cnm ya geçmiş olsunkızlar merhaba nasılsınız duruma nazar değdi sanırım çok ağlıyor çok huysuz dün doktora götürdük gaz sıkıkntısı var dedi seside ağlamaktan kısıldı çok üzgünüm bende
sizler nasılsınnız
evet cnmŞenizne güzel cnm sevindim bebeğinin bişeyi yokmuş,benim adımda ferda özlemcim,nick lerden isimleri unutuyoruz galiba...
ferdacım ben molfix kullanıyorum cnm,başta yenidoğan kullandım,şimdi 2 numarasını kullanıyorum,beden olarak çok fark yok zatenkızlar bu arada hangi bezi kullanıyosunuz ben ultra prima kullanıyorum,ama huggies tester verdiler e- bebekten ve bizim eczaneden onu da denedim çok güzel belinden çıkmıyor hiç ultra primadan çıkıyor bazen anakucağında.Kullanıp memnun olan varmı huggıes i . Bide kaç numara kullanıyosunuz ben 2 numara kullanıyorum ama sanırım yakında 3 e geçicez?
kızlar sizin bebelerde genleşiyomu benimki çok genleşiyoo... :)
kızlar merhaba sanırım herkesin bebişi aynıymış benimki genelde uslu bir bebek ama dün çok fenyadı ağlamaktan sesi kısıldı onunla birlikte bende mahvoldum ne yaptıysak susmadı.sonra zorlada olsa sallarken bir şekilde uykuya daldı rahatladım bende.bizim cts mevlüdümüz var biraz geç kaldı inşallah hayırlısıyla atlatırım.
kızlarrr annem geldiiii:1shok:
sımdıden cok tesekkur edrım cnm vereliniortak
off ya daha kahvaltımı yapacam cok acımmmcokacimcoook
cok sınırlıyım bugunyaa bı cay içersem anca rahatlayacagım[/COLOR][/B]
Valla bencede iyi fikir bacım. Eğer rahat ediyosan orda harika olur. Benimde kayınvalideme gitmemin ana sebeplerinden biri gezmek. Orda gidilecek çok yer var. Parklar komşular akrabalar falan. Burda tıkılıp kalıyorum :bbo:
Gönderdim canım inşallah işe yara a.s.
cnm rahat ediyorum gerçi annem ben varım diye işleri ipe seriyor bide sürekli alt komşusu geliyor gına geliyor bana bu yüzden ama kadına surat yapacam sıkıtı yaniii
yani annem yatak odasını bize veriyor biz orada kalıyoruz ....eşimde rahat ediyor çocuklarla ilgilenecek çok kişi oluyor yorgun gitmiyor işe en azından ve eşimin işi annemlere daha yakın daha erken geliyor eve.....
tabi bakalım kociş ne diyecek önemli olan o
banada yollarmısın pınarcığım bizim afacanlara ne yapacak bakimm
pınarcım buraya yazsana adresi ne olacak sanki tek tek herkese nasıl göndereceksin?hadi bekliyorum
kızlar alıntı yapmıştım ama hepsi gitti
aklımda kalanlara cevap yazayım
kusuruma bakmayın atladığım olursa
incihan cnm 30 cc çıkıyorsa bu iyi cnm ya,iyi sütün geliyor o zaman
birazda mama takviyesi yaparsın ohh mis gibi bende aynısını yapıyorum zati:lepi:
aysuncum koliği ben anlatana kadar pınar gayet güzel anlatmış,sağol bacıma.s.
pınar teşekkürler cnm ne kadar güzelmiş hakikate müzik bakalım işe yarayacak mı,yararsa süper bişey bu:lepi::lepi:
ferda cnm molfix kullanıyorum ben gayet de memnunum,huggies de güzeldi,numune vardı elimde kullandım beğendim,prima numunesi de hastaneden vermişlerdi
onu pek beğenmedim yada benim kızıma iyi gelmedi,hala 2numara kullanıyoruz cnm biz
nurtencıgım gunaydın yanlıs anlamazsan bısey merak ettım esın dogum gununu hatırladımı pekı
cnm iyifikir valla evde tek başına yoruluyyosun annenlerde rahat ediosan kocanda he derse git bacım 20 gün olmasada 10gün kal iyi gelir.. ben burada rahat olsam hiç evimi aramayacam ama yatagımı çook özlüyom..dırımkızı;7771 [FONT="Garamond" .!.:kızlar annem tlf açtı hergün günde ellikere açıyor torunları dinleyecekmiş o ayrıda
ne yapıyon diyo hiç evdeyim ne yapacam didim....bana diyorki sen tatile git eve gel çamaşırlarını vs. yıka ertesi gün ben geleyim cam kapı perde tül evi temizleyelim.....
sonrada eşyalarınızı toplayın bize gidelim 20-25 gün bizde kalın diyor....sen bütün gün dışarı çıkmadan yazı bitireceksin kocan yorgun geliyor sen çocuklarla burada gezecek kapı çok...hiç olamdı parklarımız çok diyor ....aksam çocukları koyarız arabasına parka gideriz...gündüzde ev misafirliğine hala bize bebek görmeye gelecek akrabalar komsular var birsen gitti diyorum dedi....kocişe söyleyecem bakim ne diyecek[/FONT]
Gönderdim canım inşallah işe yara a.s.
kıslarr ya noluo bızım kuzularrrraamafoldumben
PINAR hklısın bacım sole toptan okucak bı hoca fln bulmak lazımmm:Saruboceq:
MELEK saol cnm tawsıyen için..hemen bugun aldırcam eşime işten gelınce inşş vardır bızım buralarda
Benımkı gene 15dk lık uykularda....
dun tum gun uyudu ya ondanmı kızlar acaba..cocuu hep uyutmayamı calışıom acaba bendemı war bı garıplıkk:uhm:ama bu sabah 6 da uyandık uyanması lazım demi?
Kızlar Defnoş uyandı ağlamaya başladı. Bende kolik cd'sinden bebeğiniz rahatlasın melodisini açtım. Ay bi anda ağlaması kesildi uykuya daldı şaka gibi ya tesadüf mü cidden işe mi yarıyo anlamadım valla :uhm: Parmağını da ağzına soktu. Aynı karnımdaki gibi uykuya daldı. Aaaaaa süper ya
[k] {n} [k];7773155 .!.:pınar banada gönder mssnden at açıcam birazdan
ayy pınarr şu kolik cd banada gönder ben okadar uraşmıştım indirememiştim bu defa olur inş.
kızlar daha kahvaltımı edemedim.yine bana bi korku yaşattı ufaklık.iki dakka diğer odaya geçmiştim uyudu diye sen arkamdan hemen uyan nası ağlamış yarum.bende pencere açıktı sesten duyamadım bi geldim içli içli nası ağlıyo yavruum.aldım kucağıma sarıldım öptüm baya bi iç çekti yine kucamda öyle üzüldümki anlatamam şimdide kucamdan inmiyo bırakınca ağlıyo bas bas .korktu heralde yavrum benim bidahada tek bırakamam inş...artık iyice dalarsa kavaltı etcem çok acıktıım.
mınju bencede bende evy bayy kulklanıom superr..
PIBARIMM CNM saolasın yaaa ben actım şi,mdi cd yı benımkı annemın ayaında uyuduydu 15 dk lık uykular hanı uyanmadı bcımm ya daha 15dk gectı hala uyanmadı yaaaahihoyyytkıs tesaduffmu cd nın kerametımı yafshihoyyyt
hadi kızlar ben kardeşimle ikea ya gidiyorum gezmeye görüşürüz...
canım bende saka sanmıstım once bekledım aglar bu dıye ama aglamdı kzızım ıse yarıyo bu cd marmara üniversitesi cocuk saglıgı anabılım dalı çerçevesinde yürütülen calışmaya tez kabul edilmiş bır cd.basarısı kanıtlanmıs yanı
kalan ütümü yapayım dedim ama ne çağre veletler biraz bakındılar sonra ıh ıhh
iki elbise iki pantolon 2 tişört ütüledim ...alişimi göğüsme yatırdım uyudu ömüşüde dizimde sallıyorum
bitirecem bu ütüyü bugün
cnm ana kucağı yada şu taşınabilir beişkler varya onlardan yok mukızlar daha kahvaltımı edemedim.yine bana bi korku yaşattı ufaklık.iki dakka diğer odaya geçmiştim uyudu diye sen arkamdan hemen uyan nası ağlamış yarum.bende pencere açıktı sesten duyamadım bi geldim içli içli nası ağlıyo yavruum.aldım kucağıma sarıldım öptüm baya bi iç çekti yine kucamda öyle üzüldümki anlatamam şimdide kucamdan inmiyo bırakınca ağlıyo bas bas .korktu heralde yavrum benim bidahada tek bırakamam inş...artık iyice dalarsa kavaltı etcem çok acıktıım.
sezeryan olan kızlarrrr gobeklerınız ne alemde yaww.korse takıyonuzmu kabus gıbı valla hıc gıtmeyecegını düsünüyomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?