2009 Mayıs Anneleri

cnm cok kafana takma erkeklerın genelı oyle benmkı aramıyo bıle sonucta o gunu unutmamıs esın aramıs sımdı uzakta belkı yanında olsaydı daha farklı olurdu

sagolun kızlar teşekkür ederim..

eet yapısı bu degişteremem kabulenecem ama üzülüyoru hiç mi kıymeti yokmuş çok uzunca beklemiştik evlenmek için şimdi evliyiz ve kutlamalıyız bence deger yani!!! neyse ya zaten beklemeyecem diye kendimi hazzırlamıştım ama yine takıldım mevzuya..
aaaaaa bide daha önce arayacakmış ama denize girmiş falan keyif ypmış beyim!!!

birsen tamam tatlım metroporta hiç gitmedim tmm biliom orayı!!

kutlaya derim demesine götürür heralde ama asla alamaya gelmez bide şleri başladı şu aralar yogun olur.
esenemi gidek diyon??

bizim burda çok güzel piknik alanları var eger isterseniz bu tarafta bi organizasyon yapalım ..
eger birsenle nurtende arabayla gelirse zor olmaz ...

cnm eşin getircekse sizi neden olmasın???

oyy damadımmm işe oğlum işeee ananın heryerine işee yarasın kuzumaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallahh oğluşuna cnmmm Allah bağışlasınn ..

Teyzoşlarım günaydınnnnn a.s.

Ben uyandım, altım değişti, annemi emdim, gazımı çıkardım size bi günaydın diyeyim dedimmmm a.s.

günaydına yetişemedim iyi akşamlarr defnoşşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi::kedi:

babası turşunu mu kuracakmış kıznın :mymeka:

gerçi benim kociş duysa benim kızı verdiğimi topuklarıma sıkacakkk delikafaduldendelikafadulden

[/URL][/IMG]

merhapaa pıstıklarrr ben alişşş

[/url][/IMG]

bende uykucu şirin ömerrrrrr

amanda bunlarda koca adam olmuşş yahu 41 kere maşallah Şeniz

kıss ne olucakkk ne güzel besleniyor işte yavrucakkk maşallah Şeniz

bana uyarrr :teytey::teytey:

amannn bacım bırak ne üzüyorsun kendini bizim bu kocişler ruhsuzz yaw ben 9 yıldır değiştiremedim adamı bu saatten sonrada zaten değişmezz kötükedihüsokötükedihüso artık gözü sadece kızını görüyorr senağlamasenağlama

ayyy oku oku yaz yaz yoruldumm bee klava:klava:

biz bugun bi arkadaşa gezmeye gittikkk 6 da geldik evi topladım süpürdüm sildim toz aldım wc ve banyo yıkadım kızı altını değiştirdim emdirdim uyuttum şimdi mutfak kaldı yoruldum yafs kafamçokkarıştıAllahtan yemeğim var :teytey:

kız alamaya gelmezse nasıl döneriz iki kadın 3 çocuk hehehe yolda kalırızz
oradan korsan taksi bile 25 tl getiriyo metro portta buluşacazz

ay dahada geçmişi okuyamıycam bu ne ya çok çeneniz düşük:)))
neyse pazzartesi bana uyar bana da gelebilirsiniz nurtenin eşi bırakırım derse buyrun gelin hülya zaten yakın
ben bugün sabah s.ocağına gittim aşı kalmamış perşembe gelecek dediler sabah gidicez neyse bende gitmeden yarımsaat nce fitil vermiştim aşı da olmadı kızım mışıl mışıl uyudu:))
eşim byle uyutuyorsa sürekli verelim diyoo delüüüü
perşembe çok kalabalık olacakmış o yüzden boyu kilosu lçüldü 5600gr 55 cm olmuş kuzum dr kontrolümüzde perşembe günü
bütün gün annemdeydim benden böyle iştee

amannn nihayet birileri geldiii esencim h.g bacımm maşallah kızına ..nese herşeyde bi hayır vardır cnm bak uykuya dalmışş kuzucuk :))

evet canım daldı bugün iyiydi maşallah kuzuma

perşembe de bir sorun yaşamayız inşallah

kızlar kuzum uyuyorken bende yatayım barii iyi geceler

hülya sen geleceksin di mi buluşmayaa

hehe akşam akşam hiç güleceğim yoktu kadının surat ifadesini merak ettim:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
bende bazen gezerken bebekli bayanları grünce acaba bu bizden biri midir diye düşünüyorum hep
canım geçmiş olsun çok şükür kırkınızda çıktı
vay uyanık spor vayyyyy sen diyecen ihaleyi bana yıkacan dimi

ben gidip bakacam toruna heeee maanneeeee seni gandururum ben gel arkadşım kahve içelim derim hehehzemuszemuszemuszemus

birlikte bakaruk bacım birlikteee

topiği ben kapatmışım ben acayım bariii
günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr sabah serifleriniz hayırlı olsunnnnnnopuyorumnanaktanhihoyyyt
seda sayan usulü oldu hehezemuszemus
6 da kalktı sıpa uyumuyorr

günaydın herkese nasılsınız bizim prensenses teyzeleri gece yine uyumadı artık sinirlerim çok bozuldu gece uykusu yok bana

Aman canım gece uyusunda gündüz uyanık kalmasına razıyım ben. Bi şekilde oyalarım gündüz ama gece çok zor :bbo:

yaa kızlarr geçmişi okuyamadım ama ilk sayfada böceğin yazısı gözüme takıldı onda araba varmış işte ve gelmek isteyeni alırım demiş...pınar tubişş sizde gelin yawww

Bu durumu bi düşünelim canım eşimle falan bi konuşayım :uhm: Siboşta gelmiş olsaydı keşke ya, en azından onunla gelirdim bi şekilde :çok üzgünüm:

küçük bakkalköy yakın evt annemler örnek mahallesinde oturuyolar gerçi bnm ankaraya geleli daha iki yıl oldu bi türlü alışamadım ot şehre:)

Deniz olmayan bi şehir dediğin gibi çok ot gelir insana ya kaydirigubbakcemile3

cnm rezeneyi yapınca 2 saat içinde tüketmelisin,günde en fazla 100 cc verilebiliyormuş aklında bulunsun

Tamam canım sağolasın a.s.

Oh maşallah bacım hamarat seni amma iş becermişsin kız kısa sürede hihoyyyt

Maşallah canım totiğine kocaman olmuş a.s.

Anaaaammm fazladan uyuttunuz çocuğu hihoyyyt

topiği ben kapatmışım ben acayım bariii
günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr sabah serifleriniz hayırlı olsunnnnnnopuyorumnanaktanhihoyyyt
seda sayan usulü oldu hehezemuszemus
6 da kalktı sıpa uyumuyorr

Günaydın canım. Eeee dün o kadar uyudu uyansın artık kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese nasılsınız bizim prensenses teyzeleri gece yine uyumadı artık sinirlerim çok bozuldu gece uykusu yok bana

Günaydın canım ya valla Allah sabır versin ne diyeyim :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Akşam kızım 10'da uyuyunca bende koltukta sızmışım resmen. Az önce uyandık kızımla birlikte. Birazdan annem gelicek ve temizlik maratonu başlıcak kafamçokkarıştı Akşam perdelerim takıldı. Camlar silinicek, ev temizlenicek.

Ben poğça yada açma gibi bişey ve kek yapıcam. Buzlukta böreğim var. Dünde tatlı mı yapmıştım. Bide yanına patates salatası bitti gitti alkisalkisalkis

Annem gelmeden bi çay suyu koyayım görüşürüz yine öptüm sizi a.s.

Nurten'cim doğum günün kutlu olsun bacım. Nice senelere olsun inşallah tüm sevdiklerinle a.s.

gunaydın kızlar nasılsınıza.s.
nasılsınızz
yıne bulusacaksınız ne guzel keske bende orda olup gelebılseydim:çok üzgünüm:

günaydin kizlar a.s.

bizim kiz 6da bi uyandi pir uyandi kuzum..cok uykusu var aslinda..ama dalamiyor..heh tam daldi diyorum yatiyorum basiyor cigligi :))) sanki benim yastiktan ona sinyal gidiyor gibi kafami koyunca ciglik atiyor şimdi yüzüstü koltuga yatirdim..gazi felan kaldiysa ciksin diye..

bende 6dan beri uyucam diye kahvalti yapmak yerine abur cubur yiyorum..

kizim uyumus bu arada :))

esencim maşaAllah kuzuna :)

banucum inşaAllah biran önce gece uykusuna alişir duru kuzum :)

pinarcim Allah kolaylik versin canim :)

ay kizim uyandi gene..

Nurtencim dogumgünün kutlu olsun canimmmm a.s. hihoyyyt

bebişinle,eşinle,ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu yillara canimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nurtencım doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım bebeĞınle ve eŞınle bırlıkte daha nıce hayırlı seneler dılerımm

günaydın kızlar kızım 2 de ancak uyudu düngece ve sabah 08:30 da uyandı sanırım biraz üşütmüşüz emdiğini kustu bu gün yaz bebeği büyütmekte zormuş kızlar ya sıkı giydirsek terliyo hafif giydirsek üşüyo bi ortasını bulamadım bu işin Nurten canım nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin ailene ve sana

Son düzenleme:
ya kızlar illa alışveriş merkezindemi buluşulcak birinin evinde toplanılsa gelen herkes bişeyler yapsa ev sahibide çay yapsa daha mantıklı olmazmı küçücük bebeklerle zor olur ya

GÜNAYDIN KIZLARR aksam en sonunda dayanamadım basladım ağlamaya dün ikisi birden ağlıyor acıkıyor hiçbişey yapamadım........kocamda geç gelince basladım ağlamaya onlar ağlıyr ben ağlıyorum hemde sallıyorum ......kociş hemen ev için bir kadın tut o yapsın işleri gerekirse yemek yapama ben gelince yaparım dedi sonra o baktı çocuklara veletler 1 de yattı ömer bey daha yeni kalktı baya uyudu alişde öle bakalım bugün nasıl geçecek

kızlar evde toplanalım tmm okeyde nasıl gelecez esen gelin diyor esen çok uzak bana gelin desem evim hiç müsayit değil yoksa seve seve kabul eder.........nurtenin kocası getirirmiş ama almazmış oda olmuyor ..........nurten kocasi ile iyice konuşsun kabul ederse esene gideriz bişeyler hazırlayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…