cnm cok tatlı oglusun masallah
[k] {n} [k];7721518 .!.:oyyyy yesin teyzesi tam erkek tam...
Sagolun teyzeleri.
Aysun senin oglunun karizmasinada diyecek yok, cok seker, öp benim yerime.
Knk sorma canim, daha simdiden yumruk sıkmalar, kas catmalar. Ileride cekecegimiz var galiba:)
[k] {n} [k];7722553 .!.:kızlar eşimle msnden görüntüle konuşma yaptık az önce kızını özlemiş beyim beni degil
kızı görünce başladı aglamaya ama ne aglama :))
bide etrafına bakınıyo kimseler varmı die bide sigara yaktı bakıştık uzun uzuun...
yrn evlilik yıldönümümüz ertesi günde dogum günüm.. hiç bişi yapası yok gibi zaten gecen senede yapamamıştımafoldumben bekelmiyorumki üzülmemeyeyim..
duygusuz erkeklerden nefret ediyoruuuuummmm
diyoki şimdiden kutlayayım belki unuturnmuş yarın
Bizim evlilik yildönümümüzde önümüzdeki ay, hic citim cikmiyor, bakalim hatirlayacak mi? Gecen yil cok üzülmüstüm, zoraki bir kutlama yapmistik sanki. Tatsiz olaylar yasanmisti, sözüm ona tatildeydik ve ne kadar angarya is varsa, tatil boyu esime o isleri yaptirmisti babasi, bende sicagin alninda pisip durmustum falan. Söyleyincede bencil olmustum. Oysa abisi ve yegeni var esimin, onlar hicbir ise el sürmüyorlar, sadece isin balli kismiyla ilgileniyorlar, kendimi tam enayi hissediyorum böyle olunca.Her sene cekilecek dert mi bu ya, yillik iznimiz 3 hafta ve her sene ayni seremoni ve biz o izne gitmek icin, yiginla para harcamak zorunda kaliyoruz. Off, dertlendim yine...
Canim bu arada sen en iyisi merdaneni hazirla, ne demek simdiden kutlayayim, unuturum:)
slm kızlarrrr..
gene buluşma var haaa yahu bızım gunahımız ıstanbulda oturmamakmıı heee kıskanıoz ama yafs-tatlicadiarzu-
kızlarrrr bugun dr a gıdecektık ya sabah gıttıkk..
benım oglan 6da dıktı gene bayragı 8 de cıktık ewden.uyumuyo cok kusuo hıc durmuo dedım..dr ultrasonda iç organ incelemesı ıstedı,testıslerı içinde ultrasona gırdık bırde ıdrar tahlılı yaptırdık hepsını ogleyın aldık sonuclarıı,baktı tekrar bişicik cıkmadı kuzumda maşallah sapasaglam.kılosu yerınde 5400 olmusuzkılo alımı cok coookkk ıyı dedı.ben acmı acaba dedım sutummu yetmıo oda yok yetmese kılo almaz dedı...eee dedım neden pekı????oglun yaramaz dedı,hareketlı ve bakımı zor bı bebk dedı,sabırlı olcaksın bu beyın suyuna gıtceksın dediii tamam ddeık cıktık...bı eczacı arkadas war su anasondan alıım dıe gıttım.onada anlattım bole dıye.o arkadasında 3yasında oglu war,bızdede aybı sorun wardı dedı,bızımkı açmışş..anne sutu boldu ama doyurmuomuş oglanı dedı:1shok:süt war emıo ama karnı aççç alalalala:1shok:bız mama werdık bı denedık ogun rahat ettı uyudu cocuk dedı ....sonrada mamaya baslamışlarr
ewe gelınce 2 saat memede uyudu bende yattım yattım yerden memem agızda uyudu kuzum..uyandı tabı emdık olmaı gaz cıkardık yokkk ..ewde su numune mamalardan vardı yaptım içirdimmmm az once uyudu yaaaa kızlarrr yaaaamafoldumbenkarnımı acmıs ta ondan uyumuomus sımdı yaaa offff ııce kafam karıstı süt fıskırıo benden amıoda benımkııı,ama uyumuodu şimdi uyudu yaaa..warmı bole bişi yaaaa,doyurmayan anne sutudemi oluo kızlarr yaaaaaaaaamafoldumben
Canim sütünü bir tetkik ettir, belki eksik birsey vardirda doymuyordur bebisin. Bana sütümün kalitesi artsin diye bol proteinli gidalar önermislerdi hastanede. Sen stresten hizli yiyiyor ve yeteri kadar beslenmiyor olabilirsin.
Bu arada Annen'de ayip ediyor canim, insan kizini, eger gecerli mazereti yoksa zor durumda birakir mi hic
TUBA canim, Ayse Serra cok tatli olmus masallah. Tam isirmalik:)
Böcek resimlerin cok güzel, hamilelik cok yakismis canim.
Defne'nin gözlerinde sabah mahmurlugu var hala, ne seker bir kiz olmus ya. Valla resimlerini görmeye fena alistim, ara vermeden eklemeye devam Pinar'cigim:)
TÜNAYDINLARRR
Uykusuz bir geceden sonra yine burdayım.Boranın burnu cok tıkalıydı gece uuyamadı yavrum tabi bende.Arada öksürdü hastamı oluyor ya şimdi damla damlattım biraz daha iyi inşallah gecer de rahat nefesalır yavrum.
Kızlar uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz cocukları ya bora hep ağlıyor napıcağımı sasırdım valla.
Canim gecmis olsun, umarim bir an önce rahatlar Bora'cik. Sen yanilmiyorsam salincak almistin, o ise yaramiyor mu? Bende gittim aldim ondan; arada yemek yerken ya da ne bileyim toz alirken ise yariyor. Kisa isler icin yani. Ben kucagima alip gezdiriyorum evin icinde, bahceye cikarip etrafta gördügüm nesneleri tanitiyorum, masal kitabi okuyorum, tv izlemesi icin koltuga yatiriyorum,sarki söyletip dinletiyorum, kendi kendime ninniler icat ediyorum:) Birde sac kurutma makinasiyla avunuyor, poposuna, ayaklarina dogru tutunca cok seviyor. Tabi havalar serin buralarda, sicak havalarda yapamiyorum. Sancisi ya da huzursuzlugu olmadigi sürece avunuyor bunlarla.