kızlar bugun soru bol bende kac saat arayla kac dakıka emzırıyosunuz???
kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını
kızlar bugun soru bol bende kac saat arayla kac dakıka emzırıyosunuz???
Evet kuaföre gittim bi güzel temizlendim geldim.
Yarın ağır misafirlerim var kızlar.Esra,Hülya,Sema gelicekler fotoları göndeririz.Beyaz gelememene üzüldüm canım bi dahaki sefere sende katılırsın.
ya öldüm resmen ne yaptın derseniz bir şeyde yapmadım kızım durmuyor valla sürekli yanında istiyor bir iş yapamıyorum iş yapanlar siz nasıl yapıyorsunuz benimki gündüz uyumuyor gece uyuyor mutfağa gitsem basıyor çığlığı bağırıyor hep bende bir yemek yapıcam kırk defa gidip geliyorum ne zor ya çok yoruldum bugünnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar sabahtan beri yoruldum akşama misafirim var evimi pırıl pırıl yaptım,kekimi poğçalarımıda hazırladım tabi diyette yalan oldu( misafir gidince görümceme gideceğiz geçen hafta kızı-oğlu kabakulak geçirdi tel konuştuk geçti düzeldiler dedi ayy ama içim içimi yiyor sizce bişey olurmu 1 haftada kabakulak geçermi???
Ayyyy imdat
Bu cocuk beni 2 ayda 2yıl yaşlandırdı ya durmuyor velet.İnatla salıncakta tam 45 dk salladım şimdi uyudu gibi.Ne zaman düzene girecek ya.Kıpır kıpır hep bıraksan yürüycek bu bi sakin dur demi oğlum.Yok anam yok bu da babası gibi hiperaktıf.Eşimi yaramazlıkları yüzünden özel okul bile atılmış düşünün artık.Çok işim var benim.
Kızlar selam ben geldimmm a.s.
Salıdan beri kayınvalidmedeydim. Bu sabah eşimin teyzesine kahvaltıya gititk ordan da eve geldik. Kayınvalidem yemek yaptı ben banyoyu mutfağı temizledim. Onlar gittiler tam Defnoşu uyuttum ütümü yapayım derken cadı açtı gözlerini. Emzirdim şimdi salıncağına yatırdım. Size bakayım dedim ama geçmiş 20 sayfa olmuş. Okuyamam hayatta. Defnoş oyalanırken ütümü tamamlayayım. Herşey yolundadır umarım a.s.
Birsen'le konuştum bugün çok selamı var hepinize a.s.
Bu arada ben bu hafta diyeti geçtim hatta öküz gibi yedim. Kaynvalidemdeyken diyet mümkün değil. Kadın elinde tabakla resmen peşimde dolanıyor kafamçokkarıştı Az önce yemek yedikten sonra tartıldım. Resmen 79 olmuşum :1shok: :1shok: :1shok: Yuh dedim. Ben yarından itibaren kesinlikle başlıyorum rejime. Bu hafta yarım olacak napalım :bbo:
Pazar günü evlilik yıldönümümüz diye dün naitulus'tan eşime gömlek aldım. Güzel bi beyaz gömlek ihtiyacı vardı ne zamandır. Onu aldım alkisalkisalkis
Acaba bi atraksiyon yapacak mı diyordum :uhm: Dün akşam "cumartesi için süt sağ bolca. Gece dışarıdayız" dedi. Pazar günü kandil olduğu için cumartesi kutlayacakmışız. Çok mutlu oldum hihoyyyt
Benden bu kadar. Ütülerimi tamamlayayım. Yarın temizlik yapacağım dip köşe. Öptüm siziiiii :1hug: :1hug: :1hug:
[
Eline sağlık cnm, ne testi vardı zeynepin:uhm:
[
oooo baya iş yapmışsın canım sen nereye gidecekti hazırlık var galibaa
]
Özlemcim, geçmiş olsun cnm, götürdünmü dr a, nesi varmış kuzuşumuzun, bide mamadan değildir cnm, mamadan olsa ishal oluyomuş sindirim sist. i etkileniyomuş ondan, bizim dr şüphelenmişti 3 gün mama verdik deyince,bide bizi merak etmişsin teşekkürler cnm :))) ben oruç tutmayacağım bu sene yalan yoksütten korkuyom giderse diye,Rabbim günah yazmasın inş.
:Saruboceq::
Ohhh maşallahhhKızlar bizde geldik kontrolden.
Kontrolümüz iyi geçti oğluş 6480 gr olmuş 62,5 cm maşallah gelişimi çok iyi dedi doktor teyzemiz.Bir ay sonrasında (4.ayda) tekrar karma ve rotavirüs olacakmış 15 ağustosta gidicez.hihoyyyt
Şimdi uyuyor biraz ateşi yükseldi ama daha sınırda değil.Bu aşı ateş ve kırmızı döküntüler yaparmış meraklanma dedi.Fitilin 3/4 at dedi.ınşallah çok ateşlenmez.:1no2:
Afferim akıllı bıdığa annesi yaa maşallah.Bu arada bugün gözlerime inanamadim kizlar. Doruk'un odasinin duvarlarinda hayvan figürleri var, aksam esim diyor ki, "Doruk'a inek ve kuzu'yu ögrettim, taniyor artik. 'Mö' diyince inege, 'me' diyince kuzuya bakiyor." Inanmadim tabi, tesadüftür diye aklimdan gecirdim. Bugün evin icinde geziyorduk, aklima geldi aksamki sohbet. "Oglum mö nerede" dedim, hemen döndü inege bakti ve orada der gibilerinden "eee" diye bir ses cikardi. "Me nerede" dedim, yine ayni hareket. Dumur oldum tabi:) Bende birsey ögreteyim bari diye gardolabinin üstündeki Fil'i gösterdim, bir bagirdi cocuk. Korktu galiba:)
valla süpersin ne diyim. Bizim anneler süper süper süperölüyorummm biri cenazemi kaldirsin kafamçokkarıştı
ay ben bugun kendimi aştim..hergün böyle calişsam 1 hafta dolmadan kesin ruhumu teslim ederim..
yarinda annemle babam gelcek..kızcemin nufus cuzdanini hala cikarmadim :kedi: onu cikaricam sabahtan..ögleden sonrada hastaneye hem kontrol hem rotavirus için gidicez..
ay buarada diyetimi bugun mesguliyetten süper yaptim zemuszemus diger basliga ne yedigimi yazarim
Ben gündüzleri lansinoh geceleri bephanten sürüyodum ama burcu haklı en iyi gelen şey zamannn galbaaSlm annişler bende haziran annesiyim oğluşum 23 günlük oldu ama benim göğüsler fena artık sütden çok kan çıkıyo ve ben bebişimi yeterince emziremiyorummafoldumben sizinde oldumu olduysa nasıl geçirdiniz yardım edin lütfen.
Ben daha önce de sölemiştim ya 2 saatte bir emziriyorum. Bir sefer emziriyom bi sonrakinde meme+mama. Benim sağ memede az süt var 10 dakkada boşalıyo ötekini 15-20 dakka emziriyom. Yani program hemen hemn şöle bi şey oluyo mesela 12de 10 dakka sağ 20 dakika sol meme veriyom saat 12:30 oluyo 2 saat sonra 14:30 da 5 dakka sağ 10 dakika sol meme + 90cc mama veriyorum saat 15:00 oluyo. 2 saat sonra 17:00de yine sadece meme… böyle işte. Yani 5 saatte bi mama vermiş oluyom. Biraz karışık galba di mi??kızlar bugun soru bol bende kac saat arayla kac dakıka emzırıyosunuz???
Gercek canim ya, insan inanamiyor. Benim hic aklima gelmedi birseyleri gösterip ögretmeye calismak? Bora'da yakinda konusursa hic sasirmakaydirigubbakcemile5
Canim ögretirken, parmagini ögretecegin seyin üzerine koymak, ilgisini ögretmek istedigin seye cekip, yavasca anahtar sözcügü söylemek ve gösterecegi reaksiyonu beklemek gerekiyormus. Belirli araliklarla bu islem yapilirsa, ögrenme ihtimalleri yüksek. Bugün "balik kiz"i ögrettim, saka gibi ama onu da ögrendi. Yarinda deneyecegim bakalim hafizasinda tutabilmis mi? Nihayetinde "me ve mö" hece, "balik kiz" iki kelime, unutabilir.:uhm:
Gözün aydin canim, bebisin yavas yavas size adapte olmayi ve uyum saglamayi ögreniyor galiba.
Insallah canim, insanliga faydali bir meslegi olmasini cok isterim.
Cadi, hemen karsiligini veriyor desene Annesi.yerimseniben
biz yatmışız siz kalkmışsınız nöbeti almışsınız canım ya.buluşun bakalım foto istiyoruz
benim kızda basmak istiyor aman dikkat edeyim.inşallah iyi olmuştur canım sabahta biz gidiyoruz aşıya benim dr minoset şurup vermiş iyimidir ki
sağol dünür hadi maşallah uyumuş rahat etmişsin birazhep böyle gider inşallah
maşallah kız sana yemeğe mi gelseydim ama geçti
sağol canım bende süt yok mama var ondan no problem
iş arkadaşlarıyla muhabbet te iyi oluyor havadisler falan
bamya en pisi valla eller mahvoluyor.
ay maşallah pek tatlı yeşilim aman
canım tırnakları kessende çiziyorlar
sağol canım git valla insan moral buluyor.geçmiş olsun hem atlattınız artık
kız maşallah demek artık tanıyor bi bende deneyim bakalım
Ah o sevgi inanılmaz bişey aşktan bile daha yüce
iyiyiz sen nasılsın maşallah Durumuza pek tatlı
normal canım ama çokta bekleme kabızlığa çevirmesin
bizim kız yine gececi oturuyoruz kızımla keyfimizde yerinde sabah aşımız var bakalım
Mutahara evet o dizi benim dizim ikinciye seyrediyorum bide şu an oynuyor tekrarı yine bakıyorum.
Sabah khvaltıda patates yapıcam tarif vereyim belki yapn vardır ama
küçük minik patateslerin kabuklarını sürterek alıyorsunuz az kabukları kalıyor tabi küçük tencerede sana yağını eritiyorsunuz içine bu patatesleri atıp kısık ateşte kavuruyorsunuz iyice kavrulunca 1 su bardağı su koyup kapağı kapatıp pişiriyorsunuz bi deneyin ben çok seviyorum
Tuba maşallah kız bu ne hamaratlık valla helal olsun akıllı serracık izin vermişte yapmışsın
Filizcim Doruk cok seker saçlıymış oda annesi.
Tutkun ne patatesi kız rejım yapıyoruz burda sabah sabah nişastamı depolıyalım.
Günaydınlarrrrrrr.
Benim afacan dün uyumuştuya bütün gece mum etti beni.Sabah saat 4 e kadar dayandım sonra eşim kıyamadı 2 saat o baktı.Bende tüm gece boyunca 2 saat uyumuş oldum bunada şükür napalım.
Bursalı hatunlar bende toplanıyoruz demi öğlene kadar haber verin de ac kalmayalım yarın.
Bi kuaföre gitsem cok iyi olucak ya kaş bıyık girdi birbirine yine.Ama havada yağmurlu bakalım açarsa gideriz borayla belki.
günaydın kızlar bizde kalktık kıızmla sabah 9.30 gibi normalde 11 e kadar uyurdu ama dün biraz faazla uyumuşuz emziridm iki def aaltını aldım azcık solando tv baktık aşkımemnu vardı eski bölümleri ona takıldık bu arda benim kız huysuzlandı anlaıdm uykusu geldi emzirdim yine uyuyakaldı hala uyuyor bende kahvaltı ettim buraya koştum
kıvılcım sğaol canım doruğa maşallah çok yakışıklı ve cool canım çok ciddi olucaz büyüyünce saçlarıda çok güzel maşallah kuzuna
tubişcim sağol bitanem valla çok hamaratsın seni mayıs analarının en hamaratı seçiyorum yetişemiyoz anam sana
benim yarın temizlik günüm kızlar sabah eşim gittikten sonra uyumuycam girişcem eve bakalım inş altından kalkarım
kızım uyandı kızlar ben kaçıyorum öptüm herkesi geliriim yine
kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını
Evet kuaföre gittim bi güzel temizlendim geldim.
Yarın ağır misafirlerim var kızlar.Esra,Hülya,Sema gelicekler fotoları göndeririz.Beyaz gelememene üzüldüm canım bi dahaki sefere sende katılırsın.
Oy oy ne tatlı şey bu uslu kuzum benim.
Gülhancım benim oğlanda gezmeyi çok seviyor gayet sakin oluyor dışarıda ama hafta içi eşim geç geliyor biraz ancak haftasonları çıkabiliyoruz bizde zemuszemus
Sana daha ne diyimki oh maşşallah canım.Bende bir coşsam senin gibi iyi olacak.Bugün kaynana duruyor yağızla bende bir süpürüp sileyim toz alayım yarında ütü ve buzdolabını ve mutfağı silecem.:bbo:
AManda aman saçlara bak yakışıklı küçük erkek
Bizde iyiyiz canım hep aynı günler akıp gidiyor valla ben evde acayip sıkılıyorum bu aralar bendede çok sık oluyor baş ağrısı neden acaba?
Ben doktoruma sordum Gülşahcım bir sakıncası yok dedi boyattım 40 ım çıkınca.yerimseniben
Bende dondolinomu bunu alsam diye düşünüyorum otomatiik sallansa daha iyi olur gibi geliyor bana bende o arada dinlenirim bari.
Sıhhatler olsun resimlerinizi bekliyorum bizim yerimizede kaynatın bakalım.
a.s.
Valla eğer dışarı çıkabilecek gücü kendinde buluyosan en iyisini yaparsın cnm, ben bi fırsatını bulsam hemen uyuyorumda :)))kaydirigubbakcemile3
Hamaratsın işte hsamaratsın :))) tü tü diyim nazar değmesin :)))
:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Maş. kuzumaaa, sarı sarı oğluş :)))
Kııııııııız suyunu çektiriyossmu, ben bunun benzerini halka patates ,tuzot ve tereyağıyla yapıyorum, süper bişi oluyo, ama accuk sulu oluyo benimkiii,öyle seviyorum şöööle bandıra bandıra hmmm cnm çektiiiicokacimcoook
Cnm nerdeyse herşeyi denedim, lansinoh, purelan, garmastan, bepanthen,madecassol, en iyi şey zaman cnm, kremler sadece rahatlatıyo
Oyy o canavarı sıkıştırayım ben,tontiiiiik maş.
Kızlar slm, bugün aşı olduk, 2 bacağımızdan 1 kolumuzdan, ama oğlum sandığım kadar çok ağlamadı sanırım damar yolu açmak daha çok acıtıyo, 2.5 saat sonra calpol verdim ağrısı için, neyse velhasıl geldik evimize, dışarda cehennem sıcağı var, mecburen atık klimayı emişiyoss sürekli, anladığım kadarıyla susuyo ondan emiyo, ama su veriyorum öğürüyo,
Dün çam. suyuyla silcektim ya yapamadım yemek olayı çıkınca eşim hazırlandı çıkamadılar, neyse düşündüm bebiş odadayken nasıl yaparım diye, sabunlu sıcak suyla sileyim dedim, kağan 5 dk lık kuş uykuları yapıyo, o sırada hemen koşup alıyorum elime bezi başlıyorum silmeye, sonra uyanıp basıyo yaygarayı, ayyyy uyusun söyle bi 3 saatte dinlensin kuzucum bende işimi yapayım,
Şimdi uyandı, uyutana kadar burdayım bakalım..
Tubişim bu arada şimdi kağana kızıyorum, dedim bak Tubiş teyzenin kızı Ayşe Serra ne akıllı duruyo pusetinde sen niye durmuyon basıyon yaygarayı dedim, oda bilmiş bilmiş baktı yüzüme, anlamadı sanırımkaydirigubbakcemile3
ya öldüm resmen ne yaptın derseniz bir şeyde yapmadım kızım durmuyor valla sürekli yanında istiyor bir iş yapamıyorum iş yapanlar siz nasıl yapıyorsunuz benimki gündüz uyumuyor gece uyuyor mutfağa gitsem basıyor çığlığı bağırıyor hep bende bir yemek yapıcam kırk defa gidip geliyorum ne zor ya çok yoruldum bugünnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar selam ben geldimmm a.s.
Salıdan beri kayınvalidmedeydim. Bu sabah eşimin teyzesine kahvaltıya gititk ordan da eve geldik. Kayınvalidem yemek yaptı ben banyoyu mutfağı temizledim. Onlar gittiler tam Defnoşu uyuttum ütümü yapayım derken cadı açtı gözlerini. Emzirdim şimdi salıncağına yatırdım. Size bakayım dedim ama geçmiş 20 sayfa olmuş. Okuyamam hayatta. Defnoş oyalanırken ütümü tamamlayayım. Herşey yolundadır umarım a.s.
Birsen'le konuştum bugün çok selamı var hepinize a.s.
Bu arada ben bu hafta diyeti geçtim hatta öküz gibi yedim. Kaynvalidemdeyken diyet mümkün değil. Kadın elinde tabakla resmen peşimde dolanıyor kafamçokkarıştı Az önce yemek yedikten sonra tartıldım. Resmen 79 olmuşum :1shok: :1shok: :1shok: Yuh dedim. Ben yarından itibaren kesinlikle başlıyorum rejime. Bu hafta yarım olacak napalım :bbo:
Pazar günü evlilik yıldönümümüz diye dün naitulus'tan eşime gömlek aldım. Güzel bi beyaz gömlek ihtiyacı vardı ne zamandır. Onu aldım alkisalkisalkis
Acaba bi atraksiyon yapacak mı diyordum :uhm: Dün akşam "cumartesi için süt sağ bolca. Gece dışarıdayız" dedi. Pazar günü kandil olduğu için cumartesi kutlayacakmışız. Çok mutlu oldum hihoyyyt
Benden bu kadar. Ütülerimi tamamlayayım. Yarın temizlik yapacağım dip köşe. Öptüm siziiiii :1hug: :1hug: :1hug:
Ohhh maşallahhh
Afferim akıllı bıdığa annesi yaa maşallah.
valla süpersin ne diyim. Bizim anneler süper süper süper
nüfus kağıdını 30 gün içinde çıkarmazsan cezası yok muydu yaw??
Ben gündüzleri lansinoh geceleri bephanten sürüyodum ama burcu haklı en iyi gelen şey zamannn galbaa
Ben daha önce de sölemiştim ya 2 saatte bir emziriyorum. Bir sefer emziriyom bi sonrakinde meme+mama. Benim sağ memede az süt var 10 dakkada boşalıyo ötekini 15-20 dakka emziriyom. Yani program hemen hemn şöle bi şey oluyo mesela 12de 10 dakka sağ 20 dakika sol meme veriyom saat 12:30 oluyo 2 saat sonra 14:30 da 5 dakka sağ 10 dakika sol meme + 90cc mama veriyorum saat 15:00 oluyo. 2 saat sonra 17:00de yine sadece meme… böyle işte. Yani 5 saatte bi mama vermiş oluyom. Biraz karışık galba di mi??
tubacım sıkılmakta haklısın ama çok da kafaya takma lütfen. haftalık alt sınır 125 gr. seninki o alt sınırın altına düşmemiş çok şükür. üzülme arayı hemen kapatırsınız.
ben bir hafta sırf anne sütüyle beslemeye kalktım kilo almak bir yana 60gr verdi yavrum. ondan sonra dr da ikna oldu da mama takviyesine başladık doğru dürüst. ama sonraki hafta bir haftada 450 gr aldı.
bebekler açığı böyle kapatırlarmış..
kendi bildiğini yapma meselesinde de sana sonuna kadar katılıyorum canım ya sen dinleme kimseyi
kızlar bu arada bugün çok güzel bir şey oldu. Burcu eski sterilizatörünü bana hediye etti, sağolsun. üstelik kargo parasını bile cebinden ödemiş. çok mahçup oldum aslında. :kedi:ama bir o kadar da mutlu oldum ki anlatamam.
burada ne kadar güzel şeyler oluyo böyle. bazen çevremde bulamadığım yakınlığı buluyorum sizlerde.
Çok duygulandım ve aslında duygularımı ifade edemiyorum. Ne desem diye düşünüyorum sabahtan beri, nasıl anlatsam hislerimi...
BURCU canım çok teşekkür ederim. tarifsiz mutlu ettin beni. bir sterilizatörden çok fazlasını yolladın bugün bana. sevgini dostluğunu yolladın ki bunlara paha biçilemez. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?