Ay evet ya, önüne akıyo bide, hemen kıyafet değiştiriyorum ama kıyafetinde bi sınırı var, yetişmiyo hem ter hem tükürük derken hepsi kirliye çıkıyo, hergün yıkanıyo hepsi anca öyle, iyi gezmeler cnma.s.
Bakalım önce alişmi ömüşmü diş çıkaracak, birseeen çok zor günler seni bekliyo, Allah kolaylık versin, cennetlik olucan valla
Claries ben hiç gitmedim ama resimden çok güzel gözüküyor, İyi tatiller cnm
Birsen kız öyle deme,sen herşeye yetişiyon iki bebeyle ben k..mı toplayamıyom bi kağanla demn wc ye gitim bastı yaygarayı, biraz bağırsamı acaba diyorum bazen ciğerleri açılır hesabı:jeyyar:
gezer kız niye gezmesin hep birlikte gezerükkkkülen esen kızıda kendün gibi gezenti edecenn
neyse ben gezmeyi severim tabi benle gezersee
bende iki gündür yoktum kızlar bize 15 km. uzaklıkta olan amasraya gittik annemle biraz denizkeyfi yapalım diye ama nerde daha arabadan iner inmez gülce bastı çığlığı o kadar delirdiki memeyi bile almaz oldu off kabus gibiydi ya adım başı bi cafe bul emzir altını değiştir annemle helak olduk otele zor attık kendimizi bi ara sinirden ağladım gelmeseydim keşke diye sağolsunlar otelin sahipleri aile dostumuz çok yardımcı oldular bize gece mekan değişikliğinden uyumaz diye ödüm koptu ama gündüz o kadar çok aladıki saç kurutma makinasının sesinde sızıp kaldı ve tam 7 saat deliksiz uyudu oda bizde sabah kahvaltıya çıktık terasa orada yapay şelalenin sesinde bir güzel uyudu tam 3 saat bende o arada kahvaltımı yaptım denize girdim hiç üzmedi kızım çok şükür dün,uyandı emzirdim uyudu süperdi işte böyle eve geldik yorgunluktan bayıldık üçümüzde ama denize girmeyi acayip özlemişim böylece bebekli olarak ilk seyahatimizide gerçekleştirmiş olduk hemen bi amasra resmi yollayım size
amasradan bir kare
ve cadı gülce opuyorumnanaktan
Kızlar kağan sızdı usul yerine yatırayımda uyanmazsa bende uyuyayım bi kaç saat
Maşallah gülce kızımızaaa tokalarımızda prk yakışmış hani :)))
ohhhh iyi yspmışsınız bizde yarın yola çıkacaz bakalım ne oalcak
amasra çok güsel gittim ben
cnm bırak bağırsın
ben öle yapıyorum bağırıyor valla ne yapam ikisine yetşmek zorr öle bigün tuvaletten kalktım ....gittim alişi aldım sonra ikimiz tuvaletimizi yaptık hahaha daha neler gelecek başa
valla allah sana kolaylık versin cnm.....maşallah iyi idare ediosun bende bi bebeyle anca uğraşıorum iş güç çok yapamıorum....ki ben yeni yalnız kaldım iki gün öncesine kadar hep birileri vardı yanımda çok yardımcı oldular... bakalım iki gündür iyi gidiyoruz ama tek başıma yıkamakta çok zorlanıorum...özellikle kafasını yıkarken ... bi elimle tutup bi elimle su döktüğüm için kafasını öne doğru eğemiyorum...o da tam ben su dökerken kafayı kaldırıyo su yutuyo ve sinirleniyo, suda boğazına kaçıyo basıyo çığlığı...siz nasıl yıkıyosunuz:uhm::uhm:
Canım ya küvetin içine sırt üstü yatırır gibi yap tek elin sırtında olsun. Diğer elinle suyu alnından geriye doğru dök yada tam teri yüzüstü tut. Elin gösünde olsun. Tam kafasının tepe noktasından dök. Kenarlardan aşağı süzülür ama ağzına falan gelmez. Yada lavaboya bi havlu koy, otuttur lavaboya. Kafasını çeşmeye yaklaştır. Alnından geri akacak şekilde suya tut çok kolay oluyor a.s.
ya çok teşekkür ederim...bebeğimle iki gündür yalnız kaldık...bi ara 5-6 gün kalmıştık ama o zamn eşimle yıkamıştım... sabah erkenden yıkamak istemiyorum öğlen yıkayınca daha iyi uyuyo....neyse yarın küvetinde alnından geriye doğru deniycem...umarım başarılı olurumopuyorumnanaktan tekrar teşekkür ederim....a.s.
valla allah sana kolaylık versin cnm.....maşallah iyi idare ediosun bende bi bebeyle anca uğraşıorum iş güç çok yapamıorum....ki ben yeni yalnız kaldım iki gün öncesine kadar hep birileri vardı yanımda çok yardımcı oldular... bakalım iki gündür iyi gidiyoruz ama tek başıma yıkamakta çok zorlanıorum...özellikle kafasını yıkarken ... bi elimle tutup bi elimle su döktüğüm için kafasını öne doğru eğemiyorum...o da tam ben su dökerken kafayı kaldırıyo su yutuyo ve sinirleniyo, suda boğazına kaçıyo basıyo çığlığı...siz nasıl yıkıyosunuz:uhm::uhm:
cnm bırak bağırsın
ben öle yapıyorum bağırıyor valla ne yapam ikisine yetşmek zorr öle bigün tuvaletten kalktım ....gittim alişi aldım sonra ikimiz tuvaletimizi yaptık hahaha daha neler gelecek başa
kızlar biberonları nasıl steril ediyorsunuz ben chicconun steril aletini aldım her mamadan sonra steril ediyormusunz
İyi tatiller cnmvalla bizde haftaya c.tessilifkeye gidicez...oğlumuzla ilk tatilimiz olucak ama çok endişeliyimCADIARZU umarım iyi geçer....:Saruboceq: neyseki teyzemlerle birlikte gidicez onlar çok yardımcı oluyo en azından yalnız olmıycaz...
Ben hiç tek yıkamadım, sabunlayınca elimden kayar diye korkuyorum, her akşam eşile yıkıyoruz kağanımızıvalla allah sana kolaylık versin cnm.....maşallah iyi idare ediosun bende bi bebeyle anca uğraşıorum iş güç çok yapamıorum....ki ben yeni yalnız kaldım iki gün öncesine kadar hep birileri vardı yanımda çok yardımcı oldular... bakalım iki gündür iyi gidiyoruz ama tek başıma yıkamakta çok zorlanıorum...özellikle kafasını yıkarken ... bi elimle tutup bi elimle su döktüğüm için kafasını öne doğru eğemiyorum...o da tam ben su dökerken kafayı kaldırıyo su yutuyo ve sinirleniyo, suda boğazına kaçıyo basıyo çığlığı...siz nasıl yıkıyosunuz:uhm::uhm:
Alışırsın canım merak etme. Bende hep eşimle yıkıyordum. Şimdi bakıyorum gündüzleri çok terlerse hemen lavaboda yıkıyıveriyorum. Ama akşamlarıda uyku saatinden önce mutlaka yıkıyorum. Uyku düzeni öyle oluştu. Uyuyunca gece uykusuna geçiyor hemen bizimki a.s.
cnm ben hiç file kullanmadım 40 dada ben yıkadım
sağ elimde gövdesinden tutuyorum sol elle su döküyorum gövdesinden tutunca biraz başaşağa tutuyorum ....ne boğazına su kaçtı nede bişey çok şükür şimdi ayaklarının üzerine basıyo veletlerrr ....
:roflol::roflol::roflol:
Ben hiç tek yıkamadım, sabunlayınca elimden kayar diye korkuyorum, her akşam eşile yıkıyoruz kağanımızı
tweety cnm 4 aydalarrr öle tam basma değil ama ben tutunca dikiliyorar
tweety cnm 4 aydalarrr öle tam basma değil ama ben tutunca dikiliyorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?