2009 Mayıs Anneleri

Kızlar şimdide uyanmıyo yaaa
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
boğazlarında kalsın verdıgımız paralarrr çok kızıyorum çokkkklava:

amiiiiin inş.

yeni anne nice mutlu yıllara canım yerimseniben

Sağol cnm :)))
Köftemi hazırladım,salatamı yaptım bide karpuz kestim yeter bu kadar bu akşama.
Tabi dietteyiz diye kızartmadım fırına attım aferin bana.

Ohh eline sağlık , cnm karpuz çekti valla, gaz yaparmı acep

Köftemi hazırladım,salatamı yaptım bide karpuz kestim yeter bu kadar bu akşama.
Tabi dietteyiz diye kızartmadım fırına attım aferin bana.

helal kiz sana :lepi: a.s. bende ne yapayim diye düşünüyorum hala kaydirigubbakcemile3 kabak dolmasi yapicaktim ama yerimden kalkacak halim yok :))

bu arada diyet konusunda kimseden ses cikmiyor kaydirigubbakcemile3 acliktan yazacak hallerimi kalmadi acep :roflol:

Kızlar bu arada tam gögsümdeki yaralar geçti diyodum, kağan geçen gün bi sündürdü resmen 2 mm yarıldı yaa, feciiilmaz:

canım hepinize çok geçmiş olsun.
canım ya senin bu görümce sorunu artık görümce sorunu olmaktan çıktı direk koca sorunu haline geldi. bence esas düşüncesizlik yapan o. oturup etraflıca konuşup çözmeniz lazım valla.

sen denedin ve randıman aldın da mı böyle sölüyosun. bir de ne sıklıkla sağmalı falan bi yol gösterivercen mi kardiş kaydirigubbakcemile5

benimki de gazı olduğu zaman hem ağlıyo hem kıvranıyo hem emiyo bi yandan. öyle olmasın sakın??

bu arada Ahseni yıkadım pakladım emzirdim baya ağladı gezdirdim şimdi uyudu
bi de yıkadıktan sora karınca yumurtası yağı sürdüm ayda 4 kere sürmem gerekiyor inşallah işe yararr
şu tüy meselesi di mi? gerçekten işe yarıyo muymuş? nerelerine sürüyorsun? yan etkisi yok muymuş? bir de nerden, kaça, hangi marka aldın? amma sordum di mi? gerçi benim oğlum var ama tamamen bilgilenme amaçlı soruyom.. kızım olursa ben de yapam

çok geçmiş olsun canım da ben anlamadım şimdi. kağan ishal olmuş mu olmamış mı?? yani baştan beri yanlış teşhis mi yoksa bu ikincide yanlış alarm mı olmuş

ya aslında ben senin o eski sterilizatöre talip olsam mı diye sormuştum da. ben kaynatıyorum biberonları. kireçten bembeyaz oldular (
bu yüzükoyun meselesi de acayip tartışmalı aslında. kimi dr öle yatırma dio kimi yatır. ama hastanede kendileri bile öle yatırıyolarmış. bilemiyorum valla. ben de ilk başlar tedirgindim ama artık kafasını rahatça kaldırıp döndürebiliyo.
ya zaten aslında fotoğraflarda sana benziyo gibi geldi bana ama ben bu benzetme konusunda pek yetenekli diilimdir. içimden kime benzemesini istiyosam direk ona benzetmeye başlarımkaydirigubbakcemile3

bu rotav,rüs aşısının iki çeşidi yani 2 markası varmış biri 142 lira 2 doz yapılıyomuş. öteki 111lira ve 3 doz halindeymiş. bana dr um söledi ikisi de aynı dedi ve bana 142likten yaptı

bizim de 2. ayda 3 aşı yapıldı sağlık ocağında biri bir bacaktan karma, biri öteki bacaktan zaattüre (pnömokok) ve koldan verem

YA ARKADAŞLARIM SİZE SAĞLIK OCAĞINDAN AŞI TAKİP KARTI VERMEDİLER Mİ. BİZE VERDİLER. ORDA YAZIYOR: HANGİ GÜN NE AŞISI OLMUŞ, BİR DAHAKİ AŞISI NE ZAMAN FALAN. BENCE ISRARLA İSTEYİNNN. ONLARIN GÖREVİİİklava:

Olur cnm göndereyim yarın sabah veririz kargoya, sen adres gönder özelden a.s.

oooh be demek istiyorum kızlar...

bugün son yatılı misafirlerim de gönderdim... biraz nefes almak ve dinlenmek istiyorum artık... haftasonu veya önümüzdeki hafta içi Doruk u da alıp annemlerin yanına erdek e gideceğim... biraz tatil yapmak istiyorum yaa çok bunaldım ...

buarada bursa ekibi bu hafta toplaşıyor muyuz?? semraaa gülhaan civciv nerdesiniz napıyoruz ses seda yok kimseden haftaya ben olmayabilirim hem civcivde burdayken yapalım şu buluşma işini kızlar...

ANKA KUŞU bende medelanın elektrıklı pompası var denedım tabıkı 3 saatte bır sağ gögsünü süt gelmese bıle 3 gun peşpeşe dene bence faydasını gorursun

anca benım kıs uyudu nasıl yorgunum anlatamam nerelere gıtsem dıyorum dınlemeye annemlere gıdınce dınlenemıyorum sureklı ayaktayım bebeğe annem baktıgı halde ne derdım varda ayaktayım onu bende bılmıyorum kayınvalımdede canım sıkılıyo hem fazla muhabbet tez ayrılık getırır dıyorum öff ya evdede cok bunaldım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…