kızlar selam nasılsınız bende durumu emzirdim uyuttum azrkadaşım geldi onunla biraz sohbet ettik sizlerde ne var ne yok bakalım
eet cnm bnmki sadece anne sütü alsa bende vermeyecem ama mamada alıyo ben tadına baıyomda mamanın inan bogazını gıcıklıyo insanın zaten mamayla besleen beeklere öneriyolar die biliyom.. SİBEL SEN VERİYONMU SEN BİLİYOSUNDUR BU KONUYUopuyorumnanaktan[sıze="2"]knk cnm ben sadece kendİ sÜtÜmÜ verİyorum dr lar anne sÜtÜ İle beslenen Çocuklara 6 aya kadar su bİle Önermİyor ..[/sıze]
Hülyacım benim velette öyle valla 1 saatliğine dışarı çıktığımda 2 takım alıyorum yanıma.
Pınarcım bende bezelye pilav var bu akşam.
Knk cım benim oğlanda aynısını yapıyo emmedende geçmiyooo.
h.g. cnm nasılsın?kızlar selam nasılsınız bende durumu emzirdim uyuttum azrkadaşım geldi onunla biraz sohbet ettik sizlerde ne var ne yok bakalım
cnm bnm en son gittigm dr dediki yeşil kaka kadar dogal bişi yok bebginii dr şu sebeblerden getir KANLI KAKA VE ATEŞ BUNLARDAN KORK DEDİ AKLINIZDA BULUNSUN.. BİZİM KAKAMIZ BİDE SÜMKLÜYDÜ O BİLE NORMAL DİYOLAR DÜŞÜN YANİ..EWET CNM YAA AYNEN İNAN ÜSTÜ HİÇ TEMİZ KALMIYORR :1no2::1no2: KAÇ DEFA DR A GÖTÜRDÜM SONUÇ ÇIKMADI..SEN HİÇ GÖTÜRDÜN DÜ KUSMA OLAYI İÇİN??
BU ARADA BİRSENCİM BENİMKİDE ARA ARA YEŞİL YAPIYOR BEN GEÇENLERDE YEMYEŞİL YAPTI VE HEMEN TAHLİLE YOLLADIM HAZIMSIZLIK ÇIKTI SANIRIM KUSMASIDA ONDAN BENİMKİNİN GENELDE ÜŞÜTME DİYORLAR AMA FARKLI SONUÇTA ÇIKABİLİYOR DEMEKKİ :uhm::uhm:
KIZ NE UYUUMASI 12 KADAR 3 DEFA KALKTIK EN SON 12 DE PAYDOS DEDİM..OYOY KIYAMAM KUZUYA..olsun annesiii ..uzulme...benımkıde uyuyana kadar meme ıstıo bız hala emişioz...uyumadı daha benımkı..kız bulusuonuzmu ıstanbullu gacılarrrr...ucaga atlayıp getırmeyın benıde heeee..CADIARZU
hamarat hatun senı..annelık hamaratlıkta yaptı bızde..sıkıyosa yapmasın gercı aclıktan ve dagınıklıktan ne hale gelırdık bılemıorum artıkk..ben 4 5 satlık uykularla herbişi yapar oldum hAYRET DIORUM kendımeopuyorumnanaktan
saol cnm benım..
benımıde aynı emıoz kusuo emıoz kusuyo..ıkı gunde koca dolap kıyafet bıtıo hadee camaşır utu gene...
hosgeldın cnm..bugun herkes camasır attı galıba...hihoyyyt
oyoy 12 mi..benımkı sabah 7 30 da kalkıo ayaga falla....11 de uyuyo bıdahasenağlamaah ahhh o 12 lere kadar uyumak ne guseldi....
merhaba kızlar. ohh ne güzel buluşun bakim. bol bol resim çekilin,bizde fotolarınıza bakarız artık:çok üzgünüm: off kıskandım işte kötükedihüso
bizde iyiyiz bebişimle. yatıyor şimdi kanepede. akşama da misafirim var,hemde yatıya gelecekler yemekte yapmak lazım şimdi:sm_confused: neyse babanemiz pışpışlar oğluşumu. tam aradığı hava zatenklava:
hıçkırık benim oğlumda da oluyor . çok rahatsız ederse bir damla limon ver demişti doktorum. verince geçiyor.
topuk kanı da bizden de istediler ikinci defa. tsh çok yüksek çıkmış. tiroid bezleriyle ilgili hormon. ilk doğduğu gün hastanede aldıkları kanda yüksek çıkmış. biz zaten ikinciyi vermiştik aradıklarında. onda normal çıktı şükür:Saruboceq:
[k] {n} [k];7283345 .!.:BU ARADA KIZLAR BEBİŞLERE SU VERİYOMUSUNUZ ÖZELLİKLE MAMAYLA BESLENEN BEBEKLERE? BİDE ÇOK SICAK HAVALAR BEN VERMEYE BAŞALDIM..[/FONT]
EWET PINARCM İNŞ AMA BENİM OKADAR YOLU TEK BAŞIMA GÖZÜMM KESMİYOR YA BÜYÜK İHTİMALLE ESEN EGER ARABAYLA GELMESE ABLAMLA GELİRİM
BİRDE BU DEDİĞİNİZ YERİ HİÇ BİLMİYORUM KADIKÖYE YAKIN MI??
Hülyacım benim velette öyle valla 1 saatliğine dışarı çıktığımda 2 takım alıyorum yanıma.
Pınarcım bende bezelye pilav var bu akşam.
Knk cım benim oğlanda aynısını yapıyo emmedende geçmiyooo.
kızlar selam nasılsınız bende durumu emzirdim uyuttum azrkadaşım geldi onunla biraz sohbet ettik sizlerde ne var ne yok bakalım
bende taze börülce pilaw cacık.....:))))
merhaba kızlar. ohh ne güzel buluşun bakim. bol bol resim çekilin,bizde fotolarınıza bakarız artık:çok üzgünüm: off kıskandım işte kötükedihüso
bizde iyiyiz bebişimle. yatıyor şimdi kanepede. akşama da misafirim var,hemde yatıya gelecekler yemekte yapmak lazım şimdi:sm_confused: neyse babanemiz pışpışlar oğluşumu. tam aradığı hava zatenklava:
hıçkırık benim oğlumda da oluyor . çok rahatsız ederse bir damla limon ver demişti doktorum. verince geçiyor.
topuk kanı da bizden de istediler ikinci defa. tsh çok yüksek çıkmış. tiroid bezleriyle ilgili hormon. ilk doğduğu gün hastanede aldıkları kanda yüksek çıkmış. biz zaten ikinciyi vermiştik aradıklarında. onda normal çıktı şükür:Saruboceq:
[k] {n} [k];7283345 .!.:bende severim taze barbunyayı afiyet olsun cnm
valla gerilecem inş. bitek ütüm var:lepi:
sagol cnm söyledigin iyi oldu benmki emsede geçmiyo
1 çay kaşıgı suya 1 damla limon damlatıyorum öyle geçiyo..
BU ARADA KIZLAR BEBİŞLERE SU VERİYOMUSUNUZ ÖZELLİKLE MAMAYLA BESLENEN BEBEKLERE? BİDE ÇOK SICAK HAVALAR BEN VERMEYE BAŞALDIM..
[sıze="2"]sİrİbron cnm ayy benİmkİde hergÜn alıŞkanlık ettİ 7 de uyanıyor babasını gÜlÜcÜklerle yolcu edİyor dahada 11 e kadar uyumuyorr yaa bende 12 ye kadar aralıksız uyumayı Özledİmm yafs( ama bebİŞler İÇİn herŞeye deĞer oda ayrı bİ mesele tabİ :)[/sıze]
[k] {n} [k];7283834 .!.:h.g. cnm nasılsın?
cnm bnm en son gittigm dr dediki yeşil kaka kadar dogal bişi yok bebginii dr şu sebeblerden getir KANLI KAKA VE ATEŞ BUNLARDAN KORK DEDİ AKLINIZDA BULUNSUN.. BİZİM KAKAMIZ BİDE SÜMKLÜYDÜ O BİLE NORMAL DİYOLAR DÜŞÜN YANİ..
KIZ NE UYUUMASI 12 KADAR 3 DEFA KALKTIK EN SON 12 DE PAYDOS DEDİM..
NERDEEEE OGÜNLER KEŞKE ÖYLE OLSA...
BNMKİDE KALKTIMI KESİN 1-2 SSAT AYAKTAYIZ..
KIZ BEBEKLİ KARININ ÇAM. BİTERMİ HİÇ??
BU TOPİK BU ÇAM. DERDİNİ ÇOK GÖRÜCEKKkaydirigubbakcemile3
H.G. CNM KOLAY GELSİN..
KAYNANAN YAPSIN YEMEKLERİ SEN PİŞPİŞLE BEBEGİ KIZ..
ONA YAKIŞIR YEMEK YAPMAK.
BEN OLSAM DERDİM SEN YEMEKLERİ YAP DİE
[k] {n} [k];7283595 .!.:eet cnm bnmki sadece anne sütü alsa bende vermeyecem ama mamada alıyo ben tadına baıyomda mamanın inan bogazını gıcıklıyo insanın zaten mamayla besleen beeklere öneriyolar die biliyom.. SİBEL SEN VERİYONMU SEN BİLİYOSUNDUR BU KONUYUopuyorumnanaktan
sibelim sen yagıza ne kadarlık mama veriyon 60 dvmmı?
ya bnm kız 90 yemeye başladı bazen 100ü geçio normal dimi?
benide emiyo.. çokmu veriyorum acaba?
ama doyunca kendi dilinle itiyo biberonu istimio tokken..
annmde ver ver bilemiom
Uzun Zaman Sonra Tekrardan kavuşmak CoK güzel
Oglumla 8 Mayıs Cuma günü Kavuştuk. bebişkom 4 kilo dogdu boyu da 55 Cm
iyiki Sezeryan olmuşum normali Başaramazdım herhalde :) Epey Korkarak girdim Ameliyathaneye Ama nerden Bilirdim Dünyanın en tatlı Şeyi Beni Karşılıcak :) Cnm Oglum için her agrıya sızıya dayandım onun için canımı bile verebilirdim o An.... Allahıma Binlerce şükürler olsun... Sag salim birbirimize kavuşturdu.... diger hamilelere de allah yardım etsin inş...allah Herkesi Kurtarsın ....
sevgiler selamlar
bu arada dogurduktan sonra içime bir huzur ve sabır geldi nedense
Sanırım Annelik duygusu bu :)
by
[k] {n} [k];7283959 .!.:Kızlar ya Çok sıcak ne gİydİrİyonuz bebelere??
Ben uzun kollu badİ ve altına pİjama gİydİrdİm ÜstÜne baŞaka bİŞİ gİydİrmedİm battanİyeylede ÜstÜnÜ ÖrttÜm haİfÇe sere serpe yatıyo kuzum
bnm ev sıcak oluyo gÜneŞ batana kadar benm evde..
Sıcak olunca kız hemen kalkıyo bİde yÜzÜ hemn pÜtÜr pÜtÜr oluyo bende terletmemeye ÇalıŞıyorum..
[k] {n} [k];7283959 .!.:Kızlar ya Çok sıcak ne gİydİrİyonuz bebelere??
Ben uzun kollu badİ ve altına pİjama gİydİrdİm ÜstÜne baŞaka bİŞİ gİydİrmedİm battanİyeylede ÜstÜnÜ ÖrttÜm haİfÇe sere serpe yatıyo kuzum
bnm ev sıcak oluyo gÜneŞ batana kadar benm evde..
Sıcak olunca kız hemen kalkıyo bİde yÜzÜ hemn pÜtÜr pÜtÜr oluyo bende terletmemeye ÇalıŞıyorum..
Uzun Zaman Sonra Tekrardan kavuşmak CoK güzel
Oglumla 8 Mayıs Cuma günü Kavuştuk. bebişkom 4 kilo dogdu boyu da 55 Cm
iyiki Sezeryan olmuşum normali Başaramazdım herhalde :) Epey Korkarak girdim Ameliyathaneye Ama nerden Bilirdim Dünyanın en tatlı Şeyi Beni Karşılıcak :) Cnm Oglum için her agrıya sızıya dayandım onun için canımı bile verebilirdim o An.... Allahıma Binlerce şükürler olsun... Sag salim birbirimize kavuşturdu.... diger hamilelere de allah yardım etsin inş...allah Herkesi Kurtarsın ....
sevgiler selamlar
bu arada dogurduktan sonra içime bir huzur ve sabır geldi nedense
Sanırım Annelik duygusu bu :)
by
EVET CNM BUNU SONU YOK AMA BNM KIZ ÇOK AGLIYO 60LIK YAPIYORUM BAZEN BİTİNCE KIYAMET KOPUYO İSTEDİGİM KADAR EMZİREYİM MAMAYI YEMEDEN DOYMUYOR.Canım ben hergün değil 2-3 günde bir veriyorum 4-5 çay kaşığı.Doktora miktarını ve ne zamanlar vereceğimi 18 inde kontrole gidince sorucam.Mamayı günde 3 kere 60 cc veriyorum üzerine emziriyorum,çokta fazla vermek istemiyorum çünkü 75 yapsam onuda yer bunun sonu yok doktor mamada anlamaz sürekli daha fazlasını ister dedi.Şimdilik idare ediyoruz bittiğinde ağlayıp yeniden istemiyor isterse emziricem baktım olmuyor o zaman arttırıcam.Kilo durumuna göre doktorla onuda konuşucam bakalım.
AAA PUDRA HİÇ AKLILMA GELMEDİ SAGOL CNM İYİ HATIRLATTIN..Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu a.s.
Valla ben evde yarım kollu badi . Altına da ince pijama giydiriyorum. Uykudan kalkınca incecik penye bir yeleği var. Sırtı terliyo diye onu giydiriyorum. Bi süre sonra çıkarıyorum onuda. O pütürlüklere pudra dök bacım. Acaip iyi geliyor. Ben gün aşırı tüm kıvrımlı yerlerini pudralıyorum. Çok iyi oluyor alkisalkisalkis
bende ole gıydırıorum cnm..
yataktan kalktıındada penye yelek gıydırıom ustune okadar..uzerınede ınce pıkesını ortuom gunduz uyurken gece lerı penye battanıye ıle yatırıom..
benımde gozum korktu.yagızın hafıf brun akıntısı war...dr normal dedı grıp gıbı bışı fazla onemsencek bişi deıl deı..ava deişiminden oluomuşş ...
ondan terletmemeye calışıom usumemesıde lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?