kızlar bakın oglusun dogum sonrası temızlenişi teyzoşları...
daha cok resmıomız var ama bılg yuklu deıl..babamız yuklesın hele bı....onlarıda atarız sıze..buyuduk artık azıcık bunlar mınık hallerımız..
dıerıde ewımıze ılk merhaba...hastahaneden cıkıs ewde ılk uyanıs....
buda hastahane cıkısı dogumdan sonrakı ılk gun....
Maşallah canım. Çok güzel çıkmışsınız a.s.
siribone gelenlere kış deeeeeeeeee bu ne böleee alla alla
bizim bu ali çok fena oldu kızlar ömer uyudu bu ali anakucağında sallarsam uyuyor yarım gözü açıkken
gittim herif uyanmış ciyak ciyakkkkkkkk çamaşırı zor astım geldim göğüsümde yüzünü kapatarak uyuyorrr nası nefes alıyorrr yaaaaaaaaaa koyam yerine ağlayana kadar silem fırını
pınarcım en ıısını sen yaptın falla..mewlutle geldı gectı mısafır..boulesı daha zor..
benımkı uyandı bız bı emişelimmm
Aslıcım çok tatlı oğluşun maşallah.
Amannnn çok yoruldum valla süpür sil,çamaşır as.Ocağa yemekte koydum.Oğlanı doyurdum uyusa bir makina daha çamaşır asıcam,toz alıcam pilav yapıcam.Yatılı misafiim gelicek demiştim iptal oldu kızlar bende yarın altın günüme gidebilceğim.zemuszemus.Yarın günden sonrada arkadaşıma gidicem hastaneye ziyarete sezeryan olacak.
Ohhh hamarat hatun afferin sana. Bende kuruyanları topladım. Ütülesem diyorum ama Defnoş uyanır mı acaba :uhm: Bu sefer daldı gibi. Tırnaklarını kesicektim vazgeçtim uyanır diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3
Bide akşama ne yemek yapsam ya? Siz neler yaptınız kızlar?
herkeze hayırlı cumalar kızlarr..
ayy pınarcımm geçmişe daldımm ama ara ara bakabildim yawv benim kızda artık uyanıkken ya kucakta ya memede duruyor ...
dün beni sinirr ettii giydirdim süsledimm pazara çıktık akşama kadar idare etsinde akşam banyo yaptırırım dedim pazardan geldik emdirdimm uyuttum iki omuzuna kustuu hadi mendille falan idare etsin dedimm ...altını açtım bu sefer tam bezlicem sırtına kadar işedi ee mecburen apar topar yıkadıkk yine ablam tam bezini koyacakk eline işedii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bu kıs çokk pasaklı yahuu napcam bilmem bazen günde 3 defa üst değiştiriyoz yaa kusmuku yüzündenn benneyaptımkibenneyaptımki
bu arada face ye yeni resimler koyduk teyzoşlar bakalım beğencekmisiniz??
[k] {n} [k];7282865 .!.:slm hamarat hatunlar ne kaynatmışsşınız maş.
biz kızımla 12 de kalktık buçuta mama yedi 2 de uyttum anaca kahvaltı ediyom cnm istemio ne sıcak yav ptibörle çay içiyorum..
kızımın çam. yıkadım hemen kurusalarda ütü yapsam ama ilk önce asmam lazım..
bnmde bugün şim yok dün herşeyi yaptımzemuszemus yemek derdimde yok valla..
zeytinyağlı barbunya pilav ve cacık pınarcım,fırsat bulursam tabi yaramazoğlumdan...
[k] {n} [k];7282949 .!.:ya kızlar bnm kızın gazını çıkarınca hemen hıçkırık tutuyo sizdede öyle oluyomu?
normalmi acaba? dr soracamda fırsat kalmadı kızımın başaka dertlerinden-tatlicadiarzu-
Hoşgeldin canım. Ya valla bizimkinin kusması yok ama maşallah bazen bi mıçıyo beline kadar. Benim bu kadar çamaşırım çıkmıyo kaydirigubbakcemile3
Buluşmaya geliyosun dimi bacım?
Hoşgeldin canım. Ohh rahat rahat geril evde sende hihoyyyt
Süperrrr buzlukta taze barbunyam var. Atayım hemen ocağa alkisalkisalkis
Oluyo canım genelde. Doktor beslendikten sonra midesi genişlediği için oluyor dedi. Midesinin üstünde hıçkırığı tetikleyen bi yer varmış. Oraya değdiği için oluyomuş. Bizimki emmeden geçmiyo :bbo:
Anaaaaaam yine uyandı ya çıldıricimmmmmmmmmmm
Hülyacım benim velette öyle valla 1 saatliğine dışarı çıktığımda 2 takım alıyorum yanıma.
Pınarcım bende bezelye pilav var bu akşam.
Knk cım benim oğlanda aynısını yapıyo emmedende geçmiyooo.
Aynen bacım ya. Bak iki kere emdi uyudu uyandı. En sonunda göğsümde sızdı şimdi. Ellerini de kapadı burnuna doğru. Şimdi yerine yatırdım badimin izi çıkmış yüzünde kıpkırmzı. Üzüldüm kuzuma ya :çok üzgünüm:
Valla iyi oldu bacım hakikaten. Yoksa gel gel bitmezdi misafir hihoyyyt
Hadi emişin bakalım a.s.
Benimde bu kızı emzirdikçe karnım acıktı valla. Az bişeyler atıştırayım. Gerçi sıcakta insanın yiyesi gelmiyor ya kafamçokkarıştı
Aslıcım çok tatlı oğluşun maşallah.
Amannnn çok yoruldum valla süpür sil,çamaşır as.Ocağa yemekte koydum.Oğlanı doyurdum uyusa bir makina daha çamaşır asıcam,toz alıcam pilav yapıcam.Yatılı misafiim gelicek demiştim iptal oldu kızlar bende yarın altın günüme gidebilceğim.zemuszemus.Yarın günden sonrada arkadaşıma gidicem hastaneye ziyarete sezeryan olacak.
herkeze hayırlı cumalar kızlarr..
ayy pınarcımm geçmişe daldımm ama ara ara bakabildim yawv benim kızda artık uyanıkken ya kucakta ya memede duruyor ...
dün beni sinirr ettii giydirdim süsledimm pazara çıktık akşama kadar idare etsinde akşam banyo yaptırırım dedim pazardan geldik emdirdimm uyuttum iki omuzuna kustuu hadi mendille falan idare etsin dedimm ...altını açtım bu sefer tam bezlicem sırtına kadar işedi ee mecburen apar topar yıkadıkk yine ablam tam bezini koyacakk eline işedii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy bu kıs çokk pasaklı yahuu napcam bilmem bazen günde 3 defa üst değiştiriyoz yaa kusmuku yüzündenn benneyaptımkibenneyaptımki
bu arada face ye yeni resimler koyduk teyzoşlar bakalım beğencekmisiniz??
[k] {n} [k];7282865 .!.:slm hamarat hatunlar ne kaynatmışsşınız maş.
biz kızımla 12 de kalktık buçuta mama yedi 2 de uyttum anaca kahvaltı ediyom cnm istemio ne sıcak yav ptibörle çay içiyorum..
kızımın çam. yıkadım hemen kurusalarda ütü yapsam ama ilk önce asmam lazım..
bnmde bugün şim yok dün herşeyi yaptımzemuszemus yemek derdimde yok valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?