2009 Mayıs Anneleri

cnm cok tatlı oglusun masallah

[k] {n} [k];7721518 .!.:
oyyyy yesin teyzesi tam erkek tam...

Sagolun teyzeleri.
Aysun senin oglunun karizmasinada diyecek yok, cok seker, öp benim yerime.
Knk sorma canim, daha simdiden yumruk sıkmalar, kas catmalar. Ileride cekecegimiz var galiba:)

Bizim evlilik yildönümümüzde önümüzdeki ay, hic citim cikmiyor, bakalim hatirlayacak mi? Gecen yil cok üzülmüstüm, zoraki bir kutlama yapmistik sanki. Tatsiz olaylar yasanmisti, sözüm ona tatildeydik ve ne kadar angarya is varsa, tatil boyu esime o isleri yaptirmisti babasi, bende sicagin alninda pisip durmustum falan. Söyleyincede bencil olmustum. Oysa abisi ve yegeni var esimin, onlar hicbir ise el sürmüyorlar, sadece isin balli kismiyla ilgileniyorlar, kendimi tam enayi hissediyorum böyle olunca.Her sene cekilecek dert mi bu ya, yillik iznimiz 3 hafta ve her sene ayni seremoni ve biz o izne gitmek icin, yiginla para harcamak zorunda kaliyoruz. Off, dertlendim yine...
Canim bu arada sen en iyisi merdaneni hazirla, ne demek simdiden kutlayayim, unuturum:)

Canim sütünü bir tetkik ettir, belki eksik birsey vardirda doymuyordur bebisin. Bana sütümün kalitesi artsin diye bol proteinli gidalar önermislerdi hastanede. Sen stresten hizli yiyiyor ve yeteri kadar beslenmiyor olabilirsin.

Bu arada Annen'de ayip ediyor canim, insan kizini, eger gecerli mazereti yoksa zor durumda birakir mi hic Hic degilse uykunu almani saglasin, 1 gün bile yeter...

TUBA canim, Ayse Serra cok tatli olmus masallah. Tam isirmalik:)

Böcek resimlerin cok güzel, hamilelik cok yakismis canim.

Defne'nin gözlerinde sabah mahmurlugu var hala, ne seker bir kiz olmus ya. Valla resimlerini görmeye fena alistim, ara vermeden eklemeye devam Pinar'cigim:)

Canim gecmis olsun, umarim bir an önce rahatlar Bora'cik. Sen yanilmiyorsam salincak almistin, o ise yaramiyor mu? Bende gittim aldim ondan; arada yemek yerken ya da ne bileyim toz alirken ise yariyor. Kisa isler icin yani. Ben kucagima alip gezdiriyorum evin icinde, bahceye cikarip etrafta gördügüm nesneleri tanitiyorum, masal kitabi okuyorum, tv izlemesi icin koltuga yatiriyorum,sarki söyletip dinletiyorum, kendi kendime ninniler icat ediyorum:) Birde sac kurutma makinasiyla avunuyor, poposuna, ayaklarina dogru tutunca cok seviyor. Tabi havalar serin buralarda, sicak havalarda yapamiyorum. Sancisi ya da huzursuzlugu olmadigi sürece avunuyor bunlarla.

Bu arada DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NURTEN'CIGIM...SEVDIKLERINLE NICE GÜZEL YILLAR GECIRMENI DILERIM...

Kizlar oglum dün hic uyumadi, kustu durdu, ne kadar ugrastiysam gazini cikaramadim, ne yapacagimi sasirdim, aklima gelen her türlü metodu denedim ama en fazla 15 dk uykuda kalabildi Sicakti havalar, bunaldi heralde...Bugün cok sükür uyuyor bir tanem. Off Allah insani caresiz birakmasin...

Bugünde keyifsizim, kardesimin nikahi var , Istanbul'dalar ve maalesef ben katilamiyorum. Gecen hafta nisani vardi ve cok güzel gecmis. Öyle üzgünüm ki...Esim izin alamiyor, senede belli bir zamanda izine cikabiliyor. Bende tek basima ucaga binmeye cesaret edemedim bebisle.

Kıvılcım borada her zaman durmuyor keyfi yerindeyse biraz avutuyorum orda belki 1 ay sonra daha cok anlar sallanmaktan tatlım.Bende arabayı kurdum eve balkona cıkarıyorum evde gezdiriyorum işte.

Ben herseyi süte bağlar oldum galibi sütüm olmadığı için huzursuz diyorum.Deli olucam ya rüyama bile giriyor.

Yeni birseyler yapıcam bu süt için ben ya olmak zorunda.Her saat sağıcam yine yara olsada heryerim.
Bu saatten sonra olurmu kızlar

olur belki canım ya denemekte fayda var ama herşeyi de süte bağlama süt verilen bebekte huzursuz olabiliyor yada mama verilenler daha akıllı olabiliyor
kafana taktıkça daha çok üstüne gelir herşey

Aynen canim, salincakta cok kalamiyor, ürküyor 10 dk.dan sonra. Ama 8 kiloya kadar kullanilabiliyor o salincak bildigim kadariyla, benim oglum 6'yi bulmustur. 2 kiloyu kac ayda alir acaba?
Bu arada israrla emzirirsen sütün gelir bence. Bol bolda sivi tüket, sicak seyler ic. Günlük corba mutlaka icilmeliymis. Ben hergün yapamiyorum ama haftada en az 3 kere corba iciyorum. Süt gelmemesiyle ilgili sorun yasamadim.

Bilirim canım o çaresizliği bu günlerde gecıcek bitsin şu gazlar.Gurbette olmak zor canım olsun bebişinle avunuyosun en azında sağlık olsun üzme kendini.

Bugunden sonra son bir umut süt kampındayım kızlar elimden geleni yapıcam.Memede cok tutamıyorum gelmyince cıldırıyor ağlamaktan ama hep sağıcam ve patlayana kadar sıvı tüketicem.Bakalım sütmü galip gelicek benmi

hadi bakalım gazan mübarek olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bilirim canım o çaresizliği bu günlerde gecıcek bitsin şu gazlar.Gurbette olmak zor canım olsun bebişinle avunuyosun en azında sağlık olsun üzme kendini.

Evet sorma canim ya. Gurbete alistim alismasina dya, 14 yil olacak neredeyse cünkü. Ama böyle özel günlere katilamamak kötü En cok o zaman aci veriyor gurbet...

Umarim sütün artar canim. Ama üzme canini, dünyanin sonu degil. Herkesin metabolizmasi farkli. Stresede girmemeye calis sivi tüketiminin yanisira.

Nurtencim dogumgünün kutlu olsun canimmmm a.s. hihoyyyt

bebişinle,eşinle,ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu yillara canimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nurtencİm doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım bebeĞİnle ve eŞİnle bİrlİkte daha nİce hayırlı seneler dİlerİmm

opuyorumnanaktanNurten doğum günün kutlu olsun canımmmm benimmmmmmmmm

nurten doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım nİce senelere.

Nurten canım doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle ve kuzunla beraber nice mutlu yıllaraopuyorumnanaktan

KIZLAR HEPİNİZ HARİKASINIZ YAAA ÇOK DUYGULANDIM GÖRÜNCE:gitme:

ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKK SEVİYORUM SİZLERİ ÇOOOOKKK..

DOLU DOLU KUTLAMALARLA Bİ DOGUM GÜNÜ GEÇİRİYORUM TEŞEKKÜRLER....a.s.a.s.

MıSAFıR ÇOK KONULARA PEK KATILAMIYORUM ZATEN ZORAKı GıRıYORUM ıDARE EDıNa.s.

BıRSENCıM KUTLAY GÖTÜRÜRDE ÇOK UZAK YAV BENCE YıNE Bı ALIŞVERıŞ MERKEZı OLSUN..

ÇIKMAM LAZIM SıZ KARARLAŞTIRIN ıŞTE...

merhaba kızlar bugün sabahtan beri bizimkiyle uğraşıyorum uykusu çok az yarım saat bile zor uyuyor Allahtan kardeşim varda acayip yardımcı bana,uyutuyoo oyalıyoo herşeyi yapıyoo yanii..Gaz sorununa babulin çok iyi geldi alttan üstten çıkarıp duruyor çok şükür,birazda uzun uyusa iyice keyiflenecek oğlum..Dün iki saat uyuyunca iyiydi keyfi dün çekindiğimiz resimlerden sizede atıyım dedim bakın bakalım teyzeleri oğluşuma büyümümşmü...??
Buluşma işinde son durum ne bilen varmı?
Yfrog - s6302130
Yfrog - s6302134

merhaba kızlar. sabahtan beri hazırlıklarla uğraşıyorum. ben gidiyorum:gitme: bu gece son. benneyaptımki evimden ayrı kalmak istemiyorum hiç. ama tatil uzun olunca gitmek gerekiyor memlekete. işin kötü tarafı tatilin büyük bir bölümünü kaynanatörle aynı çatı altında geçirecem ve dertleşeceğim KK arkadaşlarımda olmayacak:sinifsinif:
yani tatilde çok nadir girebilecem nete haberiniz olsun.:çok üzgünüm:

sizde ne var ne yok? yine buluşuyorsunuz bakalım ohh ne güzel!kaydirigubbakcemile5

ayy karşı komsum geldi onla oturduk kızlarrr

ilkkez geldi bebek görmeye bebeklerim bugün uslular

buluşmada son gelişma aynı 6 temmuz saat 13.30 da metroportta kadirhasda bebeklerle rahat oturacağımız yer yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…