2009 Mayıs Anneleri

cnm ya geçmiş olsun
öyle çok ağlayınca saç kurutma makinesini açıyorum sesine sakinliyor,bazen birazda belden aşağıya üerine tutuyorum hafif ılık olarak,çok iyi geliyor
dene cnma.s
ne güzel cnm sevindim bebeğinin bişeyi yokmuş,benim adımda ferda özlemcim,nick lerden isimleri unutuyoruz galiba...
evet cnmŞeniz
ferdacım ben molfix kullanıyorum cnm,başta yenidoğan kullandım,şimdi 2 numarasını kullanıyorum,beden olarak çok fark yok zaten
huggies gerçekten güzel,bendede 2 tane numune vardı denedim beğendim
primayı beğenmedim
baby starda denedim 2 numune ama onun nasıl olduğunu hatırlamıyorum cnm
ama molfix hem maddi yönden hemde bebişim için iyi geldi bizea.s

saç kurutma makinasını yada elektirik süpürgesini dene cnm
sakinleşir belkia.s

Valla bencede iyi fikir bacım. Eğer rahat ediyosan orda harika olur. Benimde kayınvalideme gitmemin ana sebeplerinden biri gezmek. Orda gidilecek çok yer var. Parklar komşular akrabalar falan. Burda tıkılıp kalıyorum :bbo:

cnm rahat ediyorum gerçi annem ben varım diye işleri ipe seriyor bide sürekli alt komşusu geliyor gına geliyor bana bu yüzden ama kadına surat yapacam sıkıtı yaniii
yani annem yatak odasını bize veriyor biz orada kalıyoruz ....eşimde rahat ediyor çocuklarla ilgilenecek çok kişi oluyor yorgun gitmiyor işe en azından ve eşimin işi annemlere daha yakın daha erken geliyor eve.....

tabi bakalım kociş ne diyecek önemli olan o
Gönderdim canım inşallah işe yara a.s.

banada yollarmısın pınarcığım bizim afacanlara ne yapacak bakimm

kızlar alıntı yapmıştım ama hepsi gitti
aklımda kalanlara cevap yazayım
kusuruma bakmayın atladığım olursa
incihan cnm 30 cc çıkıyorsa bu iyi cnm ya,iyi sütün geliyor o zaman
birazda mama takviyesi yaparsın ohh mis gibi bende aynısını yapıyorum zati:lepi:
aysuncum koliği ben anlatana kadar pınar gayet güzel anlatmış,sağol bacıma.s.
pınar teşekkürler cnm ne kadar güzelmiş hakikate müzik bakalım işe yarayacak mı,yararsa süper bişey bu:lepi::lepi:
ferda
cnm molfix kullanıyorum ben gayet de memnunum,huggies de güzeldi,numune vardı elimde kullandım beğendim,prima numunesi de hastaneden vermişlerdi
onu pek beğenmedim yada benim kızıma iyi gelmedi,hala 2numara kullanıyoruz cnm biz

Tabi canım eşininde rahat etmes önemli. Olur derse sende azcık rahat edersin hihoyyyt

pınarcım buraya yazsana adresi ne olacak sanki tek tek herkese nasıl göndereceksin?hadi bekliyorum

Burdan öyle adresler yazmak yasak canım özel mesajla yolalrım a.s.

İnşallah işe yarar canım ya a.s.

Bende kızım uslu uslu dururken çamaşırları yıkandı onları asayım geliyorum a.s.

nurtencıgım gunaydın yanlıs anlamazsan bısey merak ettım esın dogum gununu hatırladımı pekı

aşk olsun tatlım yalnış anlamam:)))
eet cnm ilk msj atanlardandı bende şaştım.. güzel bişiler yazmış sagolsun gönlümü aldı işte biz kadınlar böyleyiz iki söze tavızzemuszemus

cnm iyifikir valla evde tek başına yoruluyyosun annenlerde rahat ediosan kocanda he derse git bacım 20 gün olmasada 10gün kal iyi gelir.. ben burada rahat olsam hiç evimi aramayacam ama yatagımı çook özlüyom..
Gönderdim canım inşallah işe yara a.s.

pınar banada gönder mssnden at açıcam birazdan

kızlar bence evy baby arko kremli süper çok memnunum ben mis gibi kokuyo çokta rahat.tavsiye ederim sizede.

ayy pınarr şu kolik cd banada gönder ben okadar uraşmıştım indirememiştim bu defa olur inş.

bısey degıl canım bebkler aglamasın yeterkı bu cd kulanan arkadasım tavsıye ettı bana cd en ıyı sekılde sesı yuksek acarsan daha sakın olur.zaten kolıklı bebklerın bakımı iki kişilik aglamay basladıgı zaman acarsın :lepi:

kızlar daha kahvaltımı edemedim.yine bana bi korku yaşattı ufaklık.iki dakka diğer odaya geçmiştim uyudu diye sen arkamdan hemen uyan nası ağlamış yarum.bende pencere açıktı sesten duyamadım bi geldim içli içli nası ağlıyo yavruum.aldım kucağıma sarıldım öptüm baya bi iç çekti yine kucamda öyle üzüldümki anlatamam şimdide kucamdan inmiyo bırakınca ağlıyo bas bas .korktu heralde yavrum benim bidahada tek bırakamam inş...artık iyice dalarsa kavaltı etcem çok acıktıım.

mınju bencede bende evy bayy kulklanıom superr..
PIBARIMM CNM saolasın yaaa ben actım şi,mdi cd yı benımkı annemın ayaında uyuduydu 15 dk lık uykular hanı uyanmadı bcımm ya daha 15dk gectı hala uyanmadı yaaaahihoyyytkıs tesaduffmu cd nın kerametımı yafshihoyyyt

canım bende saka sanmıstım once bekledım aglar bu dıye ama aglamdı kzızım ıse yarıyo bu cd marmara üniversitesi cocuk saglıgı anabılım dalı çerçevesinde yürütülen calışmaya tez kabul edilmiş bır cd.basarısı kanıtlanmıs yanı

kalan ütümü yapayım dedim ama ne çağre veletler biraz bakındılar sonra ıh ıhh

iki elbise iki pantolon 2 tişört ütüledim ...alişimi göğüsme yatırdım uyudu ömüşüde dizimde sallıyorum

bitirecem bu ütüyü bugün

[k] {n} [k];7773155 .!.:
pınar banada gönder mssnden at açıcam birazdan

Tamam canım aç msni yaz bana göndereyim adresi hemen a.s.

ayy pınarr şu kolik cd banada gönder ben okadar uraşmıştım indirememiştim bu defa olur inş.

Tamam canım birazdan adresi yollarım a.s.

Ağlamakla bişey olmaz canım korkma :umursamaz: Bizimkide bazen numaradan yapıyor. Ses vermeyince susuyor. Ama dikkatli olmakta fayda var tabi a.s.

Ay inşallah işe yarar bacım ya alkisalkisalkis

hadi kızlar ben kardeşimle ikea ya gidiyorum gezmeye görüşürüz...

Güle güle canım iyi gezmeler a.s.

Valla benimki hemen uyandı bacım. Bizimkine canı istemeyince hiçbişey fayda etmiyor anladım kaydirigubbakcemile3

Biter bacım biter sıkma canını. Bende kızın çamaşırlarını astım. Kurusunlar onları ütüleyeyim hihoyyyt

sezeryan olan kızlarrrr gobeklerınız ne alemde yaww.korse takıyonuzmu kabus gıbı valla hıc gıtmeyecegını düsünüyomda

cnm ana kucağı yada şu taşınabilir beişkler varya onlardan yok mu
ona koy taşı heryere ben evde öyle yapıyorum
sezeryan olan kızlarrrr gobeklerınız ne alemde yaww.korse takıyonuzmu kabus gıbı valla hıc gıtmeyecegını düsünüyomda

cnm ya hiç takmadım ama doğru baya göbek kaldı offf
havadaçok sıcak nasıl takıcaz bazen ağrılarım oluyor hala dikiş yerlerimin üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…