kızlar tam görmüyolar demişsinizde benim ali veledi duvara onalr için ayıcıklı süsler aldım onu gördü kafayı hemen çevirdi biri geldimi hemen ona bakıyor daha 2 ay olacak 8 de yawfss
Ben kaçayım kızlar yağız oğlanı babanesine sattım aşağıda 45 dk sonra gelecek mama saati o zamana kadar ne yapabilirsem kardır.Gelicem anacımmmm bekleyin beni.zemuszemus
bende kalkayımda nevresimi değişeyim olmayacak böyle otur otur nereye kadar di mi ama
mMerhaba kızlar bizim dün kırkımız çıktı bu gece 5 saat deliksiz bir uyku çektik kızımla acayip iyi geldi bu günde maşallah pek sakin kızım emzirdim ve hala uyuyo pınarcım bende bu gün uyurken el ve ilk defa ayak tırnaklarını kestim tavsiye ederim uyurken çok rahat oluyo
slm bacılar....
nasılsınız...ayyy sabahın 8 ınden buyana kıcımı koymadım daha...gece ennem vardı bende eşiö işte hala gelemedı cok younmus havaalanı...oglus uyuyuyoooalkisalkisalkis
bende ewı topladım yemek yaptım camasır yıka as toz al derken bu saat oldu..
gece yagızın nobetı...gunduz mısafır...akşam mısafırrr pöfff yaniii:bbo:yakında serumla hastahanelık falan olcam yafs...
benımkı de uyanık olduu her an mem ıstıo kızlar yahu sızınkılerde olemiiii...
yakında uyancak korkusuna gecmişe bıle bakamadım dah..umarım herkezxcıkler ııdır...Şeniz
kızlar bebeklerinizin göbeklerikaç günde düştü 12 gün bugünhala düşmedi yıkamayındedielr düşüne kadar yanları kalkmış ortası tutuyo bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?