2009 Mayıs Anneleri

valla bana gelebilirsiniz tekrar sö ylüyorum ama dışarda da zorlanmayız herhalde
kadir has genelde bebekler için hazırlanmış bir alışveriş merkezi büyük ihimalle bakım odası falan vardır emzirmek için o da olmazsa hanımlar için mescit her alışveriş merkezinde oluyor mescitte emziririz ben hep yapıyoruummm

kızlar çok işim var çok evi süpürücem ,banyolar temizlenecek ütü var yemek yapılacak banyo yapmalıyım ağda yapmalıyım sizce bugün hepsini bitirebilirmiyim kızda tilki uykusunda uyumuyor yavss

benimde bissürü ütüm var ama akşam yapıcam çok sıcak şimdiden dışarı çıkıcaz ama ne giydirsem kızıma şaştım uzun kollumu giydirsem kısa kollumu şortmu giydirsem 42 günlük dhaa nasıl giydirebilrim pffff

kızlar ben bu kızın uyumasını beklersem iş neyin yapamam ağlamadan yatıyorken kalkamda bir işin ucundan tutayım arada bakarım yine görürşürzzz

merhaba kızlar ben çok tembel oldum canım hiçbişey yapmak istemiyor birdünyada ütüm var off iyice tembel oldum veya hasta olucam başım hiç kalkmıyor( Birde kızlar benim kızımın bugün ağlarken kirpikleri ıslandı siizn bebebeler ağlarken göz yaşı geliyormu?

Nurtencim...Doğum Günün Kutlu Olsun.....

merhabalar nasılsınız?
zeyneple biz iyiiz çok şükür
yeni uyuttum ama her an uyanabilir gündüzleri kuş uykusunda oluyor da
dakika ile uyuyor sanki
akşam misafirim gelecek zeynep hanımı görmeye biraz evi toparladım
bize yemek yaptım
eşimde tatlıyı getirecek ,şerbetini hazırlıycam daha
he bide bu akşam doktora götürüyoruz zeynebi nihayet iyi bir doktor bulduk sanırım
gidelim de anlıycaz iyi mi kötü mü
inş hastane de işler uzun sürmez yoksa misafirler kapıda kalır kaydirigubbakcemile3

evet cnm gerçekten ağladığında oluyor
mesela aşı olduğunda oldu
gaz sancısı ile kalkıncada oluyor:1no2:

of ya uyuz bir sinek geldi uyandırdı kuzumu
çok ağladı emzirdim sakinleşti uyudu tekrar ana kucağına yatırdım yine
üzerine de tülbent örttüm tam çadır oldukaydirigubbakcemile3
sıkıysa şimdi uyandırsın sinekzemuszemus

TÜNAYDINLARRR

Uykusuz bir geceden sonra yine burdayım.Boranın burnu cok tıkalıydı gece uuyamadı yavrum tabi bende.Arada öksürdü hastamı oluyor ya şimdi damla damlattım biraz daha iyi inşallah gecer de rahat nefesalır yavrum.

Kızlar uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz cocukları ya bora hep ağlıyor napıcağımı sasırdım valla.

cnm inş hasta olmaz kuzun,benimkide arada öksürüyor üşütüyorum galiba çocuğu:çok üzgünüm:
cnm benimkide yatağında pek yatmak istemiyor doğrusu yatmıyor
kucağıma alıp gezdiriyorum bir süre bakınıyor etrafa
sonra altını açıyorum biraz öyle oynuyoruz çok hoşuna gidiyor altını açınca gülücükler atıyor hareket ediyor yoruluyor
sonrada emzirip uyutuyoruma.s
daha sadece salonu süpürdüm yavs zilli uyandı
uyutamda ddevam edeyim işime

cnm bende bugün ilk defa evi süpürdüm,tek başımayken hep evde biri varken yapardım ya uyanırsa sesini duymazsam diye
bugün akşam misafri gelece bir de dr. randevumuz var ve bana yardıma gelecek kimse yok iş başa düştü diyerek
zeynebi aldım yanıma ana kucağında ben nereyi süpürdüysem onuda oraya götürdüm zaten benimki bayılıyor sesinealkisalkisalkis
en son odaya geldiğimizde uyudu kaldı yavrum sende dene esencimhihoyyythihoyyyt

Nurten canım doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle ve kuzunla beraber nice mutlu yıllaraopuyorumnanaktan

altı acık borada cok seviyor canım ama hemen sıkılıyor.Bende süt olmadığı için memede cok durmuyor .3 saat mama saatı beklerkende deliriyor işte.Emzirmenin faydaları işte.

Sütü olanlar her ağladığında verin valla ben beceremedim herkes emzirsin istiyorum

bak bu iyi fikir ikide bir makinayı kapat git kıza bak geri süpürmeye devam et iyice yoruluyorum bende birdaha anakucağına koyayım nasılsa benimki de sesini seviyo süpürgenin
dr dan hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…