2009 Mayıs Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya bu kıza ne oldu anlamadım yaa
sabah beridir uyumuyor yemek memek hakgetire duş aldırdım emzirdim uyudu sandım meğer beni kandırıyormuş
ne uyuması yatırır yatırmaz uyandı velet
sürekli emmek istiyor acaba sütmü yok aç mı diyorum memeyi ağzından çıkardıktan sonra sıkıyorum on yerden süt çıkıyor e bu kıza ne oluyor yaakafamçokkarıştıöldüm sabah beri kucakta açım
evim pis sadece salonu süpürebildim,

buluşma yeri anlaşılmıştırrr pazaretsi 13.30 da
hülyaaa buluşup gidelim bacımm işi çıkmazsa eşim götürecekk

nurtencım dogum gunun kutlu olsun
gıremıyorum sıteye kıs durmuyo benım uyudugu zamanda ev işine dalıyorum fırsat olmuyo yazmaya dun msnden yazmıssın bırsen ama ben gordugumde cıkmıssın buluşmaya cok uzak olmazsa gelırım tabı ama yıne alısverıs merkezınde olacagına gelın bana yahuu kek borek beklemeyın ama bıızm kız huysuz ya kucakta gezmek ıstıyo yadagozler hep acık ayakta sallanacakmafoldumben çok yoruldum ya anne olmak cok zormus ben depresyona gırıyorum galıba

evet canım son bir deneme daha yapıcam inşallah gelir

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gözün aydın canım borada 2 haftadan beri agulanıyor cok güzeller ya

sakın ol canım yanlız değilsin bende öldüm sallamaktan

esencim geçiş dönemlerinde öyle uykusuz günleri oluyo benimkinin 15 saat hiç uyumadığını biliyorum ne ağlıyo ne uyuyo gözler cam gibi sanki uykusuz bebek o değil bazen olabiliyo

Iyi Tatiller sana Cerencim. Umarim kaynanatöre ragmen iyi gecer tatilin.
umarım canımkafamçokkarıştı 2 yazdır kaynanatörle idare ediyorduk ama bu yaz farklı. oğlum var şimdi bide!:çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde kocamı paylaşamıyorduk, şimdi onun "benim kocam" olduğunun farkına vardı. şimdi de oğlumu paylaşamıyoruz:çok üzgünüm: benim oğlumu kendi oğlu zannediyorklava:klava: telefon ettiğinde filan oğlum nasıl diye soruyorklava:klava: severken de "annem" diye seviyor benim gibi yaaa!!!kötükedihüsokötükedihüso
geçenlerde kaynana burdayken oğlumla oynaşıyordum, küçük kurbağa şarkısını söylüyordum. öteki gün bir baktım, o da küçük kurbağa şarkısını söylüyordelikafaduldendelikafadulden gülsem mi ağlasam mı bilemedim!!:mymeka:

oyyy maşallah ömerime! ee tabi o büyük bizimkilerden. 2,5 aylık şimdi di mi canım?

ceren cnm güle güle bırak kaynanı sallmaa ben benimkini görmüyom bileee

cnm evet 8 temmuzda 3 de dolacak allah izin verirse 8 nisan ya doğumları

kızlar saatlerdir ütü yapıyorum bir pantalon ütülüyorum sonra kızı kucağıma alıyor tam bırakıyorum gene ağlıyor ayyy çıldırıcaktım 2de başladım ütüye düşünün yani bide bu sıcakta hiç çekilmiyor bugün çok huysuz kızım kakasınıda yapamıyor of ne güzel yapıyordu nolduysa artık çok sancı çekiyor yediklerimede dikkat ediyorum anlamadım gitti ayy bugün çok yoruldumçokkkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…