzuma alıyorum önceden tek elimle tutabiliyordum şimdi kendini geriye atıyor hiçbişe yapamıyorum
emzik konusunda benimki de şekeri bitince atıyor cadı bunlar yaa
kız birso duydun mu sana kaynanan taktı mı burma:roflol:
Pınarcım aynen benim oğlanda öyle hiç durmuyor ya emşcek ya uyuycak şöyle sağa sola baksın yok anakucağındada durmuyor napıcaz bilmiyorum artık.
kızlar topic açtım ilginizi çekerseeee
gerçi sizin için erken
daha sütlü hatunlarsınız
ama olsun beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/285562-bakimli-olmak-isteyipte-olamayanlarin-kendini-pasakli-hissedenlerin-topiciii.html
:1hug:evet biz dünür oluruz benim bitane de oğlum var bu durumda:teytey:
he kız kırkımız çıkıyor o gün süper di mi kzımın kırkını çıkarmaya oraya gelicez bende nereye gitsek diye düşünüyordum
cnm buluşma için sayfa açtım orada yazuuuuuuHamarat hatunlar günaydın bende baya iş gördüm bu saate kadar ama daha bitmedi oğlanın öğlen uykusunda daha yemek yapıcam evi süpürecem toz alıcam yarına yatılı misafirlerim var.Annemde gelecek.zemuszemus
Bu buluşma işi ok ozaman salı günü kaçta buluşuyoruz birde onu kararlaştıralım.Bigudicim 40 karışmasıda ne allah aşkına inanma öyle şeylere kızların dediği gibi hurafe.vereliniortak
Anadolu yakasındaki hatunlar,Tubiş,Tutkun,Gonca napıyoruz biz nasıl gidicez hadi kararlaştıralım.Caymak yok bak çok üzülürüm.mafoldumben
Birsom kayınvalide olarak ahsene hediye almak sana yakışır ozaman bacım.Kolları sıva sen eeee kız almak kolay değil.
Kız Pınar herkezte bi dünür muhabbeti alahın emriyle yakışıklı oğluma güzel kızını istiyorum ne diyosun gel bizde dünür olalım.kaydirigubbakcemile3
aynen canım uyanıkken kendi kendine durmuyor omzuma alıyorum önceden tek elimle tutabiliyordum şimdi kendini geriye atıyor hiçbişe yapamıyorum
emzik konusunda benimki de şekeri bitince atıyor cadı bunlar yaa
kız birso duydun mu sana kaynanan taktı mı burma:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?