bende var gndertem mi msn mi yenisini aldım çalınmıştı ya zelden vereyimde ekle benibebekleri oyalıyıcı müzik ninni vs. yokmu kızlar bana yollayın dinlesin bu veletler
merhaba kızlar ben çok tembel oldum canım hiçbişey yapmak istemiyor birdünyada ütüm var off iyice tembel oldum veya hasta olucam başım hiç kalkmıyor( Birde kızlar benim kızımın bugün ağlarken kirpikleri ıslandı siizn bebebeler ağlarken göz yaşı geliyormu?
Nurtencim...Doğum Günün Kutlu Olsun.....
cnm inş hasta olmaz kuzun,benimkide arada öksürüyor üşütüyorum galiba çocuğu:çok üzgünüm:TÜNAYDINLARRR
Uykusuz bir geceden sonra yine burdayım.Boranın burnu cok tıkalıydı gece uuyamadı yavrum tabi bende.Arada öksürdü hastamı oluyor ya şimdi damla damlattım biraz daha iyi inşallah gecer de rahat nefesalır yavrum.
Kızlar uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz cocukları ya bora hep ağlıyor napıcağımı sasırdım valla.
daha sadece salonu süpürdüm yavs zilli uyandı
uyutamda ddevam edeyim işime
cnm inş hasta olmaz kuzun,benimkide arada öksürüyor üşütüyorum galiba çocuğu:çok üzgünüm:
cnm benimkide yatağında pek yatmak istemiyor doğrusu yatmıyor
kucağıma alıp gezdiriyorum bir süre bakınıyor etrafa
sonra altını açıyorum biraz öyle oynuyoruz çok hoşuna gidiyor altını açınca gülücükler atıyor hareket ediyor yoruluyor
sonrada emzirip uyutuyoruma.s
cnm bende bugün ilk defa evi süpürdüm,tek başımayken hep evde biri varken yapardım ya uyanırsa sesini duymazsam diye
bugün akşam misafri gelece bir de dr. randevumuz var ve bana yardıma gelecek kimse yok iş başa düştü diyerek
zeynebi aldım yanıma ana kucağında ben nereyi süpürdüysem onuda oraya götürdüm zaten benimki bayılıyor sesinealkisalkisalkis
en son odaya geldiğimizde uyudu kaldı yavrum sende dene esencimhihoyyythihoyyyt
cnm inş hasta olmaz kuzun,benimkide arada öksürüyor üşütüyorum galiba çocuğu:çok üzgünüm:
cnm benimkide yatağında pek yatmak istemiyor doğrusu yatmıyor
kucağıma alıp gezdiriyorum bir süre bakınıyor etrafa
sonra altını açıyorum biraz öyle oynuyoruz çok hoşuna gidiyor altını açınca gülücükler atıyor hareket ediyor yoruluyor
sonrada emzirip uyutuyoruma.s
cnm bende bugün ilk defa evi süpürdüm,tek başımayken hep evde biri varken yapardım ya uyanırsa sesini duymazsam diye
bugün akşam misafri gelece bir de dr. randevumuz var ve bana yardıma gelecek kimse yok iş başa düştü diyerek
zeynebi aldım yanıma ana kucağında ben nereyi süpürdüysem onuda oraya götürdüm zaten benimki bayılıyor sesinealkisalkisalkis
en son odaya geldiğimizde uyudu kaldı yavrum sende dene esencimhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?