2009 Mayıs Anneleri

Defnoşunda gazı çıkmadı bi türlü. Yıkadık bizde. Emdi uyudu şimdi çok şükür :lepi:

Bizimde karnımız acıktı eşimle. Pilav yapıyorum şimdi. Yanına da taze fasülyem var. Bide şu süt yapan soğanla domates söğüş yaptım ohhh mis cokacimcoook Yiyip geliyorum hemennnn a.s.

of kızlar yağmuru bir görseniz maşallah yaa

ay evet harikaydi sabah yagmur :)

geçmiş olsun canim ya..sen bi doktorunla konus canim ya..mama felan verie belki..

canim hoşşgeldin..biz iyiyiz cok sukur..sen nasilsin?

Bu arada tutkuncum asmak yok buluşmayı gidiyoruz işte kocişini ikna et birlikte geçeriz nolcakki hem tubişte var kocan olmasa bile üçümüz ayarlarız 3 te değiliz 4 üz kız goncada var kartalda ya oda.

canim inşaAllah tutkununknden beklerken benim eşim bi yamuk yapmaz :) daha konusmadim gün kesinlşmedigi için :) bide su mevlüd işi var..ay inşaAllah bi sorun cikmazda gelirim..

Allah yardimcin olsun canim..

ay canim ya..elbet düzene girecekler..az sabir

hadi hayirli olsun kangrunuzz :) umarim sende benim gibi memnun kalirsin canim

ohhh misss :) hamarat hatun seni..maşaallahhh :) güle güle kirlenin diyelim

kızlar biz bugun yaptık mevlüdü.. hayırlısıyla bitti şükür..
bu gun ilk defa yalnız kalacağım evde.. dua edin.annemler yok bakalım nasıl olacak.dahada yeniyim aslında ama

Allah kabul etsin canm :) merak etme..cokta güzel kalkarsin her işin altindan

Kayınvalidemlerin ordaki Dastini'den aldım bacım. 149'du. Nakit 100'e verdi a.s.

civcivde 89 indrimde ama birtane kalmış

oy oy oyyy kazik yemişimmmmmmmm :))) ben 125e almiştim nakit :)))

kiz ben gündüz yemek yapmaya üşeniyorum sen gecenin bu vakti pilav yapiyorsun helal kiz sana

hadi hayirli olsun kangrunuzz :) umarim sende benim gibi memnun kalirsin canim

kiz ben gündüz yemek yapmaya üşeniyorum sen gecenin bu vakti pilav yapiyorsun helal kiz sana

ınşallah canım. Yarın deneyeyim yazarım görüşlerimi kaydirigubbakcemile3

Defnoş uyuyunca üşenmem bacım. Yeter ki yemek olsun bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anam çok mu sıcak ben mi çok terliyorum anlamadım ya :uhm: Akşam banyo yaptım su gibi oldum yine kafamçokkarıştı

Eşim de kurtları izliyor. Uykum geldi yaaaa mafoldumben

selam kizlar a.s.

cok yorgunummm..bu kız iyice huy etti..4-5 gibi uyaniyor..aksam ezani okunana kadar uyumuyor yav..durdugu yerdede durmuyor..illa kucakta olcak..uyanik oldugu içinde devamli emmek istiyor..bugun 4ten 9a kadar emzirdim,gaz cikardim,bez degiştirdim,kucagimda gezdim :)) döngü halinde markete bile gittik..dişari cikinca uyuyor diye..uyudu ama eve gelir gelmez uyandi cadi yemedi numarayi

uyur uyumaz bici bicimi yaptim :) cici kiz oldum kizlar sizde cok terliyormusunuz ya? özellikle emzrirken kanter icinde kaliyorum ya :S

yarin doktor kontrolum var..ay inşaallah alttan muayne etmez..ama edecek muhtemelen karnimdan bakcak hali yok ya püff :S

ordan da anneme gidicem..annemler götürcek daha dogrusu eşim o şartla izin verdi..aksam orda kalicaz..c.teside mevlüt şekeri için eminönüne gidicez annemle..artik yollar kac saat sürer dye hesap ediyorum valla pendikten eminönü 2 saat sürer..kavaciktan 1 saat inşaAllah yolda bi yamuk yapmaz bana bu kız :))

ben ufaktan kacayim..öptüm hepinizi kizlar a.s.

ay sorma bende öyleyim ya..nem var galiba dicem ama hava soguk resmen :S bu emzirmek terletiyor galiba..yada biz sıkıntılı bişi olduk :))))

Kız bu cadıların hepsi aynı valla delikafadulden Göğsüm tam düzeldi diyorum haydaaa saatlerce yapışıyor yine yara oluyor ondan sonra. Valla bu gidişle tam yaralar düzeldi derken bu kızın dişleri çıkacak, bu sefer ısırarak yara yapıcak :çok üzgünüm:

Benim kontrol 2 ay sonra demişti doktor. Ay sonuna giderim. Alttan bakar dimi offf kafamçokkarıştı

Oooo yollarda emmek itemezse iyi valla bacım. Yanına süt sağda al valla cokacimcoook

Hadi terlemeden uyu bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Dayanamıyorum koltukta sızacağım. Öptüm bacılar, herkese iyi geceler a.s.

ya bu kız hiç durmuyor bacılar çığlık atıcam valla sürekli emiyor göğsüm acıdı
neyse ben kaçar görürşürüz yarın artık bye

Dayanamıyorum koltukta sızacağım. Öptüm bacılar, herkese iyi geceler a.s.

hayirli geceler a.s. Şeniz

ya bu kız hiç durmuyor bacılar çığlık atıcam valla sürekli emiyor göğsüm acıdı
neyse ben kaçar görürşürüz yarın artık bye

oy kuzum ya..ayaginda felan salla canim..belki yer bu numarayi..

pınarcığım afiyet olsun geç kalmadınızmı kız aksam yemeği için

ben yemek yapadım dolma yapacaktım ama işlerden halim kalmadı valla

kızlar herkes yattı galiba biz bugün sağlık ocağına gittik tekrar kan verdik kanı kağıda aldıkları için genelde böle sorun çıkıyor dediler zaten şüphelendikleride guatrla ilgiliymiş ama hiç bişey çıkmaz merak etmeyin dediler biraz içimi rahatlattılar bir haftaya kadar sonuç gelirmiş dua edin kızlar

kızlar naber şimdi kızı uyuttum bi kurtlarımı izletmedi dizi bitti uyudu yoksa odamı seyretmek istiyordu.sizler ne yaptınız

Kız mutahara ne tatlı bi foto o öyle maşallah serra ya da büyümüş annesi.Canım benim dr kontrolünde ultrasonla baktı rahmime toplanmış dedi doğum konntrol hapı kullanabilirsin dedi belki seninde ultrasonla bakar dr.Bizde bugün erken yedik şimdi acıktım ne yesem ki.Kızım da günde bir kez yapıyor ama yaparken kızarıyor zırlıyor ya Bugün sabah yapmıştı bi daha yapmadı anlamadım kabız mı yoksa zormu yapıyor sizce nedir

slm kızlar
bütün gün iş yaptım annemlerde bendeydi giremedim dündende yorgunluk var..
kızalr mevlüt şekerimi,elbisemi, kapı süslerimi hallettim eminönünden tanesi 1tlden yaptıyorum şekeri pahalımı bilmiyrum içine lavanta koyuyor ufak bibebek biblosu var kendim yapsam nerdeyse aynı fiyat eşimin bi tanıdıgı vardı ona sipariş verdik. mevlüt kıyafetimide elbise aldım orada giydim gayet şık oldu şükürki onuda hallettimki hep ne giyecegimi düşünüyodum!! emiönü süper valla ne ararsan var gözüm gönlüm açıldı.. bnm kızı anneme bırakıp gittim çok özledim 3 saat anlatamam ama iyiki götürmemişim çok kalabalıktı..

kız TUĞBA eminönüne kızınla gitme bence sende oda mahfolususnuz bide onca yol kaç saat diyosun ayrıca kahvecimehmetefendini orada şekerci var ona gittim çok kafam karıştı acayip dolu bi dükkan ve çok pahalı analatamam bence netten sipariş ver yaptır ben gelince arştırdım inan daha ucuz.. inan okadar yol teptigine dgmez cnm ama belirli bi dük. varsa kafanda bilelem ben bitek orayı biliyodum direk oraya gittim zaten fazla gezmeye vaktimde, keyfimde yoktu acayip kalabalık heleki cumartesi düşünemiom tatlım benden söylemesiopuyorumnanaktan

BİRSEN bizim araba taksi cnm eşim diyoki ikiz degil 4üz arabasını bile alırmış arabası:roflol: senbence arabayla gel çünki çocuklar rahat ederler uyurlar falan arabalarında yatarlar rahat rahat kanguruyla gelirsen rahat edemezssin. bide sen nerden istersen oradan alırız sizi. kafan rahat olsun. ben sana özelden tel.nomu yazayım ararsın beni kafana takılan bişi olursa ok.opuyorumnanaktan

bana salı uyar ama bitek salı uygunum o hafta çünki mevlüt haftam hergüne işim var salı biraz rahatım ablam gelicek annmde toplancaz geç gitsemde olur..başka güne kayarsa inanın gelemem temizligimi kendim yapıcam ablamında benden sonraki hafta sünnet mevlütü var annmle ablam onun işlerine koşturacaklar yalnızım yanimafoldumben

bide sabah 10 gibi diyonuz dimi?? kahvaltımı edicez orada ayyyy güzel olur alkisalkisalkis

semacım bnm kızımı ben aynı şikayetle dr götürdüm ve 15 günlüktük yeşi kaka ıknma ve ishal.. direk kaka testi istediler ve kakada bol miktarda mikrop çıktı çok uzatmak istemiyorum çok zor günlerdi seni anlıyorum bizizmkine dizanteri teşhisi konuldu ve sudan kapılan bi mikrop bu.. sanırım senn bebişinde mikrop kaptı dr söyle bi kaka testi yaptırın cnm önmli bişi olbilir ve mama veriyosan biberon hijyenine falan çok dikkat et ben şebeke suyunu hiç kullanmıyorum içme suyuyla yıkıyorum kızımı inan her mama yiyişinde biberonu kaynatıyorum hatta dün unutmuşum ocakat biberonu yaktım valla..
sana diyecegim mutlaka kaka testi yaptır. kızızmın ishali daha yeni geçti ancak toparladı yavrum kendini.. sende dr muhakkak bililendir kimi dr normal diyorlar ama ısrarcı ol cnm kaka testinde..

güzel haberlerini bekilyoruz cnm geçmiş olsun..

kızlar bu akşam eşim kızı kucagına almış hem geziyo hemde gazını çıkarmaya çalışıyo bende çam. astım ondan öncede mamasını vermiştim ama gazını çıkarıp yatırmıştım. ben balkondayken kız aglayınca eşimde kucagına almış neyse yanlarına gitttiki kzımıın arkası dönük eşimin omzunda yatıyodu ve bi se çocuktan geiliyo öksürükle bogulma sesi gibi geldi bana eşimden bi kaptımki çocugu direk yan yatırdım sandımki kustu boguluyo allah korusun... ama nasıl bagırıyorum bi baktım kusma yok heryer temiz megersem yavrum gaz çıkarmış ama öyle bi gazı ben çıkardım yahu..
halada anlamış degilim tam tvnin yanındalardı belki sesler karıştı hala anlamadım ama kendime gelemedim o kaorku ikimizede yettti ne agladım allahım anlatamam eşiminde ödünü koprdım valla...:roflol:

bişi degil adam bidaha gazını çıkarmaya korkacak bi onu yapıyodu dogru düzgünkaydirigubbakcemile3

bende yatıyım artık bu arada eşim dakkada bir çocugu kont.gidiyo beşigin başına adam harbi çok korktuuu :))

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…