kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bu kıza ne oldu anlamadım yaa
sabah beridir uyumuyor yemek memek hakgetire duş aldırdım emzirdim uyudu sandım meğer beni kandırıyormuş
ne uyuması yatırır yatırmaz uyandı velet
sürekli emmek istiyor acaba sütmü yok aç mı diyorum memeyi ağzından çıkardıktan sonra sıkıyorum on yerden süt çıkıyor e bu kıza ne oluyor yaakafamçokkarıştıöldüm sabah beri kucakta açım
evim pis sadece salonu süpürebildim,
cnm sut gelıyosa hala sutun yeterdır belkı alıskanlık yapmıstır emzık versende onu emmezmıkı
ya bu kıza ne oldu anlamadım yaa
sabah beridir uyumuyor yemek memek hakgetire duş aldırdım emzirdim uyudu sandım meğer beni kandırıyormuş
ne uyuması yatırır yatırmaz uyandı velet
sürekli emmek istiyor acaba sütmü yok aç mı diyorum memeyi ağzından çıkardıktan sonra sıkıyorum on yerden süt çıkıyor e bu kıza ne oluyor yaakafamçokkarıştıöldüm sabah beri kucakta açım
evim pis sadece salonu süpürebildim,
cnm sut gelıyosa hala sutun yeterdır belkı alıskanlık yapmıstır emzık versende onu emmezmıkı
verdim emzik uyuyor ağzından çıkınca uyanıyoooo
cnm ısrarla emzırırsen neden olmasın bıyerde okumustum hıc dogum yapmamıs bırıde cok isteklı olup devamlı emzırırse bellı bı sure sonra sut gelıyomus tamamen psıkolojık kafan rahat olsun inş senınde gelır
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nurtencım dogum gunun kutlu olsun
gıremıyorum sıteye kıs durmuyo benım uyudugu zamanda ev işine dalıyorum fırsat olmuyo yazmaya dun msnden yazmıssın bırsen ama ben gordugumde cıkmıssın buluşmaya cok uzak olmazsa gelırım tabı ama yıne alısverıs merkezınde olacagına gelın bana yahuu kek borek beklemeyın ama bıızm kız huysuz ya kucakta gezmek ıstıyo yadagozler hep acık ayakta sallanacakmafoldumben çok yoruldum ya anne olmak cok zormus ben depresyona gırıyorum galıba
cnm cok tatlı oluyolar yaaaa senınkıde ılgılenıncemı soyledı canm
aslan damattalkisalkisalkisalkisalkisalkis
umarım canımkafamçokkarıştı 2 yazdır kaynanatörle idare ediyorduk ama bu yaz farklı. oğlum var şimdi bide!:çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde kocamı paylaşamıyorduk, şimdi onun "benim kocam" olduğunun farkına vardı. şimdi de oğlumu paylaşamıyoruz:çok üzgünüm: benim oğlumu kendi oğlu zannediyorIyi Tatiller sana Cerencim. Umarim kaynanatöre ragmen iyi gecer tatilin.
oyyy maşallah ömerime! ee tabi o büyük bizimkilerden. 2,5 aylık şimdi di mi canım?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim oğlumda emzikle uyuyor. uyurken bile cok cok emiyor. düşünce uyanıyor, geri veriyorum,geri uyuyor.opuyorumnanaktanverdim emzik uyuyor ağzından çıkınca uyanıyoooo
kızlar 37.1 ateşi çok mu normal mi
umarım canımkafamçokkarıştı 2 yazdır kaynanatörle idare ediyorduk ama bu yaz farklı. oğlum var şimdi bide!:çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde kocamı paylaşamıyorduk, şimdi onun "benim kocam" olduğunun farkına vardı. şimdi de oğlumu paylaşamıyoruz:çok üzgünüm: benim oğlumu kendi oğlu zannediyorklava: klava: telefon ettiğinde filan oğlum nasıl diye soruyor klava: klava: severken de "annem" diye seviyor benim gibi yaaa!!!kötükedihüsokötükedihüso
geçenlerde kaynana burdayken oğlumla oynaşıyordum, küçük kurbağa şarkısını söylüyordum. öteki gün bir baktım, o da küçük kurbağa şarkısını söylüyordelikafaduldendelikafadulden gülsem mi ağlasam mı bilemedim!!:mymeka:
oyyy maşallah ömerime! ee tabi o büyük bizimkilerden. 2,5 aylık şimdi di mi canım?
benim oğlumda emzikle uyuyor. uyurken bile cok cok emiyor. düşünce uyanıyor, geri veriyorum,geri uyuyor.opuyorumnanaktan
canım Allah sabır versin bu kaynanaları anlamak çok zor çok,bende çok mesafeliymişim suratım hiç gülmüyormuş onlara her gittiğimde kalkmak için eşimin suratını bakıyormuşum geçen gün ağlayarak eşimi arayıp bunları söylemiş kayınvalidem şok oldum:1shok: ortada bişeyde yok yani nerden çıktı anlamadım birdaha gitmiycem dedim çokbozuldum eşim benim hatırım için konuyu açma dediöle kapattım iyice kendinden soğuttu hiç görmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?