2009 Mayıs Anneleri

BURCU CANIM yok ne rejimi doktora gıcıklık olsun diye söyledim.ama zaten öyle tombik tombik değilki.normal yani eğer haftaya unutmassam ofise gelirken resimlerini getiririm.bilgisayarımda varsa şimdi ekliyim hatta 1-2 hafta önceki resimlerini.

Cnm boyu uzun ondan göstermez fıstık selin, manken olcak o ondan :))

canım seninki kilolu ise biz mahvolduk wallakaydirigubbakcemile2 61cm ve5800gr benim kızı gündüzleri 3.5 saat yedirmeden tutanı ayakta alkışlarım alkisalkisalkis en fazla 2.5 saat.

mrb kızlar ben işten güçten fırsat bulup pek giremiyorum vallazemuszemus şimdi oğlumu doyurdum uyuttum... umarım bi kaç saat deliksiz uyur.... bu arada yukarda 5.300 lük bebeğe 800 gr fazlası var demiş bi doktor ama benim oğlumda 5.300 gr ve doktor normal dedi..bence çok diil cnm...

herkese selam geçmişi okuyamadım bi ara okuycam
BURCU CANIM GEÇMİŞ OLSUN Bİ DAHA OLMASIN İNŞALLAH
gelelim bana iki gündür misafir vardı aniden geldiler
önceki gün lahmacun falan hallettik akşam büyükçekmece sahilide güzel bir gezdik pazar oluyor sahilde kızımın odasına çerçeve aldım
o gün kızım akşam üstü 5 te bi yattı bidaha sadece emmeye kalktı maşallah çok usluydu
sabah kahvaltı yaptık eşler bi iş için gittiler meğer onlarında çocuğu olmuyormuş adam test yaptırmaya gitti....
öğlen evde ne varsa onu yedik....
akşam taze fasulye çorba salata yedik ...
yemekten sonra çekmecede festival var oraya gittik nilüfer vardı konser onu dinledik
calı müzik olan bir yere gittik çayları orda içtik
bu arada Ahsen hiç uyumadı bakınıp durdu.....
gece 1 de eve geldik kızı emzirdim 2 ye kadar baktım hala uyumuyor aldım yanıma ben uyudum o da bakınmış... saat 3 te baktım hala uyumamş emzirdim yine 4 e doğru uyudu yatağına koydum 6 30 da bir uyandı emdi 11 de bi daha kalktı bende dinlenmiş oldum
bugün kimse yok ama akşam çıkarız yine herhalde
izden bu kadar ben bi geçmişe dalayım

canım ben kaynar suyu kaynatıp koyuyorum bardagın ıcıne bıberonu koyuyorum

Tamam canım sağolasın a.s.

Sağolasın canım a.s.

ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir gözattan resmi seç start upload de bacım a.s.

Saçmalamış resmen klava: Hiç sallama bacım. benimkide 2.ayında 5000 gr'dı. Normal dedi doktor a.s

kızımın mevlütteki hali teyzeleri

Maşallah canım çok tatlı olmuş a.s.

hoşbulduk kızlar.çok teşekkürler benide aranıza kabul ettiğiniz içinopuyorumnanaktan.

a.s.

Oy maşallah kuzuma pek tatlı olmuş a.s.

Kız neresi yakışıklı çirkin o çirkin şu tipe bak hele :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay onun çirkinliği yeter be yerim ben yerimmmm a.s.

ay makina tutayım diorum butun eve ama üseniyorumda..

Bende kız uyusa evi silicem de bi uyumadı :1no2:

Hoşgeldin canım a.s.

Oyyy benim kız bi uyumadı. Baktım sancısı da var. Sıcaktan da ter içinde kalmış. Hemen yıkadım. İnce bişeyler giydirdim. Emzirdim. Gazını çıkardım. Şimdi yatırdım salıncağına. Gözlerini bi açıp bi kapatıyo :bbo: Ben daha kahvaltı yapmadım çok acıktım valla cokacimcoook Bi dalarda şöyle 2-3 saat uyursa kahvaltı yapıp evi silicem. Eşimin takım elbisesiyle kendi elbisemi ütülicem. Uyur inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…