2009 Mayıs Anneleri

Ya valla bu kız benle dalga geçiyor kafamçokkarıştı Uyandı yine. Altı temiz, karnı tok, gazını da çıkarıyor ama niye uyumuyo anlamıyorum ya :uhm:

Dünde bugünde kakasını yapmadı ondan mı acaba huzursuzluğu nasıl anlarım ki :uhm:

kızlar beni alkarısı denen şey basmıştı 2 kez araştırdım bi çok kültürde var bu inanış aslında hurafeleri pek sevmem ama anlatınlanlarla birebir aynı yaşadığım şey kırkı henüz çıkmayan arkadaşlar dikkatli olun mutla nas felak bu süreleri okuyun yatmadan evvel

pınarcım senin bebişininde kırkına az kaldı sanırım bir iki gün evvel benimkide aynını yaptı yaklaşık 8 saat hiç uyumadı nerdeyse kısa kısa uyudu uyandı o şu anda geçiş dönemin bu nedenle uyku düzeni değişiyor 2 gün benide delirtmişti Gülce hanım

benımkı uyudu kızlar sonunda..
bende bırazcık uzanayım uyrken..şükür bugun mısafırde gelmedı gıbı....bıraz dınleneyım becılar..cok cok opuorum sızı...

cnm karnına masaj falan yapsan.. Aglamsı ıkınması yoksa normaldir be pınarım..
Nazlı bu kızlar nazlı annesi..

Ayyy buarada Çok kÖtÜ bı rÜya gÖrdÜm

kızımı benden alıyolardı ben dogurmuŞum rÜyamda ama bnm degıl kuzenımınmıŞ defne..

Bnde kuzenmle kaavga edınce defneyı benden aldılar vermedım ama alıp gıttı bı bakıyorum yeerde memesı duruyo alıyorum koklaya koklaya aglıyorum dıyorumkı gÖzlerıde aÇıktı uyumuyodu benı emerken uyur o nasıl kÖtÜyÜm..
Bı hıŞımla kalktım kızım memede cok cok Çekıyo...

Allahım Çok kÖtÜydÜ rÜyası bıle dayanılmaz allah kımseyı evladından ayırmasın..

[k] {n} [k];7283834 .!.:
H.G. CNM KOLAY GELSİN..

KAYNANAN YAPSIN YEMEKLERİ SEN PİŞPİŞLE BEBEGİ KIZ..

ONA YAKIŞIR YEMEK YAPMAK.

BEN OLSAM DERDİM SEN YEMEKLERİ YAP DİE
valla ben diyemem kız. bide benim evimde misafir. tek diyebildiğim iş bebeğe bakmak.

bende tavuk aldırdım eşime. en pratiği fırına tavuk patates verecem. yanına da pilav cacık çorba işte.
söleyemem kız. napim pazar günü gidiyor zaten. o gidince hepsini ben yapacam zaten annem gelene kadar.
napalım artık. o gidene kadar böyle. sinir oluyorum ama dicek bişi yok. kocam temizliğe yardım ediyo neyseki. bide ona diyor, oğlum bırak süpürme,biz yarın yaparız diyor!klava:

kusma mevzuunda da benim bebişim kusmuyor ama, ben ve bütün kardeşlerim 1 yaşına kadar kusmuşuz. neyseki bize çekmemeiş oğluşum.

ewet sibelcim banada hep öyle söylediler umarım öyledir aman önemli bişi olmasında napalım ben üstünü değiştirmeye razıyımm :s:S

kız hülya, buluşmaya gidipte gazel gelinime başka damat adayı bulma haa!! oğluma alıcam ben onuhihoyyyt

pınarcımm ondan olabilirr belki..ama 40 tan sonra gündüzz çok fazla uyumalarını beklemeyin kızlarr benim kız bazen 12 saat uyanık kalıyorr..

chares cnm bende hiç öyle şyler olmadıı zaten hiç aklıma getirmemeye çalışıyordumm şükür ki rahat atlattım 40 ı :)

Doğrudur canım ya. Bizde Defnoşun beşiğine minik bir kuranla bıçak koyduk. Kırkı çıkana kadar kalsın dedi annemler a.s

Evet canım 2 gün kaldı. Kısmetse pazar günü çıkıcak kırkımız. Heralde ondan :uhm:

benımkı uyudu kızlar sonunda..
bende bırazcık uzanayım uyrken..şükür bugun mısafırde gelmedı gıbı....bıraz dınleneyım becılar..cok cok opuorum sızı...

İyi dinlenmeler canım a.s.

[k] {n} [k];7284901 .!.:
cnm karnına masaj falan yapsan.. Aglamsı ıkınması yoksa normaldir be pınarım..
Nazlı bu kızlar nazlı annesi..

Ağlıyo ama omuza gelince duruyo bacım. Şimdi yine emdi uyudu. Bakalım inşallah bu sefer biraz uzun uyur da bende şu yemek işini hallederim. Artık evin her köşesinden Defne'nin sesini duyuyorum valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben şu barbunyanın soğanını falan hazırlayayım bari uyurken ne yapsam kârdır a.s.

knk saol cnmm :)) yok herzamann değil bacımm karnı toksa ve uyumuyorsa salllıyorum ayağımda yoksa memede uyuyor genelde..zaten sepetini hiç sevmedii uyumak istemiyor orda (

cerencimm hiç yaparmıyım öyle şeyy cnmm senin oğluştan daha yakışıklısını nerden bulacamm dünürümm :)))

hülyacım numaranı özelden bana ver canım yarın mevlütten sonra eşime sorucam ya bana arabayı versin yada o getirsin konuşuruz canım

Bizim oğlanın beşiğinde hala kuran ve makas duruyor annemler koymuşlardı bir süre kaldırma dediler.

Ay benimkide uyumuyo ya benim uykum geldi onda tık yok bende ayağımda sallıyorum bakalım uyuyacakmı hiç sanmıyorum ama yatırdığım gibi uyanıyor ayyy:bbo:
Yaklaşık 4 saat oldu uyanık bakalım ne zaman uyayacak

sağol cnm topladım ama hala kilo olarak bişey veremedim bu karnım duruyor azcuk daha inseydi yaaaa

nihayet dolma biber dolduracağım ...yanına karpuz başka bişey istedmi bizimki

pasaklı deme kızz boncuğumuzaaa cnm bizimde öle valla kıyafet yıkamaktan anam ağladıı

[k] {n} [k];7282949 .!.:
ya kızlar bnm kızın gazını çıkarınca hemen hıçkırık tutuyo sizdede öyle oluyomu?

normalmi acaba? dr soracamda fırsat kalmadı kızımın başaka dertlerinden-tatlicadiarzu-
cnm bizdede oluyor ben bişey yapmıyorum hıçkırsınlar

ben limonlu su vs.veremem doktorumuz mam veridğimizden günde bir çay kaşığı
kaynatılmış su verebilirsiniz dedi ...ama mama suyunu 5 cc fazlada koyabilirsin dedi

yan çizmeee bakkkkkk

bencede üşütmekle alakalı değil öle sıkıntılı bir durum olsa susmaz ağlar

bizimkiler 120 cc mama yiyor 3 saatte bir

benimkilerin odasıda çok sıcak ....ama ben içlerine çıtçıtlı badi üstlerine uzun kollu takım
giydiriyorum hapşırıyolar ...korkuyorum ....
yarım kollu yada askılı giyeceklerse içlerine atlet üstüne yarım kollu çıt çıtlı badi üstüne askılı tulumm ayaklarda çorappp

ben öle bişey duymadım olmadıda dikkat et tatlım

evet kırk içnde kuzu gibi uyuyolardı gerçi allahları var hala uyuyolar ama huysuzlaşıncada başkaaa uyumadıkalrıda oluyor ama artık uyku çok yokk

benimkide 2 de yattı kalkmadı mama saatini bir saat geçtii hemen mama yapacam

fırını temizledim ...dolmabiberleri yıkadım patlattım ....içini hazrırladım ömeri besledim kendim karpuz peynir yedim yimek yokmuş size bakim derken mama saatini kaçırdık

şimdi mama yapmaya kaçıyorumm

nurten cnm arayacam seni aksama eşim kontür getirsin aman yaaa adam alıyor benim çenme düşük bitiyor şimdi onubekliyorum tabii

gelecem anacığımm öptümm

ay kızlar bugun yalnızım dünden beri..okuyorum alıntı yapıyorum zeynep uyanıyor yarım kaldı kaç saattir yazamadım.en sonunda pes ettim alıntı yapmadan dalıcammm..:))
yaa çook yorucuymus..ama benim kocam hiç yardımcı olmuyor cayı ayağına bekliyor yada üzerine tişörtü beni mutfaktan cağırıp istiyor..

oo fulyacımmm LIŞTIRMA ÖYLE AZCIK BABALIK GÖREVıNı BıLSıNNN ...

AYY BENıM KOCıŞ BAZEN YEMEĞı BıLE HAZIRLIYOR NE ıSTESEM AYAĞIMA GETıRıYOR HıÇÇ ÇEKEMEM ÖYLE YAHU HEM BÜTÜN GÜN YORUL ET BEBıŞLE ıLGıLEN BıDE AKŞAM HıZMET BEKLESıNLER..TABıKı FIRSATIMIZ OLDUKÇA YAPICAZ AMA YOKK ÖYLE ÜÇ KURUŞA 5 KÖFTE :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…