2009 Mayıs Anneleri

tülaycım nasılsın canım selin nasıl

birsencim pınarcım siribron tuba sibelcim aysun böcek kızlae nasılsınız saat üçte doktora gideceğiz aylık kontrolümüz var

Bende doğduğundan beri unybaby kullanıyorum. Doktorumuzda onu önerdi. Çok şükür hiç pişiğimiz olmadı. Normal pamuk ve suyla silince temizlenmiyo gibi geliyo bana. Ben unybaby'ye devam edicem a.s.

canım bana özeldn atarmısın?

Attım canım a.s.

birsencim pınarcım siribron tuba sibelcim aysun böcek kızlae nasılsınız saat üçte doktora gideceğiz aylık kontrolümüz var

ıyıyız cnm ...
hADI GIDIN BAKALIM KONTROLE HEM DURUnun den gece huysuzluunada bı care olur belkı..bakalım dr ne dıcekk?hbr lerınızı beklıoz cnm benımmma.s.

Sağolasın canım sen nasılsın :uhm: Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah a.s.

birsencim temmuz sonuna kadar haftada 2 gün gelicem.şu an annem bakıyor

ayyy cnm temmuzdan sonra süreklimi gideceksin

mevülüdünüzde hayırlı olsun tatlımm...

kızlar ultraprima kullanıyorum can bebenin mendilini kullanıyorum

pirima 2 numarasını kullanıyorum ömüşüm temmuz ortasına kadar anca kullanır 2 yi çünki 6 kiloya çok yakın kilosuu...alişim kullanır

popolarını silemiyorum yalan yok kaka yapınca lavobada yıkıyorum hergünde yıkıyorum

şimdiye kadar hiç pişmediler ....

kocişle 2 kere görüş tük 3 aylık olacaklar yok anam fırsat yokkkkkkk

artık ben bu h.sonu için plan yapıyorum bozulmaz inş.:kedi::kedi:

kızlar annem tlf açtı hergün günde ellikere açıyor torunları dinleyecekmiş o ayrıda

ne yapıyon diyo hiç evdeyim ne yapacam didim....bana diyorki sen tatile git eve gel çamaşırlarını vs. yıka ertesi gün ben geleyim cam kapı perde tül evi temizleyelim.....
sonrada eşyalarınızı toplayın bize gidelim 20-25 gün bizde kalın diyor....sen bütün gün dışarı çıkmadan yazı bitireceksin kocan yorgun geliyor sen çocuklarla burada gezecek kapı çok...hiç olamdı parklarımız çok diyor ....aksam çocukları koyarız arabasına parka gideriz...gündüzde ev misafirliğine hala bize bebek görmeye gelecek akrabalar komsular var birsen gitti diyorum dedi....kocişe söyleyecem bakim ne diyecek

banucum canım iyiyim selinde iyiyidi sabah ananesine bıraktım.hadi hayırlısı canım bizim kontrolümüzde 10 temmuzda.

ilgin cnm sııntın çok fazla büyük bir kız çocuğun var ama onunda kendince sorunları sorumlukları var üzerinde.....yeni kızında biraz nazlı sana zor günler görünüyor......bide işede başlayacan rabbim kolaylık versin cnm.....doktorundan inş.güsel haberlerle dönersin cnm.....

senin kızdada sanırım gaz sorunu var pınoşunkinde olduğu gibi ....rabbim kolaylıklar versin

Kızlar Defnoş uyandı ağlamaya başladı. Bende kolik cd'sinden bebeğiniz rahatlasın melodisini açtım. Ay bi anda ağlaması kesildi uykuya daldı şaka gibi ya tesadüf mü cidden işe mi yarıyo anlamadım valla :uhm: Parmağını da ağzına soktu. Aynı karnımdaki gibi uykuya daldı. Aaaaaa süper ya

Valla bencede iyi fikir bacım. Eğer rahat ediyosan orda harika olur. Benimde kayınvalideme gitmemin ana sebeplerinden biri gezmek. Orda gidilecek çok yer var. Parklar komşular akrabalar falan. Burda tıkılıp kalıyorum :bbo:

bende ultra prima aktif bebek kullanıyorum 3 numarasını annem huggies almış ama kız hiç sevmedi iki defa onu kullandım ama cıyak cıyak durdurmadı poposunda bacak arası kaba biraz bezin ondan koca paket duruyo ultra prima özellikle geceleri çok iyi oluyo uzun zaman altı değişmediği için pişik olmuyo kuzum mendilde niveanın kokusuz mendilini ve dalininkini kullanıyorum pişik olmadık çok şükür şimdiye kadar zaten çok sık altını değiştiriyorum günde yaklaşık 15 bez kirletiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…