pınar birsen cok hamaratsınız ya yormayın kendinizi bu kadar bırakın hepsı bitmesin.Bebekleriniz var takılmayın cok fazzla ev işlerine.
Biz oğlumla koltuğa bi tunedik sabahtan beri burdayız keyif günü bugün.Akşamada bezelye ve pilavım var rahatım.
Kızlar zaman hemen geçsede bebişlerin emekledikleri görsek ya bide ek gıdalara başlasak ne güzel olur.
ay canım ya sen yazıyosun ben yoruluyorum allah yardımcın olsun.Yarım gün gelen birini alsan canım hem daha uygun olur sanada süpürüp silse yeter.
neler neler yaparım ya inşallah şu yazı bi atlatalım oda gelicek.Hem oynamaktan da anlıycaklar şimdi ağlasada derdini anlamıyoruz ki.cabucak gecsin zaman
yok hemen dönmiycem ailem ataşehirde anadolu yakasında
evt sadece anne sütü veriyorum inş 6ay sadece anne sütü verebilirim.ayşegül cnm kilo alımı çok iyi tatlım sadece anne sütü ile ise
korkma anne sütü alıpta obez olan bebek duymadım yarıyor kuzuna demek sütünn yarasınnn meleğine
[/B]
evt sadece anne sütü veriyorum inş 6ay sadece anne sütü verebilirim.
pınar birsen cok hamaratsınız ya yormayın kendinizi bu kadar bırakın hepsı bitmesin.Bebekleriniz var takılmayın cok fazzla ev işlerine.
Biz oğlumla koltuğa bi tunedik sabahtan beri burdayız keyif günü bugün.Akşamada bezelye ve pilavım var rahatım.
Kızlar zaman hemen geçsede bebişlerin emekledikleri görsek ya bide ek gıdalara başlasak ne güzel olur.
oofff bunlar büyüdükce bişeyler yapması dahada zorlaşıyor kızlar yaa
olmuyor böle hem iş hem çocuklar düşünemiyorum bide misafirin geleceğini
annemde zırt pırt gelemiyor ananemi anneme bıraktılar o bakacak kışa kadar offff yaa tabi anannemin gönlü isterse anneme şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı tam ihtiyacım var başka şeyler çıkıyor
en iyisi bütceyi iyice ayarlayıp haftalık silip süpürmye kadın almak beynim zonkluyor inanın yaa
pınarcığım halısın ama evimi görsen acayip gidiyor almış başını ömer uyuyor ali ağlıyor ali uyuyor ömer ağlıyor ne yapacam ben yaa
kızlar benim mesai bitti evime gideyim kızımı çok özledimya valla çoğu zaman gözlerim doluyor çalışırken: hepinizi ve beişlerinizi öptüm.iyi akşamlar..perşembe görüşmek üzre inşallah.
mrb kızlar yine buluşuyomussunuz galibaa ben ankaradayım ama ailem istanbulda nuhafta sonu ist gelmeyi düşünüyorum kısmet olursa bende gelmek istiyoru.
buarada kızlar benim kızım 3.180grm doğdu şuanda 41günlük 30günlükken 5.200grm çıktı sizce çokmu almış kilo ya korkuyorum ben her ağladığında emziriyorum sadece anne sütü veriyorum bişey olmaz dimi
yok hemen dönmiycem ailem ataşehirde anadolu yakasında
6 temmuz p.tesi diyoruz kızlar
karşıda olan arkiidişlerimmm pnoşummm tubişiimmm gülşahcığımmmm
sizler gelemezmisiniz ....sizlere baştan sormadım sakın yanlışş anlamayın ilk buluşmada karşıya gelemeyiz dediniz diye ....ama belki şimdi bi çözüm bulursunuz hee
pınoşunn kocişinin bırakma ihtimali olmazmı ?
[k] {n} [k];7741083 .!.:kızlar slmlar..
eşim az önce aradı şey günümüz kutlu olsun dio!!!
sevmiyo ya böyle şeyleri illaki bana belli edecek dogru dürüst tebrik bile etmedi haaaaaaaa
bide diyoki çiçek yollayacaktım ama kredi kartımda limit yokmuş dio yaaaa sinirden geberdim ama belli etmedim ona bende umursamaz davrandım ama dokunsan aglarım çok üzüldüm..
[k] {n} [k];7741105 .!.:birsen metroport neresi ya??
kutlay ozamana kadar gelir heralde benm içinde iyi olur.
cnm rezeneyi yapınca 2 saat içinde tüketmelisin,günde en fazla 100 cc verilebiliyormuş aklında bulunsunRezene almıştık aktardan ama kayınvalidemlerde kaldı. Aldığımda evde sürekli kaynamış halde bulundursam yeni kaynatmış gibi etkili olur mu acaba :uhm:
canım benim ya,benim eşimde öyle inan geçenlerde evlilik yıldönümümüzdü,bir gün önce annemlerde kalmıştım eve nasıl geldiğimi bilemedim[k] {n} [k];7741083 .!.:kızlar slmlar..
eşim az önce aradı şey günümüz kutlu olsun dio!!!
sevmiyo ya böyle şeyleri illaki bana belli edecek dogru dürüst tebrik bile etmedi haaaaaaaa
bide diyoki çiçek yollayacaktım ama kredi kartımda limit yokmuş dio yaaaa sinirden geberdim ama belli etmedim ona bende umursamaz davrandım ama dokunsan aglarım çok üzüldüm..
Yemek yedim , tatlı mı yaptım benim kuzu hala uyuyor beee :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?