2009 Mayıs Anneleri

cok emmiyor canım süt gelmeyince sıkılıyor ama inat ettim arttırıcam bu sütü.saat 6 da ve 7 de sağdım 30cc toplandı onu verdim şimdi.Mamayı 120 veriyodum 90 verdim yavas yavas daha cok gelicek.
Sende pes etme benim kadar vardır sendede

VALLAHİ ARTIK ODA ÇIKMIYOR SEN İNAT ET

bizde türkizi istiyoruz allahın izniyle boraya gül gibi oğlum var valla.[/QUOT]VALLAHİ VERSEM Mİ BEN DEDE GÜL GİBİ KIZ VAR
HADİ VERDİM GİTTİ

heheh:roflol:bir baba için zora gidilecek bir durum yaniii ama şimdiki kızlar zilli vallaa
erkekler daha akıllı oluyorlar

kız dünürün kim valla herkes dünür oldu sitede

canım geçmişe bakınca gördüm güzel bi tatil olur inşallah
canım civciv hülya benim dünürüm. gazel kızımızda gelinimopuyorumnanaktan

heheh:roflol:bir baba için zora gidilecek bir durum yaniii ama şimdiki kızlar zilli vallaa
erkekler daha akıllı oluyorlar

bizde seneye bu zamanlar görüşürüz dedik artık:) oğlum yaşını geçsin bi bakalımzemuszemus

canım hatika görünüyorsunuz maşallah size ŞenizŞeniz

sen bizi bırakıp nerelere gidiyorsunn dünürrrrrrrrrrrrr :a015::a015:

bacımmm senin kocanın zaten sözü vardııı hele bi götürmesinnn klava:klava:klava:

kızlar, bu oğlumun ilk arkadaşı:) tabi kızımız bizden 2 ay büyük olunca oğlum tırstı accuk:roflol:

:mymeka::mymeka::mymeka: sen benim damadı nasıl başka kızların yanına oturtuyorsun bakıyımm hee klava:klava:

NURTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI YILLAR DİLERİM CANIMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN Şeniz

AYY BİZ YİNE ÇOKK YORULDUKKK YAW YİNE GEZMEYE GİTTİK EVE GELDİM KIZI YIKADIM EMDİRDİM TAM YATIRIYIM DEDİM ALTINA ETTİ TEKRAR ONU DEĞİŞTİRDİM YATIRDIM HEMEN SONRA EVİ TOPARLADIM ATTIM KENDİMİ MUTFAĞA BEZELYE MAKARNA BİDE SEMİZOTU SALATASI YAPTIM KIÇIM YENİ YER GÖRDÜ YAWkafamçokkarıştı

AYY BU GEZMEK FENA ALIŞKANLIK YAPTI YAA ACAYİP YORULUYORUM HEE :çok üzgünüm:

yok canııımmm, gazelimin üstüne gül koklar mı benim oğlum?? o resimdeki ile sadece arkadaşlarkaydirigubbakcemile3

kızlaaar veda vakti :gitme::gitme:
yarın sabah erkenden yola çıkacaz. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize iyi bakın. ara sıra girmeye çalışırım net bulursam. sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.

canımmm Allaha emanet olunnn kendine ve damadıma iyi bak olurmuuuu :gitme::gitme::gitme::gitme:sizi özliycezzz senağlamasenağlama

nurten doğum günün kutlu olsun...nice yıllara..
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM
nurtencim
cnm doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice yıllara inşallah tatlım....
TEŞEKKÜRLER CNM AMİN İNŞ.a.s.
SAGOL CNM

SENN ANNENDE DÖNDÜ DİMİ YALNIZSIN BİRAZ ZORLANIRSIN AMA ALIŞTIR KENDİNİ DEPRESYON FALANDA YOKlmaz: AKLINA GETİRME BÖYLE ŞEYLERİ ÇOK ÖPTÜM CNMopuyorumnanaktan
nurtencıgım dogum gunun kutlu olsun nıce nıce yenı yaslara esın ve kızınla saglıkla gırmen dılegıyle
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR CNM opuyorumnanaktan
iyiki doğdun nurteeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
iyiki doğdun iyki doğdun nurteeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
SAGOOOOOOOOOLLLLLLLLLL CANIMSINopuyorumnanaktan
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM...

KIZ SANA BRAVO VALLA HEM GEZİYO KARI MAŞ. HEM YEMEGİNİDE YAPIYO EVİNİDE TEMİZLİYO ÇOCUGUNANA BAKIYO VALLA BEN Bİ KAÇ HAFTA ANNMDEYİM EVİM FENA ZOZ DUMANDIR ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYOM NASIL HAKLIYACAM O EVİ?? İŞ BİŞE DEGİLDE ÇOCUK DURSA GERİSİNİ YAPARIM İŞTEN KORKMAM..
ya bu kız neden uyumuyor yaaa
anason verecem biraz belki uyumasına yardım eder

CNM BNMKİDE BUGÜN UYUMUYOR AZ ÖNCE YIKADIM VE ZOR UYTTUM İNAN AGLADIM UYUTURKEN BİDE BURASI KALABALIK VE MAH. COK SESLİ ÇIKTIM ÇOCUKLARA Bİ GÜZEL BAGIRDIM VE HEPSİNİ EVİNE YOLLADIM ANNELERİNEDE Bİ DÜNYA LAF SÖYLEDİM TABİ ANLARLARSA.....:umursamaz:

SONRA EVDEKİLERLE TAKIŞTIM SESSİZ OLUN DİE YETERKİ UYUSUN AMA ÇOK DÜZÜENİ BOZULDU ÇOK EN ÇOKTA BANA YANSIYO STRESE GİRRDİM YAVS..

canım sizin için kötü olmuş cesaretlide davranmış aslında ama özelde herşey patronların istediği gibi oluyor ve yutmak zorunda kalıyorsun.İnşallah kısa zamanda alırsınız zammı

cnm en yakın zaman yılbaşına valla yapacak bişey yok malesef kısmet buymuş ne yapalım

kızlar, bu oğlumun ilk arkadaşı:) tabi kızımız bizden 2 ay büyük olunca oğlum tırstı accuk:roflol:

pek masum çocuk bozma çocuğuuu

[sıze="2"]esencİm banyo yaptırmayı denesen???[/sıze]
yaptırdm gülüm yaa yok uyumuyor bidaha yaptırayım bakalım belki işe yararca
canım hayırlı yolculuklar arada ara kendinden haber ver merakta bırakma bizi 2 ay çok uzun sürea.s.
valla o stres denilen şeyden bende de var netcez bilmem uyumuyor zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…