canım maşallah pek tatlısınız
güle güle canım.allah sabır versin bizi unutma
oy canım ya seni anlıyorum nedesem boş
canım emiyorsa sakın pes etme ben sütüm bitmesine rağmen hala sağıyorum çıkmıyor ama deniyorum türkizde inat emmiyor
Kİmse yazmıyo bende gİdİyorum
VALLAHİ ARTIK ODA ÇIKMIYOR SEN İNAT ETcok emmiyor canım süt gelmeyince sıkılıyor ama inat ettim arttırıcam bu sütü.saat 6 da ve 7 de sağdım 30cc toplandı onu verdim şimdi.Mamayı 120 veriyodum 90 verdim yavas yavas daha cok gelicek.
Sende pes etme benim kadar vardır sendede
bizde türkizi istiyoruz allahın izniyle boraya gül gibi oğlum var valla.[/QUOT]VALLAHİ VERSEM Mİ BEN DEDE GÜL GİBİ KIZ VAR
HADİ VERDİM GİTTİ
VALLAHİ ARTIK ODA ÇIKMIYOR SEN İNAT ET
bizde türkizi istiyoruz allahın izniyle boraya gül gibi oğlum var valla.[/QUOT]VALLAHİ VERSEM Mİ BEN DEDE GÜL GİBİ KIZ VAR
HADİ VERDİM GİTTİ
hadı hayırlı uğurlu olsun.Simdiden hazırlıklara başlayalım.İyi bak bundan sonra kızıma.
VALLA ŞİMDİDEN ÇEYİZİMİZ VAR BÜYÜYENE KADAR NE OLUR BİLMEM.SENDE OĞLUMUZA İYİ BAKhadı hayırlı uğurlu olsun.Simdiden hazırlıklara başlayalım.İyi bak bundan sonra kızıma.
çıkıyorum çay içcez kocişle görüşürüz öpüyoruz annesi Borayla seni:asigim:
yok caanım,ne çapkını! dünürüm duymasın!:kedi: benim oğlanın başı bağlı bikerem:lepi:
evet canım pek nazlı benim oğlum. babasının çok zoruna gitti kızın yanındaki süt dökmüş kedi pozisyonukaydirigubbakcemile3
canım civciv hülya benim dünürüm. gazel kızımızda gelinimopuyorumnanaktankız dünürün kim valla herkes dünür oldu sitede
canım geçmişe bakınca gördüm güzel bi tatil olur inşallah
heheh:roflol:bir baba için zora gidilecek bir durum yaniii ama şimdiki kızlar zilli vallaa
erkekler daha akıllı oluyorlar
merhaba kızlar bugün sabahtan beri bizimkiyle uğraşıyorum uykusu çok az yarım saat bile zor uyuyor Allahtan kardeşim varda acayip yardımcı bana,uyutuyoo oyalıyoo herşeyi yapıyoo yanii..Gaz sorununa babulin çok iyi geldi alttan üstten çıkarıp duruyor çok şükür,birazda uzun uyusa iyice keyiflenecek oğlum..Dün iki saat uyuyunca iyiydi keyfi dün çekindiğimiz resimlerden sizede atıyım dedim bakın bakalım teyzeleri oğluşuma büyümümşmü...??
Buluşma işinde son durum ne bilen varmı?
Yfrog - s6302130
Yfrog - s6302134
merhaba kızlar. sabahtan beri hazırlıklarla uğraşıyorum. ben gidiyorum:gitme: bu gece son. benneyaptımki evimden ayrı kalmak istemiyorum hiç. ama tatil uzun olunca gitmek gerekiyor memlekete. işin kötü tarafı tatilin büyük bir bölümünü kaynanatörle aynı çatı altında geçirecem ve dertleşeceğim KK arkadaşlarımda olmayacak:sinifsinif:
yani tatilde çok nadir girebilecem nete haberiniz olsun.:çok üzgünüm:
sizde ne var ne yok? yine buluşuyorsunuz bakalım ohh ne güzel!kaydirigubbakcemile5
ya bu kıza ne oldu anlamadım yaa
sabah beridir uyumuyor yemek memek hakgetire duş aldırdım emzirdim uyudu sandım meğer beni kandırıyormuş
ne uyuması yatırır yatırmaz uyandı velet
sürekli emmek istiyor acaba sütmü yok aç mı diyorum memeyi ağzından çıkardıktan sonra sıkıyorum on yerden süt çıkıyor e bu kıza ne oluyor yaakafamçokkarıştıöldüm sabah beri kucakta açım
evim pis sadece salonu süpürebildim,
buluşma yeri anlaşılmıştırrr pazaretsi 13.30 da
hülyaaa buluşup gidelim bacımm işi çıkmazsa eşim götürecekk
canım hatika görünüyorsunuz maşallah size ŞenizŞeniz
sen bizi bırakıp nerelere gidiyorsunn dünürrrrrrrrrrrrr :a015::a015:
bacımmm senin kocanın zaten sözü vardııı hele bi götürmesinnnklava: klava: klava:
:mymeka::mymeka::mymeka: sen benim damadı nasıl başka kızların yanına oturtuyorsun bakıyımm heeklava: klava:
NURTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI YILLAR DİLERİM CANIMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN Şeniz
AYY BİZ YİNE ÇOKK YORULDUKKK YAW YİNE GEZMEYE GİTTİK EVE GELDİM KIZI YIKADIM EMDİRDİM TAM YATIRIYIM DEDİM ALTINA ETTİ TEKRAR ONU DEĞİŞTİRDİM YATIRDIM HEMEN SONRA EVİ TOPARLADIM ATTIM KENDİMİ MUTFAĞA BEZELYE MAKARNA BİDE SEMİZOTU SALATASI YAPTIM KIÇIM YENİ YER GÖRDÜ YAWkafamçokkarıştı
AYY BU GEZMEK FENA ALIŞKANLIK YAPTI YAA ACAYİP YORULUYORUM HEE :çok üzgünüm:
yok canııımmm, gazelimin üstüne gül koklar mı benim oğlum?? o resimdeki ile sadece arkadaşlarkaydirigubbakcemile3
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIMnurten doğum günün kutlu olsun...nice yıllara..
TEŞEKKÜRLER CNM AMİN İNŞ.a.s.nurtencim
cnm doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice yıllara inşallah tatlım....
SAGOL CNMnurtencım dogum gunun kutlu olsun
gıremıyorum sıteye kıs durmuyo benım uyudugu zamanda ev işine dalıyorum fırsat olmuyo yazmaya dun msnden yazmıssın bırsen ama ben gordugumde cıkmıssın buluşmaya cok uzak olmazsa gelırım tabı ama yıne alısverıs merkezınde olacagına gelın bana yahuu kek borek beklemeyın ama bıızm kız huysuz ya kucakta gezmek ıstıyo yadagozler hep acık ayakta sallanacakmafoldumben çok yoruldum ya anne olmak cok zormus ben depresyona gırıyorum galıba
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR CNM opuyorumnanaktannurtencıgım dogum gunun kutlu olsun nıce nıce yenı yaslara esın ve kızınla saglıkla gırmen dılegıyle
SAGOOOOOOOOOLLLLLLLLLL CANIMSINopuyorumnanaktaniyiki doğdun nurteeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
iyiki doğdun iyki doğdun nurteeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM...canım hatika görünüyorsunuz maşallah size ŞenizŞeniz
sen bizi bırakıp nerelere gidiyorsunn dünürrrrrrrrrrrrr :a015::a015:
bacımmm senin kocanın zaten sözü vardııı hele bi götürmesinnnklava: klava: klava:
:mymeka::mymeka::mymeka: sen benim damadı nasıl başka kızların yanına oturtuyorsun bakıyımm heeklava: klava:
NURTENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI YILLAR DİLERİM CANIMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN Şeniz
AYY BİZ YİNE ÇOKK YORULDUKKK YAW YİNE GEZMEYE GİTTİK EVE GELDİM KIZI YIKADIM EMDİRDİM TAM YATIRIYIM DEDİM ALTINA ETTİ TEKRAR ONU DEĞİŞTİRDİM YATIRDIM HEMEN SONRA EVİ TOPARLADIM ATTIM KENDİMİ MUTFAĞA BEZELYE MAKARNA BİDE SEMİZOTU SALATASI YAPTIM KIÇIM YENİ YER GÖRDÜ YAWkafamçokkarıştı
AYY BU GEZMEK FENA ALIŞKANLIK YAPTI YAA ACAYİP YORULUYORUM HEE :çok üzgünüm:
ya bu kız neden uyumuyor yaaa
anason verecem biraz belki uyumasına yardım eder
canım sizin için kötü olmuş cesaretlide davranmış aslında ama özelde herşey patronların istediği gibi oluyor ve yutmak zorunda kalıyorsun.İnşallah kısa zamanda alırsınız zammı
pek masum çocuk bozma çocuğuuu
umarım canımkafamçokkarıştı 2 yazdır kaynanatörle idare ediyorduk ama bu yaz farklı. oğlum var şimdi bide!:çok üzgünüm: ilk evlendiğimizde kocamı paylaşamıyorduk, şimdi onun "benim kocam" olduğunun farkına vardı. şimdi de oğlumu paylaşamıyoruz:çok üzgünüm: benim oğlumu kendi oğlu zannediyorklava: klava: telefon ettiğinde filan oğlum nasıl diye soruyor klava: klava: severken de "annem" diye seviyor benim gibi yaaa!!!kötükedihüsokötükedihüso
geçenlerde kaynana burdayken oğlumla oynaşıyordum, küçük kurbağa şarkısını söylüyordum. öteki gün bir baktım, o da küçük kurbağa şarkısını söylüyordelikafaduldendelikafadulden gülsem mi ağlasam mı bilemedim!!:mymeka:
oyyy maşallah ömerime! ee tabi o büyük bizimkilerden. 2,5 aylık şimdi di mi canım?canım boşver kaynanayı oğlanda senin kocanda bırak o sinir olsun
oy keşke benimkide emzik alsa
gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim kız şu an kucağımda uyuyor eğer bırakırsam uyanıyor bizde böyleeeeeeeeee
senin kaynana kafayı sıyırmııışşşş ne diyem bacımmm evet cnm ömerim 8 temmuzda 3 ayını dolduracak..cnm iyice dalsın öle bırak anakucağını
eşim geldi kıza bakıyor sabahtan beri uyumadı zilli
bende yemek hazırlayam kızı ağlata ağlata yemek yaptım valla ne yapam açım karnıyarık pilav yaptımm
ohh karnıyarık heee canım çekti yaaa
kızlaaar veda vakti :gitme::gitme:
yarın sabah erkenden yola çıkacaz. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize iyi bakın. ara sıra girmeye çalışırım net bulursam. sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
yaaa cnm yaa sen neden böle veda ediyorsun offff böle etme çok duygusalım bu ara yaa :gitme::gitme::gitme:
yaptırdm gülüm yaa yok uyumuyor bidaha yaptırayım bakalım belki işe yararca[sıze="2"]esencİm banyo yaptırmayı denesen???[/sıze]
canım hayırlı yolculuklar arada ara kendinden haber ver merakta bırakma bizi 2 ay çok uzun sürea.s.kızlaaar veda vakti :gitme::gitme:
yarın sabah erkenden yola çıkacaz. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize iyi bakın. ara sıra girmeye çalışırım net bulursam. sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
valla o stres denilen şeyden bende de var netcez bilmem uyumuyor zilli[k] {n} [k];7764182 .!.:TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM
TEŞEKKÜRLER CNM AMİN İNŞ.a.s.
SAGOL CNM
SENN ANNENDE DÖNDÜ DİMİ YALNIZSIN BİRAZ ZORLANIRSIN AMA ALIŞTIR KENDİNİ DEPRESYON FALANDA YOKlmaz: AKLINA GETİRME BÖYLE ŞEYLERİ ÇOK ÖPTÜM CNMopuyorumnanaktan
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR CNM opuyorumnanaktan
SAGOOOOOOOOOLLLLLLLLLL CANIMSINopuyorumnanaktan
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM...
KIZ SANA BRAVO VALLA HEM GEZİYO KARI MAŞ. HEM YEMEGİNİDE YAPIYO EVİNİDE TEMİZLİYO ÇOCUGUNANA BAKIYO VALLA BEN Bİ KAÇ HAFTA ANNMDEYİM EVİM FENA ZOZ DUMANDIR ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYOM NASIL HAKLIYACAM O EVİ?? İŞ BİŞE DEGİLDE ÇOCUK DURSA GERİSİNİ YAPARIM İŞTEN KORKMAM..
CNM BNMKİDE BUGÜN UYUMUYOR AZ ÖNCE YIKADIM VE ZOR UYTTUM İNAN AGLADIM UYUTURKEN BİDE BURASI KALABALIK VE MAH. COK SESLİ ÇIKTIM ÇOCUKLARA Bİ GÜZEL BAGIRDIM VE HEPSİNİ EVİNE YOLLADIM ANNELERİNEDE Bİ DÜNYA LAF SÖYLEDİM TABİ ANLARLARSA.....:umursamaz:
SONRA EVDEKİLERLE TAKIŞTIM SESSİZ OLUN DİE YETERKİ UYUSUN AMA ÇOK DÜZÜENİ BOZULDU ÇOK EN ÇOKTA BANA YANSIYO STRESE GİRRDİM YAVS..
cnm en yakın zaman yılbaşına valla yapacak bişey yok malesef kısmet buymuş ne yapalım
pek masum çocuk bozma çocuğuuu
senin kaynana kafayı sıyırmııışşşş ne diyem bacımmm evet cnm ömerim 8 temmuzda 3 ayını dolduracak..cnm iyice dalsın öle bırak anakucağını
ohh karnıyarık heee canım çekti yaaa
yaaa cnm yaa sen neden böle veda ediyorsun offff böle etme çok duygusalım bu ara yaa :gitme::gitme::gitme:
aman ya keşke söylemeseydim herkesin canı çekti ama söylemesi ayıptır bir güzel olmuş kii zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?