2009 Mayıs Anneleri

Valla ya napalım uyumasınlar ama kendi kendilerine dursunlar dimi ama kaydirigubbakcemile3

Ne güzel bacım. Bizde eşimle 2004'den beri beraberiz. Hamileliğimde de şimdi de çok yardımcı olur bana. Allah razı olsun . 19 Temmuz'da ilk evlilik yıldönümümüz olacak. Bakalım bi atraksiyon bekliyorum ne yapacak :uhm:

dün dr.a gittik
genel sağlık dr.umu iiyiymiş kuzumun
kalça usg ve işitme testi istedi
koskoca özel hastanede çocuklar için işitme testi yapmaya cihaz yokmuş
bizde ikisinide devlette yaptırıcaz
4550 gr olmuş kuzum
çok sevindim
anne sütünde yetiyor mama vermesende olur dedi dr.
bu arada kolikmiş benim kuzu da:sinifsinif:
ben dr.muayene ederken ağlar sanıyordum,
gık demedi zeynep hanım birde konuştu dr.beyle
agu agu yapıyor zilii yakaydirigubbakcemile3
yüzüstü yatırdı ona bile ses çıkarmadı
biz yatırsak kıyamet koparkaydirigubbakcemile3

yaw ben hiç burda adımı söylemedim galiba:kedi:aklıam gelmedi ki sonradan katılınca aranıza:kedi:
özlemkaydirigubbakcemile3

Çok şükür ya şanslıyız bu konuda,biz ilk evlilik yıldönümümüzü yaz tatiline denk getirmiştik,Antalyadaydık,sonra eşimi arayıp istanbula toplantıya çağırdılar o zaman ankarada oturuyorduk,mecbur yola çıktık çok canımız sıkıldı ama sonra eşim istanbulda green park otelde yer ayırtmış orda kaldık akşam boğazda yemek yedik çok güzeldi değişik anı oldu bizim için...Bu yıl evdeydik mecburen,biyere gitsek rezil oluruz dedik :) en iyisi evimizde oturalım!..Gündüz eşim çiçek göndermiş akşamda hediyesini verdi sağolsun tek taş almış bana evlenirken almamıştı da kaydirigubbakcemile3 ayy çok sevindim valla,kardeşimde işini garantiye aldıya abla diye benimle dalga geçiyor güya çocuk yapmışımya ondan...ne güldükkhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kızlar merhaba nasılsınız duruma nazar değdi sanırım çok ağlıyor çok huysuz dün doktora götürdük gaz sıkıkntısı var dedi seside ağlamaktan kısıldı çok üzgünüm bende
sizler nasılsınnız

GÜNAYDINLARRRRR

Gerçi bana günaydın yok ama adet yerini busun.Bora akşamdan beri cok huzursuzdu kızlar ne yapacağımı sasırdım göz yaslarıyla ağladı hep yavrum.

Esim dr aradı hemen yapıcak birsey yok kolik sancıları demiş.Belden asağısını günde 2-3 kere yıkayıp sıcak havlu koyabilirmişiz.

Gecede hiç uyumadı saat 3 ten 6 ya kadar eşim baktıda ben de biraz uyudum.Uykusuz uykusuz işe gitti canım ya.

ınşallah bugun huzurlu olur yavrum.

Özlem rezenede içiyorum canım sağol her sağmada 30 cc cıkıyor sanki cok seviniyorum cıkınca.

canım meraba benımde kızızm da kolik aksam oldumu cıglıkcıglıga sana bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum orhan osman dıye bır snatcı kendı cocugu ıcın bır kaset yapmıs kolik adlı cd kendı bebgıde kolıklıymıs cd dınlersen bbegın anne karnındakı seslerı gıbı ben aldım dınletıyorum bbegım cok rahatlıyo uyuyo o cıglıkları yok denecek kadar az bende cok huzurluyum cunku o agladıkca bende mahvoluyodum.sanad al derım.

kızlarr benımkı gene uyandı..
mutfak fayansları hayal oldu...:1no2:
sallıom durmuo gene kucak ıstıo beyfendiii....off bu kadar kısamıydı yafs uyku sefasıııı
dun uyuduk ya acısını cıkartıo heraldeeemafoldumben

gunaydın kızlar sanırım bıze nazar degdı.oglum dun geceden su saate anca uyudu oda zorla uyumamaya yemın etmıs gıbı mafoldumbenmafoldumben
bende cıldırdım ne yapsam uyumuyor besıgıne koyuyorum yıkıyor ortalıgı sabaha kadar boyle gectı
bıara aglamaya basladı okadar yoruldumkı bıraktımokadar cok agladıkı esım kalktı katılacak dıye offff hem uzgunum hem cok yorgunum ılk defa boyle bısey oldu işte daha demın pes ettı anakucagında sallana sallana uyudu

Özlem rezenede içiyorum canım sağol her sağmada 30 cc cıkıyor sanki cok seviniyorum cıkınca.

cnm senınkı emmıyomu sagarak 30cc cıkıyosa o emerse cok daha fazlasını cıkarır benm sutum gayet yeterlı dıarı cıkarken sagayım dıyorum 30 cc zor cıkarıyorum sınır oluyorum bence senın sutun daha cok olabılır

Günaydın canım a.s. Oh maşallah kilosu iyi kızımın çok sevindim a.s.

pınar sabah sabah ceza yedirtmişssin eşine
bişey demedi mi sanazemuszemus

Valla canım kendi aramıştı üstelik kızının yaptıklarını anlatıyodum o yüzden bana kızamaz kusura bakmasın a.s

yaw ben hiç burda adımı söylemedim galiba:kedi:aklıam gelmedi ki sonradan katılınca aranıza:kedi:
özlemkaydirigubbakcemile3

Memnun oldum canım a.s.

Ohhh ne güzel valla çok şanslısın bacım a.s. Bakalım bizimki ne yapacak :uhm:

Canım ya nazar değmiştir kuzuma bi güzel okusan iyi gelir belki CADIARZU

Günaydın canım a.s. Valla bu kolik kötü be nerden sardı mayıs bebişlerime :çok üzgünüm:

Aaaaa dur kız netten falan bulmaya çalışayım. Bizimkinin bu aralar fazla tutmuyorda hazırda bulunsun :bbo:

:çok üzgünüm:

Nazar değiyo bu çocuklara be. Yok mu şöyle bizi toptan okuyacak biri CADIARZU

Canım valla benim sütümde yeterli ama sabah elimle yarım saat sağdım 40 cc çıktı :uhm: Arkasından Defnoşu emzirdim ağzının kenarlarından akıyo valla. Bebek emmesiyle sağmak aynı olmuyo a.s

haklısın cnm o cdyi bnde alıcam ama bndede IQ çocuk cdsi var klasik müzik cdsi onu dinlediğinde Dağhan da çok sakinleşiyo tavsiye ederim ilk etapta biraz yüksek ses açıyorum sonra düşürüyorum hoşuna gidiyor...tavsiye ederim..

cnm masallah zeynep hanıma
ne guzel sutunde yeterlıymıs kolık oldugunu dr nasıl anlıyo canm benmkı cok rahat gaz cıkarıyo ama dun gece cok kotuydu karnı tok altı temız gazınıda cıkarttım ama uyumadı agladı

BEYAZ maşallah cnm kuzuya....
BOCEK cnm sanslıyız falla eşler konusunda..bızde 4 yıllık ewlıyız oncsınde bırlıkte 6 yıl fln yapıo hemen hemen sız kadar eskı olmasakta bende ııkı eşimle ewlenmişim dıyenlerdenimm:))
PINARR aaa ceza yemiş ha adam bıde neyse canınız sagolsun beterınden korusun allah..cıkcaı warmış o paranın
BIRSEN cnm gecmışolsun neyın war tatlım?
ILGIN cnm oyy kıyamam ben duruya..bılırım cnm cok zor oluo bebişler durmayınca.kıyamam sesıde kısıldı demek ha..dr banada aynısını soledı zor bebk dedı.bıldıın duaları oku cnm ben ole yapıorumm

kızlar bu arada hangi bezi kullanıyosunuz ben ultra prima kullanıyorum,ama huggies tester verdiler e- bebekten ve bizim eczaneden onu da denedim çok güzel belinden çıkmıyor hiç ultra primadan çıkıyor bazen anakucağında.Kullanıp memnun olan varmı huggıes i . Bide kaç numara kullanıyosunuz ben 2 numara kullanıyorum ama sanırım yakında 3 e geçicez?

kızlar sizin bebelerde genleşiyomu benimki çok genleşiyoo... :)

pınarcım valla haklısın toptan okunmaya ihtiyacımız varralkisalkisalkis
cnm allahtan hemen işe baslıycak degılım ucretsız ızın aldım yoksa bu sagmayla oglusuma sut yetıremezdımm

ıı canım annem hep der genleşen bbek cabuk buyur dıye benımkıde genlesıyo hem bu arda hareketlerıylede gaznı cıkarıyo ıyı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…