[k] {n} [k];7741083 .!.:kızlar slmlar..
eşim az önce aradı şey günümüz kutlu olsun dio!!!
sevmiyo ya böyle şeyleri illaki bana belli edecek dogru dürüst tebrik bile etmedi haaaaaaaa
bide diyoki çiçek yollayacaktım ama kredi kartımda limit yokmuş dio yaaaa sinirden geberdim ama belli etmedim ona bende umursamaz davrandım ama dokunsan aglarım çok üzüldüm..
kızlar hepinize teşekkür ederim resimleri beğenmişsiniz!buluşma konusunda bana heryer uyar karşıyı pek bilmiyorum ama sizin için bulmaya çalışırım,Yeşil alan da güzel olur aslında,ben ümraniyede oturuyorum araba var bana yakın olanları alabilirim buluşmaya giderken bilginiz olsun.
Siribron merak ettim cnm devam ediyomusun mamaya?nasıl gidiyor durumlar?
[k] {n} [k];7727983 .!.:ay böcükk resimler süpper maş. sizlere..
banucum kızına maş. olsun en güzli kendi kendine kutlamak?? kaynanan gittimi cnm??
kız birsen bu buluşma kalabalık olacak galiba??
ya bende ne diyorum yeşillik bi alanda buluşma olsa açık hava falan piknik gibi bişi organize etsek çingene salıncakları kuraraız bebelere, uzak biyer seçeriz rahat rahat emziririiz.
yada bi minibüs ayarlarız herkesi toplarız bizime piknik alanına gelir..
falan filan bilmiyom size uyarmı ama accayip özledim piknik yapmayı açık havada oturmayı....
geçmişi okumayı ancak bitirdim. hepinize merhaba! biz de kalktık oğluşla,bugün babamız da yok,okulda işi varmış. oğlumu anakucağına yatırdım, kuzum o kadar sert tepiniyorki,ana kucağı sallanıyor kendi kendinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim sallamama gerek kalmıyor:lepi:
banyoya girmem lazım, oğluşta sakin sakin yatıyor ama yinede evde yalnız olunca tek bırakmak istemedim.
kızlar,benim oğlanın hergün çişi çıkıyor. sadece gece değil,gündüz bile oluyor. bağlamayı mı beceremiyorum acaba ya? kıyafet değiştirmekten helak oldum!kafamçokkarıştı sizde de oluyor mu böyle?
Teyzoşlarım günaydınnnnn a.s.
Ben uyandım, altım değişti, annemi emdim, gazımı çıkardım size bi günaydın diyeyim dedimmmm a.s.
oy oy oy maşaAllah subhanAllah oglusumaaaa :ecrin_bebek:
:kedi: :kedi: ay gördüm o muhabbetiçöp çatan hülya hanim çöplerini çatip beşkleri kertmiş he kaydirigubbakcemile3 annesi beni gebertcek demiş annesi hala yaşiyorsa tabi eşim zaten kil kapmiş durumda kadinlar kulubune bide kizimi verdigimi görürse hepten ucurur beni
kiz evi naz evi minjucum :)))) anasi bi naz yapamadi bari kizi yapsin dimi ama :roflol: :roflol:
[/URL][/IMG]
merhapaa pıstıklarrr ben alişşş
[/url][/IMG]
bende uykucu şirin ömerrrrrr
mrb kızlar yine buluşuyomussunuz galibaa ben ankaradayım ama ailem istanbulda nuhafta sonu ist gelmeyi düşünüyorum kısmet olursa bende gelmek istiyoru.
buarada kızlar benim kızım 3.180grm doğdu şuanda 41günlük 30günlükken 5.200grm çıktı sizce çokmu almış kilo ya korkuyorum ben her ağladığında emziriyorum sadece anne sütü veriyorum bişey olmaz dimi
ayyyy tülaycığım sen çalışıyormusun cnm aaaaa bebiş kimde bacım ayy ne zor yaaaaaa
kızlar esenle konuştum perşembe aşısı varmış ya huysuzlanırsa diyor haftaya p.tesi diyor buluşalım diyor
uygunmudur 6 temmuz p.tesi kızlarrrrr
ayşegül hemen dönmeyeceksen 6 temmuz p.tesi buluşalım diyoruz
bu arada ailen istanbulun neresinde cnm
[k] {n} [k];7741083 .!.:kızlar slmlar..
eşim az önce aradı şey günümüz kutlu olsun dio!!!
sevmiyo ya böyle şeyleri illaki bana belli edecek dogru dürüst tebrik bile etmedi haaaaaaaa
bide diyoki çiçek yollayacaktım ama kredi kartımda limit yokmuş dio yaaaa sinirden geberdim ama belli etmedim ona bende umursamaz davrandım ama dokunsan aglarım çok üzüldüm..
[k] {n} [k];7742011 .!.:sagolun kızlar teşekkür ederim..
eet yapısı bu degişteremem kabulenecem ama üzülüyoru hiç mi kıymeti yokmuş çok uzunca beklemiştik evlenmek için şimdi evliyiz ve kutlamalıyız bence deger yani!!! neyse ya zaten beklemeyecem diye kendimi hazzırlamıştım ama yine takıldım mevzuya..
aaaaaa bide daha önce arayacakmış ama denize girmiş falan keyif ypmış beyim!!!
birsen tamam tatlım metroporta hiç gitmedim tmm biliom orayı!!
kutlaya derim demesine götürür heralde ama asla alamaya gelmez bide şleri başladı şu aralar yogun olur.
esenemi gidek diyon??
hehe akşam akşam hiç güleceğim yoktu kadının surat ifadesini merak ettim:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3sağol cnm teşekkür ederizz,sana ne dicem geçen gün capitolde bi bebek gördüm seninkine o kadar çok beziyorduki hatta sordum ben sizi tanıyormuyum kadınlar kulubünden diye kadın yoo dedi,bozuldum tabi ama olsun sordum yinede zemuszemus
canım geçmiş olsun çok şükür kırkınızda çıktıiyiakşamlar kızlar bugün allaha şükür kırkımızı çıkardık ama bu kırk gün benim için kabustu yinede şükretmek lazım sezeryanım çok sorunlu geçti ameliyattan sonra 15 gün ödemli dolaştım vaajinam kocamandı belden aşağım morardı sonra bir gece mide ağrısıyla uyandım istifra sabaha kadar baktım olacak gibi dğeil hemen acile gittik doğum yaptığım hastaneye film kan tahlil derken akut batın denildiyani bağırsak yapışması hemen ameliyat dediler daha ameliyattan çıkalı 20 gün olmuştu nasıl ameliyat olurdum tekrar ağla ağla öldüm hast çıkarmıyolardı beni imza attım çıktım ertesi gün devlet hast gittim genel cerrah baktı ve amlytlık bi durum yok dedi allahıma bin şükür özel hastaneler para için yapıyolar işte bugün çok şükür kırkımızı çıkardık ama şimdide idrar yollarımda şiddetli yanma var sistit olmuşum galiba doktora gittim idrar tahlili yaptı antibiyotik verdi ama idrarımdan kanda geliyo normalmiki bu valla bu süre içinde şunu öğrendim hiç bişey için kendinizi üzmeyin herşey olucağına varıyor en önemli olan şu hayatta SAĞLIK sağlığınızın değerini bilikn ve allahımıa bin şükredelim bizi çocuklarımızdan ayırmasın die.
vay uyanık spor vayyyyy sen diyecen ihaleyi bana yıkacan dimi
ben gidip bakacam toruna heeee maanneeeee seni gandururum ben gel arkadşım kahve içelim derim hehehzemuszemuszemuszemus
pınoşum eyi günlerin kıymetini bil böle 3 yalık felan olunca geceleri uzun gündüzleri kısa uykular alıyorr ayaklandıkalrını düşünemiyorum ben hergün evi silip süpürmek zorunda kalacam aman yerden mikrop kapar veletler ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kreşe verdiğim zaman rahat edecem sanırım
yaa kızlarr geçmişi okuyamadım ama ilk sayfada böceğin yazısı gözüme takıldı onda araba varmış işte ve gelmek isteyeni alırım demiş...pınar tubişş sizde gelin yawww
küçük bakkalköy yakın evt annemler örnek mahallesinde oturuyolar gerçi bnm ankaraya geleli daha iki yıl oldu bi türlü alışamadım ot şehre:)
cnm rezeneyi yapınca 2 saat içinde tüketmelisin,günde en fazla 100 cc verilebiliyormuş aklında bulunsun
ayyy oku oku yaz yaz yoruldumm beeklava: klava:
biz bugun bi arkadaşa gezmeye gittikkk 6 da geldik evi topladım süpürdüm sildim toz aldım wc ve banyo yıkadım kızı altını değiştirdim emdirdim uyuttum şimdi mutfak kaldı yoruldum yafs kafamçokkarıştıAllahtan yemeğim var :teytey:
ay dahada geçmişi okuyamıycam bu ne ya çok çeneniz düşük:)))
neyse pazzartesi bana uyar bana da gelebilirsiniz nurtenin eşi bırakırım derse buyrun gelin hülya zaten yakın
ben bugün sabah s.ocağına gittim aşı kalmamış perşembe gelecek dediler sabah gidicez neyse bende gitmeden yarımsaat nce fitil vermiştim aşı da olmadı kızım mışıl mışıl uyudu:))
eşim byle uyutuyorsa sürekli verelim diyoo delüüüü
perşembe çok kalabalık olacakmış o yüzden boyu kilosu lçüldü 5600gr 55 cm olmuş kuzum dr kontrolümüzde perşembe günü
bütün gün annemdeydim benden böyle iştee
topiği ben kapatmışım ben acayım bariii
günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr sabah serifleriniz hayırlı olsunnnnnnopuyorumnanaktanhihoyyyt
seda sayan usulü oldu hehezemuszemus
6 da kalktı sıpa uyumuyorr
günaydın herkese nasılsınız bizim prensenses teyzeleri gece yine uyumadı artık sinirlerim çok bozuldu gece uykusu yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?