kızlar bu arada hangi bezi kullanıyosunuz ben ultra prima kullanıyorum,ama huggies tester verdiler e- bebekten ve bizim eczaneden onu da denedim çok güzel belinden çıkmıyor hiç ultra primadan çıkıyor bazen anakucağında.Kullanıp memnun olan varmı huggıes i . Bide kaç numara kullanıyosunuz ben 2 numara kullanıyorum ama sanırım yakında 3 e geçicez?
kızlar sizin bebelerde genleşiyomu benimki çok genleşiyoo... :)
kızlar bu arada hangi bezi kullanıyosunuz ben ultra prima kullanıyorum,ama huggies tester verdiler e- bebekten ve bizim eczaneden onu da denedim çok güzel belinden çıkmıyor hiç ultra primadan çıkıyor bazen anakucağında.Kullanıp memnun olan varmı huggıes i . Bide kaç numara kullanıyosunuz ben 2 numara kullanıyorum ama sanırım yakında 3 e geçicez?
gunaydın kızlar sanırım bıze nazar degdı.oglum dun geceden su saate anca uyudu oda zorla uyumamaya yemın etmıs gıbı mafoldumbenmafoldumben
bende cıldırdım ne yapsam uyumuyor besıgıne koyuyorum yıkıyor ortalıgı sabaha kadar boyle gectı
bıara aglamaya basladı okadar yoruldumkı bıraktımokadar cok agladıkı esım kalktı katılacak dıye offff hem uzgunum hem cok yorgunum ılk defa boyle bısey oldu işte daha demın pes ettı anakucagında sallana sallana uyudu
pınarcım o paranın cıkacagı varmıssAyyyy eşimle benle telefonla konuşurken polis çevirmiş. 45 tl ceza yemiş ya yazık beeeee :bbo:
kızlar merhaba nasılsınız duruma nazar değdi sanırım çok ağlıyor çok huysuz dün doktora götürdük gaz sıkıkntısı var dedi seside ağlamaktan kısıldı çok üzgünüm bende
sizler nasılsınnız
kızlar sizin bebelerde genleşiyomu benimki çok genleşiyoo... :)[/Qcanım bende ultra prime kullanıyorum ama mennun kalmadım hugys aldım 2 numara oda çok kalın beyenmedim.dün molfix aldım 3 numara çok beyendim. bu arada benin bebişimde sürekli genleşir annemde der genleşen çocuk çabuk büyür diye.
kıslarr ya noluo bızım kuzularrrraamafoldumben
PINAR hklısın bacım sole toptan okucak bı hoca fln bulmak lazımmm:Saruboceq:
MELEK saol cnm tawsıyen için..hemen bugun aldırcam eşime işten gelınce inşş vardır bızım buralarda
Benımkı gene 15dk lık uykularda....
dun tum gun uyudu ya ondanmı kızlar acaba..cocuu hep uyutmayamı calışıom acaba bendemı war bı garıplıkk:uhm:ama bu sabah 6 da uyandık uyanması lazım demi?
cnm gozunaydın senınkı bıraz rahatlamıs sanırım
cnm gece uyanıp emıp yattıysa sabah 6da kalkıp uyumaması normal bırazdan uyur ama
kızlar merhaba sanırım herkesin bebişi aynıymış benimki genelde uslu bir bebek ama dün çok fenyadı ağlamaktan sesi kısıldı onunla birlikte bende mahvoldum ne yaptıysak susmadı.sonra zorlada olsa sallarken bir şekilde uykuya daldı rahatladım bende.bizim cts mevlüdümüz var biraz geç kaldı inşallah hayırlısıyla atlatırım.
kızlar hugsya arıtılmış su ve kremli ıslak mendilide çok iyi hiç pişik yapmadı .dünde canbebenin losyonlu ıslak mendilini aldım bakalım o nasıl olacak.
kızlar hugsya arıtılmış su ve kremli ıslak mendilide çok iyi hiç pişik yapmadı .dünde canbebenin losyonlu ıslak mendilini aldım bakalım o nasıl olacak.
cnm masallah zeynep hanıma
ne guzel sutunde yeterlıymıs kolık oldugunu dr nasıl anlıyo canm benmkı cok rahat gaz cıkarıyo ama dun gece cok kotuydu karnı tok altı temız gazınıda cıkarttım ama uyumadı agladı
PINARR aaa ceza yemiş ha adam bıde neyse canınız sagolsun beterınden korusun allah..cıkcaı warmış o paranın
pınarcım valla haklısın toptan okunmaya ihtiyacımız varralkisalkisalkis
cnm allahtan hemen işe baslıycak degılım ucretsız ızın aldım yoksa bu sagmayla oglusuma sut yetıremezdımm
PINAR hklısın bacım sole toptan okucak bı hoca fln bulmak lazımmm:Saruboceq:
pınarcım o paranın cıkacagı varmıss
fünaydın kızlar dün gece benimkide uyumadı sabaha kadar hatta gündüz bile uyumadı kocam şehirdışında yeni geldi bi siftah bile yapamadık hihoyyyt
kızlar merhaba sanırım herkesin bebişi aynıymış benimki genelde uslu bir bebek ama dün çok fenyadı ağlamaktan sesi kısıldı onunla birlikte bende mahvoldum ne yaptıysak susmadı.sonra zorlada olsa sallarken bir şekilde uykuya daldı rahatladım bende.bizim cts mevlüdümüz var biraz geç kaldı inşallah hayırlısıyla atlatırım.
birsencim temmuz sonuna kadar haftada 2 gün gelicem.şu an annem bakıyor
canım unı babyde kullandım oda güzeldi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?