yok canım,görmüyo musun benim oğlan terbiyeli. yan gözle bakmaz kimseye. hııı ama anasını bilememkaydirigubbakcemile3bilmemmm artıkk birdaha görmiyimm heee :dilcikar::dilcikar:
hani memlekete gidiyorsunuz sakın beşik kertiği falan yapmayınnn heeklava: klava:
canım benim,bende sizi özleyecem. gelinime iyi bak.opuyorumnanaktancanımmm Allaha emanet olunnn kendine ve damadıma iyi bak olurmuuuu :gitme::gitme::gitme::gitme:sizi özliycezzz senağlamasenağlama
cnm en yakın zaman yılbaşına valla yapacak bişey yok malesef kısmet buymuş ne yapalım
pek masum çocuk bozma çocuğuuu
Allah yardımcım olsun o kaynanayla yaneesenin kaynana kafayı sıyırmııışşşş ne diyem bacımmm evet cnm ömerim 8 temmuzda 3 ayını dolduracak..cnm iyice dalsın öle bırak anakucağını
ohh karnıyarık heee canım çekti yaaa
yaaa cnm yaa sen neden böle veda ediyorsun offff böle etme çok duygusalım bu ara yaa :gitme::gitme::gitme:lmaz:
vedaları bende sevmem hiç ama, yapacak bişi yok:gitme:
sağol canım benim. sizde dikkat edin. bizi unutmayın:gitme:[k] {n} [k];7764247 .!.:ayŞecİm hayırlı yolculuklar cnm dİkkat edİn kendİnİze..
yaptırdm gülüm yaa yok uyumuyor bidaha yaptırayım bakalım belki işe yararca
canım hayırlı yolculuklar arada ara kendinden haber ver merakta bırakma bizi 2 ay çok uzun sürea.s.
valla o stres denilen şeyden bende de var netcez bilmem uyumuyor zilli
canım inşallah arada girerim. olmazsa telefonlaşırızda.cnm en yakın zaman yılbaşına valla yapacak bişey yok malesef kısmet buymuş ne yapalım
pek masum çocuk bozma çocuğuuu
aman ya keşke söylemeseydim herkesin canı çekti ama söylemesi ayıptır bir güzel olmuş kii zemuszemus
uyku vakti... öpücüklerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar siribron canım çok sevindim maşallahyağızımıza anneyi üzmesin artık mışıl mışıl uyusunda büyüsün kuzucuğun
benimde bissürü ütüm var ama akşam yapıcam çok sıcak şimdiden dışarı çıkıcaz ama ne giydirsem kızıma şaştım uzun kollumu giydirsem kısa kollumu şortmu giydirsem 42 günlük dhaa nasıl giydirebilrim pffff
merhaba kızlar ben çok tembel oldum canım hiçbişey yapmak istemiyor birdünyada ütüm var off iyice tembel oldum veya hasta olucam başım hiç kalkmıyor( Birde kızlar benim kızımın bugün ağlarken kirpikleri ıslandı siizn bebebeler ağlarken göz yaşı geliyormu?
Nurtencim...Doğum Günün Kutlu Olsun.....
merhabalar nasılsınız?
zeyneple biz iyiiz çok şükür
yeni uyuttum ama her an uyanabilir gündüzleri kuş uykusunda oluyor da
dakika ile uyuyor sanki
akşam misafirim gelecek zeynep hanımı görmeye biraz evi toparladım
bize yemek yaptım
eşimde tatlıyı getirecek ,şerbetini hazırlıycam daha
he bide bu akşam doktora götürüyoruz zeynebi nihayet iyi bir doktor bulduk sanırım
gidelim de anlıycaz iyi mi kötü mü
inş hastane de işler uzun sürmez yoksa misafirler kapıda kalır kaydirigubbakcemile3
TÜNAYDINLARRR
Uykusuz bir geceden sonra yine burdayım.Boranın burnu cok tıkalıydı gece uuyamadı yavrum tabi bende.Arada öksürdü hastamı oluyor ya şimdi damla damlattım biraz daha iyi inşallah gecer de rahat nefesalır yavrum.
Kızlar uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz cocukları ya bora hep ağlıyor napıcağımı sasırdım valla.
Defne'nin gözlerinde sabah mahmurlugu var hala, ne seker bir kiz olmus ya. Valla resimlerini görmeye fena alistim, ara vermeden eklemeye devam Pinar'cigim:)
Bugunden sonra son bir umut süt kampındayım kızlar elimden geleni yapıcam.Memede cok tutamıyorum gelmyince cıldırıyor ağlamaktan ama hep sağıcam ve patlayana kadar sıvı tüketicem.Bakalım sütmü galip gelicek benmi
[k] {n} [k];7756738 .!.:KIZLAR HEPİNİZ HARİKASINIZ YAAA ÇOK DUYGULANDIM GÖRÜNCE:gitme:
ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKK SEVİYORUM SİZLERİ ÇOOOOKKK..
DOLU DOLU KUTLAMALARLA Bİ DOGUM GÜNÜ GEÇİRİYORUM TEŞEKKÜRLER....a.s.a.s.
merhaba kızlar bugün sabahtan beri bizimkiyle uğraşıyorum uykusu çok az yarım saat bile zor uyuyor Allahtan kardeşim varda acayip yardımcı bana,uyutuyoo oyalıyoo herşeyi yapıyoo yanii..Gaz sorununa babulin çok iyi geldi alttan üstten çıkarıp duruyor çok şükür,birazda uzun uyusa iyice keyiflenecek oğlum..Dün iki saat uyuyunca iyiydi keyfi dün çekindiğimiz resimlerden sizede atıyım dedim bakın bakalım teyzeleri oğluşuma büyümümşmü...??
Buluşma işinde son durum ne bilen varmı?
Yfrog - s6302130
Yfrog - s6302134
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nurtencım dogum gunun kutlu olsun
gıremıyorum sıteye kıs durmuyo benım uyudugu zamanda ev işine dalıyorum fırsat olmuyo yazmaya dun msnden yazmıssın bırsen ama ben gordugumde cıkmıssın buluşmaya cok uzak olmazsa gelırım tabı ama yıne alısverıs merkezınde olacagına gelın bana yahuu kek borek beklemeyın ama bıızm kız huysuz ya kucakta gezmek ıstıyo yadagozler hep acık ayakta sallanacakmafoldumben çok yoruldum ya anne olmak cok zormus ben depresyona gırıyorum galıba
kızlar 37.1 ateşi çok mu normal mi
kızlar saatlerdir ütü yapıyorum bir pantalon ütülüyorum sonra kızı kucağıma alıyor tam bırakıyorum gene ağlıyor ayyy çıldırıcaktım 2de başladım ütüye düşünün yani bide bu sıcakta hiç çekilmiyor bugün çok huysuz kızım kakasınıda yapamıyor of ne güzel yapıyordu nolduysa artık çok sancı çekiyor yediklerimede dikkat ediyorum anlamadım gitti ayy bugün çok yoruldumçokkkafamçokkarıştı
kızlar eşim yılbaşında zam almamıştı kriz bahanesi ile ama sadece zam vakti işleri durgundu
yılbaşından sonra işler bi açıldı hala kocam mıçını yere koymadan çalışıyor
bugünde zam bekliyolardı ama dün bizimki ile toplantı yapmış geçen senden daha az kar elde ettik demiş vs.vs.
bugünde zam gelmemiş tabi bizimki açıklamış herkes şokta diyor
bizimde içeriye borcumuz vardı 200 tl kestiriyorduk kestirme kriz var para yetmiyor de diyecektim adam kestirmiş bile.....
uyuz oluyorum yaa parayı buldukca insanlar insanlığını kaybediyor
AYY BİZ YİNE ÇOKK YORULDUKKK YAW YİNE GEZMEYE GİTTİK EVE GELDİM KIZI YIKADIM EMDİRDİM TAM YATIRIYIM DEDİM ALTINA ETTİ TEKRAR ONU DEĞİŞTİRDİM YATIRDIM HEMEN SONRA EVİ TOPARLADIM ATTIM KENDİMİ MUTFAĞA BEZELYE MAKARNA BİDE SEMİZOTU SALATASI YAPTIM KIÇIM YENİ YER GÖRDÜ YAWkafamçokkarıştı
AYY BU GEZMEK FENA ALIŞKANLIK YAPTI YAA ACAYİP YORULUYORUM HEE :çok üzgünüm: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
kızlaaar veda vakti :gitme::gitme:
yarın sabah erkenden yola çıkacaz. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize iyi bakın. ara sıra girmeye çalışırım net bulursam. sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
ay cildirmaya az kaldi..bu kiza bişi oldu ya..sanki bi tencere türk kahvesi içmiş gibi yaaa..sabah 5.30dan beri toplasa 2 saat uyumadi..12de uyudu..mikmikmik yapiyor hala..uyanmadan ben gidip yatayim..iyi gecelerrr
herkese gunaydınnnnnnnhihoyyythihoyyyt
bomba gıbı uyandım bu sabah..super bı ıkı gun gecırdımmhihoyyyt
uzun zamandır hıc boıle uyumamış hıc boyle dınlenmemiştim dogrusu..benım kuzu uyudu kızlar UYUDUUUU:1shok:ne yaptıysam durduramıordum bılıosunuz hep aglıo hep aglıodu..salı gunu okadar deılde carsamba gunu tum gun uyudu desem olcak hele gece 3 defa emmeye kalktık sadece..eniiştm war ıngılterede..gecen teyzem aradıydı o cıldırıs saatlerım de durumu anlattım bole dıye..eniştem ben okuyım burdan dedı nazar falan wardır brlkı..kuwwetlıdırde eniştemin okuması hıc aklımada gelmemişti dogrusu..
3gun okudu her okumadan sonrada tel de konustukk...benım oglan gıt gıde duzeldı eniştem okudukca..hatta dun banyo yaptırdık banyodan sonra hıc uyumayan cocuk gozunu bıle acmadı kızlrr..eniştem nazar warmış dediii,burdan bana bıle etkı ettı dedı...bu kadar etkılıdemı oluo kızlar ya bu nazar kı bız sokaga bıle nadır cıkıoz yanıı anlayamadım gıttııı dogrusu..ıkı gun babamızda ewdeydı ya babamızın ewde olusu ya kac gundur benıım kuzunun uykusuz olusu bu kadar uyuttu yawrumu kaydirigubbakcemile3keyfı bıle yerıne gldı kuzumun etrafa gulucuk atmaya basladı vallahihoyyyt
bu sabahta 6 30 da uyandık babmızı işe yollaık..şimdi gerı uyumaya calısıo yagızım..uyuttum ama gerı uyandı bakalım bugun nasıl gecıcekkk...
maşallahh deyın oldumu bacılarr...inşallah hep boyle dewam eder,kuzum rahatladı bende rahatladım vallakaydirigubbakcemile5
gecmişe bakamadım daha benımkı gerı uyudu bı kahwaltı yapayımm sonra bakarımm cok opuorum sızı
günaydınlar kızlar bende gece geç yatanlardanımm keyifsizim
Herkese günaydın kızlar..
Sabah 5.30 da uyandı yine oğluşum emzirdim uyumadı babası aldı 7 ya kadar oyalamış bende uyudumzemuszemus sağolsun valla sonra getirdi koynuma koyduu artık işe gitme vakti annesi dedi emzirdim yine ama yok sağolsun uyumadı 9 a kadar neyseki teyzesi 9 da uyuttu şimdide hala uyuyor anakucağında..arada sallaıyoruz tabi!Gecede uyanıyo çok ya,hatta eşim yeter artık sana ettiği işten gelirken mama alıcam buna bu doymuyo diyip duruyoo,annesinden fena etkileniyoo,size söylemedim ama kayınvalidem doğduğundan beri bu çocuk aç doymuyo diyip mama vermek istiyoo bende ısrarla karşı çıkıyorum bakalım bu ısrar nereye kadar devam edecek,kayınvalidem gitti ama galiba ordan direktif vermeye devam ediyor..
Benimki ağlamaya başladı,Pınar,hülya,tutkun hepinize tşk ederim kızlar resimleri beğendiğiniz için:)
aliş uyudu ömerde uyuyor kahvaltı yapacam kalan ütümü yapacam
Anam osurdu osurdu birden uykuya daldı yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım rezene çayı iç,bir de humananın anneler için süt arttırıcı çayı vramış dene istersenaltı acık borada cok seviyor canım ama hemen sıkılıyor.Bende süt olmadığı için memede cok durmuyor .3 saat mama saatı beklerkende deliriyor işte.Emzirmenin faydaları işte.
Sütü olanlar her ağladığında verin valla ben beceremedim herkes emzirsin istiyorum
yerimsenibensağol cnmbak bu iyi fikir ikide bir makinayı kapat git kıza bak geri süpürmeye devam et iyice yoruluyorum bende birdaha anakucağına koyayım nasılsa benimki de sesini seviyo süpürgenin
dr dan hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi yolculuklar cnm,kazasız belasız varmak nasip olur inş.Şenizkızlaaar veda vakti :gitme::gitme:
yarın sabah erkenden yola çıkacaz. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize iyi bakın. ara sıra girmeye çalışırım net bulursam. sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol:Anam osurdu osurdu birden uykuya daldı yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?