BURCU CANIM yok ne rejimi doktora gıcıklık olsun diye söyledim.ama zaten öyle tombik tombik değilki.normal yani eğer haftaya unutmassam ofise gelirken resimlerini getiririm.bilgisayarımda varsa şimdi ekliyim hatta 1-2 hafta önceki resimlerini.
ye tabiii kayınvalidesiii :):):)
sağol teyzemiz ağzımızdada koca emziğimiz varkaydirigubbakcemile3
oyy maşallah canım
kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?
canım ben kaynar suyu kaynatıp koyuyorum bardagın ıcıne bıberonu koyuyorum
ayy ben yine uyuyamadım. bizimki osurdu osurdu uyandı. şimdi hala ıkınıyor kucağımda.
pınar çok cici görünüyorsunuz ana kız. nazardeğmesin. maşallah.
bende kızımın fotosunu ekleyecem ama nasıl yapılıyor arkadaşlar. bindefa yazılmıştır ama ben şimdi hangi sayfada bulamam.
kızlar dün bebişimi çok ağlıyor d,iye farklı bir doktora götürdüm.2 aylık bebeğe göre 800 gr fazlası var ondan çok gaz yapıyor ve huzursuzlanıyor dedi.61 cm 5300 kilosuda ama görünüşte benim kızım hiçte kilolu değil.dedimki rejimmi yaptırayım 3,5 saatte bir besliyorum gece ise uyanırsa emziriyorum uyanmassa ellemiyorum dedim.sizce fazlmı kilosu?
kızımın mevlütteki hali teyzeleri
hoşbulduk kızlar.çok teşekkürler benide aranıza kabul ettiğiniz içinopuyorumnanaktan.
ay makina tutayım diorum butun eve ama üseniyorumda..
mrb kızlar ben işten güçten fırsat bulup pek giremiyorum vallazemuszemus şimdi oğlumu doyurdum uyuttum... umarım bi kaç saat deliksiz uyur....bu arada yukarda 5.300 lük bebeğe 800 gr fazlası var demiş bi doktor ama benim oğlumda 5.300 gr ve doktor normal dedi..bence çok diil cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?