benimkide uyandı emdi,altına yaptı ama baktım gözler gidiyo salladım yine uyudu ohhhzemuszemus ayy ne fenayız çocuklar uyuyunca göbek atıyoruz...
Eşim çok düşüncelidir pınarcım gerçekten de..onu çok seviyorum.25 haziranda 4.yılımızı kutladık.ama aslında 2001 den beri beraberiz..,İyikide hayatımda..Başka biriyle yapamazmışım ben :asigim:
Valla ya napalım uyumasınlar ama kendi kendilerine dursunlar dimi ama kaydirigubbakcemile3
Ne güzel bacım. Bizde eşimle 2004'den beri beraberiz. Hamileliğimde de şimdi de çok yardımcı olur bana. Allah razı olsun . 19 Temmuz'da ilk evlilik yıldönümümüz olacak. Bakalım bi atraksiyon bekliyorum ne yapacak :uhm:
yaw ben hiç burda adımı söylemedim galiba:kedi:aklıam gelmedi ki sonradan katılınca aranıza:kedi:
özlemkaydirigubbakcemile3
GÜNAYDINLARRRRR
Gerçi bana günaydın yok ama adet yerini busun.Bora akşamdan beri cok huzursuzdu kızlar ne yapacağımı sasırdım göz yaslarıyla ağladı hep yavrum.
Esim dr aradı hemen yapıcak birsey yok kolik sancıları demiş.Belden asağısını günde 2-3 kere yıkayıp sıcak havlu koyabilirmişiz.
Gecede hiç uyumadı saat 3 ten 6 ya kadar eşim baktıda ben de biraz uyudum.Uykusuz uykusuz işe gitti canım ya.
İnşallah bugun huzurlu olur yavrum.
Özlem rezenede içiyorum canım sağol her sağmada 30 cc cıkıyor sanki cok seviniyorum cıkınca.
dün dr.a gittik
genel sağlık dr.umu iiyiymiş kuzumun
kalça usg ve işitme testi istedi
koskoca özel hastanede çocuklar için işitme testi yapmaya cihaz yokmuş
bizde ikisinide devlette yaptırıcaz
4550 gr olmuş kuzum
çok sevindim
anne sütünde yetiyor mama vermesende olur dedi dr.
bu arada kolikmiş benim kuzu da:sinifsinif:
ben dr.muayene ederken ağlar sanıyordum,
gık demedi zeynep hanım birde konuştu dr.beyle
agu agu yapıyor zilii yakaydirigubbakcemile3
yüzüstü yatırdı ona bile ses çıkarmadı
biz yatırsak kıyamet koparkaydirigubbakcemile3
pınar sabah sabah ceza yedirtmişssin eşine
bişey demedi mi sanazemuszemus
yaw ben hiç burda adımı söylemedim galiba:kedi:aklıam gelmedi ki sonradan katılınca aranıza:kedi:
özlemkaydirigubbakcemile3
Çok şükür ya şanslıyız bu konuda,biz ilk evlilik yıldönümümüzü yaz tatiline denk getirmiştik,Antalyadaydık,sonra eşimi arayıp istanbula toplantıya çağırdılar o zaman ankarada oturuyorduk,mecbur yola çıktık çok canımız sıkıldı ama sonra eşim istanbulda green park otelde yer ayırtmış orda kaldık akşam boğazda yemek yedik çok güzeldi değişik anı oldu bizim için...Bu yıl evdeydik mecburen,biyere gitsek rezil oluruz dedik :) en iyisi evimizde oturalım!..Gündüz eşim çiçek göndermiş akşamda hediyesini verdi sağolsun tek taş almış bana evlenirken almamıştı da kaydirigubbakcemile3 ayy çok sevindim valla,kardeşimde işini garantiye aldıya abla diye benimle dalga geçiyor güya çocuk yapmışımya ondan...ne güldükkhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kızlar merhaba nasılsınız duruma nazar değdi sanırım çok ağlıyor çok huysuz dün doktora götürdük gaz sıkıkntısı var dedi seside ağlamaktan kısıldı çok üzgünüm bende
sizler nasılsınnız
GÜNAYDINLARRRRR
Gerçi bana günaydın yok ama adet yerini busun.Bora akşamdan beri cok huzursuzdu kızlar ne yapacağımı sasırdım göz yaslarıyla ağladı hep yavrum.
Esim dr aradı hemen yapıcak birsey yok kolik sancıları demiş.Belden asağısını günde 2-3 kere yıkayıp sıcak havlu koyabilirmişiz.
Gecede hiç uyumadı saat 3 ten 6 ya kadar eşim baktıda ben de biraz uyudum.Uykusuz uykusuz işe gitti canım ya.
İnşallah bugun huzurlu olur yavrum.
canım meraba benımde kızızm da kolik aksam oldumu cıglıkcıglıga sana bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum orhan osman dıye bır snatcı kendı cocugu ıcın bır kaset yapmıs kolik adlı cd kendı bebgıde kolıklıymıs cd dınlersen bbegın anne karnındakı seslerı gıbı ben aldım dınletıyorum bbegım cok rahatlıyo uyuyo o cıglıkları yok denecek kadar az bende cok huzurluyum cunku o agladıkca bende mahvoluyodum.sanad al derım.
kızlarr benımkı gene uyandı..
mutfak fayansları hayal oldu...:1no2:
sallıom durmuo gene kucak ıstıo beyfendiii....off bu kadar kısamıydı yafs uyku sefasıııı
dun uyuduk ya acısını cıkartıo heraldeeemafoldumben
gunaydın kızlar sanırım bıze nazar degdı.oglum dun geceden su saate anca uyudu oda zorla uyumamaya yemın etmıs gıbı mafoldumbenmafoldumben
bende cıldırdım ne yapsam uyumuyor besıgıne koyuyorum yıkıyor ortalıgı sabaha kadar boyle gectı
bıara aglamaya basladı okadar yoruldumkı bıraktımokadar cok agladıkı esım kalktı katılacak dıye offff hem uzgunum hem cok yorgunum ılk defa boyle bısey oldu işte daha demın pes ettı anakucagında sallana sallana uyudu
cnm senınkı emmıyomu sagarak 30cc cıkıyosa o emerse cok daha fazlasını cıkarır benm sutum gayet yeterlı dıarı cıkarken sagayım dıyorum 30 cc zor cıkarıyorum sınır oluyorum bence senın sutun daha cok olabılır
canım meraba benımde kızızm da kolik aksam oldumu cıglıkcıglıga sana bır tavsıyede bulunmak ıstıyorum orhan osman dıye bır snatcı kendı cocugu ıcın bır kaset yapmıs kolik adlı cd kendı bebgıde kolıklıymıs cd dınlersen bbegın anne karnındakı seslerı gıbı ben aldım dınletıyorum bbegım cok rahatlıyo uyuyo o cıglıkları yok denecek kadar az bende cok huzurluyum cunku o agladıkca bende mahvoluyodum.sanad al derım.
dün dr.a gittik
genel sağlık dr.umu iiyiymiş kuzumun
kalça usg ve işitme testi istedi
koskoca özel hastanede çocuklar için işitme testi yapmaya cihaz yokmuş
bizde ikisinide devlette yaptırıcaz
4550 gr olmuş kuzum
çok sevindim
anne sütünde yetiyor mama vermesende olur dedi dr.
bu arada kolikmiş benim kuzu da:sinifsinif:
ben dr.muayene ederken ağlar sanıyordum,
gık demedi zeynep hanım birde konuştu dr.beyle
agu agu yapıyor zilii yakaydirigubbakcemile3
yüzüstü yatırdı ona bile ses çıkarmadı
biz yatırsak kıyamet koparkaydirigubbakcemile3
Nazar değiyo bu çocuklara be. Yok mu şöyle bizi toptan okuyacak biri CADIARZU
Canım valla benim sütümde yeterli ama sabah elimle yarım saat sağdım 40 cc çıktı :uhm: Arkasından Defnoşu emzirdim ağzının kenarlarından akıyo valla. Bebek emmesiyle sağmak aynı olmuyo a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?