2009 Mayıs Anneleri

nurtencimm benimkii sokak havası alınca eve gelince sızıp kalıyorr :)) o yzüden bende kendimi kasmadan gündüz geziyorum akşam nasıl olsa kızı uyutup yapıyorum diye işleri akşama bırakıyorum hepp :)) ama evden çıkarken arkamda bi enkaz bırakıyorumm inş birgün ben eve girer girmez hemen arkamdan misafir falan gelmez rezill olurum :))

esencim bugun yıkadıysan tekrar yıkama bacım Allah korusun bu sefer kuzucuk üşütmesinn..

bilmemmm artıkk birdaha görmiyimm heee :dilcikar::dilcikar:

hani memlekete gidiyorsunuz sakın beşik kertiği falan yapmayınnn hee klava:klava:
yok canım,görmüyo musun benim oğlan terbiyeli. yan gözle bakmaz kimseye. hııı ama anasını bilememkaydirigubbakcemile3
canımmm Allaha emanet olunnn kendine ve damadıma iyi bak olurmuuuu :gitme::gitme::gitme::gitme:sizi özliycezzz senağlamasenağlama
canım benim,bende sizi özleyecem. gelinime iyi bak.opuyorumnanaktan

ay cildirmaya az kaldi..bu kiza bişi oldu ya..sanki bi tencere türk kahvesi içmiş gibi yaaa..sabah 5.30dan beri toplasa 2 saat uyumadi..12de uyudu..mikmikmik yapiyor hala..uyanmadan ben gidip yatayim..iyi gecelerrr

herkese gunaydınnnnnnnhihoyyythihoyyyt
bomba gıbı uyandım bu sabah..super bı ıkı gun gecırdımmhihoyyyt
uzun zamandır hıc boıle uyumamış hıc boyle dınlenmemiştim dogrusu..benım kuzu uyudu kızlar UYUDUUUU:1shok:ne yaptıysam durduramıordum bılıosunuz hep aglıo hep aglıodu..salı gunu okadar deılde carsamba gunu tum gun uyudu desem olcak hele gece 3 defa emmeye kalktık sadece..eniiştm war ıngılterede..gecen teyzem aradıydı o cıldırıs saatlerım de durumu anlattım bole dıye..eniştem ben okuyım burdan dedı nazar falan wardır brlkı..kuwwetlıdırde eniştemin okuması hıc aklımada gelmemişti dogrusu..
3gun okudu her okumadan sonrada tel de konustukk...benım oglan gıt gıde duzeldı eniştem okudukca..hatta dun banyo yaptırdık banyodan sonra hıc uyumayan cocuk gozunu bıle acmadı kızlrr..eniştem nazar warmış dediii,burdan bana bıle etkı ettı dedı...bu kadar etkılıdemı oluo kızlar ya bu nazar kı bız sokaga bıle nadır cıkıoz yanıı anlayamadım gıttııı dogrusu..ıkı gun babamızda ewdeydı ya babamızın ewde olusu ya kac gundur benıım kuzunun uykusuz olusu bu kadar uyuttu yawrumu kaydirigubbakcemile3keyfı bıle yerıne gldı kuzumun etrafa gulucuk atmaya basladı vallahihoyyyt
bu sabahta 6 30 da uyandık babmızı işe yollaık..şimdi gerı uyumaya calısıo yagızım..uyuttum ama gerı uyandı bakalım bugun nasıl gecıcekkk...
maşallahh deyın oldumu bacılarr...inşallah hep boyle dewam eder,kuzum rahatladı bende rahatladım vallakaydirigubbakcemile5
gecmişe bakamadım daha benımkı gerı uyudu bı kahwaltı yapayımm sonra bakarımm cok opuorum sızı

günaydın kızlar siribron canım çok sevindim maşallah yağızımıza anneyi üzmesin artık mışıl mışıl uyusunda büyüsün kuzucuğun

günaydın kızlar siribron canım çok sevindim maşallah yağızımıza anneyi üzmesin artık mışıl mışıl uyusunda büyüsün kuzucuğun

gunaydın canımmma.s.
cok saol canım ya..bende bı sewınclıyımkı sorma,bu sabah kahvaltı bıle yaptım dusun artıkkkdelikafadulden
hatta şimdide gıdıp mutfağı toplıcam fayansları falan bı sıleyımmm:lepi:saka gibiii ben bıle ınanamıorum fallakaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bebiş nasıl?tum uyumayan bebişlere Rabbım uyku huzur nasıp etsın kızlar yaa:Saruboceq:
MUTAHHARA cnm senın kuzu da uyumamıs hee belkı ı sancısı falan vardırr tatlım :uhm:

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla uyandık 1 saat kadar önce. O saatten beri emiyor cadı kaydirigubbakcemile3 Yeter artık dedim koydum salıncağına. Bakalım uyuyacak gibi. Bende kahvaltımı yapaağım hihoyyyt

Dün annem hem camları silecek hemde evi temizleyecek diye canı çıktı :çok üzgünüm: Ama mis gibi yaptı Allah razı olsun. Hamileyken 3 günde bir gelip evimi temizleyen kayınvalidem ise dün habire telefonla arayıp aman kızım sen iş yapma yorma kendini sütün kesilir diyip durdu. Bende en sonunda dayanamadım "Anneminde bi canı var. Kadın camlara mı yetişsin, evi mi temizlesin öğlene kadar. Misafir gelicek işimiz bitsin ki daha hazırlık yapıcaz" dedim. Utandı heralde. Siz işinize bakın ben kek ve börek yapar gelirim öğlene dedi. Gerek yok ben yufka mı falan aldım dedim ama yok yok ben yaparım diye çok ısrar etti. Ben ondan iş miş istemiyorum ama bide sütün kesilir demesi yok mu klava: Neyse annem 4 satte pırıl pırıl yaptı evimi. Valla atom karınca yanında halt etmiş kaydirigubbakcemile3 Misafirlerimiz geldi. 2 kişilerdi zaten. Onlardan 1 saat sonra falan kayınvalidem komşusu Ayşe Abla'yı da almış gelmiş. Misafirlerle birlikte oturdular, yediler, içtiler, kalkıp gittiler. Hadiiii ortalığı toplamak yine anneme kaldı klava: Çok sinir oldum çookkkk klava: Bide "Yarın gel bize emi kızım. Bebeği çok özlüyoruz" diyo klava: Bende yine dayanamadım ve "Annem gelip evi temizliyo, ben ertesi gün sana geliyorum, eve dönünce ev yine pislenmiş oluyo. Temiz evimin keyfini çıkaramıyorum" dedim. Oh be konuşmaya başladıkça rahatladım valla ya. Ne bu be içinde tut tut nereye kadar klava:

Aaaa otururum evimde mis gibi. Öğlen belki kızımı koyarım arabasına şöyle bi tur atarız evin yakınlarında. İşim gücümde yok. Bi yemek yapıcam. Keyif yapayım be dimi ama hihoyyyt

saol canım benimkide uyudu maşallah dün gece üzmedi annesini hiç,nazar olayına gelince anneannem en çok nazarı anne değdirirmiş çoçuğuna der sanırım haklı benim kızada sık sık nazar değiyo

Canım ben dışarıçıkarken ya şortlu tulumlardan yada elbise altına kot pantolon giydiriyoum a.s.

Evet canım gerçekten ağladığında geliyor a.s

Hadi canım iyidir inşallah bu doktor. İyi haberlerle gel a.s.

Valla canım eğer karnı tok, altı temiz, gazı da çıkmışsa koyuyorum salıncağına. 1-2 mızırdanıyor. Sonra kendi kendine oyalanıyor artık. Bazen inadı utuyor alıp omzunda gezdiriyorum 10 dk falan. Sonra emziriyorum, uyutuyorum a.s.

Defne'nin gözlerinde sabah mahmurlugu var hala, ne seker bir kiz olmus ya. Valla resimlerini görmeye fena alistim, ara vermeden eklemeye devam Pinar'cigim:)

Eklerim canım hiç merak etme a.s.

Hadi canım azmettin mi gelir sütün hiç merak etme a.s.

[k] {n} [k];7756738 .!.:
KIZLAR HEPİNİZ HARİKASINIZ YAAA ÇOK DUYGULANDIM GÖRÜNCE:gitme:

ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKK SEVİYORUM SİZLERİ ÇOOOOKKK..

DOLU DOLU KUTLAMALARLA Bİ DOGUM GÜNÜ GEÇİRİYORUM TEŞEKKÜRLER....a.s.a.s.

Bizde seni çok seviyoruz canııımmm a.s.

Maşallah canım harikasınız a.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hadi gözün aydın canım benimkide agu- gugu dedikçe çıldırıyorum hihoyyyt

Canım benim ya stres yapma bacım. Aklına getirme öyle depresyon falan. Zamanla hepsi yoluna giricek, gülerek anıcaz bu günlerimizi a.s.

kızlar 37.1 ateşi çok mu normal mi

Doktor 38'e kadar telaşa gerek yok dedi canım a.s

Valla canım yemekle falan olmuyor anladım. Bende herşeye dikkat ediyorum ama yine gazlı yine gazlı. Çok evham yapmamak lazım. Boşver düzelir. Bizimkide düzensiz a.s.

Haydaaaa bu patronlarda krizi nasıl bahane ediyorlar artık valla klava:

kızlar, bu oğlumun ilk arkadaşı:) tabi kızımız bizden 2 ay büyük olunca oğlum tırstı accuk:roflol:

Maşallah canım ya korkmuş valla çocuk hihoyyyt

Valla öyle bacım ya insan gezmeye alışınca evde çok sıkılıyor hihoyyyt Hamarat hatun seni a.s.

Ayyy canım ya hadi kaynanana rağmen iyi bi tatil geçirirsin inşallah. Çok özlicez seni. Fırsat bulunca gel hemen. Öpüyorum kocaman seni ve oğluşunu a.s.

ay cildirmaya az kaldi..bu kiza bişi oldu ya..sanki bi tencere türk kahvesi içmiş gibi yaaa..sabah 5.30dan beri toplasa 2 saat uyumadi..12de uyudu..mikmikmik yapiyor hala..uyanmadan ben gidip yatayim..iyi gecelerrr

Valla bu çocukların uykuları düzene girmicek heralde ya. Bi gün uyuyolar bigün uyumuyolar :çok üzgünüm:

Canım çok sevindim senin adına ya Allah nazarlardan saklasın hep böyle devam eder inşallahhhh a.s. a.s.

günaydınlar kızlar bende gece geç yatanlardanımm keyifsizim

Hayırdır bacım ya neden keyfin yok :uhm:

Herkese günaydın kızlar..
Sabah 5.30 da uyandı yine oğluşum emzirdim uyumadı babası aldı 7 ya kadar oyalamış bende uyudumzemuszemus sağolsun valla sonra getirdi koynuma koyduu artık işe gitme vakti annesi dedi emzirdim yine ama yok sağolsun uyumadı 9 a kadar neyseki teyzesi 9 da uyuttu şimdide hala uyuyor anakucağında..arada sallaıyoruz tabi!Gecede uyanıyo çok ya,hatta eşim yeter artık sana ettiği işten gelirken mama alıcam buna bu doymuyo diyip duruyoo,annesinden fena etkileniyoo,size söylemedim ama kayınvalidem doğduğundan beri bu çocuk aç doymuyo diyip mama vermek istiyoo bende ısrarla karşı çıkıyorum bakalım bu ısrar nereye kadar devam edecek,kayınvalidem gitti ama galiba ordan direktif vermeye devam ediyor..
Benimki ağlamaya başladı,Pınar,hülya,tutkun hepinize tşk ederim kızlar resimleri beğendiğiniz için:)

Afferim eşine canım bak yardımcı olmuş sana ne güzel ama mama işini sütün yettiği sürece verme bence a.s

aliş uyudu ömerde uyuyor kahvaltı yapacam kalan ütümü yapacam

Kolay gelsin canım. Zam işine mi sıkıldı canın yoksa başka bişey mi var :uhm:

Bende kahvaltımı yaptım kızım gözlerini açtı şimdi. Azcık oynaşayım onunla hihoyyyt

Anam osurdu osurdu birden uykuya daldı yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anam osurdu osurdu birden uykuya daldı yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimkide uyandı emdi,altına yaptı ama baktım gözler gidiyo salladım yine uyudu ohhhzemuszemus ayy ne fenayız çocuklar uyuyunca göbek atıyoruz...
Eşim çok düşüncelidir pınarcım gerçekten de..onu çok seviyorum.25 haziranda 4.yılımızı kutladık.ama aslında 2001 den beri beraberiz..,İyikide hayatımda..Başka biriyle yapamazmışım ben :asigim:

Ayyyy eşimle benle telefonla konuşurken polis çevirmiş. 45 tl ceza yemiş ya yazık beeeee :bbo:

canım rezene çayı iç,bir de humananın anneler için süt arttırıcı çayı vramış dene istersen
gerçi benim süt de az geliyo amam takviye ediyorum
yerimsenibensağol cnm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlum ömerrrr ilkkez agu dedi bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy süperrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
iyi yolculuklar cnm,kazasız belasız varmak nasip olur inş.Şeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…