2009 Mayıs Anneleri

Cnm bebişleri hastaneyede götürüyoruss ordan heran bulasabilir yani öylemiiii kafamçokkarıştı

selam herkese nasılsınız kızlar

burcu canım geçmiş olsun hayatım
eşinle bebişinle birlikte nice yıllara fıstığım

tülaycım nasılsın canım selin aşılarını olmuş bizimde haftaya salı

valla canim aynen öyle..insan ne yapcagini şaşiriyor..şimdi ince delikli merserize bi yelek giydirdim kolsuz bodysinin üstüne..bide altina tight giydirdim..uyudu..üstünede penye battaniye örttüm :S ateşini kontrol ediyorum sürekli..inşaAllah cikmaz..

Cnm sana hemen pattadanak nedenini söyleyivereyim dr yeni dedi banada, sebze meyve çok tüketirsen bide soğuk şeyler yiyip içersen oluyomuş yeşil kaka, sanırım senin dietinden kaynaklı
yasakkelime

canim diyete baslayali daha gün bile olmadi..bu sabah basladik daha ondan olmaz..zaten bugunlerde sebze meyvede cok tüketmedim..buzlu pasta yedim belki ondan olabilir..ama bu ilk degil kaç kere yedim..zaten dünde bugunde yemedim..olsa olsa banyodan sonra üşüttü..dünde serindi zaten..sütten üşüttüğünü sanmiyorum velhasil..

Sağol cnm :)) amin inş. hepimiz :))
opuyorumnanaktan

Cnm 3 saat gibi bi sürede süte geçyoya ondan demiştim, ama bilemiyom belkide üşümüştür prensesŞeniz

Şu kağanımı bi uyandırayımda doysun veletus, sonunda 3 saat uyuduğunu gördüm gündüz vakti maş.

ne bileyim canım ya 2 bacaktan yapıldı ama veremi sağlık ocağı yapıcak bu ayın içinde ya dedi.Rota içinde seçme şansı vermedi.Mutlaka olacakmış eğer bana getiremesseiz siz yapın dedi.Ağızdan damla seklindeymiş zaten.Hepsi ayrı telden caldıkları için kafam karıştı valla.

cnm biçok kişi cvp vermiş ama ben az önce doktordan geldim özellikle sordum ve aşı kartıma yazdırdım bana 3 doz halinde 3 - 5 ve 6.ayda yapılcak dedi....

tekrar geçmiş olsun cnm...inş bi daha korkutmaz kağan seni...:)

canım hava gündüz çok sıcak dışarda. ama evin içi güzel. hatta bugün klimayı bile açmadık. sadece emiirken biraz terledi tatilinizi hiç ertelemeyin bence. tadını çıkarınzemuszemus

saol cnm bilgilendirdiğin için...a.s. tatile gidicez normalde sevinmem lazım ama içimde bi tedirlginlik vardı şimdi geçti:dance:

çok boktan şu sağlık sektörü ya 2.ayda yapılacak karma-verem-bişey daha vardı unuttum sımdı hepsı bı gunde vurulacakmıs rotada 2.ayda dedı doktor ama herkez kafasına gore tarıh verıyo allaha emanet cocuklarımız

Bide birşey sorucam kızlar dün boraya 2 tane karma aşı yapıldı.Verem aşısını 3.ayın içinde sadece sağlık ocakları yapar dedi doktor siz yaptırdınızmı

2 tane karma aşimi?? karma aşinin 1.dozu olmuyormu 2.ayda? biz verem aşisini karmayla birlike yptirdik canim..

nice mutlu yillara bitanem eşinle oglusunla a.s.

canım saolasın.canım iyi tatiller sana tatilin keyfini çıkarmaya bak.eşimi ikna edemedim güya bu yaz için alaçatıya gidicektik ama bebek küçük kesinlikle olmaz dediinşallah bir dahaki yaza artık kayınvalidemlerin yanında idare edicem:)):

Sağol cnm :))a.s.

aynen sana katılıyorum canım hepsi ayrı birşey söylüyor.Bebek bunlar ya bi programı yokmu bu sektörün paraya gelince doymak bilmezler zorunlu birşeylerin olması lazım.klava:

2 tane karma aşimi?? karma aşinin 1.dozu olmuyormu 2.ayda? biz verem aşisini karmayla birlike yptirdik canim..

nice mutlu yillara bitanem eşinle oglusunla a.s.

Sağol bitanem :))
opuyorumnanaktan

Cnm seneye gidersiniz, hem bebişte büyümüş olur, tadı çıkar, şimdi çok zor olur , ama yinede bi kaç günlüğüne gidebilirsiniz bence yavs

Ay tuba ne bileyim iki tane bacaktan yapıldı işte.Bi tanesi başka birşeymi yoksa.Benim velet dr öyle bi ağlıyorki iletişime geçemiyorum kadınla doğru dürüst.Ama yaptığı aşıların kutularını verdi saklamam için bakayım bari neymiş

Köftemi hazırladım,salatamı yaptım bide karpuz kestim yeter bu kadar bu akşama.
Tabi dietteyiz diye kızartmadım fırına attım aferin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…