2009 Mayıs Anneleri

cnm ne hamaratlığı allah aşkına rutin işler ama onlarıda yapamıyorum işte
bırakmakla nereye kadar ev almış başını gidiyor

ay canım ya sen yazıyosun ben yoruluyorum allah yardımcın olsun.Yarım gün gelen birini alsan canım hem daha uygun olur sanada süpürüp silse yeter.

öle yapacam cnm kadına diyecem haftada bir silip süpürmeye toz alamaya nekadara gelirsin diye

neler neler yaparım ya inşallah şu yazı bi atlatalım oda gelicek.Hem oynamaktan da anlıycaklar şimdi ağlasada derdini anlamıyoruz ki.cabucak gecsin zaman

kızlar ek gıda daha zor inanın arkadaşım yapıyor devamlı bişeyler hazırlıyor bebeğin bide bunları yememe gibi olasılığıda oluyorr

ayyyy tülaycığım sen çalışıyormusun cnm aaaaa bebiş kimde bacım ayy ne zor yaaaaaa

kızlar esenle konuştum perşembe aşısı varmış ya huysuzlanırsa diyor haftaya p.tesi diyor buluşalım diyor

uygunmudur 6 temmuz p.tesi kızlarrrrr

ayşegül hemen dönmeyeceksen 6 temmuz p.tesi buluşalım diyoruz
bu arada ailen istanbulun neresinde cnm

ayşegül cnm kilo alımı çok iyi tatlım sadece anne sütü ile ise

korkma anne sütü alıpta obez olan bebek duymadım yarıyor kuzuna demek sütünn yarasınnn meleğine

6 temmuz p.tesi diyoruz kızlar

karşıda olan arkiidişlerimmm pnoşummm tubişiimmm gülşahcığımmmm

sizler gelemezmisiniz ....sizlere baştan sormadım sakın yanlışş anlamayın ilk buluşmada karşıya gelemeyiz dediniz diye ....ama belki şimdi bi çözüm bulursunuz hee

pınoşunn kocişinin bırakma ihtimali olmazmı ?

kızlar slmlar..

eşim az önce aradı şey günümüz kutlu olsun dio!!!

sevmiyo ya böyle şeyleri illaki bana belli edecek dogru dürüst tebrik bile etmedi haaaaaaaa

bide diyoki çiçek yollayacaktım ama kredi kartımda limit yokmuş dio yaaaa sinirden geberdim ama belli etmedim ona bende umursamaz davrandım ama dokunsan aglarım çok üzüldüm..

Yok be bacım ne hamaratlığı valla her zaman yapılan işler işte :bbo:

Yavaş yavaş yaparsın bacım sıkma canını ya , kendine dikkat et sen a.s.

Güle güle canım kokla kızını bizim içinde bol bol a.s.

Selam canım. Anne sütü alan bebiş obez olmaz merak etme. Ne mutlu ki sütün yarıyor hihoyyyt

yok hemen dönmiycem ailem ataşehirde anadolu yakasında

Ben Küçükbakkalköy'deyim canım Ataşehir'e bağlı. Yakınız yani yerimseniben

Canım valla karşı hele de o kadar uzak çok zor bana ya. Bide hiç bilmem doğru düzgün karşıyı. Eşim çalışıyo biliyosun. Sabah 5,30'da evden çıkıyo. Keşke imkanı olsa getirirdi valla :çok üzgünüm:

Canım ya valla tam dayaklık kocan he klava: Üzme kendini napıcaksın bacım değiştiremiyosan yapacak bişey yok. Sende umursama klava:

[k] {n} [k];7741105 .!.:
birsen metroport neresi ya??

kutlay ozamana kadar gelir heralde benm içinde iyi olur.

heee senin yarıda doğumgünün dimi bacım şimdiden kutlu olsun

leynn metroport kadirhasın tam karşısı medıcalparkın tam yanııı duymadınmı hiççç kutlayyy geliyorsa p.tesi esene gidili kızz hehehee çok çağırıyoryaaa bizi

ama kutlay bizi dövermi bilmemmmm:lepiıktımmm sizdenn dermişşşşş

bu arada cnm demek kocanın yapısı bu yapacak çok şeyin yok sen ona ufak bir hediye al utansınnn :jeyyar:

pınarcığım durumu bildiğimden baştan demedim hee sakın yanlış anlamayın beni

bu arada veletleri arabaya koydum balkona attım kızartmamı bitirdim

biri uyusa biri uyumuyor yaaa

pınoşum eyi günlerin kıymetini bil böle 3 yalık felan olunca geceleri uzun gündüzleri kısa uykular alıyorr ayaklandıkalrını düşünemiyorum ben hergün evi silip süpürmek zorunda kalacam aman yerden mikrop kapar veletler ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kreşe verdiğim zaman rahat edecem sanırım

yaa kızlarr geçmişi okuyamadım ama ilk sayfada böceğin yazısı gözüme takıldı onda araba varmış işte ve gelmek isteyeni alırım demiş...pınar tubişş sizde gelin yawww

küçük bakkalköy yakın evt annemler örnek mahallesinde oturuyolar gerçi bnm ankaraya geleli daha iki yıl oldu bi türlü alışamadım ot şehre:)

Rezene almıştık aktardan ama kayınvalidemlerde kaldı. Aldığımda evde sürekli kaynamış halde bulundursam yeni kaynatmış gibi etkili olur mu acaba :uhm:
cnm rezeneyi yapınca 2 saat içinde tüketmelisin,günde en fazla 100 cc verilebiliyormuş aklında bulunsun
canım benim ya,benim eşimde öyle inan geçenlerde evlilik yıldönümümüzdü,bir gün önce annemlerde kalmıştım eve nasıl geldiğimi bilemedim
bu sefre çocukta varya daha güzel geçer sandım ama nerde unutmuş bile
bugün ayın kaçı deyince aklına geldi
tarihi bilmiyormuş:mymeka:bende üzüldüm ama nerde
birkaç gün hep sitem ettim sen beni çok kolay aldın galiba diye:çok üzgünüm:
doğum günün de kutlu olsun cnm
nice mutlu yıllarahihoyyythihoyyyt
Yemek yedim , tatlı mı yaptım benim kuzu hala uyuyor beee :1shok:

oy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…