geçmiş olsun tutkuncum.üzülme nasip nekadarsa okadar artık sen üzüldükçe iyice geriler zaten sütün.moralini bozmadan sürekli sağ sütünü emmesi için zorla sabırla alışır mutlaka.kızlar naber bebişler nasıl 2 gündür giremedim eşim pc yi alıyor bu ara misafirde çok kızım da kabız oldu.Gece dr aradık Kantum diye bir fitil verdi yarısını verdim anında yaptı sonra yine yokyine yarım şimdi düzeldi bugündezorlanıra Duphalac şuruptan 1 çay kaşiğı vercem.günde 3 kez.hala emmiyoruz biberona devam sütümde azaldı helva falan artık benim için hikaye yani 3 ay bari içseydi 60 cc idi hersefer şimdi birden 25 e düştü dahada azalır diyorum görüntü öyle.Annemde gitti yalnızım artık
kızlar hastaneden geldik kalça usg çektirdik sol kalçamızda sorun çıktı yaaa. ufff çok moralim bozuldu. 1 ay boyunca bacaklarının arasına havlu koycaz, 4-5 bez bağlıycaz. 1 ay sonra kontrole gidicez. büyük ihtimalle düzelirmiş ama oğlum işkence çekçek işte. ufff yaa nerden çıktı şimdi bu yaa...
aman siz de ihmal etmeyin nolur. ne kadar erken teşhis edilirse tedavisi o kadar kolay oluyomuş... aman kızlarr...
slm kızlar.2 gündür giremedim hastanelerdeydim.ıkınması için dr götürdüm bir sürü tahlil istediler kan aldılar elinden yavrumu bas bas bağırttılar bende dayanamadım başladım ağlamaya hastanedekiler beni teselli etti çok kötüydü ya ömrümden ömür gitti sanki nasıl ağladı yarum gözünden yaş geldi ilk defa. senağlama okadar acı çekti yavrum doktorun söylediği tek kelime bebeklerde olurrmuşş.nasıl sinirim bozuldu okadar kanı boşuna aldılar yani.bugunde başka doktora götürdüm meğer bebekte aşırı gz varmış karnı taş gibi olmuş.Bizim sarılıkta geçmemiş hala 1 aylık olduk 12,5'a düşmüş ama şimdiye tamamen düzelmesi lazımmış.bir gün boyunca süt vermiycekmişim 24 saat mama vericem düşürmek için ama kızlar korkuyorum 24 saat mama verirsem ya emmese artık napsam yaa sizce alışırmı mamaya.
geçmiş olsun canım dr anlamamış mı karnının taş gibi olduğunu çocukları delik deşik ettiler yaa
alışmaz canım korkma eğer şu anda emiyorsa emer yine arkadaşın dişi ağrıyordu 5 gün süt veremedi antibiyotikten dolayı sağdı sürekli kaçması sütü diye ama kızı emiyormuş
slm kızlar.2 gündür giremedim hastanelerdeydim.ıkınması için dr götürdüm bir sürü tahlil istediler kan aldılar elinden yavrumu bas bas bağırttılar bende dayanamadım başladım ağlamaya hastanedekiler beni teselli etti çok kötüydü ya ömrümden ömür gitti sanki nasıl ağladı yarum gözünden yaş geldi ilk defa. senağlama okadar acı çekti yavrum doktorun söylediği tek kelime bebeklerde olurrmuşş.nasıl sinirim bozuldu okadar kanı boşuna aldılar yani.bugunde başka doktora götürdüm meğer bebekte aşırı gz varmış karnı taş gibi olmuş.Bizim sarılıkta geçmemiş hala 1 aylık olduk 12,5'a düşmüş ama şimdiye tamamen düzelmesi lazımmış.bir gün boyunca süt vermiycekmişim 24 saat mama vericem düşürmek için ama kızlar korkuyorum 24 saat mama verirsem ya emmese artık napsam yaa sizce alışırmı mamaya.
kızlar naber bebişler nasıl 2 gündür giremedim eşim pc yi alıyor bu ara misafirde çok kızım da kabız oldu.Gece dr aradık Kantum diye bir fitil verdi yarısını verdim anında yaptı sonra yine yokyine yarım şimdi düzeldi bugündezorlanıra Duphalac şuruptan 1 çay kaşiğı vercem.günde 3 kez.hala emmiyoruz biberona devam sütümde azaldı helva falan artık benim için hikaye yani 3 ay bari içseydi 60 cc idi hersefer şimdi birden 25 e düştü dahada azalır diyorum görüntü öyle.Annemde gitti yalnızım artık
kızlar hastaneden geldik kalça usg çektirdik sol kalçamızda sorun çıktı yaaa. ufff çok moralim bozuldu. 1 ay boyunca bacaklarının arasına havlu koycaz, 4-5 bez bağlıycaz. 1 ay sonra kontrole gidicez. büyük ihtimalle düzelirmiş ama oğlum işkence çekçek işte. ufff yaa nerden çıktı şimdi bu yaa...
aman siz de ihmal etmeyin nolur. ne kadar erken teşhis edilirse tedavisi o kadar kolay oluyomuş... aman kızlarr...
geçmiş olsun canım yaa okurken bile içim parçalandı yazık çocuklara yaa perişan ettiler.ya canım benimkide ıkınıyo hep neden diyodum o gazmıymış bizimkinindede idrar yolları iltihaplanmış onun için hastanede yattık 4 gün damarlarını bulamıyorlar yavrumun her yerini deldiler başını bacaklarını ayağını elini kolunu başka bi yeri kalmadı ağlaya ağlaya bende perişan oldum beni dışarı atıyolar artık çık sen diye sonra 6 tane iğne verdi doktor antibiyotik geçti iltihabımız çok şükür açıkcası ıkınmasından dolayı götürmeye korkuyodum yediklerine çok dikkat et ben salatada yeşil soğan yemişdim coçuk 3 saat ağladı susmadan meğer soğan gaz yaparmış artık dikkat ediyorum bende
Geçmiş olsun canım ya o çocuklarda oluyor geçer ama dikkat et çabuk geçsin genelde doğum sırasında oluyorkızlar hastaneden geldik kalça usg çektirdik sol kalçamızda sorun çıktı yaaa. ufff çok moralim bozuldu. 1 ay boyunca bacaklarının arasına havlu koycaz, 4-5 bez bağlıycaz. 1 ay sonra kontrole gidicez. büyük ihtimalle düzelirmiş ama oğlum işkence çekçek işte. ufff yaa nerden çıktı şimdi bu yaa...
öylede emmiyor zaten sinir durumundayım bide süt gidince moral 0 oldu.geçmiş olsun canım süt için üzülme nasip sen yine de sağ ne içerse kardır
geçmiş olsun benimkide ıkınıyor yapamıyordu seni anlıyorum ben kızın her altını aldığımda ılık suyla pamukla silip kuruluyorum birde yağlıyorum ılık su önemli.......sarılıktada diyorum hep ılık kaynamış 2 çay kaşığı su düşürürslm kızlar.2 gündür giremedim hastanelerdeydim.ıkınması için dr götürdüm bir sürü tahlil istediler kan aldılar elinden yavrumu bas bas bağırttılar bende dayanamadım başladım ağlamaya hastanedekiler beni teselli etti çok kötüydü ya ömrümden ömür gitti sanki nasıl ağladı yarum gözünden yaş geldi ilk defa. senağlama okadar acı çekti yavrum doktorun söylediği tek kelime bebeklerde olurrmuşş.nasıl sinirim bozuldu okadar kanı boşuna aldılar yani.bugunde başka doktora götürdüm meğer bebekte aşırı gz varmış karnı taş gibi olmuş.Bizim sarılıkta geçmemiş hala 1 aylık olduk 12,5'a düşmüş ama şimdiye tamamen düzelmesi lazımmış.bir gün boyunca süt vermiycekmişim 24 saat mama vericem düşürmek için ama kızlar korkuyorum 24 saat mama verirsem ya emmese artık napsam yaa sizce alışırmı mamaya.
benimkide günde bire düştü ilaçtan sonra bugün 2 yaptı ama ıkınıp zorlanınca çok ağladı canım ya.Pınarın kaynana ne yaptı ki ben bilmiyom noldu yaTutkuncum kabızlık arada oluyor bebekler kabız oldukça kilo almaya başlarlarmış benim oğlanda artık günde 1 kere yapıyor.Arada ilaçlar yerine zeytinyağını dene bakalım bize çok faydası oluyor.Süt içinde hiç üzülme canım bende takmamaya çalışıyorum nasibi neyse onu içecek.Benimde baya azaldı.mafoldumben
Canım erken teşhis çok önemli benim çevremdede böyle birkaç bez takarak düzelen çok oldu.İnşallah bir ay sonra birşeyi kalmayacak kuzunun inşallah.:Saruboceq:
Kaynana mevzuuunda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz desenize demekki bebek olunca böyle 180 derece dönüyorlar.Heleki pınarın kayınvalideside bunu yaptıysa bizimkileri çok görmemek lazım.
Buluşma işinide biranönce halledelim kızlar ben 20 haziran gibi annemlerle yazlığa ayvalık sarımsaklıya gidcem 20 gün falan olmıycam,ilk teklif benden çıkmışken kaçırmak istemem.Bir hafta içinde organizasyonu yapalım kızlar.Öncelikle evmi dışarıdamı olucaz ona bir kara verelim ne dersiniz.?
Benim de 13 haziran mevlüt büyük ihtimal kaynana 15 inden sonra damlar 11 haziranda da misafirim var 19 haziranda da 40 doluyor inşallah benim gelmem zor bu koca başımdayken imkansız[k] {n} [k];7245936 .!.:kızlar bnm mevlüt haftaya cumartesi yani 13 haziranda inş.
ben daha öncedencde deim birsen nerdeysen anlaşıp gideriz yeterki anlaşalım biyerde nerde olacak ev işi uzak gibi en güzeli tepe nayulis galiba ben sitesi,nede baktım bebek bakım odası falan resteronların bölümünde..
en ortak yer orası gibi geliyo şimdi,lik fikri olan söylesin sibel gitmeden halledeli şu işi sizde bi araştırın bakem!!
kızlar bu arada mevlüt kıyafetimi aldım..
detaylara ve alıntılara giremedim annmdeyim misfir var akşam anlatırım çok öp..
hadi hayırlı olsun hamile kalma ihtimalin varmı kibu arada ilk adetimi oldum kızlar ve hemen yasmine başladım kendimi riske atmak istemedim ve bu benim kendi kendime adam gibi ilk adet oluşum...............süperrr bişey yaaazemuszemuszemuszemus:sm_cool::teytey::nazar::smiley-cool:
herkesler biber dolması yiyecek bende yapacaktım bugün ama bezelyem var önce o bitsin dedim
yarında ben dolduracağım anka kuşum kalça ultrasonu ikinci haftada çekildi cnm bizim
yaw ben buraya cevap yazacaktım sildin mi mesajını. ay hay allah ya anca fırsat buldum cevap yazmaya ama bu arada seni küstürdük galiba... arkadaşım alınıp sildiysen mesajını hiç üzülme artık hepimizin bebeği var ve hemen yorum yapamıyoruz sorulara ben bazen siteyi açıyorum cevap yazmak için tam bi satır yazıyorum kalkıyorum bu defalarca tekrarlanıyor bazen. sanki sayfadaymışım konu okuyomuşum gibi görünse de bazen sadece 1 saniye bakabiliyorum ekrana. o uüzden alınmayalım birbirimize olur muvereliniortak.....................................................................................................................................
sanada geçmiş olsun ankakuşu kalça çıkığıda nereden çıktı ya .inş hemen iyileşir yavrun.Bir belirtisi varmıydı nasıl anladınız.
geçmiş olsun canım ya çok zor allah kimseyi hastaneye hastalığa düşürmesin insanın ömründen gidiyo vallaya canım benimkide ıkınıyo hep neden diyodum o gazmıymış bizimkinindede idrar yolları iltihaplanmış onun için hastanede yattık 4 gün damarlarını bulamıyorlar yavrumun her yerini deldiler başını bacaklarını ayağını elini kolunu başka bi yeri kalmadı ağlaya ağlaya bende perişan oldum beni dışarı atıyolar artık çık sen diye sonra 6 tane iğne verdi doktor antibiyotik geçti iltihabımız çok şükür açıkcası ıkınmasından dolayı götürmeye korkuyodum yediklerine çok dikkat et ben salatada yeşil soğan yemişdim coçuk 3 saat ağladı susmadan meğer soğan gaz yaparmış artık dikkat ediyorum bende
öyleymiş canım biz 35 günlükken farkettik inşallah kurtuluruz bir an önce. çok teşekkür ederimCanım erken teşhis çok önemli benim çevremdede böyle birkaç bez takarak düzelen çok oldu.İnşallah bir ay sonra birşeyi kalmayacak kuzunun inşallah.:Saruboceq:
bu arada ilk adetimi oldum kızlar ve hemen yasmine başladım kendimi riske atmak istemedim ve bu benim kendi kendime adam gibi ilk adet oluşum...............süperrr bişey yaaazemuszemuszemuszemus:sm_cool::teytey::nazar::smiley-cool:
kızlar size çok acil bişey sorucam sağlık ocağına gidip topuktan kan veriyoruz ya biz verdik şimdi aradılar tekrar vermemizi istediler yarın sabahtan tekrar gidicez hiç başınız böle bişey geldimi off çok korkuyorum
Merhaba canlarım bizim yarın Allah nasip ederse kırkımız doluyo ve kırk mevlüdümüzü yapıcaz teyzoşu kızıma ciciler almış kargoyla gelecek mevlüt kıyafeti olarak pembe tüllü bir elbise almış onu giydircem resmimizi eklerim bu arada esra canım güle güle büyüt bebeğini Allah size bağışlasın dün gece kızım hiç uyumadı bi ara çok fena gaz sancısı tuttu gecenin bi yarısı dayanamayıp acile getirecektim tam giyindik çıkıcaz sakinleşti çok şükür altını bile sardırmadı ağlamaktan katıldı yavrum yaşu annelik gerçekten çok güzel ama bi o kadarda çetrefilliymiş kızlar evlat sevgisi kaybetme korkusu neymiş iyice anlıyo insan annemi şimdi daha çok sever oldum valla
tamam birsencim sen bir ara bana açık adres ver yollıyım sana görüşün bi ...
şu buluşma işinide halledelim artık yaw :))
kızlar naber bebişler nasıl 2 gündür giremedim eşim pc yi alıyor bu ara misafirde çok kızım da kabız oldu.Gece dr aradık Kantum diye bir fitil verdi yarısını verdim anında yaptı sonra yine yokyine yarım şimdi düzeldi bugündezorlanıra Duphalac şuruptan 1 çay kaşiğı vercem.günde 3 kez.hala emmiyoruz biberona devam sütümde azaldı helva falan artık benim için hikaye yani 3 ay bari içseydi 60 cc idi hersefer şimdi birden 25 e düştü dahada azalır diyorum görüntü öyle.Annemde gitti yalnızım artık
mrb kızlar ilişkiye kırkınız çıkıncamı girdiniz çıkmadanda giriliyomu
Tutkuncum kabızlık arada oluyor bebekler kabız oldukça kilo almaya başlarlarmış benim oğlanda artık günde 1 kere yapıyor.Arada ilaçlar yerine zeytinyağını dene bakalım bize çok faydası oluyor.Süt içinde hiç üzülme canım bende takmamaya çalışıyorum nasibi neyse onu içecek.Benimde baya azaldı.mafoldumben
Canım erken teşhis çok önemli benim çevremdede böyle birkaç bez takarak düzelen çok oldu.İnşallah bir ay sonra birşeyi kalmayacak kuzunun inşallah.:Saruboceq:
Kaynana mevzuuunda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz desenize demekki bebek olunca böyle 180 derece dönüyorlar.Heleki pınarın kayınvalideside bunu yaptıysa bizimkileri çok görmemek lazım.
Buluşma işinide biranönce halledelim kızlar ben 20 haziran gibi annemlerle yazlığa ayvalık sarımsaklıya gidcem 20 gün falan olmıycam,ilk teklif benden çıkmışken kaçırmak istemem.Bir hafta içinde organizasyonu yapalım kızlar.Öncelikle evmi dışarıdamı olucaz ona bir kara verelim ne dersiniz.?
bişey daha sorucam saçlarınızı nezman boyattınız benim bebeğim 15 günlük ama ben boyatmak istiyorum organik boyatıcam ama yinede zararı olurmu emziriyorum
[k] {n} [k];7245936 .!.:kızlar bnm mevlüt haftaya cumartesi yani 13 haziranda inş.
ben daha öncedencde deim birsen nerdeysen anlaşıp gideriz yeterki anlaşalım biyerde nerde olacak ev işi uzak gibi en güzeli tepe nayulis galiba ben sitesi,nede baktım bebek bakım odası falan resteronların bölümünde..
en ortak yer orası gibi geliyo şimdi,lik fikri olan söylesin sibel gitmeden halledeli şu işi sizde bi araştırın bakem!!
kızlar bu arada mevlüt kıyafetimi aldım..
detaylara ve alıntılara giremedim annmdeyim misfir var akşam anlatırım çok öp..
bu arada ilk adetimi oldum kızlar ve hemen yasmine başladım kendimi riske atmak istemedim ve bu benim kendi kendime adam gibi ilk adet oluşum...............süperrr bişey yaaazemuszemuszemuszemus:sm_cool::teytey::nazar::smiley-cool:
maş. kızına aman nazar degmesin..günaydın şekerler benim kızım maşallah iki gündür 1 de yatıyor 4 te kalkıyor yatıyo tekrar 7 de kalkıyor bidaha da yatmıyor ama ben iyi uyuyorum yetiyor valla
7 de kalktı daha şimdi yattı bende biraz daha yatayım 40 ından sonra düzelir demişlerdi kırkımız yaklaştı o yüzden herhalde yine de belli olmaz bunların sağı solu
benimde bu cumartesi ne giyeceğimi bende karar veremedim yeni bişe de almak istemiyorum kiloları vermeden
akika bizde kesicez yenilebilyormuş tavuklu pilav yerine kavurmalı pilav yapıcaz tatlı konusuna hala karar veremedim
bi de acaba pilastik tabak mı kullansam takımım kırılırsa üzülürüm ona karar veremedim
hıımmm kesin dogrudur ozaman fiyar sagol cnm..opuyorumnanaktanyok canım eczaneye sormadım. sağlık ocağındaki hemşire söyledi. ama o güncel fiyatları biliyodur herhalde...CADIARZU
sagol cnm neee 60kişimi :1shok:çokmuş yav..Şekerpare yap canım bence. Revani dağılır. Şekerpare tek tek daha iyi a.s.
Selam canım. Ne güzel temizlenmiş evin. Kayınvalidende iyi oldu valla maşallah a.s.
Güle güle kullan bacım yeni saçını a.s.
Çok iyi yapmışsın canım. Sevaba girmişsin. Allah uuzn ömürler versin minik kuzuya a.s.
Valla 2.ay sonunda yapıcak diye biliyorum bacım :uhm:
Hoşgeldin canım. Ohhh yardımcı olunca rahatlarsın biraz a.s.
Hoşgeldin canım. Maşallah kuzucuğa. Kimseyi de takma. Her konuda herkesin bi fikri var maşallahklava:
Bizimki bazen 10 dk'da bırakıyor. Bazen inat edip 1 saate yakın bile emdiği oluyor. Ama geneli yalancı emzik niyetine emiyor kaydirigubbakcemile3
Valla ben hiç kullanmadım bacım ama zor durumda kalsam kullanırım sıkma canını a.s.
Maşallah canım yesin yesinde kilolar alsın oğluşun a.s.
Valla bizimde bu hafta hepatit aşısını bacaktan yaptılar bacım ya :uhm:
Selam canm. Ben her akşam mutlaka yaptırıyorum a.s.
Hoşgeldin canım. Zaten bebek olunca geneli değişiyor heralde. Geçen gün yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor diye Defne katıldı resmen ağlamaktan. Kayınvalidem aldı kucağına susuturmaya çalışıyor. Anne ver bana diyorum yok vermiyor. Sanki annesi o da susturabilecekklava: klava: klava: Baktım olmayacak çocuk fena katıldı zorla aldım elinden. Bana geldiği anda sustu kuzum a.s Bi bozuldu ki Çok üzgünüm çoook
Oh maşallah bacım pikniklere falan gidilmiş ne güzel temiz hava missss hihoyyyt
Heeee bende Defne'yi emzirmek için geceleri kalktığımda eğer 4-5 saat olmuşsa göğsümü açınca direk fışkırıyor. Arada bende öyle sağmaya çalışayım bari bacım. Makina acıtıyor en azından elle ne çıkarsa kârdır a.s. alkisalkisalkis
naniknanik
Hoşgeldin canım. Güle güle giyin aldıklarınızı a.s.
Ya bu akika nedir kızlar?
Selam canım. Maşallah kuzuna. Gece uyuyan çocuk babasını sever derler. Bizimki de çok seviyor babasını maşallah hihoyyyt
Bizde de 60 kişi falan vardı. Kayınvalidem normal tabak kullanalım dedi. Yok artık dedim kim uğraşacak onlarla. Ne güzel bölmeli tabaklar varya aldırdım onlardan. Hem tatlı ile pilav birbirine karışmıyor hemde sok poşete yallah çöpe. Uğraşmaya değmez valla hihoyyyt
1. ayımızda yaptırdık cnm..kızlar kalça ultrasonu yaptıran var mı?? biz biraz sonra yaptırmaya gidicez galiba
cnm geçmiş olsun zor olacak ama erken teşhis olmuş yoksa çelik bişi giydiriyolar o dahada zor valla..kızlar hastaneden geldik kalça usg çektirdik sol kalçamızda sorun çıktı yaaa. ufff çok moralim bozuldu. 1 ay boyunca bacaklarının arasına havlu koycaz, 4-5 bez bağlıycaz. 1 ay sonra kontrole gidicez. büyük ihtimalle düzelirmiş ama oğlum işkence çekçek işte. ufff yaa nerden çıktı şimdi bu yaa...
bana 15 haziran uyuyor tatlım hem hafta içi olmsıda iyi olur alışveriş merkezi kalabalık olmaz mevlüt bitmi olursa kafamda rahat olur 15i iyi yani!!!nurtenciğim senin mevlüt 13 de sibelde 20 de gdiyor ya senin mevlüttem sonraki h.içi buluşalım derim ben ayın 11 de bizim aşımız var dilerim çocuklar çok huysuzlaşmazlar 15 haziran p.tesi kadıköydeki alışveriş merkezi derim ben esen ve civcivde gelir tuba nerede oturuyor yawww
cnm gözün aydın.. bende 9 ay olmadım die oynuyodum şimdi kırk gün agır geldi valla..bu arada ilk adetimi oldum kızlar ve hemen yasmine başladım kendimi riske atmak istemedim ve bu benim kendi kendime adam gibi ilk adet oluşum...............süperrr bişey yaaazemuszemuszemuszemus:sm_cool::teytey::nazar::smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?