2009 Mayıs Anneleri

ceren cnm güle güle bırak kaynanı sallmaa ben benimkini görmüyom bileee

cnm evet 8 temmuzda 3 de dolacak allah izin verirse 8 nisan ya doğumları
oyy maşallah canım. hep ilkler senin veletlerden geliyor:) yürüdüklerini de görecez inşallahopuyorumnanaktan
ohh ne güzel görmüyosun sen. biz nerdeyse 2 ay beraber yatıp kalkacazmafoldumbenmafoldumben

kızlar 37.1 ateşi çok mu normal mi
yükselmezse daha, bi problem yoktur canım. benim 37.4'e çıktığı da oluyor çok ağlayınca filan. ama geri düşüyor.

ben hiç dikkat etmiyorum da yediklerime, ne bulursam yiyorum. alıştı kuzumda. sancı filan çekmiyor maşallah babannem demişti, herşeyden ye alıştır çocuğu yoksa çok sancı çeker diye. bende alıştırdım şükür problem yaşamadık.
sende alıştır canım bence,biraz sancı çeker,sonra alışır inşallah!:Saruboceq:

semra kaka yapamadıysa huysuz olur gliserin fitil var cnm hiçbir yan etkisi yok doktor bize verdi yarısını atıyoruz...kakasını yapmazsa uymaz ağlar ıkınır haberin olsun

kızlar eşim yılbaşında zam almamıştı kriz bahanesi ile ama sadece zam vakti işleri durgundu

yılbaşından sonra işler bi açıldı hala kocam mıçını yere koymadan çalışıyor

bugünde zam bekliyolardı ama dün bizimki ile toplantı yapmış geçen senden daha az kar elde ettik demiş vs.vs.
bugünde zam gelmemiş tabi bizimki açıklamış herkes şokta diyor
bizimde içeriye borcumuz vardı 200 tl kestiriyorduk kestirme kriz var para yetmiyor de diyecektim adam kestirmiş bile.....

uyuz oluyorum yaa parayı buldukca insanlar insanlığını kaybediyor

Canım dijital derece varsa evde yada onun ucu gibi ucu olan bişey bana dr söyledi işe yarıyor ucuna pişik kremini sür bolca al yani hafif popo deliğine sok çıkar sadece ucunu 1 saate apmazsa yine yap yine yapmazsa gliserin fitilin yarısını at hemen yapar bazen bebekleri uyarmak gerekirmiş dr söyledi benim kızda arada 2 güne yakın yapmıyor bu dediğimi yapıyorum hemen yapıyor kabız olsa hem sancı yapar hem katı olur benimkinin normal oluyor dene istersen yalnız çok az sadece ucunu metal olan yerini

birsencim karmayı olmadık daha.
37,5 oldu yaaaaa
canım çocuğu biraz soy ılığa yakın sulu bezle bi tasa su yap tabi sil biraz bekle yine sil özellikle koltukaltını ayaklarını alnına az tut ama sonra ölç bakalım

canım sizin için kötü olmuş cesaretlide davranmış aslında ama özelde herşey patronların istediği gibi oluyor ve yutmak zorunda kalıyorsun.İnşallah kısa zamanda alırsınız zammı

tutkun nasılsın canım? türkiz kızımız nasıl?
iiyiz canım dün saat 7 den bu gün öğlene uyuyunca şimdi uyumak istemiyor kucakta idare ediyoz

kızlar, bu oğlumun ilk arkadaşı:) tabi kızımız bizden 2 ay büyük olunca oğlum tırstı accuk:roflol:

çok hoş bi foto olmuş senin oğlanı çapkın yapmaya çalışmışsın ama çocuk daha erken diyor bak

eşim geldi kıza bakıyor sabahtan beri uyumadı zilli
bende yemek hazırlayam kızı ağlata ağlata yemek yaptım valla ne yapam açım karnıyarık pilav yaptımm

bu da oğlumun size son pozu teyzoşlaryerimseniben bi daha gördüğünüzde 3,5 aylık olacak kuzum.:çok üzgünüm: çok uğraştım ama güldüremedim. uykusu vardı da, "hadi anne bitir işini ben uyuyacam" bakışı bunlar çünkü:roflol:

eşim geldi kıza bakıyor sabahtan beri uyumadı zilli
bende yemek hazırlayam kızı ağlata ağlata yemek yaptım valla ne yapam açım karnıyarık pilav yaptımm
kız canım çekti valla yarın bende yapayım

yerim bemn onu kız
neden 3.5 aylık olunca ki

yok caanım,ne çapkını! dünürüm duymasın!:kedi: benim oğlanın başı bağlı bikerem:lepi:

maşallah oğluna çokta masum yavrummm:))

evet canım pek nazlı benim oğlum. babasının çok zoruna gitti kızın yanındaki süt dökmüş kedi pozisyonukaydirigubbakcemile3

canım maşallah pek tatlısınız

güle güle canım.allah sabır versin bizi unutma
oy canım ya seni anlıyorum nedesem boş
canım emiyorsa sakın pes etme ben sütüm bitmesine rağmen hala sağıyorum çıkmıyor ama deniyorum türkizde inat emmiyor

kız dünürün kim valla herkes dünür oldu sitede

canım çünkü biz yarın sabah memlekete gidiyoruz:çok üzgünüm: 2 ay sonra dönücez evimize:a015:
canım geçmişe bakınca gördüm güzel bi tatil olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…