canım bende seninle aynı durumdayım.:teselli: Bende ankaradayım ve bi Allahın kulu akrabam yok bu şehirde. akrabayı geç komşum bile yok. hepsi tam bir yobaz burdakilerin.klava: hiç selam sabah yok.. geçen haftadan beri yalnızım bende. eşimin desteği yetiyor bana. herşye alışılıyor canım. bende bakabilirmiyim diye endişe ediyordum ama mecbur kalınca herşey yapılıyor. ama umarım ailenin yanına gidersin. bizim öyle bi şansımız yok. bunu kendim tercih ettiğim için şikayet etmeye de hakkım yok benim..
merhaba kızlar!! biz geldik:) çok özlemişim buraları yaa!! 10 gün yaylada kaldık, şimdi de mersinde yazlıktayız. bu hafta burdayız. ama aksi gibi havuz temizlikteymiş( perşembeye kadar denizle idare edecez artık. geçmişi okuyamıyorum. sizlerde ne var ne yok? bebişler nasıl?
vakit bulursam bebişimin son fotolarından eklerim:)
Valla canım ben hamile kalmadan öncede zayıf değildim zaten. 72 kiloyla hamile kaldım. Şİmdi ise 77,8'im. Öyle dert etmem ben fazla. Mayoyu hiç sevmem. Bikinimden vazgeçmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bu arada hiç çatlak olmadı canım bende. Annemde de yokmuş. Gerçi kremde kullandım ama heralde genetik a.s.
Kizlar Günaydin,
Dün aksam oglum ateslendi ve solugu hastanede aldik. Atesini bir ölctüm 38.2, fevrim döndü resmen ve uzunca süre düsüremedik. Hastaneye ulastigimizda 38'di ve bir fitil verip geri yolladilar bizi. O fitili popoya sokarken, islatmak gerekiyormus, bana verdiler sokayim diye, bende tabi islatma kismini bilmedigim icin epey zorladim, cocuk aglamaktan catlayacakti neredeyse. Sonra hemsire islatacaksin diye aldi elimden, e niye bastan söylemiyorsunuz diye cattim kadina? Off kabus gibiydi ya. Eve geldik uzunca süre aglamasi, huzursuzlugu kesilmedi, gece 01.00'lerde yatti. O zaman atesi 37.4'e kadar düstü, gece 03.00'de kaldirip yine ölctüm ve 37.0'ydi, icim rahatladi simdi. Az sonra bize asidan sonraki sürec icin , hicbir aciklama yapmayan doktora catmaya ve yeni bir cocuk doktoruna kaydolmaya gidiyoruz. Doktorlardan yana hic sansimiz iyi gitmiyor ya
Canım benim doktor kol atı yada makattan ölçelim kulaktan 6 yaşından sonrasında doğru sonuç verir demişti.
Kol altı için 37.8 Makat için 38.
Olabilir canım ya öyle güzel bir havadan istanbula gelice çocukta şaşırmıştır.kaydirigubbakcemile3
Çok şükür sizdede bir sorun çıkmamışO besleme işinin neden olduğunu sordum doktor aşıyı kusmaması için dedi kusamdıysa sorun yok tatlım bana 15 dk demişti.yerimseniben
Bu bebekleri uyutmak kabus oldu bize neden bu kadar huyları düzenleri değişti anlayamıyorum bu işin sorumlusu kesin sıcaklar..opuyorumnanaktan
Canım çok geçmiş olsun çok şükür düşmüş ateşiniz.Sağlık personelinin böyle şeyleri atlama gibi bir lüksü yok işleri insan hayatı nasıl böyle duyarsız olabiliyorlar anlamıyorum.:umursamaz:
Günaydın bacım kolay gelsin valla.Benim velet 22:00 ye kadar dayandı sonra sızdı bakalım bugün napıcak?.Ne hediye alıcan bu arada banada akıl versene gerçi bizimkine var daha ama orjinal bişey gemiyor aklıma..:kedi:
Günaydınlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bende işyerine gidicem doğum iznim bitti süt izni ve yıllık izinlerim için form doldurucam birkaç işimi halledicem inşallah babanesiyle durur bizim velet. kaydirigubbakcemile3
Bide bugün diet günü dimi yarın başlasak şu işe kızlar.:roflol::roflol:
merhaba kızlar!! biz geldik:) çok özlemişim buraları yaa!! 10 gün yaylada kaldık, şimdi de mersinde yazlıktayız. bu hafta burdayız. ama aksi gibi havuz temizlikteymiş( perşembeye kadar denizle idare edecez artık. geçmişi okuyamıyorum. sizlerde ne var ne yok? bebişler nasıl?
vakit bulursam bebişimin son fotolarından eklerim:)
Ay Defnoş tam mememde uyudu yerine yatırıcam bi baktım elime bi ıslaklık geliyo. Bizimki beline kadar mıçmış :1shok: Hadi öyle uyumasın dedim poposunu yıkadım. Hatta poposunu yıkarken dedim çocuk ferahlasın toptan yıkadım. Giydirdim mis oldu kızım. O sırada kayınvalidem aradı. Bebişi çok özlemiş. Evede buzdolabı için servis çağırmış çıkamıyomuş ne olur sen gel dedi. Kıyamadım. İşler falan yattı tabi. Şimdi Defnoşu emzirdim tekrar yatırdım salıncağına. Uyuyacak gibi kendi kendine. Bende o arada evi toparlayayım. Mutfağımı falan halledeyim. Defnoş uyursa bi duş alayım. Taksiye atlayıp gideyim bari. İşlerde artık yarın hallolur. Öptüm sizi bacılar a.s.
ayy delırecem sımdı doktordan geldık tutkunun yazdıgını okudum yedırme demıs 15dk benı hıc uyarmadılar bende rota asını yaptırdım ama bana yedırme falan demedıkı bende doktordan cıkar cıkmaz dogru emzırme odasına doyurdum kızı uyuyo sımdı off ya hıcbı doktorun dedıgı dıgerını tutmuyo
kime guvenecez anlamadım karma aşısını yaptırdıgımda saglık ocagına gıtmeden şurup vereyımmı dedım yok dedı eve gelınce verırsın dedı ne farkedecekse
arkadasım medıcal parka gıdıyo cocuk doktoruna ona demıslerkı rota ve verem aşısı aynı gun olmalı bızımkı gerek yok dedı kıme guvenecegıme şaşırdım sinir oluyorum doktorlaraaaa
herkese merhaba
geçmişi yarım yamalak okuyabildim
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun
bugün daha iyi kzuzum dün öğlenedn sonra baya açıldı
yaw ne oluyor bu kuzulara başka bebişlerde hastaymış üzüldüm
onlar hasta olmasınlar ya biz olalım onların yerine
elinden bişey gelmeyeince insanın ne kötü off
sizlerede geçmiş olsun hanımlar
bu arada yeni anneden haber var mı çıkmışlar mı hastaneden
kızlar ya size bişey sorucam önümüz ramazan
çok az kaldı
oruç tutacak mısısnız?
şimdi bu kadar diikat ettiğim halde sütüm az geliyor
bide tutrasam hiç gelmez sanırım
ama geçen yılda hamileleğimin başındaydı hiç tutmadım 2 ay olacak sonra onları nasıl tutucam
kafam çok karıştı
tünaydın Arkadaşlar
Akşam dr gittik.Allaha şükür kuzumun herşeyi norma 5630 olmuş pasam.Aşılarımızıda olduk gece ateşini ölçtüm ama en fazla37.4 tü inşallah atlatmışıztır.
Hasta bebişlere geçmiş olsun.
Bende bugun rejıme başladım sabah 1 dilim cavdar ekmeği domates peynır ve salatalık yedim.Biraz öncede meyvamı.Basarıcam ben bu işi taktım kafama.
Oruç işini ben de düşünüyorum canım sütümde az ama cokta borclanmak istemiyorum.
Bu arada benim dr 4.ayda ek gıdaya başlatıyor.
ya benimde komşum yok...arkadaşlar filan var ama uzak öle heran gidip gelemiyo insan....ne biliyim yakında bi komşu olsa hani başın sıkışınca çağırabileceğin yada gidebileceğin ama yok işte.... neyse ya hayırlısı olsun...belkide hakkımızda hayırlı olan bu...istanbul a gidince de belki başka sorunlarımız olur böle teselli ediym kendimi bari...
cnm bizde mersin taraflarına gelicez tatile orada sıcaklıklar nasıl...herkes gitme çocuk perişan olur diyo ama napıcam bilmiorum:uhm:
ne güzel yaaa.... umarım benimkilerde geçer....çok takıyorum ya aynaya bakmak istemiorum...çözüm bulabilen varsa paylaşırsa sevnirim arkadaşlar...
üf cok canim sıkıldı kızlar ya :S ayse serranin kakasi yeşilimsi ve hafif sulu cikti :S sanirim gece üşüdü..ben genelde ikindi vakti banyo yapardim onu..ilkkez aksam banyo yaptim..en son döktügüm sda biraz soguk gelmişti bana..bide gece vantilatoru acmiştim..duvara döndürmüştüm gerçi..hem sepetide tersti..ona gelmesi imkansizdi ama demekki havayi soguttu..zaten dün gündüzde epey serindi hava..of üşüttü galiba..bakalim diger kakasi nasil olcak? güya dişari cikcaktim ama hiç çikmasam daha iyi olcak sanirim..yada ciksammi temizhava alsin cocuk :S püf napcagimi şaşirdim..
Burcu geçmiş olsun tabi bide gözün aydın canım önemli birşey değilmiş işte.Sonunda iyi bir dr denk gelmişsin sende hepsi farklı birşey söylüyor zaten
Tuba olur öyle bacım terlemiycek gibi giydir cık dışarı hava alsın serracık.Havalar o kadar değişkenki bende nasıl giydireyim camı açayımmı kapatayımmı şaşırdım valla.Kış bebekleri daha kolay bence ya.
Cerencim tatilinin güzel geçmesine sevindim.Özlettin kendini.
Offff Borada birazhuzursuz sanırım asıdan.Kucağa alıyorum sıkılıyor,sallıorum onuda istemiyor.Sabah 11 denberi yeni uyuklamaya başladı.Akşama yemekte yok biraz uyursa köfte yapıcam ama bakalım.
burcu canım rota aşısı önemli çünkü her türlü eşyadan objeden oyuncaklardan bulaşabilirmiş mikrop hem bir yerini delmiyorlar ağızdan damla halinde veriyorlar canım.yaptıranda çok yaptırmayanda çevremde ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.
Evet burcucum ben bu hamileliğimide kışa denk getiricektim ama benim yumurtalar yamuk yaptı bana.Diğerini şu anda aklıma bile getirmek istemiyorum ama benim deli koca 4 ten aşağı olmaz diyo ya.Sanki kendisi ilgileniyo herşeyiyle.Kimliğini bile dün ben gittim cıkardım düşün artık.Çok calışıyormuş cok yorgunmuş hep mazereti var sanki ben koca gün yatıyorum da.
Bide rota ağızdan tatlım ben de 3. ayda yaptırıcam.
Bide birşey sorucam kızlar dün boraya 2 tane karma aşı yapıldı.Verem aşısını 3.ayın içinde sadece sağlık ocakları yapar dedi doktor siz yaptırdınızmı
Öyle valla, ister cnm ister nasıl olsa hiç bişeyiyle ilgilenmicek hepsine anne koşturacak ya ondan ister, amaan boşver yaa, bizimde düğünler 7 ve 14 temmuzdu, yani bugün yıl dönümümüz :)) balayı gibi şimdilik ama her an kabusa dönebilir-tatlicadiarzu-
allah ağzınızın tadını bozmasın canım.Bizde 4 yıllık evliyiz şimdiye kadar vukuatımız yok inşallah böyle gider ama erkek milleti bize göre daha rahat bence.Tebrik ederim bu arada yıldönümünüzü.Yinede halimze şükretmek lazım neler var.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?