Kolik cd'sini netten indirdim kızlar a.s. İsteyen msn'den bana yazsın adresini vereyim a.s.
evet kızlar dr bana unibaby önerdi alkolsüzmüş en iyisi bu dedi şimdi onu kullanıyorum ve bir komşum akıl verdi onu yapıcam hani ıslak mendil kutuları varya büyük plastik onların içini ıslak pamukla doldurcam küçük küçük kopartıp hem çocuğun poposunu hep suyla silmiş olucam çünkü bütün ıslk mendillerde alkol var elimizdeki ıslak mendiller bitsin böyle yapıcamhihoyyyt
canım bana özeldn atarmısın?
Kolik cd'sini netten indirdim kızlar a.s. İsteyen msn'den bana yazsın adresini vereyim a.s.
tülaycım nasılsın canım selin nasıl
birsencim pınarcım siribron tuba sibelcim aysun böcek kızlae nasılsınız saat üçte doktora gideceğiz aylık kontrolümüz var
kızlarrr annem geldiiii:1shok:
pınar benım msn bozukk yaaaaaaaaa((
birsencim pınarcım siribron tuba sibelcim aysun böcek kızlae nasılsınız saat üçte doktora gideceğiz aylık kontrolümüz var
birsencim temmuz sonuna kadar haftada 2 gün gelicem.şu an annem bakıyor
kızlar annem tlf açtı hergün günde ellikere açıyor torunları dinleyecekmiş o ayrıda
ne yapıyon diyo hiç evdeyim ne yapacam didim....bana diyorki sen tatile git eve gel çamaşırlarını vs. yıka ertesi gün ben geleyim cam kapı perde tül evi temizleyelim.....
sonrada eşyalarınızı toplayın bize gidelim 20-25 gün bizde kalın diyor....sen bütün gün dışarı çıkmadan yazı bitireceksin kocan yorgun geliyor sen çocuklarla burada gezecek kapı çok...hiç olamdı parklarımız çok diyor ....aksam çocukları koyarız arabasına parka gideriz...gündüzde ev misafirliğine hala bize bebek görmeye gelecek akrabalar komsular var birsen gitti diyorum dedi....kocişe söyleyecem bakim ne diyecek
kızlarrr annem geldiiii:1shok:
pınar benım msn bozukk yaaaaaaaaa((
pınarcım banada atarmısın
Sanada 10 dk sonra tatlım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?