2009 Mayıs Anneleri

canım ben bütün bezleri denedim evde hem ultaprima var hemde huggies ikisinide değiştirerek kullanıyorum ama ben huggies çok beğendim belinde esnek bantları var gevşek bağlasanda kolay kolay çıkmıyor belinden ,ultraprimada ne kadar çok çişini yapsada yapmışmı yapmamışmı anlaşılmıyor o hoşuma gidiyor,ben molfixde denedim onuda beğendim bitek canbebeyi beğenmedim çişini bile yapsa sırtına kadar çıkıyor hiç hoşuma gitmedi bende 2 numara kullanıyorum canım

cnm ben en son huggıes aldım cok begendım dedıgın gıbı prımadan benımkıde belden sızdırıyodu huggıes de boyle bı sorun olmadı bundan sonra sadece huggıes kullanıcam ben bı suredır 3 numara kullanıyorum genlesmeyı doğdugundan berı sık yapıyo annemler genleştikce buyur dıyolar

kıslarr ya noluo bızım kuzularrrraamafoldumben
PINAR hklısın bacım sole toptan okucak bı hoca fln bulmak lazımmm:Saruboceq:
MELEK saol cnm tawsıyen için..hemen bugun aldırcam eşime işten gelınce inşş vardır bızım buralarda

Benımkı gene 15dk lık uykularda....
dun tum gun uyudu ya ondanmı kızlar acaba..cocuu hep uyutmayamı calışıom acaba bendemı war bı garıplıkk:uhm:ama bu sabah 6 da uyandık uyanması lazım demi?

Ayyyy eşimle benle telefonla konuşurken polis çevirmiş. 45 tl ceza yemiş ya yazık beeeee :bbo:
pınarcım o paranın cıkacagı varmıss

cnm hosgeldın gecmıs olsun duru hanıma sanırım bugun herkesın derdı aglamalar

cnm gozunaydın senınkı bıraz rahatlamıs sanırım
cnm gece uyanıp emıp yattıysa sabah 6da kalkıp uyumaması normal bırazdan uyur ama

fünaydın kızlar dün gece benimkide uyumadı sabaha kadar hatta gündüz bile uyumadı kocam şehirdışında yeni geldi bi siftah bile yapamadık hihoyyyt

cnm gozunaydın senınkı bıraz rahatlamıs sanırım
cnm gece uyanıp emıp yattıysa sabah 6da kalkıp uyumaması normal bırazdan uyur ama

saol bıtanemm...bıraz daha ıyı..bende dınlendım ya daha ıyıyım şukur uykusuz gecen 4gunun acısını cıkarttık resmen dun ailecekkaydirigubbakcemile3
ben evybaby kullanıom kıslar..ıslak mendılımızde ewybaby arko kremlı bezını kullanıoz cok memnunum dogrusu..hiç pişik olmadı ıslah mendılınıde alınca hemde mis gıbı kokuo oglumun totosukaydirigubbakcemile3bızde 2 kullanıoz ama dun 3 unu aldık:lepi:

kızlar merhaba sanırım herkesin bebişi aynıymış benimki genelde uslu bir bebek ama dün çok fenyadı ağlamaktan sesi kısıldı onunla birlikte bende mahvoldum ne yaptıysak susmadı.sonra zorlada olsa sallarken bir şekilde uykuya daldı rahatladım bende.bizim cts mevlüdümüz var biraz geç kaldı inşallah hayırlısıyla atlatırım.

ii kızlar sevindim genleşmenn ii bişi olduğuna...artık bnde huggies kullancam beğendim sızdırma yapmıo tşk ederim kızlar...

kızlar hugsya arıtılmış su ve kremli ıslak mendilide çok iyi hiç pişik yapmadı .dünde canbebenin losyonlu ıslak mendilini aldım bakalım o nasıl olacak.

tülay cnm işe başlamışsın bebişe kim bakıyorr cnm

kızlar hugsya arıtılmış su ve kremli ıslak mendilide çok iyi hiç pişik yapmadı .dünde canbebenin losyonlu ıslak mendilini aldım bakalım o nasıl olacak.

cnm ben nivea babystar huggıes ıslak mendıllerını kullandım cok memnunum hepsıde pişik yamadı ama esım canbebe almıstı onu kullanınca bebısımın poposu kızardı bende hemen kestım ondanmı oldu anlayamadım cnm sen bı kullan yorumunu yazarsan buraya 2 paket var evde bende kullanırım

Aynen canım benimkide sürekli gaz çıkarıyo ama bazen sebepsiz yere ağlıyor. Sakinleştirmek zor oluyor. Bu durum kolikmiş. Bazı bebekler anne karnında 9 ay bazıları ise 12 ayda dünyaya hazırlanırmış. O yüzden 9 ayda doğan bebekler 3 ay daha anne karnındaki sesleri aradığından depresyona girermiş. Bu da sebepsiz ağlamalara sebep oluyo tabi. O yüzden süpürge, fön makinası, davlumbaz gibi uğultulu sesleri açınca sakinleşiyolar a.s.

PINARR aaa ceza yemiş ha adam bıde neyse canınız sagolsun beterınden korusun allah..cıkcaı warmış o paranın

Öyle canım ya çıkacağı varmış sağlık olsun napalım a.s.

Ultra prima kullanıyorum canım 2 numarasını. Henüz 3'e geçsem mi karar veremedim :uhm: 6 kiloya kadar kullanılıyomuş ama bilmiyorum ya :uhm:

Benimkide çok geriliyo. Gerildikçe uzar derler. Ben çok seviyorum o hallerini ya acaip sevimli oluyo a.s

pınarcım valla haklısın toptan okunmaya ihtiyacımız varralkisalkisalkis
cnm allahtan hemen işe baslıycak degılım ucretsız ızın aldım yoksa bu sagmayla oglusuma sut yetıremezdımm

PINAR hklısın bacım sole toptan okucak bı hoca fln bulmak lazımmm:Saruboceq:

Evet evet bi toplanalım da biri bizi okusun hihoyyyt

pınarcım o paranın cıkacagı varmıss

Evet canım kısmet a.s.

fünaydın kızlar dün gece benimkide uyumadı sabaha kadar hatta gündüz bile uyumadı kocam şehirdışında yeni geldi bi siftah bile yapamadık hihoyyyt

Biz dün yaptık çok canım yandı çoookkkkk :kedi: :kedi: :kedi:

Hadi mevlütünüzüde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah canım a.s.

Kolik cd'sini netten indirdim kızlar a.s. ısteyen msn'den bana yazsın adresini vereyim a.s.

birsencim temmuz sonuna kadar haftada 2 gün gelicem.şu an annem bakıyor

ayy canım işemi başladın eninde sonunda burakıcaz zaten biraz alımış olursun bari off çok zor çok şimdiden kara kara düşünüyorum :gitme:

canım unı babyde kullandım oda güzeldi gerçekten

evet kızlar dr bana unibaby önerdi alkolsüzmüş en iyisi bu dedi şimdi onu kullanıyorum ve bir komşum akıl verdi onu yapıcam hani ıslak mendil kutuları varya büyük plastik onların içini ıslak pamukla doldurcam küçük küçük kopartıp hem çocuğun poposunu hep suyla silmiş olucam çünkü bütün ıslk mendillerde alkol var elimizdeki ıslak mendiller bitsin böyle yapıcamhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…