oyy maşallah canım. hep ilkler senin veletlerden geliyor:) yürüdüklerini de görecez inşallahopuyorumnanaktanceren cnm güle güle bırak kaynanı sallmaa ben benimkini görmüyom bileee
cnm evet 8 temmuzda 3 de dolacak allah izin verirse 8 nisan ya doğumları
yükselmezse daha, bi problem yoktur canım. benim 37.4'e çıktığı da oluyor çok ağlayınca filan. ama geri düşüyor.kızlar 37.1 ateşi çok mu normal mi
kızlar saatlerdir ütü yapıyorum bir pantalon ütülüyorum sonra kızı kucağıma alıyor tam bırakıyorum gene ağlıyor ayyy çıldırıcaktım 2de başladım ütüye düşünün yani bide bu sıcakta hiç çekilmiyor bugün çok huysuz kızım kakasınıda yapamıyor of ne güzel yapıyordu nolduysa artık çok sancı çekiyor yediklerimede dikkat ediyorum anlamadım gitti ayy bugün çok yoruldumçokkkafamçokkarıştı
umarım canımkafamçokkarıştı 2 yazdır kaynanatörle idare ediyorduk ama bu yaz farklı. oğlum var şimdi bide!:çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde kocamı paylaşamıyorduk, şimdi onun "benim kocam" olduğunun farkına vardı. şimdi de oğlumu paylaşamıyoruz:çok üzgünüm: benim oğlumu kendi oğlu zannediyorklava: klava: telefon ettiğinde filan oğlum nasıl diye soruyor klava: klava: severken de "annem" diye seviyor benim gibi yaaa!!!kötükedihüsokötükedihüso
geçenlerde kaynana burdayken oğlumla oynaşıyordum, küçük kurbağa şarkısını söylüyordum. öteki gün bir baktım, o da küçük kurbağa şarkısını söylüyordelikafaduldendelikafadulden gülsem mi ağlasam mı bilemedim!!:mymeka:
oyyy maşallah ömerime! ee tabi o büyük bizimkilerden. 2,5 aylık şimdi di mi canım?
canım Allah sabır versin bu kaynanaları anlamak çok zor çok,bende çok mesafeliymişim suratım hiç gülmüyormuş onlara her gittiğimde kalkmak için eşimin suratını bakıyormuşum geçen gün ağlayarak eşimi arayıp bunları söylemiş kayınvalidem şok oldum:1shok: ortada bişeyde yok yani nerden çıktı anlamadım birdaha gitmiycem dedim çokbozuldum eşim benim hatırım için konuyu açma dediöle kapattım iyice kendinden soğuttu hiç görmek bile istemiyorum
hepsi bir ayrı cins bunların yaa! siz çok çok gidip gelirsiniz evinize. ama biz gittikmi kalıyoruz, tatilin çoğunu da orda geçiriyoruz. memlekette evimiz yok çünkü. evimiz maraş'ta. ama eşim bir memleket manyağı olduğu için 3-4 günde boşluk olsa soluğu tarsusta alıyoruz:çok üzgünüm:
Canım dijital derece varsa evde yada onun ucu gibi ucu olan bişey bana dr söyledi işe yarıyor ucuna pişik kremini sür bolca al yani hafif popo deliğine sok çıkar sadece ucunu 1 saate apmazsa yine yap yine yapmazsa gliserin fitilin yarısını at hemen yapar bazen bebekleri uyarmak gerekirmiş dr söyledi benim kızda arada 2 güne yakın yapmıyor bu dediğimi yapıyorum hemen yapıyor kabız olsa hem sancı yapar hem katı olur benimkinin normal oluyor dene istersen yalnız çok az sadece ucunu metal olan yerinikızlar saatlerdir ütü yapıyorum bir pantalon ütülüyorum sonra kızı kucağıma alıyor tam bırakıyorum gene ağlıyor ayyy çıldırıcaktım 2de başladım ütüye düşünün yani bide bu sıcakta hiç çekilmiyor bugün çok huysuz kızım kakasınıda yapamıyor of ne güzel yapıyordu nolduysa artık çok sancı çekiyor yediklerimede dikkat ediyorum anlamadım gitti ayy bugün çok yoruldumçokkkafamçokkarıştı
canım çocuğu biraz soy ılığa yakın sulu bezle bi tasa su yap tabi sil biraz bekle yine sil özellikle koltukaltını ayaklarını alnına az tut ama sonra ölç bakalımbirsencim karmayı olmadık daha.
37,5 oldu yaaaaa
canım sizin için kötü olmuş cesaretlide davranmış aslında ama özelde herşey patronların istediği gibi oluyor ve yutmak zorunda kalıyorsun.İnşallah kısa zamanda alırsınız zammıkızlar eşim yılbaşında zam almamıştı kriz bahanesi ile ama sadece zam vakti işleri durgundu
yılbaşından sonra işler bi açıldı hala kocam mıçını yere koymadan çalışıyor
bugünde zam bekliyolardı ama dün bizimki ile toplantı yapmış geçen senden daha az kar elde ettik demiş vs.vs.
bugünde zam gelmemiş tabi bizimki açıklamış herkes şokta diyor
bizimde içeriye borcumuz vardı 200 tl kestiriyorduk kestirme kriz var para yetmiyor de diyecektim adam kestirmiş bile.....
uyuz oluyorum yaa parayı buldukca insanlar insanlığını kaybediyor
umarım canımkafamçokkarıştı 2 yazdır kaynanatörle idare ediyorduk ama bu yaz farklı. oğlum var şimdi bide!:çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde kocamı paylaşamıyorduk, şimdi onun "benim kocam" olduğunun farkına vardı. şimdi de oğlumu paylaşamıyoruz:çok üzgünüm: benim oğlumu kendi oğlu zannediyorklava: klava: telefon ettiğinde filan oğlum nasıl diye soruyor klava: klava: severken de "annem" diye seviyor benim gibi yaaa!!!kötükedihüsokötükedihüso
geçenlerde kaynana burdayken oğlumla oynaşıyordum, küçük kurbağa şarkısını söylüyordum. öteki gün bir baktım, o da küçük kurbağa şarkısını söylüyordelikafaduldendelikafadulden gülsem mi ağlasam mı bilemedim!!:mymeka:
oyyy maşallah ömerime! ee tabi o büyük bizimkilerden. 2,5 aylık şimdi di mi canım?canım boşver kaynanayı oğlanda senin kocanda bırak o sinir olsun
oy keşke benimkide emzik alsabenim oğlumda emzikle uyuyor. uyurken bile cok cok emiyor. düşünce uyanıyor, geri veriyorum,geri uyuyor.opuyorumnanaktan
gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim kız şu an kucağımda uyuyor eğer bırakırsam uyanıyor bizde böyleeeeeeeeee
iiyiz canım dün saat 7 den bu gün öğlene uyuyunca şimdi uyumak istemiyor kucakta idare ediyoztutkun nasılsın canım? türkiz kızımız nasıl?
çok hoş bi foto olmuş senin oğlanı çapkın yapmaya çalışmışsın ama çocuk daha erken diyor bak
kız canım çekti valla yarın bende yapayımeşim geldi kıza bakıyor sabahtan beri uyumadı zilli
bende yemek hazırlayam kızı ağlata ağlata yemek yaptım valla ne yapam açım karnıyarık pilav yaptımm
yerim bemn onu kızbu da oğlumun size son pozu teyzoşlaryerimseniben bi daha gördüğünüzde 3,5 aylık olacak kuzum.:çok üzgünüm: çok uğraştım ama güldüremedim. Uykusu vardı da, "hadi anne bitir işini ben uyuyacam" bakışı bunlar çünkü:roflol:
[ımg]http://img37.imageshack.us/img37/132/cimg2305.jpg[/ımg]
yok caanım,ne çapkını! dünürüm duymasın!:kedi: benim oğlanın başı bağlı bikerem:lepi:iiyiz canım dün saat 7 den bu gün öğlene uyuyunca şimdi uyumak istemiyor kucakta idare ediyoz
çok hoş bi foto olmuş senin oğlanı çapkın yapmaya çalışmışsın ama çocuk daha erken diyor bak
maşallah oğluna çokta masum yavrummm:))
kız canım çekti valla yarın bende yapayım
yerim bemn onu kız
neden 3.5 aylık olunca ki
canım maşallah pek tatlısınızmerhaba kızlar bugün sabahtan beri bizimkiyle uğraşıyorum uykusu çok az yarım saat bile zor uyuyor allahtan kardeşim varda acayip yardımcı bana,uyutuyoo oyalıyoo herşeyi yapıyoo yanii..gaz sorununa babulin çok iyi geldi alttan üstten çıkarıp duruyor çok şükür,birazda uzun uyusa iyice keyiflenecek oğlum..dün iki saat uyuyunca iyiydi keyfi dün çekindiğimiz resimlerden sizede atıyım dedim bakın bakalım teyzeleri oğluşuma büyümümşmü...??
Buluşma işinde son durum ne bilen varmı?
yfrog - s6302130
yfrog - s6302134
güle güle canım.allah sabır versin bizi unutmamerhaba kızlar. Sabahtan beri hazırlıklarla uğraşıyorum. Ben gidiyorum:gitme: Bu gece son. Benneyaptımki evimden ayrı kalmak istemiyorum hiç. Ama tatil uzun olunca gitmek gerekiyor memlekete. Işin kötü tarafı tatilin büyük bir bölümünü kaynanatörle aynı çatı altında geçirecem ve dertleşeceğim kk arkadaşlarımda olmayacak:sinifsinif:
Yani tatilde çok nadir girebilecem nete haberiniz olsun.:çok üzgünüm:
Sizde ne var ne yok? Yine buluşuyorsunuz bakalım ohh ne güzel!kaydirigubbakcemile5
oy canım ya seni anlıyorum nedesem boşbu arada dogum günün kutlu olsun nurten'cıgım...sevdıklerınle nıce güzel yıllar gecırmenı dılerım...
Kizlar oglum dün hic uyumadi, kustu durdu, ne kadar ugrastiysam gazini cikaramadim, ne yapacagimi sasirdim, aklima gelen her türlü metodu denedim ama en fazla 15 dk uykuda kalabildisicakti havalar, bunaldi heralde...bugün cok sükür uyuyor bir tanem. Off allah insani caresiz birakmasin...
Bugünde keyifsizim, kardesimin nikahi var , ıstanbul'dalar ve maalesef ben katilamiyorum. Gecen hafta nisani vardi ve cok güzel gecmis. öyle üzgünüm ki...esim izin alamiyor, senede belli bir zamanda izine cikabiliyor. Bende tek basima ucaga binmeye cesaret edemedim bebisle.
canım emiyorsa sakın pes etme ben sütüm bitmesine rağmen hala sağıyorum çıkmıyor ama deniyorum türkizde inat emmiyorbugunden sonra son bir umut süt kampındayım kızlar elimden geleni yapıcam.memede cok tutamıyorum gelmyince cıldırıyor ağlamaktan ama hep sağıcam ve patlayana kadar sıvı tüketicem.bakalım sütmü galip gelicek benmi
kız dünürün kim valla herkes dünür oldu sitedeyok caanım,ne çapkını! Dünürüm duymasın!:kedi: Benim oğlanın başı bağlı bikerem:lepi:
Evet canım pek nazlı benim oğlum. Babasının çok zoruna gitti kızın yanındaki süt dökmüş kedi pozisyonukaydirigubbakcemile3
canım geçmişe bakınca gördüm güzel bi tatil olur inşallahcanım çünkü biz yarın sabah memlekete gidiyoruz:çok üzgünüm: 2 ay sonra dönücez evimize:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?